|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Ziuty na lewo i prawo
Bez spodniów, przewiało jak diabli... Ves, topsz, będę się pilnować, co by nie zajść w przeciągu/pociągu Ju ![]() A figielek kojarzy mi się z cukierkiem czekoladowym ![]() I sen. Krótki, ale treściwy. Śniła mi się rodząca Steczkowska. Poród odbierał jej mąż, a ja leżałam obok, na tym samym łóżku... Po godzinie mi się znudziło i pojechałam na jakąś wyspę, w stylu Wielkanocnej i trafiłam na obrzęd inicjacji młodzieży. Fcuk, nie mogę teraz pójść do gazety i powiedzieć za kasę co urodziła Steczkowska
|
|
|
|
#242 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Steczkowska wypadek samochodowy miała. |
|||
|
|
|
#243 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj na imprezie jedna z dziewczyn okazała się być perfumoholiczką z fiołem na tle suszonych śliwek ![]() TŻ mnie wrobił w mini dyskusję na temat moich kompleksów na co jeden chuopak stwierdził, że przecież nie mam na co narzekać tylko "tego ulizańca byś ścięła czy coś" Taa... Właśnie po to przez rok go zapuszczałam i chlałam pokrzywę... Ale że jego dziewczę miało asymetrycznego boba a on sam był łysy to zakładam optymistycznie, że nie czuje klimatu
|
||
|
|
|
#244 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29846521]
Nie móf właśnie, bo Ci guma...[/QUOTE] jaka guma nie omijamy , ale nie śpimy tam dziś zlustruje Twje zwierze nom wróciłeś dopiero?
|
|
#245 | |||||
|
Zakorzenienie
|
aaaa gulasz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() myślałam nad tonikiem ale ostatecznie był Sprite, ale bardzo dopre też Cytat:
![]() opowiesz jak było? podejrzane Cytat:
Cytat:
Macham znad kawy
|
|||||
|
|
|
#246 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() idę bo tż chce ![]() ja bym wolała na Drive iść
|
|
#247 | |||||
|
Wiedźma
|
Dobrze powiedziane.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lepiej opowiedz o inicjacji młodzieży. To ciekawsze, niż Steczkowska. ![]() Cytat:
A Weaver - oh yess... ![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29846289]Przepraszam, ale jak się pracuje po 60 godzin tygodniowo to nawet trudno z M. potestować pachnidła od Asiuli, a co mówić o dłuższej wizycie w Barze [/QUOTE]Prawda. Bar mnie przeraża oststnio. Nie nadążam z czytaniem, a co dopiero z pisaniem. Cytat:
Hello. Ja znad piątej już dziś. I zaraz idę tynkować sufit w klubie.
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam odwagi się zebrać do rozmowy
![]() Tak sobie myślę, że musi istnieć jakiś przygważdżający argument, dzięki któremu pójdzie mi jak po maśle
|
#249 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Za to w nast sobotę idę na nocny obchód lokali w Sopocie z Selyą i Dominiką ![]() Przez Sabb zachciało mi się kolejnej kawy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#250 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu W tak się interesuje tym co Ty se kupujesz i czym pachniesz, czemu ingeruje w to?Tak pytam bo mój J też się interesuje , tzn pyta, czym pachnę , co mam nowego, chwali, ale nie mówi że mam nic nie kupować albo nie pachnieć tym czy tamtym ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Wszystkie fajne osoby mieszkają daleko ode mnie bessęsu
|
|
#251 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie, to Ty mieszkasz zbyt daleko od fajnych ludzi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
znakomiecie
zasnęłam na kanapie i obudziłam się o 3.30 i dopiero wtedy poczłapałam do łóżka piątej ![]() Przydałoby się posprzątać co nieco
|
|
|
|
#254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Skrbie, powiesz, czy Bitwa fajna
i czy Urbańska wypadła tak fatalnie, jak mi się zdaje ![]() tu poród, tam wypadek... nieszczęścia chodzo parami ![]() dobrze gada! ![]() Cytat:
Cytat:
(nie to, żeby Maja się chciała pochwalić... ![]() )
|
|
#255 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się spodziewam, obejrzałam zajawki ta YT ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
|
|
#256 | |
|
Wiedźma
|
Streszczenie na początku... Buahaha! Genialne.
