|
|
#1 | ||
|
Zakorzenienie
|
Scent Bar XXXIII
Otwieram
![]() Powezmę na siebie ciężar tworzenia streszczenia, ostatnio robiłam to w zeszłym roku ![]() kolejność właściwe zerżnęłam z kapownika statystykowego , no po coś w końcu jest no nie? Florens- kupiła odkurzacz, i ma gigaremont i kusz i brót. I jest trochę ----> sądząc po rozmiarach spustoszeń jakie opisała, i ilości brudów zachodzi podejrzenie że rozsąniej byłoby zanabyć odkurzacz przemysłowy ze solidnym ssaniem, dobrze aby miał również funkcję grzejnika, bo okolice małego białego domku znacznie się oziębiły. Poza tym dostała ofertę pracy , ale trzasła drzwiami , ledwo zdążywszy schować faka nim na dobre trzasły... a.. może to akurat mi się przyśniło, no nic.... lecim dalej...Rejcz drodzy moi i mili spotkała się bez spodni z Ju i Ewusią i Rozterką i wszystkie wygladały tak że reszta baru postanowiła się więcej nie ujawniać w załącznikach. Poza tym Rejcz zaliczyła fryzjera , znowu... efektem czego było ponoć żółtko u nasady, ale naocznie nie widziałam więc wiecie.... , poza tym przemierzyła nocą mroczny las i bezpiecznie wróciła do domu nad ranem....ale twierdzi że łatwa nie jest. Winterka ma rozterki ( w sensie zmartwień) związane z posiadaniem synka z konkretnym charakterem, który to czyni bunty na statecznym okręcie państwa Winterostwa, marzy o wyjechaniu na odpoczynek , o nowych butach i chyba.. staniku też... Poza tym chodzi na siłownię gdzie wypierają ją ze sił... Polly robi biznesplan i będzie wkrótce biznesłómen i jest jednym duchem nieobecna, chwilowo jest spokój bo po zakupie różiowego tiulu wydaje się być letko zniechęcona do zakupów w sieci, no chyba że nie mówi nam wszystkiego Ostatnio w czasie wolnym od tworzenia konceptów firmy idealnej zajmuje się interpretacją tekstów gwiazd polskiej sceny muzycznej z dobrym efektem i coraz większo frustracjo, i szykuje się do ważnego egzamaVesenka nieustająco chudnie i rozpiera ją energia, poza tym odnajdujem w niej w tej częsci baru niewykorzystane pokłady miłości, ma również pięty. Poza tym się szkoli i również szykuje się do ważnego egzama A my czymiemy kciuki za ObieDwie. Spoo ma dwójkę dziwnych sąsiadów którzy zamieszkali w 3 pokojach i pożyczają przedłóżki, po czym je oddają , miała również zachorowanego dida i nieprzespaną noc. Redzia lutuje póki co metale i druty ale jak sprawy posuną się za daleko to przylutuje niewpuperzowi i będzie miała rację. Madzik się urlopowała i ma makijazowego lenia. Rozterka miała problem z wyłamaną nogą od stolika i przeprawę ze nieco mniej rozgarniętym sprzedawcą, bedzie się dekoloryzować i farbować o efektach pewnikiem dowiemy się już w tej odsłonie Ju zjeździła kraj z rodziną , poznała pana który był fajny ale pachniał niedopsz Karkki jest baropedią, ponieważ wie wszystko poza tym jak przechować mrożone truskawki w dodatniej temperaturze Maja nam zachorowała i męczyli ją w szpitalu, ma awarię i trochę jej nie ma Gryx się wyalienował na czas jakiś pozwalając myśleć niektórym, że są temu winne , zająwszy się w tym czasiem odkurzaniem magisterki i czytaniem ambitnych ksiązek. Nawiązał również kontakt z tajemniczym P , okoliczności wskazują na dawną zażyłość , szczegóły nie są znane aczkolwiek sprawa jest ciekawa i pełna niejasności, padła propozycja aby powołać w tej sprawie barową komisję śledczą Kamena tłumaczy , wierci, była na filmie Allena i ma brudne okna Pinia się przeprowadza i odchudza słodką herbatą aileenn była słomianą wdową , planuje wielgachny dom z mnóstfem pomieszczeń , ciekawe czy myślała kto to będzie sprzątał ![]() Lucho się trochę wyniósł, w rence zuaa wciągła go Asiuuuula , toteż kupuje i melduje się w stosownym wątku. Ewusia ma ładne drzwi i ściany, więcej nie pokazywała bo jeszcze trwa remontnaiat wkurza się na pracę, nie mam mensza dida i nietopsza, i była na urlopie. Parabelka lubi smazonego arcydzięgla i królika ![]() Agnes poznała Ju i Gucia, była na wypoczynie i robiła badania Betty miała święto i rozmowę w sprawie pracy Truskawa farbuje/farbnęła się na inaczej i nie kce pokazać edycja: Tru nadal ma naturalny blond , jedynie kark jest malnięty tytoniem wirginia ![]() Melk była pokryziona przez żarłoczne komary i się urlopowała tesz Micielina to dziwne ale prawie Jej nie ma, poczatkowo sluchy chodziły że z powodu braku klawirków , no .. dziwnie tak bez Micielowych linków na każdom okazje Sabb bywa rzadko na W , ale wiemy że ciosza nie jest dla niej powodem wzięcia ślubu, ma gimnazjalistę , i robi wiele razy różne ..rzeczy platekrozy wybiera perfumę na wesele koleżanki Odwiedziła nas również Aragonte Wpadli też chytrusek lisek , miszona, VI4,nebraska, Figarro Daff,monadam, canela, Gold każda z innym sprawem... ale nie rozgadali się na tyle , żeby ten.... wiecie... no i nie uwierzycie.... Teziak też był ale za daleko nie zaszedł ilość informacji siłą rzeczy zależy od tego ilesmy się na fontku udzielali ![]() dziękuję za uwagę , bawta się dobrze w nowym barze
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-09-12 o 08:33 Powód: dopisek do streszczenia |
||
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
A dzie streszczenie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jutro streszczenie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4 | ||
|
Zakorzenienie
|
Będzie, nie mam gotowców
No przecież nie byłoby aktualne, zrobię tak jak Ves , dodam jak napiszę ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Jutro, chyba że kąpiel mnie orzeźwi to czasnę dziś
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opuściłaś się skrbie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-08 o 22:22 |
|
|
|
|
#6 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To spadam spać,siłka mnie chyba usypia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że w niektórych przypadkach by się dało mieć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-08 o 22:22 |
|
|
|
|
#8 | ||
|
Zakorzenienie
|
trochę tak.. starzeję się musi, przestałam być zabawna rozryfkowa i cool
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- prawda ![]() to te kilka se skopiuje
|
|
#9 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O! Taki np Gryks ma ciągle te same problemy
Dobra,uciekam.
