Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-14, 16:40   #3391
ingenu
Przyczajenie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Ah co za cudowny temat !!)

Ja niestety odważyłam się wypowiedzieć pierwszy raz na jakimkolwiek forum, więc jeśli wszystkiego dobrze nie opiszę to wybaczcie

Otóż spotykam się z facetem starszym o 11 lat( ja 20, On 31), poznaliśmy się w pracy. Pierwsze spotkanie zainicjował On tak samo jak kolejne itd, jesteśmy w ciągłym kontakcie, fakt widujemy się jednak raz na tydzień ale to ze względu na prace właśnie. Problemem jest to, że On ma już 3 letniego synka. Nie jest z tą kobietą.. pytałam kiedyś co się zdarzyło ale widać było,że jeszcze nie jest gotowy na odpowiedź więc odpuściłam. Chciałabym wiedzieć co się zdarzyło bo wiadomo nie znam go jeszcze dobrze a nie chce pakować się w związek z kimś kto szuka przygody, narobi dzieciaków i znika ;D ..tzn, wiem, widze że On taki nie jest. A kolejny problem to to, że On bardzo mało mówi o sobie..jest skryty i nie do końca wiem jak to zrobić żeby go lepiej poznać, wiem że On i ja tego chcemy. Mam sama o wszystko pytać czy poczekać aż sam się otworzy? Wiem, że jesteśmy sobą zauroczeni itd bo na miłość chyba jesczze za wcześnie.. często pyta mnie co będzie jeśli za bardzo się polubimy.. co mam odpowiedzieć?? Odpowiadam czas pokażę..

Może ktoś będzie w stanie mi poradzić )
ingenu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 17:35   #3392
ingenu
Przyczajenie

Ja niestety odważyłam się wypowiedzieć pierwszy raz na jakimkolwiek forum, więc jeśli wszystkiego dobrze nie opiszę to wybaczcie

Otóż spotykam się z facetem starszym o 11 lat( ja 20, On 31), poznaliśmy się w pracy. Pierwsze spotkanie zainicjował On tak samo jak kolejne itd, jesteśmy w ciągłym kontakcie, fakt widujemy się jednak raz na tydzień ale to ze względu na prace właśnie. Problemem jest to, że On ma już 3 letniego synka. Nie jest z tą kobietą.. pytałam kiedyś co się zdarzyło ale widać było,że jeszcze nie jest gotowy na odpowiedź więc odpuściłam. Chciałabym wiedzieć co się zdarzyło bo wiadomo nie znam go jeszcze dobrze a nie chce pakować się w związek z kimś kto szuka przygody, narobi dzieciaków i znika ;D ..tzn, wiem, widze że On taki nie jest. A kolejny problem to to, że On bardzo mało mówi o sobie..jest skryty i nie do końca wiem jak to zrobić żeby go lepiej poznać, wiem że On i ja tego chcemy. Mam sama o wszystko pytać czy poczekać aż sam się otworzy? Wiem, że jesteśmy sobą zauroczeni itd bo na miłość chyba jesczze za wcześnie.. często pyta mnie co będzie jeśli za bardzo się polubimy.. co mam odpowiedzieć?? Odpowiadam czas pokażę..

ingenu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 13:45   #3393
vBudyn
Raczkowanie

Dziewczyny!
Postanowiliśmy spróbować! Będzie nas to kosztowało trochę pracy i poświęceń, ale chcemy dać z siebie wszystko. Najpierw poczułam ulgę, bo w końcu wiem na czym stoję, a zaraz potem ogromny strach. Ale spróbować chcę.
Dziwnie mi.
Stary 2011-08-15, 18:07   #3394
moon_light
Raczkowanie

