|
|
#961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Ju to wszystkim wpindolić a kierownika dodatkowo obedrzeć z odzienia
zainspirowałam się męczoną właśnie książką Perfumy w rytmie Jitenbuga ![]() albo jego na stos a pracowników zmusić by wskoczyli za nim , a jakby sie zapierali to wrzucić siłą ![]() łooooooł drugi szczycik dziś.... ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
|
|
#962 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#964 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#965 | |
|
Nindżopesz
|
Właśnie skończyłam pranie, odkurzanie, zmywanie, przegląd garderoby i będę zaraz cykać foty.
Cytat:
2. a jakby tak napisać skargę? |
|
|
|
|
#967 |
|
Nindżopesz
|
1. oj weź, mam dość
![]() 2. aukcje to raczej nie ale barowy rzut dla ciastlowiczek i innych chętnych
|
|
|
|
#968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa ad 1.. no wiem... domowa robota, to robota niedoprzerobieniarwałnaćr azemze korzeniaminiepaczącnadżed żownice
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-09-15 o 16:23 |
|||
|
|
|
#969 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#970 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. |
|
|
|
|
#971 |
|
Nindżopesz
|
Rzut, oczywiście kolory do doopy i pogniecione te szmatki ale się poprasuje
![]() - mini w moro - feler: samodzielnie przedłużona poprzez odprucie zakładki - kurtałka krótka w moro - felerów brak - czarna przezroczysta bluzka z czymś ala żabot - feler: samodzielnie skrócona poprzez chamskie obcięcie bez podłożenia ale się nie pruje - podcyckowy gorset - feler: samodzielnie zaszyty kawałek podcyckowy, eee ciężko to wyjaśnić. Na fotce chyba niedopięty z rozpędu. - na ostatniej fotce bluzka krótka czarna na ramiączka z czarnymi cekinami - feler: samodzielnie skracana ale wyszło całkiem spoko. |
|
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
|
|
#973 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja chcę taki lakier do paznokci
|
|
|
#974 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale przy lampie to już gorzej niż przy dziennym, nie? zawsze jakaś śrubka się zapodzieje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ostatnia bluzka ładna ale nie chodzę w krótkich ![]() Kupiłam suknię TĘ Idę zaraz na tańce, kurs średniozaawansowany się zaczyna
|
||||
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
to biere
Kuffa, u mnie w mieście remont na remoncie, jakieś objazdy itp. Więc lezę sobie przez takie prowizoryczne przejście dla pieszych, Iron Maiden na słuchawkach. Zatrzymałam się przed torami tramwajowymi, bo coś jechało i nagle jak mnie ktoś nie popchnie do przodu. Prawie wleciałam pod ten tramwaj Obracam się a tam jakiś stary moher coś pyszczy. Możliwe,że coś wcześniej do mnie mówił, ale przez słuchawki nie słyszałam. Aż mi się zagotowało ze złości i bardzo uprzejmie warknęłam "Uważaj, żebym ja Cię k***a teraz dziadku nie popchnęła" A dziadek zaczyna się drzeć "Ratunku, ludzie, biją" Noż kuffa mać! Na szczęście jakiś pan bez szyi poprosił dziadka,żeby się zamknął i spadał, bo się doigra. I dziadek posłuchał. I powiedzcie mi jak tu szanować starszych ludzi? Ja bym w życiu nie wpadła na pomysł żeby kogoś wpychać pod tramwaj nawet jak mi stoi na drodze. ![]() To się wyżaliłam.
|
#976 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edit: Ves, zrobiłem taką minę...
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-15 o 17:37 |
||||
|
|
|
#977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pięknie wyglądasz Cytat:
A poważnie to ![]() Ja też kce ![]() Ale dziś dostałam komplementa "Ale Pani ma takiee długie" " Zapuszczaj to też będziesz takie miała ".
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#978 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#979 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ale kurcze, nie dam 97zł za lakier wiem, wczoraj byłam widziałam ![]() no ba, "Polska w budowie" może nie macie TBS ale macie L'Occitane - uwielbiam z żalu, że lakier drogi kupiłam sobie coś innego aktualnie mam te cudeńko na pazurach i wygląda ładnie, zobaczymy ile wytrzyma
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-09-15 o 18:21 |
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
No to co
Dlaczemu? No zła rada?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#982 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
i zawsze można dolać szpirytusu z cukrem i prawie lykier bendzie ![]() Cytat:
a jakie oszczędności będą , ho ho Cytat:
![]() Czy według Was słowa "proszę rozebrać dziecko od góry" oznaczają "proszę zdjąć dziecku buty" ? 9 na 10 matek poproszonych o zdjęcie ubranka dziecka od pasa w górę zaczyna natentychmiast zdejmować dziecku buty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#983 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
no przegięcie lekkie
pewnie i tak ściera się po 1 dniu barbra nie znam...
|
#985 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#986 | |||||
|
BAN stały
|
No to to właśnie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- <foch> Ale to nie było powiedziane niemiło czy coś
||
|
|
|
#988 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#989 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ad2. ja bym szału dostała ![]() Cytat:
![]() ad1. ![]() ad2. lecem oblukać Cytat:
![]() Cytat:
nudzi mi się
|
|
|
#990 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

ostatnia bluzka ładna ale nie chodzę w krótkich
TĘ
Obracam się a tam jakiś stary moher coś pyszczy. Możliwe,że coś wcześniej do mnie mówił, ale przez słuchawki nie słyszałam. Aż mi się zagotowało ze złości i bardzo uprzejmie warknęłam "Uważaj, żebym ja Cię k***a teraz dziadku nie popchnęła" A dziadek zaczyna się drzeć "Ratunku, ludzie, biją"
minę...