XXL-ki chudną do M-ki :) - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-31, 20:40   #2251
Bottega
Zakorzenienie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
Bottega mam nadzieję, że teraz już humor lepszy
humor lepszy, bo TŻ wrócił, ale i gorączka wróciła Katar mam taki, że tylko przez buzię mogę oddychać. Konsultowałam się przez tel. z lekarzem, jak mi głos chwilowo funkcjonował. Zmienił mi antybiotyk na taki, który pomaga również na grypę, a miałam go akurat w domu. Oby było lepiej.
Cytat:
ja się pochwale że mam talie od paru kilogramów
i sasiąd do mnie że schudłam i ze mnie nie karmią nad morzem
najsss
super wieści Ty kochana masz świetną talię, więc zapewne to nie tylko sprawka tych paru kg
Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
I byłam na zajęciach - mało mi! Dla mnie to za mały wycisk, a ponoć przeciętnie spala się na tych zajęciach 600kcal. No nie wiem, mi raczej tyle nie poszło. Allle mam karnet, mogę chodzić na dwa pod rząd (jeśli będą miejsca), więc będzie git! Od razu czuję się szczęśliwsza po takim wysiłku. Zadowolona z siebie. Chociaż w jakimś aspekcie życia potrafię się spełniać.
ja może zapiszę się na basen, jak się wykuruję i ogarnę sprawy Też bym sobie pochodziła na jakieś takie zajęcia ruchowe, ale u nas mało jest takich miejsc, więc ceny są straszne.
Cytat:
Napisane przez tyszka_ Pokaż wiadomość
Yhh kocham ASOSa przeglądać. Też mi się marzy jakieś kiecki od nich załozyc Na wiosne na pewno się na coś skuszę, bo planuje wtedy juz być radosną posiadaczką zakładanej wagi

Prosze się nie ważyć codziennie tylko raz w tygodniu, to nie bedzie powodów do zmartwien!
Uwielbiam 90% kiecek z tego Asos'a, w ogóle mają cudne rzeczy. Nic tylko męża bogatego mieć i wydawać kaskę
Mam ogromną słabość do butów, nie jestem w stanie powiedzieć ile par posiadam, ale jak tylko idę na zakupy niby ciuchowe, to wracam z nową parą i bez ciuchów zapewne jak zejdę do 70kg, to sytuacja trochę się zmieni
Ee tam, ja się ważę często, lubię patrzeć, jak waga spada nawet o te 0,1kg Od razu lepiej się czuję i TŻ chwali za każdy spadek Kibicuje mi dzielnie i pomaga No i obiera mi pomarańcze nie mogę ich dotykać- mam uczulenie (pokarmowe przy większej ilości, przede wszystkim jednak takie skórne, bardzo silne i jak próbuję obrać pomarańcze, to później mam dłonie mega czerwone, spuchnięte i swędzące przez x godzin). A i mój TŻ kocha łamigłówki matematyczne, więc czasami pomaga mi obliczyć kcal i b/w/t. Dziś pomógł mi przy budyniu Zrobiłam sobie, ponieważ wyszło mi za mało białka, a płatki mi się kończą Na opakowaniu budyniu podana jest kaloryczność (i reszta) dla mleka 2%, a ja robię z 0,5%, do tego dziś totalnie namieszałam- zamiast z pół litra zrobiłam z 400ml (dla każdego po 200), ale z całego opakowania budyniu, więc musiał wysilić mózgownicę by mi to później obliczyć

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 21:06   #2252
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

a ja się nie będę pogrążać tym co dzisiaj zjadłam więc
Stary 2011-10-31, 21:10   #2253
Eldo_rado
amor vincit omnia

a ja ostatnio jem różnie, raz lepiej a raz gorzej.. ale waga się utrzymuje więc jest dobrze
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 21:41   #2254
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

dziewczyny pozwólcie, że nawiążę do waszego popołudniowego tematu - sukienek ta, którą wstawiłyście http://allegro.pl/nowosc-stylowa-suk...889425778.html jest prześliczna, ale zupełnie niestety nie dla mnie, bo mimo, że jestem proporcjonalna i mam dość wąską talię, to ona eksponuje głównie ramiona i nogi, więc wypadałoby mieć długie i szczupłe i to i to, a u mnie to niestety niemożliwe -.- no i piersi mam za duże do tego typu sukienek. ale jest śliczna!!

aaa i dziewczyny gdzie kupujecie sukienki Asosu? jakaś polska wersja?