GG do moon_light

Cytat:
Napisane przez saaraa Pokaż wiadomość
Może przedstawię moją historię Mój ukochany 8 lat starszy. Na początku cudownie, całonocne rozmowy i te cudowne uczucie, że dzieje się coś niesamowitego. Niestety ze względu na mój bardzo młody wiek chciałam to zakończyć zaraz po wakacjach (po prostu nie byłam gotowa) i chyba wtedy zaczęło się na poważnie. Mój facet walczył o mnie i o to bym przynajmniej spróbowała. No i się poddałam. Potem zaczęły się schody ja w głowie głupoty on zakochany. Wiele razy go zawiodłam, zraniłam i straciłam zaufanie. Teraz po czterech latach jesteśmy bardzo szczęśliwi i cieszę się ze on się nie poddał, a ja silna i zdeterminowana dbam o nasz związek, a jemu dziękuje za cierpliwość.
Chyba po części mogłabym się pod tym komentarzem podpisać. Schody również się zaczęły, bo ja zaczęłam się w całej relacji i chyba ogólnie w życiu gubić, zrobiłam parę bzdur i zraniłam, zawiodłam. Ale właśnie, On nie zrezygnował, wybaczył, a teraz również jesteśmy szczęśliwi A różnica między nami to 15 lat, tak więc chyba mogę do Was dołączyć
Stary 2011-08-15, 21:18   #3395
linka711
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ingenu Pokaż wiadomość

Jeśli jest to świeża sprawa a on nie chce mówić to po prostu cieszcie się sobą, spedzajcie razem czas i powoli sie poznawajcie. Może on po ostatnim nieudanym związku ma trochę większy dystans do kobiet i potrzebuje czasu na zwierzenia. Zakomunikowalaś mu, że chciałabyś wiedzieć co i jak i jeśli bedzie gotowy to z pewnością Ci powie, tylko najpierw musi Ci zaufać. Jeszcze nie jesteście parą i nie jest to konieczne, abyś znała szczegóły jego przeszłości... Jeśli minie pewien okres czasu a on nadal bedzie milczal to wtedy bedziesz mogla wziąc sprawy wswoje ręce i znów poruszyć ten temat ale poki co czekaj na jego ruch
U mnie było tak, ze najpierw sie dowiedzialam o 2letniej corce partnera, potem, ze nie jest z tą kobietą, pożniej ile ma lat i już mialam dosyć tych "ciekawych" informacji, ale na kolejnym spotkaniu powiedzial o córce starszej ode mnie o 2miesiące i o rozwodzie z pierwsza żoną. Poszło szybko bez wdawania sie w szczegóły i to było dla mnie oszamiałajace przeżycie i myśle, że gdyby nie to, że traktowałam go jak kolegę a nie potencjalnego kandydata na męża to moglabym tego nie udźwignąć. Także czasem o pewnych informacjach lepiej dowiadywać się niekoniecznie z prętkością światła
linka711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 07:55   #3396
Margosia__
Zakorzenienie

Dziewczyny :P
My już po
od soboty mam męża starszego o lat 16 i... dobrze mi z tym
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 10:30   #3397
vBudyn
Raczkowanie

Aaah, gratulacje!
Stary 2011-08-17, 10:34   #3398
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

gratulacje!!
Stary 2011-08-17, 10:55   #3399
c0f5ee3455cfe7f4618d1cbf50b63003f960a820
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
My już po
Gratulacje! Mój mąż jest starszy o 18 lat, więc różnica podobna My już jesteśmy 4 lata po ślubie.
c0f5ee3455cfe7f4618d1cbf50b63003f960a820 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 15:09   #3400
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka_sobie_jedna Pokaż wiadomość
Nigdy nie "prosiłam o spotkanie".. Powiem Ci szczerze, że za wysoko się cenię na to, żeby facet nie miał dla mnie czasu. Jeśli on nie ma czasu dla mnie, nie jest wart mojego..
I nie chcę Ci tu ani ubliżyć ani dopiec w żaden sposób, ani tym bardziej nie chcę żebyś pod wpływem mojego posta chciałą go zostawiać. Ja sobie po prostu nie pozwoliłabym na coś takiego. Ale ja jestem bardzo zasadniczą osobą Dla mnie nie ma półśrodków. Może to dlatego mam starszego, zdecydowanego faceta?
Cytat:
Napisane przez linka711 Pokaż wiadomość
Ja takze nie prosilam swojego faceta o spotkanie, jakos niewyobrazam sobie tego. Moj sam do mnie latal codziennie i nawet jak slyszal ode mnie, ze mam bardzo duzo roboty to pryjezdzal chociazby na chwile, aby popatrzyc w moje oczy, przytulic mnie powiedziec: bedzie dobrze. Dla niego ja bylam ponad wszystko i aby się ze mną zobaczyc tak organizowal czas, abysmy mieli go jak najwiecej i z kazdym dniem zblizali sie do siebie i odkrywali na nowo.
a mi jest teraz tak wstyd że eksa się prosiłam o to żeby poświęcił mi chociaż 5 minut. teraz z perspektywy czasu i rozstania widzę jaka ja byłam żałosna , jak się płaszczyłam przed nim. masakra. nigdy więcej !

