|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIV
[QUOTE=snowhitee;30268983][QUOTE=karoOx3;30268906]
czyli kolor naturalny np 9.0 bez żadnych innych cyfr po przecinku bo 1 to popiel, 2 fiolet, 3 złoty a jak jest 0 lub nic to naturaA mogła byś mi coś polecić ? ;] z jakiej firmy i wgl coś konkretnego była bym wdzięczna ;p |
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Wyjaśnijcie mi dlaczego jak mierzycie włosy po raz nty, to nie robicie tego na odroście, tylko na pasemku?
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że lepiej się bać, że odrost nie chwyci, a nie, jak chwycą te włosy kiedyś farbowane ![]() kurcze, aż uwierzyć nie mogę, że naprawdę farba może chwycić mój naturalny raczej chyba ciemny blond niż jasny, ale to tak trudno ocenić coś jak na tych zdjęciach co dodałam wcześniej ![]() Bo ogólnie chodzi o to, że ja bardzo boję się żółtych odcieni, ogólnie ciepłych, chodzi mi o dość jasny, chłodny odcień
|
|
#4264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spodnie z bershki są wąskie w udach? bo mi się nie chce jechać mierzyć...
|
|
|
#4265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() powącham jeszcze nigdy ich nie wąchałam i nie słyszałam o tej marce żyję chyba w innym świecie ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- novelove najważniejsze że równo i nie ma widocznej różnicy w kolorach jak to bywało poprzednio ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- gruba the best ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- nadrobiłam dużo nie było właśnie wróciłam z cmentarzyska
|
||||
|
|
|
#4267 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi podobnie wyszedł ten lodowy blond ![]() Cytat:
Snow zdecydowanie bardziej mi się podoba zarówno z buzi jak i z włosów Rubikowa ma końską twarz i nie ma co ich do siebie porównywać ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Cytat:
sexownie i z pazurem, ale jednak wolę cię w wersji blond ![]() odważny kolorek ja bym się chyba bała takiego krótkiego cięcia i koloru ![]() ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Wczoraj farbowałam mojej kumpeli włosy farbką z AVONU odcieniem 10.0 i powiem Wam, że trochę się bałam, bo jestem sceptycznie nastawiona do tej firmy. Ale efekt końcowy wyszedł bardzo naturalny i włosy wyglądały na zdrowe i nie poniszczone Kto wie może sama się kiedyś na nią skuszę ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Do albumu wstawiłam zdjęcie nowo nabytej spódniczki z BERSHKI z zipem i zdjęcia po farbowaniu castingiem 1010 ( sorry za słabą jakość zdjęć) ![]()
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2011-11-02 o 00:52 |
|||
|
|
|
#4268 |
|
Wtajemniczenie
|
Lavia aleś Ty zgrabiutka
a spódniczka bardzo fajna o włoskach nic nie powiem bo strasznie kiepskie świetełko
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() lady tutaj hallowen obchodzilo sie wczoraj ten dzien u nich tutaj to raczej radosc i zabawa![]() my bylismy u starych znajomych bez zadnych przebieranek i innych dziwactw niewiem jak w pl ale dzis tutaj zwykly dzien wszystko otwarte ludzie pracuja![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
przy pasemkach jest to nierowne
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
o kochana
a ja w ogóle zapomniałam że wczoraj dodali nowy odcinek ale to pewnie przez to że myślałam że niedziela jest a nie wtorek zaraz sobie obejrzę przy śniadanku ![]() dzięki za przypomnienie ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
w PL halloween tak samo jak w UK 31 październik czas na przebieranki i szaleństwo a 1 spokojnie na cmentarzyk łaziłam wczoraj z 3 godziny i nie znalazłam kolegi za ciemno było ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Caskada spójrz na składzik tego kremu do rzęs https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-do-rzes.html nie ma tam nic szkodliwego? miała któraś blondyneczka taki kremik? czy lepiej pozostać przy olejku rycynowym?
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
lady swietny
gdyby nie ten strach przed rycyna
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorę go ![]() sumplementy na włosy i paznokcie też są z tej firmy http://www.lbiotica.pl/strona,produk...8_30tabl..html ale nie słyszałam o nich nigdy wcześniej co myślisz?---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- i jeszcze taki olejek zaciekawił mnie http://www.lbiotica.pl/strona,produk...sow_200ml.html ![]() składu nie widzę ale opinie na wizażu niezłe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-hair-oil.html
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-11-02 o 09:49 |
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() olejek hmmm nie widze skladu ale czytam ze ziolowy mozna sprobowac
|
|
|
