![]() |
#2251 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
humor lepszy, bo TŻ wrócił, ale i gorączka wróciła
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam ogromną słabość do butów, nie jestem w stanie powiedzieć ile par posiadam, ale jak tylko idę na zakupy niby ciuchowe, to wracam z nową parą i bez ciuchów ![]() ![]() Ee tam, ja się ważę często, lubię patrzeć, jak waga spada nawet o te 0,1kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2252 |
Rozeznanie
|
a ja się nie będę pogrążać tym co dzisiaj zjadłam więc
![]() ![]()
#2253 |
amor vincit omnia
|
a ja ostatnio jem różnie, raz lepiej a raz gorzej.. ale waga się utrzymuje więc jest dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny pozwólcie, że nawiążę do waszego popołudniowego tematu - sukienek
![]() aaa i dziewczyny gdzie kupujecie sukienki Asosu? jakaś polska wersja?
#2255 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś kalorycznie dobrze, choć mogłoby być nieco więcej (mam z tym problem). Za to o dziwo wyszło za mało białka
![]() Tak czy siak- nie przejęłam się tym faktem za bardzo ![]() katienn, to mamy podobny problem. Za to krój jest cudowny, więc jak schudnę i wysmukli mi się ciało, to i tak sobie kupię ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-10-31 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
a no własnie, myślałam, że może macie coś sprawdzonego z Asosu
![]() ![]()
#2257 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na szczęscie optymizm mnie nie opuszcza i jestem pewna, że nadejdzie taki dzień kiedy założe podobną kiecke bez mrugnięcia okiem ![]() ![]() Cytat:
Jest jedną z kobitek, które mi się najbardziej podobają. na pierwszym miejscu od zawsze, niezmiennie i coraz mocniej moją miłość Beyonce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Laski te sukienki są na stronie heppin.com
Zamawiałam stamtąd dwie sukienki i pare innych rzeczy i są ekstra.9jedna galowa jedna koronkowa) Teraz zamierzam zamówić następną ![]() ![]() Eldo_rado brawo za utrzymanie wagi! wybOrOowa ale dzisiaj będzie ładnie? ![]() Bottego ja tam nie wiem czego sprawka ale sądzę że ćwiczeń. Wyćwiczę sobie talią a co! Mnie się ta podoba http://heppin.com/nife,sukienka_s19_...d_id-10517.htm i kusi mnie bardzoo bo wymiary w sam raz mam do Lki. WREDNA I SEEE YOUUUUU!
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-11-01 o 00:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Raczkowanie
|
Cześć Kobietki!!
![]() Wróciłam do was już na dobre. Przez ostatni miesiąc sporo mi się w życiu namieszało miałam taką nerwówkę na uczelni, w pracy i w sprawach rodzinnych, że sama sobie się dziwię,że dałam radę. Ostatecznie wszystko się skończyło dobrze ew. znośnie. Na uczelni do przodu, w sprawach rodzinnych mogłoby być lepiej no ale cieszę się tym co jest, a z pracy zrezygnowałam za wiele kosztowało mnie podjęcie się zadania z ludźmi niby znanymi mi wcześniej (ale tylko na "dzień dobry") i z większym "doświadczeniem" ale z którymi nie mogłam się dogadać a 2 tygodnie przed końcem okazało się, że każdy robił wszystko wg swojej wizji a nie tej którą przedstawiłam zarządowi jako ostateczną (pod którą wszyscy się podpisali) i miałam dwa tygodnie wycięty z życia na robienie wszystkiego samodzielnie bo reszta focha złapała a ja już miałam dość użerania się z nimi. Dorośli ludzie a zachowali się jak gówniarze i próbowali na mnie zrzucić winę, nerwy mi puściły i powiedziałam wszystkim co myślę, a przezesowi pokazałam wszystkie "notatki" które jako koordynator wysyłałam grupie i ich odpowiedzi na nie. Nikt nie będzie