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
My już po
gratuluje również !

a ja spędziłam piątek, sobotę i niedzielę ze znajomymi i kolegą D. świetnie się bawiłam w jego towarzystwie. w sobotę pojechaliśmy w kilka osób na wycieczkę i jak czekaliśmy na resztę to ten być może kiedyś mój ( ) 30letni mężczyzna zabrał mnie na lody i na spacer. teraz nie będę go widziała długo bo polecieli do bułgarii i wrócą po weekendzie dopiero, ale ma dać znać jak będą w domu już..

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:42   #3401
vBudyn
Raczkowanie

No proszę, okazało się, że mój facet jest o 22 lata starszy ode mnie. Cały czas byłam przekonana, że o 21, a jemu po prostu nie przyszło do głowy, żeby wyprowadzać mnie z błędu i uważał za zabawne, że byłam tak pewna swego!
Niby to tylko o rok więcej, mimo wszystko byłam w szoku.
Teraz, już po tym jak zdecydowaliśmy się mimo wszystko być razem, dopiero tak naprawdę widzę jak mu zależy i że się stara. Tak naprawdę to do pewnego czasu myślałam, że się mną bawi, że jestem tak na chwilę... teraz wiem, że tak nie jest

Stary 2011-08-22, 19:55   #3402
Prymulkaaa
Rozeznanie

witajcie I ja się dołączę. Mój facet jest ode mnie starszy o 10 lat. Nasz związek był dość burzliwy. Akurat rozstałam się z mężem a on wydawał się być mało zaangażowany. w między czasie sie rozstaliśmy ale on nie dawał za wygrane. i tak znów się zeszliśmy.. trochę jestem przerażona...
na koniec dodam, że ja mam 22 lata, a on 32.
Stary 2011-08-24, 17:05   #3403
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
witajcie I ja się dołączę. Mój facet jest ode mnie starszy o 10 lat. Nasz związek był dość burzliwy. Akurat rozstałam się z mężem a on wydawał się być mało zaangażowany. w między czasie sie rozstaliśmy ale on nie dawał za wygrane. i tak znów się zeszliśmy.. trochę jestem przerażona...
na koniec dodam, że ja mam 22 lata, a on 32.

Nie martw sie, bedzie dobrze jak dla mnie roznica mala, zalezy przeciez od Tego jak sie ze soba czujecie
Mialam byłego który mial 32 lata na moje 20. Teraz z nowym TZ-tem, 20 ja on 31.
Glowa do góry :3 Nie słuchaj również na tego co mówią ludzie naokoło ;p

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 19:15   #3404
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Nie martw sie, bedzie dobrze jak dla mnie roznica mala, zalezy przeciez od Tego jak sie ze soba czujecie
Mialam byłego który mial 32 lata na moje 20. Teraz z nowym TZ-tem, 20 ja on 31.
Glowa do góry :3 Nie słuchaj również na tego co mówią ludzie naokoło ;p
Staram się Ale wydaje mi się, że jest dobrze
Stary 2011-09-01, 23:14   #3405
agniusia17
Rozeznanie

