|
|
#511 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
![]() Znowu kawa z dużą ilością mleka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej idźcie na lody ![]() Resztę nadrobię później, idę do Kościoła i może na wybory
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Pora skończyć najwspanialsze wakacje w zyciu
![]() znow sniło mi się, że mieszkałam w centrum handlowym, w apartamencie reprezentacyjnym, tylko łazienka była wspólna z jakimś tysiącem osób, na korytarzu ![]() Oczywiście mnie się chyba nowych perfum chce się najbardziej z Was wszystkich, Kobako też kusi...Yvresse...nawet Charlie Blue.... oj oj, posmierdzę sobie tej jesieni Tymczasem zlałam się MaX Marą- wbrew swojej woli ![]() Może zdążę na szybkie ryby?
|
#514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o rajusiu....podmienili Cieu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Faety fogle majom dugie rzęsy ![]() Cytat:
głowa mnie boli
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Ziuty!
Skrb, którego Ty się do Łodzi wybierasz? ![]() 06.11.? 08.11.? Czy już nie? I jeszcze wszystkich zmarzłych i Ves z głową
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-10-09 o 11:06 |
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oczy... ![]() (a rzęsy tyż włosy, c'nie? )No, u wyborów byłam, z głowy
|
|
#517 | |||
|
BAN stały
|
Znad kawy i murzynka
Wiedziałem... Cytat:
![]() Morsy! ![]() Cytat:
Cytat:
--- U mnie kłótnia była, kto ile czasu przy gotowaniu obiadów spędza
|
|||
|
|
|
#518 |
|
BAN stały
|
)Kurde, do Łodzi, to ja bym chciała 12.11 na Clan of Xymox, ale wątpliwa sprawa, czy uda mi się cokolwiek zaoszczędzić do tej pory ![]() ![]() Iść gdzieś czy zamulać, oto jest pytanie. ![]() Dopiero wstałam i trochę mi tu szkoda czasu na takie siedzenie w mieszkaniu, ale pogoda jest... delikatnie mówiąc mało zachęcająca. Jest paskudnie. Brr.
|
|
|
|
#519 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#520 | |||
|
Wiedźma
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29855620]No jeszcze nie wiem
![]() Ale kiedy ja zużyję te 130 ml ![]() To prawdziwe cudo, tym bardziej że uwielbiam cedr w takiej postaci. Dużo cedru, takiego chłodnego, wytrawnego. Ale Aziyade też mi się bardzo podoba. Ale chyba max 30 ml bym chciał. Oj sam już nie wiem Nie oddam Tumultu, bo żałował będę [/QUOTE]Słusznie. A jeśli już oddawać, to mnie. ![]() E, no jak Ty ubrana w płytę tam byłaś, to ja nie mam pytań. I nie dziwię się, że Ci dali wszyscy. :p![]() Cytat:
Cytat:
Mach mach! Cytat:
Alternatywa jest morderczo pomysłowa, ale mało sexy.
|
|
#521 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ziut znad barszczyku czerwonego instant
Cytat:
bardzo bym chciała jak mi się wyklaruje plan , o wpiszę się w wątku Cytat:
pewnie dlatego tak często za mąż wychodzi... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
status po koncercie i jam session: niedomknięta lodówka, ulubiony kubek potłuczony koło łóżka, a najgorsze, że pamiętam, że tańczyłam
|
|||||
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama idź na lody A nie nas wysyłaszDziękuje A tak wg to! Cześć Macham z nad herbaty imbirowej z miodem Dilmah i ciasta z lidla
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#523 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#525 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Teraz macham znad ogórkowej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Obiad o tej porze
![]() Ja dopiero śniadanie zjadłem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#527 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez, ja tez. (Pol godziny temu wstalam
)
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#530 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak widać było później, sama byś nie została nocna zmiana była na posterunku czekali jak zwykle żebym ja poszła spać ![]() Cytat:
ale teraz sie rzadziej zdarzają, nie to co na studiach ![]() Cytat:
![]() już byłam Cytat:
![]() szkoda
|
||||
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
No ale nam to byś mogła ciut opowiedzieć ![]() A właśnie, że nie bo o tej porze to już każdy pijany i jak Ci on ... dojedzie ![]() samochodem ofkors ![]() A jak kończyliście jak pachniał? :siatkoreklamówkotorba:Byłam Ale nie dlatego, że jest to mój obowiązek ![]() Chyba "c" Ci się znów popsuło i "ł" ![]() i "ą" ![]() A co Ty z Murzynkiem robisz? ![]() ![]() Cytat:
Przepraszam, ale ![]() Nie mam z kim
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#532 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Normalni ludzie jedzą obiad o normalnej porze
Teraz macham znad placków z jabłkami
|
|
|
#533 | |||||
|
BAN stały
|
Gdybyś wstał o 5 rano i nie jadłbyś śniadania, to byś przełknął
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam z podrowieniami
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zjadłam gołąbki od mamusi oczywiście o godzinie 15, wcześniej nie jem no ale nigdy nie utrzymywałam ze jestem normalna ![]() Cytat:
Idę dziś na sushi
|
||
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Śpiąco i trochę jednak zimno
|
|
|
#539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. Dawaj adresa na PW, odwdzięczę się za te próbaski co toś mi jakiś czas temu podesłał. I nie mów, że Lucho zły ![]() 3. Masz coś jeszcze do dodania?
|
|
|
|
|
#540 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

ja powinnam mieć takie
a ja zwracam uwagę na szczegóły bo tam tkwi diabeł
i Ves z głową 

)

i ciasta z lidla
szkoda