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 21:52   #2255
Bottega
Zakorzenienie

U mnie dziś kalorycznie dobrze, choć mogłoby być nieco więcej (mam z tym problem). Za to o dziwo wyszło za mało białka chyba po raz pierwszy i za dużo węgli, co mi się też nie zdarza,więc tym bardziej się dziwię, ale jak patrzę na jadłospis, to widzę, że jest to wina marchewki i owoców + bułki orkiszowej (zostało mi już tylko pół, więc jutro koniec). Łącznie 1187kcal (według tabeli, ok. 10kcal mniej według wizażu), w tym 61g białka, 175.5g węglowodanów oraz 25g tłuszczu. 665g warzyw i 443g owoców.
Tak czy siak- nie przejęłam się tym faktem za bardzo

katienn, to mamy podobny problem. Za to krój jest cudowny, więc jak schudnę i wysmukli mi się ciało, to i tak sobie kupię ja jeszcze nic nie zamawiałam od nich, póki co obserwuję. Zamówię dopiero wtedy, gdy schudnę, bo najbardziej interesują mnie tam sukienki. Boję się trochę zamówić, bo czytałam na wizażu, że paczki do Polski często giną i później ciuchy, które nie doszły "znajdują się" na Allegro...

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2011-10-31 o 21:55
Stary 2011-10-31, 22:22   #2256
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

a no własnie, myślałam, że może macie coś sprawdzonego z Asosu śliczne są aaaaa jak schudnę dużo dużo to też sobie kupię ten krój, trudno :P odpowiednio wysokie buciki i jakoś to będzie wyglądać. są tutaj może fanki Plotkary? Blair często nosi sukienki tego typu. chciałabym mieć jej szafę i figurę

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 22:44   #2257
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
a ja ostatnio jem różnie, raz lepiej a raz gorzej.. ale waga się utrzymuje więc jest dobrze
Świetnie, ze się utrzymuje. Tak trzymać!

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
dziewczyny pozwólcie, że nawiążę do waszego popołudniowego tematu - sukienek ta, którą wstawiłyście http://allegro.pl/nowosc-stylowa-suk...889425778.html jest prześliczna, ale zupełnie niestety nie dla mnie, bo mimo, że jestem proporcjonalna i mam dość wąską talię, to ona eksponuje głównie ramiona i nogi, więc wypadałoby mieć długie i szczupłe i to i to, a u mnie to niestety niemożliwe -.- no i piersi mam za duże do tego typu sukienek. ale jest śliczna!!

aaa i dziewczyny gdzie kupujecie sukienki Asosu? jakaś polska wersja?
No właśnie ja mam nadzieje, ze te moje nogi i ramiona kiedys nadadzą się do takiej kreacji Póki co też mogę tylko pomarzyć
Na szczęscie optymizm mnie nie opuszcza i jestem pewna, że nadejdzie taki dzień kiedy założe podobną kiecke bez mrugnięcia okiem

