![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Ziuty na lewo i prawo
![]() Bez spodniów, przewiało jak diabli... Ves, topsz, będę się pilnować, co by nie zajść w przeciągu/pociągu ![]() Ju ![]() A figielek kojarzy mi się z cukierkiem czekoladowym ![]() I sen. Krótki, ale treściwy. Śniła mi się rodząca Steczkowska. Poród odbierał jej mąż, a ja leżałam obok, na tym samym łóżku... Po godzinie mi się znudziło i pojechałam na jakąś wyspę, w stylu Wielkanocnej i trafiłam na obrzęd inicjacji młodzieży. Fcuk, nie mogę teraz pójść do gazety i powiedzieć za kasę co urodziła Steczkowska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Steczkowska wypadek samochodowy miała. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#243 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj na imprezie jedna z dziewczyn okazała się być perfumoholiczką z fiołem na tle suszonych śliwek ![]() TŻ mnie wrobił w mini dyskusję na temat moich kompleksów na co jeden chuopak stwierdził, że przecież nie mam na co narzekać tylko "tego ulizańca byś ścięła czy coś" ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29846521]
Nie móf właśnie, bo Ci guma...[/QUOTE] jaka guma ![]() nie omijamy , ale nie śpimy tam ![]() nom ![]()
![]() |
#245 | |||||
Zakorzenienie
|
aaaa gulasz
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() myślałam nad tonikiem ale ostatecznie był Sprite, ale bardzo dopre też ![]() ![]() Cytat:
![]() opowiesz jak było? ![]() podejrzane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Macham znad kawy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() idę bo tż chce ![]() ja bym wolała na Drive iść ![]()
![]() |
#247 | |||||
Wiedźma
|
Dobrze powiedziane.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lepiej opowiedz o inicjacji młodzieży. To ciekawsze, niż Steczkowska. ![]() Cytat:
A Weaver - oh yess... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29846289]Przepraszam, ale jak się pracuje po 60 godzin tygodniowo to nawet trudno z M. potestować pachnidła od Asiuli, a co mówić o dłuższej wizycie w Barze ![]() Prawda. Bar mnie przeraża oststnio. Nie nadążam z czytaniem, a co dopiero z pisaniem. ![]() Cytat:
![]() Hello. Ja znad piątej już dziś. ![]() ![]()
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
nie mam odwagi się zebrać do rozmowy
![]() Tak sobie myślę, że musi istnieć jakiś przygważdżający argument, dzięki któremu pójdzie mi jak po maśle
#249 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Za to w nast sobotę idę na nocny obchód lokali w Sopocie z Selyą i Dominiką ![]() Przez Sabb zachciało mi się kolejnej kawy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak pytam bo mój J też się interesuje , tzn pyta, czym pachnę , co mam nowego, chwali, ale nie mówi że mam nic nie kupować albo nie pachnieć tym czy tamtym ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Wszystkie fajne osoby mieszkają daleko ode mnie ![]() ![]()
![]() |
#251 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie, to Ty mieszkasz zbyt daleko od fajnych ludzi
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
znakomiecie
![]() ![]() piątej ![]() ![]() Przydałoby się posprzątać co nieco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Skrbie, powiesz, czy Bitwa fajna
![]() i czy Urbańska wypadła tak fatalnie, jak mi się zdaje ![]() ![]() tu poród, tam wypadek... nieszczęścia chodzo parami ![]() dobrze gada! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (nie to, żeby Maja się chciała pochwalić... ![]() ![]()
![]() |
#255 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też się spodziewam, obejrzałam zajawki ta YT ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#256 | |
Wiedźma
|
Streszczenie na początku... Buahaha! Genialne.
![]() ![]() ![]() ![]() E nie. Tu chodzi o terytorialny limit zagęszczenioa fajności na hektar. Koło Ciebie nie może nikt fajny mieszkać, bo się w normie nie mieści. Dlatego tru musiała emigrować. ![]() Ale z mlekiem. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#257 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zanotuję to sobie , bo to dobre jest ![]() biedna Tru ![]() ale to się może zmienić bo Tż zagroził że jeżeli PiS wygra wybory to zabieramy sie z Polski, i mówił poważnie ... ![]()
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie to luz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego nie ma nikogo więcej z baru koło mnie, od łodzi do warszawy ![]() Cytat:
trochę wylewnie podziękowałam za autograf ![]()
![]() |
#260 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
jak mi się podobają takie klimaty: http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=796
od zdjęcia drugiego, blok na Przyczółku Grochowskim ![]() ![]() mieszka się w nim być może strasznie, ale jaki fantastyczny klimat ![]() Cytat:
![]() A co do Snow White A Tale of Terror - no ba ![]() rozumiem że jeszcze nie poszedłeś spać ![]() Cytat:
![]() wg mnie to bardzo dobrze że nie kłamiesz, jakbyś kłamała to by znaczyło że nie panujesz nad sytuacją... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja głosuję na tych co są mi bliscy światopoglądowo, albo tych dla których odczuwam sympatię, przykro mi trochę że nie wygrywają i najprawdopodobniej nigdy nie wygrają, ale co tam....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a ja- na poczatku ochoczo przyjmuję Jego 'ofertę" a potem, jak mi nie pasuje, to sie wściekam na siebie, na Niego i na cały świat Tym razem W zdiagnozował u mnie zakupoholizm ![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
macham z nad kawy z mlekiem też
![]() no chwal sie Gryxie chwal dzie z kim kiedy i ile razy? |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Bosh zboczeńcy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra pytanie z mojej ulubionej (ostatnio) dziedziny (czyli sprzątanie jest doopną stratą czasu ![]() ![]() ![]() ![]() A i drugie pytanie będzie w Tró ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-10-08 o 12:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Tż poszedł z dzieckiem na pocztę. Za trochę dzwoni z pytaniami czy mamy różne produkty
![]() ![]() ![]() ![]() No to jak tak to ja se dalej posiedzę na wizażu ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale winowajca jest jeden - ciemne meble - na ciemnych macie przerypane - chuop ma jedną po rtv szafkę wenge no i mówi że to pierwsza i ostatnia - ja mam ciemne drzwi - no ten kurz bieli je wręcz - także sory hjuston ale chyba będzie problem nawracał ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-08 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I kurde nawet ten mój blok jest na fotach ![]() Cytat:
![]() trochę racji jest w tym co piszesz, tzn o życiu tych co mają dobrze i źle, ale w zmoherzonym kraju , w któym kościół się we wszystko wpierdziela jakoś tak niemiło żyć , inna rzecz że parę lat temu nie było możliwości wyjechania do Norwegii albo Szwecji, a teraz jest ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.