#4274 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia od Jasia, ciężko mi powiedzieć czy spodnie są wąskie czy szerokie
bershka ma taką w sumie specyficzną rozmiarówkę a jaki rozmiar nosisz?
|
|
|
|
#4275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuje, może jeszcze coś pozniej dodam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie przez niewiedze, bo nie posadzam cie o glupote jezeli juz bys miala ten ciemny blond faktycznie i ciezko rozjasniany to najwyzej trzeba bedzie danej farbie podmienic wode na 12%- dokupic i juz. ale nie sadze. kotka ma ciemny blond i garnier 111 na wlasnej wodzie zle jej wychodzil- zolto a daje 12% i ma piekny bialy blond. istnieje tez ryzyko ze odrost swiezy bedzie ci bral ciutke cieplej niz dlugosci ale w razie co bedzie bezowy i kolor z farbowaniami sie zrowna a to chyba lepsze jak skatowanie rozjasniaczem? musisz sprobowac. Cytat:
http://www.c-thru.pl/c-thru.html w nowosciach jest wlasnie moj ukochany zapach Cytat:
![]() wydaje mi si ze ladnie ci wzielo co? chyba nie bardzo szaro? zadowolona jestes? a ja wrocilam z zakupow z roska ![]() mam swoje nowe c-thru- po 2 dniach wachania rekawa kurtki i kupilam tez nowa paletke cieni wibo-lovely disco color trend za 10zl a mam 6 cieni mega blyszczacych- rozswietlajace ale bez brokatu tylko takie mocno perlowe z drobinkami cudowne sa. zaraz dam was fotki jak chcecie?
|
|
#4277 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Czesc
Paulinka pamietam, ze wspominalas cos o zdjeciach Wellatonu 12/1 po jakims czasie a więc ![]() Wyprostowalam dzis wlosy i wrzucam zdjecie tydzien po farbowaniu- popiel, jaki byl na poczatku sie wyplukal (oczywiscie nie przeszkadzal mi, bo byl delikatny) a teraz wygladaja wlosy mniej wiecej tak chyba jasniej sie u mnie nie da przy 9% oxy, ale ja jestem zadowolona, tyle mi wystarczy ![]() pierwsze dwa w swietle dziennym, ostatnie z lampa |
|
|
|
#4278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaaaa ! cudnie na prawdę piękne masz włoski
|
|
|
|
|
#4279 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
zostaje, zostaje, juz kupilam dwie kolejne ![]() ja jestem bardzo zadowolona |
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4281 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, w miarę ok mi złapało kolorek teraz zostanę jednak przy Biosilku silver lights Jasne, że chcemy zdjęcia A C-thru nie wąchałam jeszcze tych nowych zapaszków ja mam obecnie C-thru pearl garden ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
ahh ahh ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Uwielbiam wchodzić tutaj na wątek bo zawsze jak zachce mi się jakiegoś przyciemniania czy robienia na brąz to wystarczy że popatrze na wasze piękne, jasne włosy i już mi się odechciewa Dzięki za motywację
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i najmniej kolor nr 1![]() a jakie sa w swietle dziennym na podworku takie jak foto nr3?
|
|
|
#4284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż te kolorki to nie moje ale mogą być ciekawe ![]() zwrócę uwagę na te perfumy jak będę w rossku ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
zaopatrzę się
|
|||
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra wrzucilam fotki cieni do albumu. zapraszam! sory za jakosc ale aparat ma rozladowana baterie a telefonem to wyszlo jak wyszlo ale moze cos widac
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo też mnie to dotknęło ![]() a niby farba farby nie rozjaśnia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Dziewczyny wkleiłam do albumu foto mojej kuzynki która przefarbowała się na rudo z naturalnego blondu przefarbowała może to złe słowo bo użyła do tego szamponetki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewczyny
już sie zabieram, buźki
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- jednak ja bym sie na rudy teraz nie zdecydowala ![]() wszedzie widze nowa mode- ze juz dziewczynki bez pojecia- gimnazjum, liceum itp. ten wiek- nie robia blondu rozjasniaczem a wlasnie rudy i jest ich mnostwo- codziennie widze okolo 20 rudych farbowanych dziewczyn.ost ogladam rozmowy w toku i co? wiekszosc gosci i widzow- ruda ![]() jak dla mnie zaczyna sie to komponowac z butami z kozuszkiem ![]() a najlepsze jest to ze nie zdaja sobie sprawy jak rudy sie szybko zmywa i chodza takie matowe i wyblakle jak przejdzie moda to bedzie tlum dziewczyn z ciemnymi wlosami- braz, czern i rudymi przeswitami- bo przeciez wiekszosc do fryca nie pojdzie tylko beda sie same staraly rudego pozbyc a to mocno ciezka impreza
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

bez żadnych innych cyfr po przecinku
bo 1 to popiel, 2 fiolet, 3 złoty

takze zdecyduj co wolisz.
coś jak na tych zdjęciach co dodałam wcześniej
ja bym brała białą
bo mi się nie chce jechać mierzyć...
ale jak hallowen to na maxa

za ciemno było 

cudnie