![]() |
#511 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
![]() Znowu kawa z dużą ilością mleka ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lepiej idźcie na lody ![]() ![]() ![]() Resztę nadrobię później, idę do Kościoła i może na wybory ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Pora skończyć najwspanialsze wakacje w zyciu
![]() znow sniło mi się, że mieszkałam w centrum handlowym, w apartamencie reprezentacyjnym, tylko łazienka była wspólna z jakimś tysiącem osób, na korytarzu ![]() Oczywiście mnie się chyba nowych perfum chce się najbardziej z Was wszystkich, Kobako też kusi...Yvresse...nawet Charlie Blue.... oj oj, posmierdzę sobie tej jesieni ![]() Tymczasem zlałam się MaX Marą- wbrew swojej woli ![]() Może zdążę na szybkie ryby?
#514 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o rajusiu....podmienili Cieu? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Faety fogle majom dugie rzęsy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() głowa mnie boli ![]()
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Skrb, którego Ty się do Łodzi wybierasz? ![]() 06.11.? 08.11.? Czy już nie? I jeszcze wszystkich zmarzłych ![]() ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-10-09 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oczy... ![]() ![]() (a rzęsy tyż włosy, c'nie? ![]() No, u wyborów byłam, z głowy ![]()
![]() |
#517 | |||
BAN stały
|
Znad kawy i murzynka
![]() Wiedziałem... ![]() ![]() Cytat:
![]() Morsy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- U mnie kłótnia była, kto ile czasu przy gotowaniu obiadów spędza ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() Kurde, do Łodzi, to ja bym chciała 12.11 na Clan of Xymox, ale wątpliwa sprawa, czy uda mi się cokolwiek zaoszczędzić do tej pory ![]() ![]() ![]() Iść gdzieś czy zamulać, oto jest pytanie. ![]() Dopiero wstałam i trochę mi tu szkoda czasu na takie siedzenie w mieszkaniu, ale pogoda jest... delikatnie mówiąc mało zachęcająca. Jest paskudnie. Brr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |||
Wiedźma
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29855620]No jeszcze nie wiem
![]() Ale kiedy ja zużyję te 130 ml ![]() To prawdziwe cudo, tym bardziej że uwielbiam cedr w takiej postaci. Dużo cedru, takiego chłodnego, wytrawnego. Ale Aziyade też mi się bardzo podoba. Ale chyba max 30 ml bym chciał. Oj sam już nie wiem ![]() Nie oddam Tumultu, bo żałował będę ![]() Słusznie. A jeśli już oddawać, to mnie. ![]() E, no jak Ty ubrana w płytę tam byłaś, to ja nie mam pytań. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mach mach! ![]() Cytat:
Alternatywa jest morderczo pomysłowa, ale mało sexy. ![]()
![]() |
#521 | |||||
Zakorzenienie
|
ziut znad barszczyku czerwonego instant
![]() Cytat:
![]() bardzo bym chciała ![]() jak mi się wyklaruje plan , o wpiszę się w wątku Cytat:
![]() pewnie dlatego tak często za mąż wychodzi... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() status po koncercie i jam session: niedomknięta lodówka, ulubiony kubek potłuczony koło łóżka, a najgorsze, że pamiętam, że tańczyłam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama idź na lody ![]() ![]() Dziękuje ![]() A tak wg to! Cześć ![]() Macham z nad herbaty imbirowej z miodem Dilmah ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Teraz macham znad ogórkowej
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Obiad o tej porze
![]() Ja dopiero śniadanie zjadłem ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Ja tez, ja tez. (Pol godziny temu wstalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak widać było później, sama byś nie została ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() już byłam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
![]() No ale nam to byś mogła ciut opowiedzieć ![]() ![]() ![]() A właśnie, że nie bo o tej porze to już każdy pijany i jak Ci on ... dojedzie ![]() samochodem ofkors ![]() ![]() A jak kończyliście jak pachniał? ![]() Byłam ![]() ![]() ![]() Chyba "c" Ci się znów popsuło ![]() i "ł" ![]() i "ą" ![]() A co Ty z Murzynkiem robisz? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przepraszam, ale ![]() ![]() Nie mam z kim ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Normalni ludzie jedzą obiad o normalnej porze
![]() ![]() Teraz macham znad placków z jabłkami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |||||
BAN stały
|
Gdybyś wstał o 5 rano i nie jadłbyś śniadania, to byś przełknął
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Wpadam z podrowieniami
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zjadłam gołąbki od mamusi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Idę dziś na sushi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Śpiąco i trochę jednak zimno
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. Dawaj adresa na PW, odwdzięczę się za te próbaski co toś mi jakiś czas temu podesłał. I nie mów, że Lucho zły ![]() 3. Masz coś jeszcze do dodania? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.