Cytat:
a no własnie, myślałam, że może macie coś sprawdzonego z Asosu śliczne są aaaaa jak schudnę dużo dużo to też sobie kupię ten krój, trudno :P odpowiednio wysokie buciki i jakoś to będzie wyglądać. są tutaj może fanki Plotkary? Blair często nosi sukienki tego typu. chciałabym mieć jej szafę i figurę
Taaaaaak Leighton jest cudna. Prześliczna. Podoba mi się przebaardzo.
Jest jedną z kobitek, które mi się najbardziej podobają.
na pierwszym miejscu od zawsze, niezmiennie i coraz mocniej moją miłość Beyonce Za całokształt Kocham ją przebardzo od kiedy zobaczyłam w klipie do Crazy in Love
tyszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 00:21   #2258
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Laski te sukienki są na stronie heppin.com
Zamawiałam stamtąd dwie sukienki i pare innych rzeczy i są ekstra.9jedna galowa jedna koronkowa)
Teraz zamierzam zamówić następnąrozmiar mniejszą coby mieć motywacje
Eldo_rado brawo za utrzymanie wagi!
wybOrOowa ale dzisiaj będzie ładnie?
Bottego ja tam nie wiem czego sprawka ale sądzę że ćwiczeń. Wyćwiczę sobie talią a co!
Mnie się ta podoba http://heppin.com/nife,sukienka_s19_...d_id-10517.htm i kusi mnie bardzoo bo wymiary w sam raz mam do Lki.

WREDNA I SEEE YOUUUUU!

Edytowane przez f_ola
Czas edycji: 2011-11-01 o 00:23
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 00:26   #2259
Wredna_
Raczkowanie

Cześć Kobietki!!

Wróciłam do was już na dobre.

Przez ostatni miesiąc sporo mi się w życiu namieszało miałam taką nerwówkę na uczelni, w pracy i w sprawach rodzinnych, że sama sobie się dziwię,że dałam radę.
Ostatecznie wszystko się skończyło dobrze ew. znośnie. Na uczelni do przodu, w sprawach rodzinnych mogłoby być lepiej no ale cieszę się tym co jest, a z pracy zrezygnowałam za wiele kosztowało mnie podjęcie się zadania z ludźmi niby znanymi mi wcześniej (ale tylko na "dzień dobry") i z większym "doświadczeniem" ale z którymi nie mogłam się dogadać a 2 tygodnie przed końcem okazało się, że każdy robił wszystko wg swojej wizji a nie tej którą przedstawiłam zarządowi jako ostateczną (pod którą wszyscy się podpisali) i miałam dwa tygodnie wycięty z życia na robienie wszystkiego samodzielnie bo reszta focha złapała a ja już miałam dość użerania się z nimi. Dorośli ludzie a zachowali się jak gówniarze i próbowali na mnie zrzucić winę, nerwy mi puściły i powiedziałam wszystkim co myślę, a przezesowi pokazałam wszystkie "notatki" które jako koordynator wysyłałam grupie i ich odpowiedzi na nie. Nikt nie będzie robił ze mnie idiotki! Sprawa ostatecznie rozegrała się na moją korzyść ale... ja już miałam dość. Kasa nie była warta nerwów, zdrowia, "zawieszenie" diety i całej tej niezbyt miłej otoczki.
Teraz od dwóch tygodni jestem chora, niby już lepiej ale kaszel mam jak u gruźlika :/

Październik jak dla mnie był pod znakiem śmieciowego żarcia, braku ruchu, problemów narastających z każdej strony (a ja nerwy zajadam), braku snu (ew. niewystarczających ilości) i pogarszającego się zdrowia.

Z moich wspaniałych -5,6 kg zostało tylko -2,6 kg. W sumie to dobrze, że więcej mi się nie udało odrobić ale czuję się fatalnie z tymi "tylko" 3 kg.

Walkę zaczynam znów od dziś (1.11), bo w końcu wczoraj mogłam odstawić leki które brałam przez te ostatnie dwa tygodnie i w końcu "wracam" do życia.

Kurde, chciałabym za rok (i jeden dzień) obchodzić swoje urodziny ważąc nie 115kg (jak teraz) a 70 kg.

Próbuje nadrabiać to co mnie ominęło na forum ale niestety jeszcze 15 stron mi zostało

Trzymajcie się dziewczęta!