Łaa, pomocy, nie wiem sama co się ze mną dzieje, ale chyba się zauroczyłam On jest starszy o 10 lat, nawet odrobinkę więcej i właśnie wiem, że ja jemu tez się podobam. Ja mam 19 lat, on jest lekko przed 30-stką. Bardzo mi się podoba, miło się z nim rozmawia, ale boję się, że on o mnie może myśleć jak o dziecku, bo jakby nie było spora różnica wieku. Niby powiedział mi, że on jest całkiem poważny i nie żartuje sobie ze mnie (no musiałam się spytać, no).
Zachowuję się chyba trochę jak roztrzęsiona nastolata jeju, dawno się tak nie czułam
Mój były (w zasadzie wciąż obecny, ale już niedługo....) chłopak jest młodszy o kilka miesięcy i niestety ja bardzo czuję tę niewielką różnicę wieku, on jest dla mnie jak dziecko, jak ja z nim wytrzymałam ponad rok, to nie wiem.
Życzcie mi szczęścia Jakby co to nie dziękuję, co by nie zapeszać :P

— Gabriel García Márquez

agniusia17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 23:52   #3406
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniusia17 Pokaż wiadomość
Łaa, pomocy, nie wiem sama co się ze mną dzieje, ale chyba się zauroczyłam On jest starszy o 10 lat, nawet odrobinkę więcej i właśnie wiem, że ja jemu tez się podobam. Ja mam 19 lat, on jest lekko przed 30-stką. Bardzo mi się podoba, miło się z nim rozmawia, ale boję się, że on o mnie może myśleć jak o dziecku, bo jakby nie było spora różnica wieku. Niby powiedział mi, że on jest całkiem poważny i nie żartuje sobie ze mnie (no musiałam się spytać, no).
Zachowuję się chyba trochę jak roztrzęsiona nastolata jeju, dawno się tak nie czułam
Mój były (w zasadzie wciąż obecny, ale już niedługo....) chłopak jest młodszy o kilka miesięcy i niestety ja bardzo czuję tę niewielką różnicę wieku, on jest dla mnie jak dziecko, jak ja z nim wytrzymałam ponad rok, to nie wiem.
Życzcie mi szczęścia Jakby co to nie dziękuję, co by nie zapeszać :P
Powodzenia. I dobrego wyboru życzę
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 18:41   #3407
BlueberryFields
Raczkowanie

To może i ja się dołączę. Mój TZ jest ode mnie starszy o 20 lat. Jesteśmy razem od 2 miesięcy i... chyba nigdy nie byłam aż tak szczęśliwa!

15.07-12.08.2011-Indie
BlueberryFields jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 18:58   #3408
agniusia17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlueberryFields Pokaż wiadomość
To może i ja się dołączę. Mój TZ jest ode mnie starszy o 20 lat. Jesteśmy razem od 2 miesięcy i... chyba nigdy nie byłam aż tak szczęśliwa!
a mogę spytać w jakim wieku byliście oboje, jak się poznaliście?

— Gabriel García Márquez

agniusia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 19:06   #3409
taka_sobie_jedna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlueberryFields Pokaż wiadomość
hej hej halo

Witaj w naszym gronie
Opowiedz nam coś więcej o sobie i o Was
taka_sobie_jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 16:16   #3410
BlueberryFields
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniusia17 Pokaż wiadomość
a mogę spytać w jakim wieku byliście oboje, jak się poznaliście?
ja-21 on 41

Cytat:
hej hej halo

Witaj w naszym gronie
Opowiedz nam coś więcej o sobie i o Was
a co chcecie wiedzieć? poznaliśmy się dzięki koleżance, tutaj w UK gdzie obecnie mieszkam. Jest Anglikiem i chyba najbardziej spodobała mi się w nim ta angielskość charakter ma stereotypowo angielski. wiecie, jest flegmatyczny, konserwatywny, powściągliwy. jest prawnikiem a ja studiuję medycynę

15.07-12.08.2011-Indie
BlueberryFields jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 13:16   #3411
anulciak85
Zakorzenienie

A ja Wam powiem ze jestem najszczęśliwsza na świecie Skończyłam narzekać i ciesze się tym ze mam Tż-ta i ze jest miedzy nami dobrze. Tak po cichutku wspomina coś o wspólnym mieszkaniu i ślubie...
Stary 2011-09-20, 10:30   #3412
unnoticed
Raczkowanie

GG do unnoticed
Cool Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Zagląda tutaj ktoś jeszcze?

