Odżywki do rzęs

L'biotica Regenerujący krem do rzęs

LBiotica Krem regenerujący do rzęs 10ml

• 17 stycznia 2022 o 8:01
    No nieeee
    Kompletnie nie dla mnie … moje rzęsy jakie były krótkie takie tez są … nie zauważyłam również jakiejś regeneracji a stosowałam ten krem do rzęs regularnie. Ogólnie uważam ze używanie tego kremu jest dość uciążliwe bo krem jednak brudzi dużo obszar i nie wchłania się zbyt szybko. Ogólnie nie kupię ponownie dla mnie najważniejsze jest działanie
    Zalety:
    Wady:
    • Nie działa kompletnie
  • 13 sierpnia 2021 o 10:06
    działa
    Napiszę w skrócie: -super wydajny -zero uczuleń -niska cena - nie wiem w sumie czy on powinien pogrubiac czy wydłużać rzęsy ale mi stanowczo wydłużył(choć więcej z dziewczyn pisało o pogrubieniu). Nawet mój mąż zauważył, a to już znak, że krem mega zadziałał;) Używam go systematycznie od ponad miesiąca i już po ok 2 tygodniach widziałam różnicę. Serdecznie polecam go wypróbować ale tak jak większość z dziewczyn pisze: systematycznie:) Odjęłam pół małej gwiazdeczki za to, że grubość poszła w długość;)
  • 24 kwietnia 2021 o 20:46
    Są lepsze
    Taki trochę dziwak. Konsystencja kremu jest trochę upierdliwa w aplikacji, chociaż przez to z kolei uważam, że jest bardzo wydajny. Nie zrobi z naszych rzęs firanek, natomiast na pewno ograniczy ich wypadanie. Nie zaszkodził, nie podrażnił, trochę pomógł ale są lepsze odżywki do rzęs. Nie kupię ponownie, chociaż uważam, że można go wypróbować.
    Medea05
    17 kwietnia 2021 o 10:38
    Niestety nie
    Krem poleciła mi siostra - u niej krem się sprawdził - zaczeły jej rosnac nowe rzesy, zrobily sie przez to gestsze i wygladaly na mocniejsze U mnie nie zrobil NIC. Nie widziałam zadnych efektów po 2 miesiacach stosowania. #DOSTEPNOSC & CENA Łatwo dostepny, w przystepnej cenie, Do znalezenia praktycznie w kazdej drogerii a nawet aptece #OPAKOWANIE Krem znajduje sie w tubce. Aplikacja jest niewygodna, nieporęczna i męczaca. #DZIALANIE Ja nie zauwazylam zadnych efektów. Lepsze efekty miałam po stosowaniuoleju rycynowego (który tez nie byl wygodny w aplikacji ale dałam rade wykminic patent z przyklejeniem do niego szczoteczki do rzes). U mnie ani nie wzmocnilo, ani nie odzywilo, anie nie zagescilo. NIC. Jestem zawiedziona. Szkoda pieniedzy bo jedyny plus jest taki, ze jest delikatny dla oczu
  • 30 października 2020 o 19:57
    Rozczarowanie
    Odżywka nie spełnia moich oczekiwań, ponieważ nie przynosi efektu, o których zapewnia producent. Produkt stosowałam jako bazę pod tusz. Nie zdecyduję się na zakup kolejnego opakowania.
    Zalety:
    Wady:
    • brak efektu