E nie. Tu chodzi o terytorialny limit zagęszczenioa fajności na hektar. Koło Ciebie nie może nikt fajny mieszkać, bo się w normie nie mieści. Dlatego tru musiała emigrować. ![]() Ale z mlekiem. Cytat:
|
|
#257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zanotuję to sobie , bo to dobre jest ![]() biedna Tru ![]() ale to się może zmienić bo Tż zagroził że jeżeli PiS wygra wybory to zabieramy sie z Polski, i mówił poważnie ...
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie to luz |
|
|
|
|
#259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nie ma nikogo więcej z baru koło mnie, od łodzi do warszawy ![]() Cytat:
trochę wylewnie podziękowałam za autograf
|
|
#260 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#261 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jak mi się podobają takie klimaty: http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=796
od zdjęcia drugiego, blok na Przyczółku Grochowskim mieszka się w nim być może strasznie, ale jaki fantastyczny klimat Cytat:
![]() A co do Snow White A Tale of Terror - no ba rozumiem że jeszcze nie poszedłeś spać Cytat:
![]() wg mnie to bardzo dobrze że nie kłamiesz, jakbyś kłamała to by znaczyło że nie panujesz nad sytuacją... Cytat:
Cytat:
a tak po prawdzie to jaka różnica - i tak ci co mają źle będą mieli źle a ci co dobrze będą mieli dobrze niezależnie od tego kto wygra ja głosuję na tych co są mi bliscy światopoglądowo, albo tych dla których odczuwam sympatię, przykro mi trochę że nie wygrywają i najprawdopodobniej nigdy nie wygrają, ale co tam....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a ja- na poczatku ochoczo przyjmuję Jego 'ofertę" a potem, jak mi nie pasuje, to sie wściekam na siebie, na Niego i na cały świat Tym razem W zdiagnozował u mnie zakupoholizm
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
macham z nad kawy z mlekiem też
no chwal sie Gryxie chwal dzie z kim kiedy i ile razy? |
|
|
|
#265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bosh zboczeńcy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobra pytanie z mojej ulubionej (ostatnio) dziedziny (czyli sprzątanie jest doopną stratą czasu ) czy do ścierania kurzy używacie jakichś Prontów-Srontów ? Czy możecie ewentualnie polecić coś po czym nowy kurz pojawia się trochę później niż zaraz? Kiedyś używałam Pronto jakiegoś, ale zaprzestałam Udoskonalano coś? ![]() A i drugie pytanie będzie w Tró
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pójdę zagłosować, byle przeciw nim, żeby nie było ze nie poszłam żadna partia niestety nie jest mi bliska Cytat:
tzn fakt, przydałoby się aby może chociaż jeden dzień kurz nie wracał
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-10-08 o 12:46 |
||
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Tż poszedł z dzieckiem na pocztę. Za trochę dzwoni z pytaniami czy mamy różne produkty
Pytam, a co będziesz robił? Odp: Ustaliliśmy z dzieckiem (prawie 3,5 - letnim ), że zrobimy pizzę No to jak tak to ja se dalej posiedzę na wizażu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale winowajca jest jeden - ciemne meble - na ciemnych macie przerypane - chuop ma jedną po rtv szafkę wenge no i mówi że to pierwsza i ostatnia - ja mam ciemne drzwi - no ten kurz bieli je wręcz - także sory hjuston ale chyba będzie problem nawracał
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-08 o 13:10 |
|
|
|
|
#270 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkałam tam, do pracy wychodziłam o 4.00 rano wracał po 22.00 i żyję ![]() I kurde nawet ten mój blok jest na fotach ![]() Cytat:
trochę racji jest w tym co piszesz, tzn o życiu tych co mają dobrze i źle, ale w zmoherzonym kraju , w któym kościół się we wszystko wpierdziela jakoś tak niemiło żyć , inna rzecz że parę lat temu nie było możliwości wyjechania do Norwegii albo Szwecji, a teraz jest
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

dziś zlustruje Twje zwierze 

bessęsu