robił ze mnie idiotki! Sprawa ostatecznie rozegrała się na moją korzyść ale... ja już miałam dość. Kasa nie była warta nerwów, zdrowia, "zawieszenie" diety i całej tej niezbyt miłej otoczki. Teraz od dwóch tygodni jestem chora, niby już lepiej ale kaszel mam jak u gruźlika :/ Październik jak dla mnie był pod znakiem śmieciowego żarcia, braku ruchu, problemów narastających z każdej strony (a ja nerwy zajadam), braku snu (ew. niewystarczających ilości) i pogarszającego się zdrowia. Z moich wspaniałych -5,6 kg zostało tylko -2,6 kg. W sumie to dobrze, że więcej mi się nie udało odrobić ale czuję się fatalnie z tymi "tylko" 3 kg. Walkę zaczynam znów od dziś (1.11), bo w końcu wczoraj mogłam odstawić leki które brałam przez te ostatnie dwa tygodnie i w końcu "wracam" do życia. Kurde, chciałabym za rok (i jeden dzień) obchodzić swoje urodziny ważąc nie 115kg (jak teraz) a 70 kg. Próbuje nadrabiać to co mnie ominęło na forum ale niestety jeszcze 15 stron mi zostało ![]() Trzymajcie się dziewczęta! ![]() P.S. Dzięki Plago, że zainteresowałaś się czemu mnie nie ma x postów temu ![]() P.S. Posta skrobałam ![]()
Start II: 12.11.2011 Rezultat: error 404 ![]() Edytowane przez Wredna_ Czas edycji: 2011-11-01 o 00:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
*rzuca się na szyje* wróciłaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaś!
![]()
#2261 |
Raczkowanie
|
f_ola dzięki za miłe powitanie
![]()
Start II: 12.11.2011 Rezultat: error 404 ![]() Edytowane przez Wredna_ Czas edycji: 2011-11-01 o 01:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rok to duuużo czasu i jeśli sie przyłożysz 70kg jest całkiem realne ![]() A nawet jeśli by koło 80 było - gwarantuje, że radość będzie niemniejsza. Trzymam kciuki za Ciebie! No i składam najlepsze życzenia (przed)urodzinowe. Oby motywacja nie malała, kilogramów ubywało a humor i zadowolenia z życia rosły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Raczkowanie
|
Albo ze mną, albo z moją wagą coś jest nie tak
![]() A przecież ładnie wczoraj jadłam i spaliłam 850kcal na rowerku...
![]() |
#2264 |
Raczkowanie
|
Wredna, ekstra, że wróciłaś!
![]() Ksieżniczko, wahania na wadze to normalna rzecz. Czasem zatrzymuje się woda, czasem więcej przetrawionego jedzonka zalega w jelitach. Może zbliża Ci się @? Ja też na początku diety ważyłam się codziennie i miałam wiele nieprzyjemnych niespodzianek. Najlepiej wskakiwać na wagę raz w tygodniu. A ja mimo @ weszłam dzisiaj na wagę i odczytałam z niej 89,7kg. ![]() EDIT: Wredna, a tak swoją drogą, co to znaczy "za rok i jeden dzień"? Masz dziś urodziny? Jutro? Najlepszego. ![]()
Edytowane przez czwarta_plaga_egipska Czas edycji: 2011-11-01 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ~ A jak z tym pieczywem, można jeść na kolację? Czy bardziej w przedpołudniowych godzinach?
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2011-11-01 o 08:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie to jest bardzo sycące i nie przeszkadza mi w gubieniu kilogramów.
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popping najlepiej dodawać do takich owsianek itd. Są też płatki amarantusowe. Dodawaj trochę do różnych dań. Duża paczka kosztuje dyche. Niwe ma co się tak rzucać. Owsianka też jest bardzo zdrowa. ![]() KsiezniczkaNocy wahania to norma. Przyzwyczajaj się ![]()
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
Wredna_ witaj
![]() ![]() ![]() Ja w koncu pozbylam sie 4 po 6 ![]() ![]() ![]() Mam takie dziwne pytanie-czy wierzycie w potege ludzkiego umyslu,w rozne wizualizacje,afirmacje,it d?