What is love but the strangest of feelings?

Największą satysfakcję przynosi osiągnięcie celi, które sobie wyznaczyliśmy
i świadomość, że zrobiliśmy wszystko, aby je spełnić .

unnoticed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 11:11   #3413
taka_sobie_jedna
Wtajemniczenie

pewnie
Stary 2011-09-20, 11:18   #3414
unnoticed
Raczkowanie

GG do unnoticed

Mam mały, wielki problem...
Ktos doradzi?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=561509&page=3

What is love but the strangest of feelings?

Największą satysfakcję przynosi osiągnięcie celi, które sobie wyznaczyliśmy
i świadomość, że zrobiliśmy wszystko, aby je spełnić .

unnoticed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 21:24   #3415
Anusia90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
widzę że przy Waszych TŻtach czy potencjalnych TŻtach ten 'moj' to niemal rowieśnik..
Ale moj problem dotyczy tego że ja jestem studentką, mieszkam na stancji w innym mieście i jak student na niewiele mogę sobie pozwolić, jestem na garnuszku rodziców, a on jest z zawodu sędzią, więc jego pozycja społeczna raczej kłoci się ze związkiem z kims takim jak ja i chociaż nie zwracam uwagi na sprawy materialne to jest to jednak przeszkoda - całkiem różne sytuacje moja i jego a ludzie zzewnątrz wiadomo jakby to komentowali - że lecę tylko na jego kase.

E, co się przejmujesz! Miałam dokładnie to samo. Mój TŻ, przełom sierpnia i września - stuknął nam rok. Pierwsze kilka miesięcy denerwowałam się, że mu nie dorastam do pięt, bo jest z magnackiej rodziny, bo dużo jak na moje oko zarabia, bo dużo podróżował i dużo widział. W pewnym momencie jednak przestałam się tym przejmować, bo odkryłam, że mężczyzna dobrze czuje się z faktem, że płaci za kobietę, że jednak jesteśmy na podobnym poziomie intelektualnym, mamy podobne gusta. Nie pokazujemy się jeszcze publicznie, nie poznaliśmy się z rodzinami. moi rodzice myślą, że ma 31, a nie 39. i niech tak myślą jak najdłużej. w jego przypadku można ściemnić wiek, bo młodo wygląda. w moim, nie, bo jednak nie pracuję zawodowo, tylko studiuję, a takie coś szybko wychodzi. poza tym, jak stary kawaler w końcu kogoś przyprowadzi do domu, to zaraz myślą, że to już ślub. mówi, że boi się przyznać mamie, że jestem tyle młodsza. minie mu, zwłaszcza jestem w fazie czarowania i mi to wychodzi.

zeszły rok był burzliwy. najpierw się bałam o to, czy nie chce mnie wykorzystać, potem czy nie chce mnie rzucić na zmianę z pewnie mnie nie kocha. miałam do tego stopnia obsesję na tym punkcie, że prawie wszystko zepsułam, ale doszliśmy do porozumienia i jest coraz fajniej
Anusia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 22:37   #3416
taka_sobie_jedna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anusia90 Pokaż wiadomość
E, co się przejmujesz! Miałam dokładnie to samo. Mój TŻ, przełom sierpnia i września - stuknął nam rok. Pierwsze kilka miesięcy denerwowałam się, że mu nie dorastam do pięt, bo jest z magnackiej rodziny, bo dużo jak na moje oko zarabia, bo dużo podróżował i dużo widział. W pewnym momencie jednak przestałam się tym przejmować, bo odkryłam, że mężczyzna dobrze czuje się z faktem, że płaci za kobietę, że jednak jesteśmy na podobnym poziomie intelektualnym, mamy podobne gusta. Nie pokazujemy się jeszcze publicznie, nie poznaliśmy się z rodzinami. moi rodzice myślą, że ma 31, a nie 39. i niech tak myślą jak najdłużej. w jego przypadku można ściemnić wiek, bo młodo wygląda. w moim, nie, bo jednak nie pracuję zawodowo, tylko studiuję, a takie coś szybko wychodzi. poza tym, jak stary kawaler w końcu kogoś przyprowadzi do domu, to zaraz myślą, że to już ślub. mówi, że boi się przyznać mamie, że jestem tyle młodsza. minie mu, zwłaszcza jestem w fazie czarowania i mi to wychodzi.

