|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
To jest strasznie dziwne uczucie bo np. na przed ostatniej randce bylo super romantycznie, przytulilismy sie i trzymalismy ze reke. Nasetepnego dnia ja mialam slaby humor, on powiedzial "jak nie chcesz sie dzisiaj spotkac to powiedz, zrozumiem to" ja powiedzialam ze mimo slabego humoru chce i to byl chyba moj blad... cale spotkanie bylam zamyslona, malomowna itd.jednym slowem mowiac bylam tam tylko cialem.
on caly czas powtarza jak to sie cieszy ze mnie poznal... poznalam jego dziadkow, brata i jego dziewczyne a takze rodzicow. On mowi do mnie tak jakbym to byla jego dziewczyna ja niestety nie potrafie sie przemoc... mam nadzieje ze z czasem sie to zmieni i rozgarne sie w tym wszystkim. Edytowane przez anasi Czas edycji: 2011-10-29 o 15:06 |
|
|
|
#3093 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz rzucić coś humorystycznie, lekko zaczepnie.
|
|
#3095 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
![]() A u nas oczywiście bez zmian, latamy do siebie. Teraz moja kolej. Norwegia czeka |
|
|
|
|
#3096 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny swojego czasu udzielalam sie w tym watku tez poznalam obecnie mojego przyszlego meza na necie od ponad miesiaca mieszkamy razem i jestesmy szczesliwi i myslimy o slubie trzymam za was wszystkich kciuki
|
|
#3097 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wszystkim
![]() Karolinko co u Ciebie? była kolejna randka?
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś spytała, czy chcę się z nim spotykać na poważnie to bym odpowiedziałą Cytat:
Cytat:
![]() Jej Wy to macie łądny kawałek do siebie... Ale oczywiście życzę powodzenia i wytrwałości jenny tak się złożyło, że na tygodniowy urlop wyjechał w drugą część Polski odwiedzić rodzinę i na groby ![]() Ale cały czas piszemy do siebie i już się umawiamy na spotkanie po jego powrocie ![]() Nie mogę sie doczekać... Kurcze, pierwszy raz czuję coś takiego, że naprawdę ciągnie mnie...Nie jest to zauroczenie ani desperacja, że po długim czasie kogoś spotkalam...Nie wiem jak Wam to wyjaśnić, ale mam nadzieję, że rozumiecie... Jeśli na tym spotkaniu nadal będzie tak miło to na kolejne zaproszę go chyba do siebie na kawę... Myślicie, że wypada? Nie zabrzmi to głupio, że do domku zapraszam dość szybko? No ale w końcu ile sie można włóczyć po kawiarniach... I głupio mi, że on zawsze płacić chce Zawsze możan jeszcze iść na spacer ale jak my się spotykamy kolo 17 czy póżniej to wiecie, ze już ciemno, zimno...
|
|
#3099 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm myślę, że wypada
powodzenia
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza???
Dziewczyny, jestem po kolejnym (udanym) spotkaniu Wczoraj się umówiliśmy spontanicznie na wieczór i było naprawdę bardzo sympatycznie! Cały czas jest o czym rozmawiać i czas mija nie wiadomo kiedy Wygląda na to, że zapowiadają sie kolejne spotkania! Tzn P. mówił: o obiecaj mi, że następnym razem pójdziemy do x miejsca albo że pokaze mi jakieś miejsce ![]() Nie wiem czy mogę go już uwazac za tż Przecież nie zapytam jak to robią dzieciaki, wiecie Powiem Wam ze po raz kolejny dostałam kwiatka- bardzo to mile Ale też mi głupio, ze on kase wydaje na mnie- rachunki też płaci ( nie sa duże, ale chodzi mi o zasade). JAk mu o tym wspomnialam, to powiedzial, że nie pozwala, zeby kobieta płacila. I co tu robic? I te kwiatki- tu mały bukiecik, tu rózyczka... Ale aż mi glupio tak ciągle cos przyjmować... Jak mu powiem, zeby nie kupowal to moze go to urazić, prawda? Co myślicie o mojej sytuacji??
|
#3101 |
|
Konto usunięte
|
ciesz sie bo potem przestanie
hahaja poznalam jakis czas temu C. i z nim sie spotykam jutro tez, jest milutko mieszkamy od sieboe daleko w sumie ok 2h 20min pociagiem/metrem ale na razie go to nie zraza sie okaze co potem, pozatym jk sie w polowie spotykamy gto srednio godzinka wychodzi
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
kacha ja serio pytałam
![]() Dziwnie sie czuję z tym...ale i nie chce go urazić....
|
#3103 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola on chce Cię poderwać, daje Ci kwiatki itd. Nic mu nie mów a ciesz się i niech widzi, że mały kwiatek od niego sprawia Ci przyjemność i radość
dla facetów to ważne
|
|
|
|
#3104 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jenny, dzisiaj druga rocznica u Was? |
|
|
|
|
#3105 |
|
Wtajemniczenie
|
TAAAAK
dwa lata minęły a ja się czuję, jak bym znała i kochała go od zawsze.![]() poza tym mam dobre wieści sala, kucharka i orkiestra jest dopasowana na 20.04.2013 najprawdopodobniej teraz jedziemy podpisać wszędzie wstępne umowy, dać zaliczki i szukamy kamerzysty no i wizyta u księdza ogólnie zaczynają podobać mi się te przygotowania
|
|
|
|
#3106 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;30374790]Karolinko, cieszę się, że się wreszcie zaczęło układać. Oby to było właśnie TO
![]() [/QUOTE] Ja też sie cieszę Mam nadzieje, że wszystko jest na dobrej drodze Cytat:
Myślicie, że wypada mi pierwszej proponować spotkanie? Skoro to on do mnie przyjezdza?No i oficjalnie razem nie jestesmy Tzn nie wiem jak mam to traktowac...A wprost nie zapytam Gesty jego dużo mówią ale...no ja bym chciala jakiegos potwierdzxenia? ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;30374790]Karolinko, cieszę się, że się wreszcie zaczęło układać. Oby to było właśnie TO ![]() Jenny, dzisiaj druga rocznica u Was?[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
To jest chłopak, który dobre manier ma we krwi, co mi sie podoba
|
|
#3107 |
|
Konto usunięte
|
U mnie tez wszystko na dobrej drodze
Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#3108 |
|
zielony stworek
|
Układa się powolutku coraz większej ilości wizażanek
Muszę poważnie przemyśleć powoli przeprowadzkę... a co tam... już raz zaszalałam nad Bałtyk. |
|
|
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
Postanowione 20.04.2013 naszym dniem. Zarezerwowana sala, kucharka i orkiestra
![]() ![]() Karola jasne, że wypada Ci proponować, zawsze jak nie będzie mógł to Ci powie, że nie bo coś tam.. a co do znaków, czy to już coś więcej niż przyjaźń.. musisz być cierpliwa... ja też nie chciałam pytać wprost i po którejś randce on sam poruszył temat i jakoś poszło a teraz sama widzisz ślub planujemy
|
|
|
|
#3110 |
|
Konto usunięte
|
u nas samo wyszlo jakos
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
jenny super
U mnie chyba kolejne spotkanie w weekend Cały czas martwię sie tylko sprawą rachunków... Wiem, że chłopak jest dobrze wychowany i ma gest ale mimo wszystko
|
#3112 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam TZ moge powiedziec juz oficjalnie
![]() Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#3113 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolka sluchaj, pogadaj z nim i powiedz, dzisiaj place ja za nas, albo dzisiaj po polowie... ja tak na poczatku robilam bo tez mi bylo glupio ze moj Tz jeszcze jako nie Tż płacił za wszystko. Zawsze się jakoś umawialiśmy. Dziś ty, dziś ja dziś wspólnie itd.
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę sie doczekać kolejnego!!! Chłopak jest jednak nieugięty jeśli idzie o to płacenie Następnym razem chyba serio coś upiekę i zaproszę go do siebie na ciasto i kawę (bo lubi) Eh krępuję sie trochę tej wizyty ale moze to jakoś będzie...Gadałam z przyjaciółka i ona twierdzi, że jeśli go w końcu zaproszę to dam mu do zrozumienia, że myślę o nim na serio ![]() A tak w ogóle czuję, że to co mnie spotkało ze strony P. jest takie niesamowite... Przywróciło wiarę, że tacy faceci jeszcze istnieją... Zobaczymy jak dalej sie rozwinie ta znajomość, ale skoro mówi mi taki rzeczy, że np nic nie jest w stanie zastąpić spotkania ze mną, że bardzo dobrze mu w moim towarzystwie, że moze za mną na poziomie rozmawiać itp to chyba już dużo dobrego, prawda? No i te jego wszystkie gesty... Chciałabym juz powiedziec o nim mój "tż" A jak tam dziewczyny po weekendzie??
|
|
#3115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Raczkowanie
|
Karolinka- fajnie ze Wam sie uklada
Trzymam kciuki aby tak bylo zawsze![]() Jesli chodzi o mnie to u mnie tez wszystko ok. Wlasnie chyba jestem na tym przelomowym etapie, ze ON zaczyna sie stawac moim TZ glownie wlasnie przez te wszystkie gesty, czule slowka. Kilka spotkan temu powiedzial, ze odmieniam jego zycie i bardzo sie cieszy ze mnie poznal. Poznalam jego rodzicow i brata, dziadkow i kumpli- ktorzy na ostatniej imprezie stwierdzili ze jestesmy mloda para prosze o trzymanie kciukow
|
|
|
|
#3117 |
|
Konto usunięte
|
jenny super
![]() Ja jadedo TZ jutro na 2 dni |
|
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolinko to zaproś go do siebie... jesienne wieczory, kakwa, ciacho, jakiś film i tylko wy we dwoje i przytulić się będzie można i zbliżyć do siebie
mówie Ci spróbuj
|
|
|
|
#3119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce mi się nawet o innych chłopakach mysleć Cytat:
Nie wiem kiedy sie teraz spotkamy...pewnie w weekend dopiero... Jak zaproponuje spotkanie to po prostu powiem, że może tym razem do mnie zapraszam ![]() A że proponował żebyśmy skoczyli na pizzę czy gdzieś tam ,to powiem mu że innym razem
|
|
#3120 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola widzę, że Cię strzała amora chyba dosięgła i z całego serducha kciuki za Was trzymam. Zaproś go zaproś i nie czekaj na nic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.