![]() ![]() ![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-11-01 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
amor vincit omnia
|
u mnie dziś waga pokazała 62,5 ... nigdy tyle nie ważyłam!!
![]() ![]() odkąd nie myslę ciągle o tym, ile czego muszę zjeść to żyje mi się o wiele lepiej, spokojniej, radośniej ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
amor vincit omnia
|
ja po tych bulimicznych problemach wiem, jak łatwo jest zrobić krok za daleko i że wrócić potem na dobre, zdrowe tory nie jest łatwo... teraz mówię sobie 'jestem ładna. okej, mam parę mankamentów, ale część z nich jestem w stanie zaakceptować... '
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Wredna, czeeeeeeeeeeeeeeeeść
![]() ![]() ![]() ![]() f_ola, gratulacje ![]() ![]() ![]() A moja waga popsuła się chyba już na dobre ![]() ![]()
#2273 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Na śniadanie zjadłam wieśniaka z pomidorem i 3 chrupkiego. Na cmentarzu zjadłam lizaka cukrowego, nie wiem czy wiecie jakie to lizaki, bo nie w całej Polsce są. A jak tylko weszłam do domu to zjadłam kanapkę ze śledziem. Masakra. A w dodatku 4,5h na cmentarzu na obcasie - nogi wysiadają. A jeszcze później się wybieram ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem taka zamulona ostatnio. Ciągle mi się chce spać ![]() Zbieram tyłek i idę z psem do lasu. Pogoda dziś piękna na spacery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
tyszka nic dziwnego skoro tą pracę męczyłaś. Odpocznij trochę. Daj ciału czas na regeneracje
![]() Bottego moja waga idzie wolnooooo, ale za to wymiary się zmieniają z czego jestem bardzo zadowolona(pomijając mały biust i ryzyko zmniejszenia się go jeszcze;/) Eldo_rado każdy krok wydaje się mały, dopóki nie zejdziesz tak głęboko, że nie widać już światła. I wtedy... dopiero wtedy... zdajesz sobie sprawę, co zrobiłaś,prawda? ![]() Cieszę się ze spadku! Wiem jak to motywuje! I brawaaaaaaaaa za poradzenie sobie z tym syfem ![]() whisky79 ja wierzę w afirmacje i w mój umysł ![]() ![]() A ja po 4godzinnym spacerze po górach i małej rozkminie na temat kontaktów z rodzicami.Teraz się pomierzyłam(zamówię sukienkę z heppina jak wrócę do MS) Ogólnie wymiary mi zleciały od końca sierpnia ![]()
#2276 |
amor vincit omnia
|
f_ola dokładnie... człowiek brnie w coś ślepo i nie widzi, ze sam siebie niszczy... najgorsze jest to, ze zanim się zorientujemy jak daleko to zaszło to już jest za późno .. .trzeba wiele pracy i wsparcia, żeby z tego wyjść. najważniejsze, by nie poddać się!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam pierogi ale z żytniej nie razowej, bo się pomyliłam jaką mam …
Nie są za dobre, źle się lepiły i w ogóle… ale jakoś przeżyliśmy z małżem … oczywiście zjadłam tylko kilka… ale się najadłam … uff f_ola jeśli chodzi o lennego to mam jeden bilet do sprzedania za 176 zł i nie mam z kim iść… bo siostra zrezygnowała … daleko masz do warszawy? ja też nie mam zaufania, teraz sie borykam z zegarkiem, już ostatni raz w życiu !!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
mi terminowo leny nie odpowiada. nie moge sobie pozwolić na wyjazd w środku tygodnia :/ Już też mnie koleżanka chciała zaciągnąć ale mam ćwiczenia obowiazkowe
![]() a czemu siostra nie chceee? może ktoś ze znajomych? ![]()
#2279 |
amor vincit omnia
|
na obiad zjadłam cudowną zupę prawdziwkową z własnoręcznie zbieranych grzybów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj cały dzień jem.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.