![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Scent Bar XXXV
Nowy bar otwarty, ino bez streszczenia, jak będę mieć wenę to napiszę
![]() ![]() ![]() Streszczenie zostało spłodzone przez kamenę ![]() W poprzednim odcinku: Spoora ma podejrzanie syczące grzejniki, szuka dobrego proszku do prania oraz ogląda Truskawkowe Ciastko skarbiatko nadeptuje na kopytka i ćwiczy insanity, poza tym ma nadal problem z a rachell111 marzy o epidemii grypy wśród nastolatków oraz posiada tajemniczą secret obsession Maja102 nie przebiera się na helołyn ale za to pali krzyże Florens zakochuje się w krowie i kończy z sukcesem misję ratowania żab teza20 poszerza zakres produktów znad których macha Polly_ nie może zarządzać światem a bardzo by chciała... zamiast tego chlupocze wieśniakami Redhaired Witch produkuje i sprzedaje biżu, ogarnia chaupę, dida, TŻa i nietoperza, mając przy tym czas na wszystko w tym na sprzedaż nerki winter76 imprezuje w ekskluzywnych lokalach w Sopocie i planuje zielone pasemka we włosach justynaneyman maluje tym razem na ponuro, pozbywa się gumowych włosów i kupuje kobiece buty, jak zawsze pachnąc przy tym czymś strasznym Ewusia_marchew zastanawia się nad właściwą liczbą kołder i nie chce emigrować do Norwegii, za to odbywa męczącą podróż do Łodzi Miciel propaguje ideę wędzaka i testuje nietypowe owoce kamena wyszukuje ciuchy które zamienią ją w herod helgę i ogląda obce ouda gryx82 znika w strumieniu świadomości Parabelka zwiększa swój stan posiadania kupując glany i odnajdując różne dziwne rzeczy w magicznej bieliźniarce vesenka jeździ wypasionym autkiem czym wprowadza w błąd uwodzicielki za kierownicą Betty83 poluje na pływalni i spotyka dziwnych osobników oraz ma wyjątkowo uzdolnioną córę Pin up girl stara się sklepsydrzeć i zblondzić melkmeisje przeżywa przygody i poznaje lokale w Wiedniu Karkki poszukuje biznesowego zegarka i szarlotkowych perfum, w międzyczasie stosując z dobrym skutkiem przeterminowane leki ROZ-ter-KA uchodzi z życiem z koncertu Kultu i trafia trójki w Lotto Lucho jako towar deficytowy próbuje wycyganić flaszki aileenn kupuje martensy, poza tym okazuje się być ekspertem od piszczących glanów dzika truskawa nie przyjmuje oświadczyn stażysty i zmienia wygląd agnes_bdg obawia się przytłoczenia przez narożnik Trzy_Ryby wyjaśnia zawiłości jogi i tai chi hecate fasolkuje madziczka czuje się wyalienowana i wpada tylko przelotem Sabbath ma marzenie ujrzeć Red w różowym tiulu w Barze pojawiają się też na chwilę: trigonella, Corii, ania105, edytapa68, pin3ska, platekrozy, Hiver i kriss_de_valnor
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-01 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Jestem!
W nowym barze schudnę i namaluję TEN obraz ![]() I nie pójdę do fryzjera...albo...?
#3 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Zapomniałam w poprzednim Barze napisać co mi się śniło - śniła mi się Tró, która kupiła sobie w Krk płaszcz firmy Pimkie, z wełny, długi, w kolorze szafirowy melanż, z podszewką i wyłogami w kontrastującym kolorze żółtym curry, bardzo efektowny, Tró powiedziała że płaszcz był taki drogi że przez to ludzie szacują jej wiek na 40 lat
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]()
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szykuję się i wybywam na cmentarz.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-01 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja się zaraz zbieram na autobus nie wiem jak zniosę obecność matki przez godzinę... ale niestety obiecałam babci, że będę... ![]() za rok uciekam gdzieś daleko, albo chociaż grypsko łapię |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Szczęść Boże nowemu Baru!