zeszły rok był burzliwy. najpierw się bałam o to, czy nie chce mnie wykorzystać, potem czy nie chce mnie rzucić na zmianę z pewnie mnie nie kocha. miałam do tego stopnia obsesję na tym punkcie, że prawie wszystko zepsułam, ale doszliśmy do porozumienia i jest coraz fajniej

A po co w ogóle ściemniac co do wieku?
Ciężkie czasem są takie związki ze starszymi, ale co jest najlepsze - ciężkie nie dla samych partnerów, co dla otoczenia

Dziewczyny, gdzie jesteście?
Proszę się meldować na wątku i pisać, co u Was
Stary 2011-09-22, 22:42   #3417
_Caramel
BAN stały

Ja się melduję ponownie.
TŻ na służbowym wyjeździe, więc tęsknię i przy okazji zastanawiam się, jak spędzimy naszą pierwszą rocznicę, która zbliża się wielkimi krokami.
_Caramel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 22:44   #3418
Phoce
Flawless

Ooo, mogę się przyłączyć :P?

Ja - 12 października - 20 lat
On - 11 października - 29 lat
Dopiero zaczynami, bywają kłótnie, ostatnio przeprosił mnie za jakiekolwiek jego zachowanie, które może wynikać z tego, że ma taki bagaż doświadczeń, a nie inny...ale chcę spróbować, bo może być warto
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 22:48   #3419
taka_sobie_jedna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Caramel Pokaż wiadomość
Ja się melduję ponownie.
TŻ na służbowym wyjeździe, więc tęsknię i przy okazji zastanawiam się, jak spędzimy naszą pierwszą rocznicę, która zbliża się wielkimi krokami.

No i super, że jesteś
Trzeba się znowu skompletować, wygadać się co u nas, ponarzekać na świat patrzący na nas krzywym okiem

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Ooo, mogę się przyłączyć :P?

Ja - 12 października - 20 lat
On - 11 października - 29 lat
Dopiero zaczynami, bywają kłótnie, ostatnio przeprosił mnie za jakiekolwiek jego zachowanie, które może wynikać z tego, że ma taki bagaż doświadczeń, a nie inny...ale chcę spróbować, bo może być warto
pewnie, że możesz
Tyle, że te 9 lat różnicy to pikuś
Opowiadaj coś o sobie
Stary 2011-09-22, 22:56   #3420
Phoce
Flawless

Cytat:

pewnie, że możesz
Tyle, że te 9 lat różnicy to pikuś
Opowiadaj coś o sobie
Dla mnie znowu nie taki pikuś :P Chyba jestem jedyną osobą wśród moich znajomych, która spotyka się z kimś o tyle lat starszym
Ale już jakiś czas temu pogodziłam się, że jestem 'skazana' na tego typu związki, ja po prostu nie potrafię zbudować głębszej relacji z kimś mniej więcej w moim wieku (no może poza moim przyjacielem, ale on jest gejem, więc miłości z tego nie będze)
Póki co - studiuję, jestem z małego miast, ale przeniosłam się do większego ze względu na studia. Mojego Ł. poznałam....uwaga, przez internet, pierwszego dnia, kiedy zaczęliśmy rozmawiać, umówiliśmy się na randkę - w ciemno i jakoś się tak potoczyło Niestety, mieszka ode mnie o 120km, poza tym ciągle ma coś do zrobienia związanego z pracą, więc widujemy się 1,2 razy w tygodniu, co mnie niestety boli bo bardzo za nim tęsknię.
No to tyle, żeby już na początku nie przynudzać :P
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości