![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
trza było nie całowac się przez monitor
![]()
#513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak by mój oglądał tapmadyl to ja bym chyba od razu do psychiatryka po takich z kaftanami zadzwoniła. masło to Evelajnowe? ![]() Cytat:
![]() Wprawdzie pozamiatane przez lekarzy ale się czasem odzywa przy łapczywym jedzeniu i wszelkich chorobach z zasmarkaniem.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-05 o 16:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ło takie wzięłam, wcześniej mnie ten baran jak od gumofilca zniechęcał, ale po odwinięciu są spox. wiem, że nie ma się co zachwycać butami z ceraty, ale nie mogę na razie zaiwestować w lepsiejsze ![]() edit: ale koszmarne te nogi w moich butach ![]() te są ładniejsze, ale stacjonarnie nie spotkałam ![]() 1. jw 2. byłam, pływałam, za tydzień też idę... ![]() gdyby szkoła nie sponsorowała to chyba nigdy bym się nie zdecydowała... ![]() z obnażania - podpływa gość z didem: czy ty masz siostrę? niet a to my się chyba poznaliśmy kiedyś u tomka no cześć ![]() odpłynął ![]() spotykałam sie z czterema tomkami przez ostatnie 2 lata, a znam jeszcze ze dwóch kolejnych ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-11-05 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
#516 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() cześć robaczki ![]() i tulam wszystkie chore i potrzebujące istoty ![]() Kamena, wiejska służba zdrowia obfituje w nudzących się lekarzy kontaktu pierwszego ![]() ![]() ![]() Polly przepraszam ![]() ![]()
![]() |
#519 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie mam nic ciekawego do powiedzenia
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
![]() idę coś zjeść, a potem pozostaje wykąpać się i spać ![]()
#523 | |||
Mother of Cats
|
Cytat:
Winter76, Maja102, Eenax, ROZ-ter-KA, Spoora - tulam wszystkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Słit! ![]() Polazłam dziś na giełdę minerałów i biżu - świat jest piękny ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#525 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
To też może być mało ciekawe
![]() Nic ![]() ![]() Ja o 8 rano myłam podłogi, zrzucam to na gorączkę chorobową ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
![]() Kurde,u mnie jesień jakby mniej kolorowa niż u Red ![]() ![]() Mam katar gigant ![]()
#527 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo red ją pewnie podkręca w fotoshopie ![]()
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Aileeen- zdjęcia!!!
wszsystkim życzę zdrówka i obraz mnie wessał Światło zbliżone do dziennego jest z żarówek ledowych o temperaturze barwowej między 4500 a 5000 nie wiem czego ![]() Muszę zrobić eksperyment i zmieszać światło zwykłej żarówki z zimną świetlówką bo nie mogę spokojnie wchodzić do pracowni, w której zmierzch przed 16stą czasu zimowego brutalnie przerwał mi proces twórczy ![]() W międzyczasie na półce na sprzedaż wylądowała połowa flaszek ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() To żurawie?
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
jak to mówią uważaj co chcesz, bo możesz to dostać
![]() vreth zgolił brodę ![]() ale nie wąsy ![]() http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...61834309_n.jpg co oni z tymi wąsami... nowy image? ![]()
#531 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- e, Ves i kaczka ![]() ![]() mam jeszcze jednego znajdźkotka ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-11-05 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
ano ffuuu
![]() tu jeszcze gorzej, bleeh ![]() ![]() http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...20899731_n.jpg ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-05 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#534 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest ciekawe ![]() Cytat:
![]() ![]() współczuję kataru ![]() Cytat:
mąż kumpeli też zapuścił ![]() a taki przystojny był ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ej no nie rób se jaj, nie szkoda Ci czasu ![]() ![]() ![]() ale masz rację ![]() ![]() Foty, nie mniej jednak, cudne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() te baczki i wąsy...bardzo mi kogoś przypomina...ino kogo ![]() Cytat:
![]() znajdźkotek ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wąsy są fujowe...bleh... c'nie? ![]() ![]()
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
![]() no druga da się znieść, jakieś występy tak mieli (ale nie kojarzę tego trzeciego ze zdj.) ![]() edit: to ten z Alestormu ![]() ![]() http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...67166844_n.jpg ale pierwsze zdjęcie tragiczne ![]() Tundra jak jakiś Indianin wygląda ![]() bossh, się wystraszyłam tym "ostatnim" występem mathiasa ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-05 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. te gorsze bo ta szpilka zbyt delikatna do masywnej cholewy. Cytat:
![]() No u Cię spadły już liście i drzewa inne - chyba najpikniej podkolorowują się brzozy, klony i drzewka owocowe czyli właśnie to, co u mnie rośnie. Cicho ![]() Co mi przypomina, że czas i siebie ufarbować. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.