Toć już Boże Narodzenie czy tamten udało się dobić ekspresem? ![]() Spo, dzięki za przepis. W przyszły weekend będę układać figury geometryczne ![]() Red, a czego używasz do włosów? |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. trójkąty ![]() 3. obecnie jakiegoś szamponu od wypadania Vichy i kropli oliwki BD po umyciu. Przedtem był szampon BD, odżywka Garniera polecana przez kręcone i też oliwka - i zaczęłam mieć tłuste strąki, teraz w drugą mańkę sztywny puch. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witojcie ![]() ![]() Część grobów obskoczona, part II po obiedzie ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Betty ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3. Do zmywania oliwek/olejów najlepsze są szampony ziołowe, innymi trzeba czasem dwa razy myć. Co do produktów Garniera mam złe doświadczenia, nie polecałabym nikomu (zero nawilżenia, oklejone parafiną, sztywne włosy). Może zainwestuj w jakiś ziołowy szampon, np. Fitomed albo coś z ajurwedyjskich (wiem, powtarzam się ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-11-01 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
ziuty znad kawy nowemu baru
![]() uściślę, że porannej ![]() a tak w ogóle, to słabi jesteście - myślałam, że wczoraj dobijecie stary bar ![]() (wczoraj dobijecie ![]() ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-11-01 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. akurat ta była fajna do czasu, nie pamiętam co miała w składzie ale kręcone polecały i rzeczywiście przez kilka miesiący się sprawdzała. Może do niej wrócić na próbę ![]() 3. Z Nivea HC miałam niby polecaną piankę i robiła mi łobleśne sztywne i suche korkociągi ale maseczek nie testowałam, zrobię risercz w tymkierunku, dzięki ![]() No i wracam do oleju kokosowego, zobaczymy... Ale kusi mnie peruka bo po co mi własne włosy skoro układanie zajmuje 3 godz albo i tak chowam je w warkoczu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym barze
![]() Spadam do babci ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() Szczęść Boże nowemu Baru i wszystkim jego bywalcom! zaraz jadę na groby i ten nieszczęsny obiad ![]()
![]() |
#18 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
sama siebie nie poznaję, upichciwszy gar zupy i mocno jarzynowe chili con carne a w planach jeszcze kotlety mielone
![]() i doszłam do wniosku że stanowczo brakuje mi garów i patelni ja tam się cieszę że plusquamperfektów czy innych nie ma Cytat:
![]() trzym się na tym obiedzie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() ad. 2 kto, jak kto, ale Flosik po wczorajszo-dzisiejszym seksu to się raczej na tym obiedzie nie puścik ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Dobrze, że u Ciebie się sprawdziła, ja mam do Garniera pecha i uprzedzenie. 3. Pianek też nie uważam, ale odżywka/maska jak najbardziej. Tylko trzeba uważać, bo się włosy po jakimś czasie przyzwyczajają. 4. Trudno o dobrą sztuczną perukę, a z naturalnego włosia to droga zabawa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chwila moment i tak ![]() Cytat:
![]() Tylko ja nie miałam czegoś tak długiego żeby mi się 8 herbatników wzdłuż zmieściło ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
streszczenie piękne!
![]() ![]()
#24 | |
Panaroja
|
Ziut znat kawy
![]() Cytat:
![]() generalnie ![]() cmentarze obskoczyłąm w niedzielę , a dziś wirtualnie sobie pozwiedzałam warszawskie , dowiadując się przy okazji że był cmentarza zadżumionych , co całkiem logiczne jest , ale nie wiedziałam o nim ![]() No i jako perfekcyjna pani domu wczoraj zamówiłam pizzę znaczy małżon zamówił ale to detal , a dziś przyniosłam osobiście żarcie od chińczyka ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Chylę czoła za streszczenie!
![]() Ale dzisiaj mgła się szykuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mój sobowtór?
![]() http://d0ll-fac3.deviantart.com/art/...GLAM-205612792 a nie - ja mam bardziej wystającą brodę ![]()
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziś w tv Ostatni Mohikanin na jedynce i Australia na polsacie... widziałam i to i to, hm... ![]() Ale chyba Mohikanina sobie przypomnę (bo widziałam tylko raz ![]()
![]() |
#30 |
BAN stały
|
luuuudzie, co wy tak zamulacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.