P.S. Dzięki Plago, że zainteresowałaś się czemu mnie nie ma x postów temu

P.S.
Cytat:
WREDNA I SEEE YOUUUUU!
Posta skrobałam

Edytowane przez Wredna_
Czas edycji: 2011-11-01 o 00:28
Wredna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 00:43   #2260
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Cytat:
Napisane przez Wredna_ Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki!!

*rzuca się na szyje* wróciłaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaś!
Stary 2011-11-01, 00:57   #2261
Wredna_
Raczkowanie

f_ola dzięki za miłe powitanie

Edytowane przez Wredna_
Czas edycji: 2011-11-01 o 01:00
Wredna_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 01:09   #2262
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Cześć Kobietki!!

Przez ostatni miesiąc sporo mi się w życiu namieszało miałam taką nerwówkę na uczelni, w pracy i w sprawach rodzinnych, że sama sobie się dziwię,że dałam radę.
Ostatecznie wszystko się skończyło dobrze ew. znośnie. Na uczelni do przodu, w sprawach rodzinnych mogłoby być lepiej no ale cieszę się tym co jest, a z pracy zrezygnowałam za wiele kosztowało mnie podjęcie się zadania z ludźmi niby znanymi mi wcześniej (ale tylko na "dzień dobry") i z większym "doświadczeniem" ale z którymi nie mogłam się dogadać a 2 tygodnie przed końcem okazało się, że każdy robił wszystko wg swojej wizji a nie tej którą przedstawiłam zarządowi jako ostateczną (pod którą wszyscy się podpisali) i miałam dwa tygodnie wycięty z życia na robienie wszystkiego samodzielnie bo reszta focha złapała a ja już miałam dość użerania się z nimi. Dorośli ludzie a zachowali się jak gówniarze i próbowali na mnie zrzucić winę, nerwy mi puściły i powiedziałam wszystkim co myślę, a przezesowi pokazałam wszystkie "notatki" które jako koordynator wysyłałam grupie i ich odpowiedzi na nie. Nikt nie będzie robił ze mnie idiotki! Sprawa ostatecznie rozegrała się na moją korzyść ale... ja już miałam dość. Kasa nie była warta nerwów, zdrowia, "zawieszenie" diety i całej tej niezbyt miłej otoczki.
Teraz od dwóch tygodni jestem chora, niby już lepiej ale kaszel mam jak u gruźlika :/

Październik jak dla mnie był pod znakiem śmieciowego żarcia, braku ruchu, problemów narastających z każdej strony (a ja nerwy zajadam), braku snu (ew. niewystarczających ilości) i pogarszającego się zdrowia.

Z moich wspaniałych -5,6 kg zostało tylko -2,6 kg. W sumie to dobrze, że więcej mi się nie udało odrobić ale czuję się fatalnie z tymi "tylko" 3 kg.

Walkę zaczynam znów od dziś (1.11), bo w końcu wczoraj mogłam odstawić leki które brałam przez te ostatnie dwa tygodnie i w końcu "wracam" do życia.

Kurde, chciałabym za rok (i jeden dzień) obchodzić swoje urodziny ważąc nie 115kg (jak teraz) a 70 kg.

Próbuje nadrabiać to co mnie ominęło na forum ale niestety jeszcze 15 stron mi zostało

P.S.

Posta skrobałam
I bardzo dobrze, że zrezygnowałaś. Nie warto zdrowia i nerwów tracić.

Rok to duuużo czasu i jeśli sie przyłożysz 70kg jest całkiem realne
A nawet jeśli by koło 80 było - gwarantuje, że radość będzie niemniejsza. Trzymam kciuki za Ciebie!
No i składam najlepsze życzenia (przed)urodzinowe. Oby motywacja nie malała, kilogramów ubywało a humor i zadowolenia z życia rosły
Stary 2011-11-01, 06:42   #2263
KsiezniczkaNocy
Raczkowanie

Albo ze mną, albo z moją wagą coś jest nie tak Stanęłam sobie na wagę i z wczorajszych 88,8 zrobiło się 89,6.
A przecież ładnie wczoraj jadłam i spaliłam 850kcal na rowerku...
Zostało 18.9kg
KsiezniczkaNocy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 07:15   #2264
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Wredna, ekstra, że wróciłaś! Zdrowiej czym prędzej i bierzemy się do roboty.