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Człowiek się odwróci, żeby nogi namalować- a tu pach!
![]() a więc- za nowego baru bym chciała- nie zmieniać koloru włosów, nie przekroczyć 16stu flach, zdrowo jeść i dużo pić i zrobić wszystkie zlecenia, o! I ja w to wierzę
|
#11 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oceniłam już Bar jako doskonały
|
|
|
#12 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ej laski trzymcie jutro kciuki! podwójnie! za mnie i ves
![]() ![]()
|
|
#13 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że Ju farbuje uydki, przeczytałam nogi pomalować nie wiem czemu to pomyślała
|
|
#14 | |
|
Wiedźma
|
Ej, no co jest? Ledwo przylazłam, a Wy zamykacie??
Cytat:
![]() No, w moim. Albo mnie nie ma, albo jestem nakręcona jak zegar z kukułką.
|
|
#15 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Joł,za Ciebie lewy,za Ves prawy
|
|
|
#16 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXII
O! To też jest "częstochowska masakra rymem"
![]() Dokładnie tak Cytat:
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#20 | |||||
|
BAN stały
|
Łinterko, może i macie nowy, ale tu jeszcze żem zdążył
![]() Jeśli pogodzenie to sytuacja pt.: "Dawno się nie widzieliśmy, ale przecież wszystko w porządku", to tak ![]() Cytat:
![]() Pamiętaj Flo, nie musimy być obrzydliwie bogaci akurat w ten sposób Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-08 o 22:30 |
|||||
|
|
|
#21 |
|
Wiedźma
|
Tego to ja robiłam nie raz... Ale czy my znowu o tym rozmawiamy?
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem tylko prostą malarką ![]() Co do nóg- maluję, ale nie swoje- Skrb i Winter ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Oczywiście
|
|
#24 |
|
Mother of Cats
|
Łoj, ale macie tempo, nie dość, że nowy bar się urodził, to już tyla postów
![]() To na poczatek nowego baru zrobię kolejne fstydliwe wyznanie: mam dalece posuniętą sklerozę próbkową. Szukałam czegoś w pudełku z próbkami - fcale nie takim wielkim - i znalazłam trzy próbki tego samego zapachu, którego zresztą ostatnio znów namiętnie szukałam na wymiankowym, więc o mało co nie dorobiłabym się czwartej To już trzeba leczyć? ![]() Polly ![]() Ves
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Sen mnie zezmorzył i jeszcze gardło mnie boli
![]() Spadam lulać, papa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#29 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niesamowite, jaki mądry ten gościu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
nie umie cytować ze starego baru
popieram ze od zawsze Szymon Wydra wyciska mi łzy temi rymami - król tekstów jest tylko jeden ![]() Ewuś - gratuluję teściów - zaiste mili i dobrzy to ludzie - popieram ajknajbardziej ich inicjatywę - my np mamy drzwi za 300 i są tandetne że szkoda tej kasy no a drzwi to drzwi mają się trochę lat bujać Winter - masz bdb gust mófiłam Ci jusz? co do butów np, mam taki sam - te same sobie wybrałam - ino włąsnie cena - niemniej jednak może znajdą sie w tem stylu inkszej firmy - mam Vagabondy i som świetne ale letnie Te ino w brązie, też najsowe ale fukstycznie niewiele tańsze a te inne to był Clarks i droższy jeszcze polatam po Deichmanach bo czasem koturny całkiem ludziowe można znaleźć no-name no i zapomłam reszty ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- oj oj ten lewy tak brzmi to trzymam i ja Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-08 o 23:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.

sądząc po rozmiarach spustoszeń jakie opisała, i ilości brudów zachodzi podejrzenie że rozsąniej byłoby zanabyć odkurzacz przemysłowy ze solidnym ssaniem, dobrze aby miał również funkcję grzejnika, bo okolice małego białego domku znacznie się oziębiły. Poza tym dostała ofertę pracy , ale trzasła drzwiami , ledwo zdążywszy schować faka nim na dobre trzasły... a.. może to akurat mi się przyśniło, no nic.... lecim dalej...

To już trzeba leczyć? 
.
- zaiste mili i dobrzy to ludzie - popieram ajknajbardziej ich inicjatywę - my np mamy drzwi za 300 i są tandetne że szkoda tej kasy no a drzwi to drzwi mają się trochę lat bujać
jeszcze polatam po Deichmanach bo czasem koturny całkiem ludziowe można znaleźć no-name