Ksieżniczko, wahania na wadze to normalna rzecz. Czasem zatrzymuje się woda, czasem więcej przetrawionego jedzonka zalega w jelitach. Może zbliża Ci się @? Ja też na początku diety ważyłam się codziennie i miałam wiele nieprzyjemnych niespodzianek. Najlepiej wskakiwać na wagę raz w tygodniu.

A ja mimo @ weszłam dzisiaj na wagę i odczytałam z niej 89,7kg.

EDIT:
Wredna, a tak swoją drogą, co to znaczy "za rok i jeden dzień"? Masz dziś urodziny? Jutro? Najlepszego.

Edytowane przez czwarta_plaga_egipska
Czas edycji: 2011-11-01 o 09:32
czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 08:38   #2265
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Scio Bo ładnie jest. A rosół- czemu nie? Pełnoziarniste kluchy i będzie git
Lady nie umiem nie jeść węgli wieczorem,kiedy idę późno spać. Staje się szybko głodna. Koło 19/20 jem węgle, które mnie trzymają jakoś do północy albo do 1. Dzisiaj w planach mam jeszcze twarożek bo idę późno spać
http://vitamarket.pl/n13-Amarantus-z...ne-platki.html
Ja mam popping i dorzucam zawsze trochę do płatków,kanapek,naleśnikó w, placków homo,galaretek i innych takich zaspokaja moją potrzebę estetycznych posiłków, bo mogę go użyć do dekoracji jak i potrzeby organizmu. Poluja na mąkę
Wygląda na to, że zacne te poppingi z amarantusa, ma tyle wartości odżywczysz ten amarantus, że łoho. A można taki popping jeść np. zamiast owsianki, czy jedynie jako dodatek bardziej? Pęcznieje? A, i czy drogi?

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez whisky79 Pokaż wiadomość
Ten Asos ma jakas dziwaczna rozmiarowke chyba-biust trzeba miec o 7 cm mniejszy niz biodraDla mnie to niewykonalne-ja w biodrach mam tyle co i w biuscie.Tzn w biodrach mierzonych na kosciach biodrowych o 5 cm mniej niz w biuscie ale nauczylam sie,ze biodra sie mierzy w najszerszym miejscu pupy
Lady ale przeciez obwody sa rozne dla tych samych miseczek.Ja wczesniej mialam 75B a teraz 75C
Fakt, zazwyczaj kręcę się w podobnych rozmiarach i się zakręciłam.

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Uwielbiam Plotkarę Ale co do mody to nie jestem za modna, więc nie zależy mi na ubraniach w stylu Blair

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Cześć Kobietki!!

P.S.

Posta skrobałam
Witaj spowrotem I wszystkiego najlepszego! Obyś za rok osiągnęła swój cel.

~
A jak z tym pieczywem, można jeść na kolację? Czy bardziej w przedpołudniowych godzinach?

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2011-11-01 o 08:40
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 08:47   #2266
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Cytat:
A jak z tym pieczywem, można jeść na kolację? Czy bardziej w przedpołudniowych godzinach?
Ja czasem jem taką małą bułkę grahamkę (25-30g) na kolację. Kroję ją na trzy albo cztery kromki i robię białkowe kanapki. Z wędliną, twarogiem, serkiem wiejskim, jajkiem albo rybą.
Dla mnie to jest bardzo sycące i nie przeszkadza mi w gubieniu kilogramów.

czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 08:48   #2267
f_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Wygląda na to, że zacne te poppingi z amarantusa, ma tyle wartości odżywczysz ten amarantus, że łoho. A można taki popping jeść np. zamiast owsianki, czy jedynie jako dodatek bardziej? Pęcznieje? A, i czy drogi?
A dlaczego nie można zjeść pieczywa? Można!Jeśli nie przekroczysz ustalonych sobie na dzień węgli.Jedzac kolacje węglową musisz zwrócić uwagę by dostarczyć pełnowartościowego białka i iść spać jakoś 3-4h po takiej kolacji.

Popping najlepiej dodawać do takich owsianek itd. Są też płatki amarantusowe. Dodawaj trochę do różnych dań. Duża paczka kosztuje dyche. Niwe ma co się tak rzucać. Owsianka też jest bardzo zdrowa. Klucz do sukcesu to różnorodność

KsiezniczkaNocy wahania to norma. Przyzwyczajaj się
Stary 2011-11-01, 09:36   #2268
whisky79
Raczkowanie

Wredna_ witajTeraz jak pozbylas sie czesci stresow na pewno szybko zrzucisz nadwyzke z tych -5,6kg Widze,ze jestes skorpionem jak ja
Ja w koncu pozbylam sie 4 po 6Chyba dzieki wczorajszej grze w tenisa na wii Nie myslalam,ze tak sie czlowiek umacha przy tymFajna zabawka,moze po nowym roku sobie sprawie.
Mam takie dziwne pytanie-czy wierzycie w potege ludzkiego umyslu,w rozne wizualizacje,afirmacje,it d?

Edytowane przez whisky79
Czas edycji: 2011-11-01 o 09:47
whisky79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-01, 09:41   #2269
Eldo_rado
amor vincit omnia

u mnie dziś waga pokazała 62,5 ... nigdy tyle nie ważyłam!!

odkąd nie myslę ciągle o tym, ile czego muszę zjeść to żyje mi się o wiele lepiej, spokojniej, radośniej
Stary 2011-11-01, 09:46   #2270
whisky79
Raczkowanie

Cytat:

odkąd nie myslę ciągle o tym, ile czego muszę zjeść to żyje mi się o wiele lepiej, spokojniej, radośniej
Ja mam dokladnie to samo-im bardziej sie "napinam"-pilnuje godz.posilkow,kombinuje z wartosciami,itd tym te kg wydaja sie bardziej do mnie "przywiazane"
Stary 2011-11-01, 09:56   #2271
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja po tych bulimicznych problemach wiem, jak łatwo jest zrobić krok za daleko i że wrócić potem na dobre, zdrowe tory nie jest łatwo... teraz mówię sobie 'jestem ładna. okej, mam parę mankamentów, ale część z nich jestem w stanie zaakceptować... ' a do 61 dobiję, nie wiem kiedy, ale wiem, że zdrowo i powoli!
Stary 2011-11-01, 11:28   #2272
Bottega
Zakorzenienie

Wredna, czeeeeeeeeeeeeeeeeść Spokojnie, na pewno zaraz zgubisz to, co wróciło i wszystkiego najlepszego Spadku, o jakim marzysz!
f_ola, gratulacje waga cudowna... zazdroszczę Dziękiza podrzucenie stronki.

A moja waga popsuła się chyba już na dobre Straciłam zaufanie do internetowych sprzedawców.

Stary 2011-11-01, 11:59   #2273
KsiezniczkaNocy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska Pokaż wiadomość

Ksieżniczko, wahania na wadze to normalna rzecz. Czasem zatrzymuje się woda, czasem więcej przetrawionego jedzonka zalega w jelitach. Może zbliża Ci się @? Ja też na początku diety ważyłam się codziennie i miałam wiele nieprzyjemnych niespodzianek. Najlepiej wskakiwać na wagę raz w tygodniu.

Nie, nie zbliża się. Myślę, że to faktycznie wahania. Jutro na wagę na pewno nie wejdę, nie po dzisiejszym dniu.
Na śniadanie zjadłam wieśniaka z pomidorem i 3 chrupkiego. Na cmentarzu zjadłam lizaka cukrowego, nie wiem czy wiecie jakie to lizaki, bo nie w całej Polsce są. A jak tylko weszłam do domu to zjadłam kanapkę ze śledziem. Masakra. A w dodatku 4,5h na cmentarzu na obcasie - nogi wysiadają. A jeszcze później się wybieram

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:

Gratuluję
Zostało 18.9kg
Stary 2011-11-01, 12:23   #2274
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:

Gratulacje!

Ja jestem taka zamulona ostatnio. Ciągle mi się chce spać
Zbieram tyłek i idę z psem do lasu. Pogoda dziś piękna na spacery
Stary 2011-11-01, 13:55   #2275
f_ola
Zakorzenienie

tyszka nic dziwnego skoro tą pracę męczyłaś. Odpocznij trochę. Daj ciału czas na regeneracje
Bottego moja waga idzie wolnooooo, ale za to wymiary się zmieniają z czego jestem bardzo zadowolona(pomijając mały biust i ryzyko zmniejszenia się go jeszcze;/)
Eldo_rado każdy krok wydaje się mały, dopóki nie zejdziesz tak głęboko, że nie widać już światła. I wtedy... dopiero wtedy... zdajesz sobie sprawę, co zrobiłaś,prawda?
Cieszę się ze spadku! Wiem jak to motywuje! I brawaaaaaaaaa za poradzenie sobie z tym syfem
whisky79 ja wierzę w afirmacje i w mój umysł tylko od niego wszystko zależy. Mi takie metody pomogły na wakacjach w uporaniu się ze sobą

A ja po 4godzinnym spacerze po górach i małej rozkminie na temat kontaktów z rodzicami.Teraz się pomierzyłam(zamówię sukienkę z heppina jak wrócę do MS) Ogólnie wymiary mi zleciały od końca sierpniachoć waga minimalnie to wymiary sa lepszym miernikiem. MIłego popołudniaaaaaa!
Stary 2011-11-01, 14:00   #2276
Eldo_rado
amor vincit omnia

f_ola dokładnie... człowiek brnie w coś ślepo i nie widzi, ze sam siebie niszczy... najgorsze jest to, ze zanim się zorientujemy jak daleko to zaszło to już jest za późno .. .trzeba wiele pracy i wsparcia, żeby z tego wyjść. najważniejsze, by nie poddać się!
Stary 2011-11-01, 14:40   #2277
mroowi
Raczkowanie

Zrobiłam pierogi ale z żytniej nie razowej, bo się pomyliłam jaką mam …
Nie są za dobre, źle się lepiły i w ogóle… ale jakoś przeżyliśmy z małżem … oczywiście zjadłam tylko kilka… ale się najadłam … uff
f_ola jeśli chodzi o lennego to mam jeden bilet do sprzedania za 176 zł i nie mam z kim iść… bo siostra zrezygnowała … daleko masz do warszawy?

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
A moja waga popsuła się chyba już na dobre Straciłam zaufanie do internetowych sprzedawców.
ja też nie mam zaufania, teraz sie borykam z zegarkiem, już ostatni raz w życiu !!!
mroowi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-01, 14:49   #2278
f_ola
Zakorzenienie

mi terminowo leny nie odpowiada. nie moge sobie pozwolić na wyjazd w środku tygodnia :/ Już też mnie koleżanka chciała zaciągnąć ale mam ćwiczenia obowiazkowe
a czemu siostra nie chceee? może ktoś ze znajomych?
Stary 2011-11-01, 15:04   #2279
Eldo_rado
amor vincit omnia

na obiad zjadłam cudowną zupę prawdziwkową z własnoręcznie zbieranych grzybów
Stary 2011-11-01, 15:11   #2280
KsiezniczkaNocy
Raczkowanie

A ja dzisiaj cały dzień jem.
Zostało 18.9kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości