|  2011-11-07, 20:45 | #4831 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Peter's Heart 
				 | 

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Cytat: 
  kurcze... wytarguj jak najwiekszy upust.. trzeba bedzie baby pilnowac wyslalam dzisiaj cv i dzwonila babka zaprosic mnie na rozmowe ale odmowilam z paru powodow, pierwszy: 8,80 brutto, po drugie 0,75 etatu, po trzecie zmiany 6-14 lub 14-22(i tu moje pytanie jak przy 8 godzinach dziennie ma byc 0,75 etatu  ), po czwarte podejrzane bo umowa o prace odnawialna co miesiac, po piate obsluga klientow z reklamacja e telekomunikacji... czyli jedno wielkie nooooooo way | |
|     | 
|  2011-11-07, 21:22 | #4832 | |||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: maz 
				 | 

Cytat: 
   też muszę pojeździć...  oj tak     Cytat: 
  spoko, uważam że przystępna cena Cytat: 
  luz blues  no właśnie  szkoda Dziewczyny, że macie takich dziadków, moi byli wspaniali pomimo kilku wad... cóż, każda rodzina jest inna  Cytat: 
  oby wyszło tak jak chcesz  hehe fajna liczba  same cycki      Cytat: 
  i powtarzam, cały czas nękajcie tą babę że narobiła Wam ogromnych problemów i bądźcie nieugięci, bo na najpiękniejszy dzień w życiu zorganizowała Wam tonę stresów... całą winę należy zrzucić na nią i tylko na nią, niech czuje się winna  trzeba to rozegrać psychologicznie, musicie być teraz nieugięci, i tak wystarczy że samowolnie Was zepchnęła na tydzień później  mam nadzieję że 22.06.2013 będzie cholernie lało    jesteśmy z Tobą  Dziewczyny dziś u mnie Dzień dobrych wiadomości  - udało mi się zorganizować nocleg w centrum Krakowa za 40zł/os.  więc jedziemy z TŻ na weekend do Krk   - zrobiłam pyszny obiad ze schabowymi, aż Mama mnie pochwaliła  - zrobiłam samodzielnie pierwsze kopytka w moim życiu i wyszły za✂✂✂iste  - udało mi się w ostatniej chwili zanieść ofertę do urzędu a dziś ostatni dzień (byłam o 15:58  ) - jutro jesteśmy umówieni ze znajomymi na godz.18 i najprawdopodobniej będą nas prosić na weselisko  - jest jeszcze jedna wiadomość, ale niepewna, więc wstrzymam się do jutra z pełną informacją  powinnam się uczyć, ale nie mogę, bo jestem podekscytowana tym Krakowem i nie wiem co ze sobą zrobić   
				__________________ 1986... rocznik czarnobylski  ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) | |||||
|     | 
|  2011-11-07, 21:40 | #4833 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
  Powiedz o co chodzi?   nie trzymaj nas tak w niepewnosci 
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-11-07, 21:42 | #4834 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
  i dziekuje  w ogole wszystkim wam dziewczyny dziekuje  Cytat: 
  Trzymam kciuki za pogrubione albo to chodzi o prace albo o zareczyny ,a tak naprawde mam nadzieje,ze i o jedno i o drugie  Santom zapomnialam pochwalic ,ze bardzo ladne zaproszenia zamowilas,tez bym wziela fioletowe,a takie chyba same zaproszenia tylko brazowo bezowe dostalismy rok temu . 
				__________________  razem 26.09.2005   zaręczyny 23.12.2010   ślub 29.06.2013 godz.16.00   | ||
|     | 
|  2011-11-07, 21:56 | #4835 | |||
				 | 

Cytat: 
  ) ale warunki w sumie kiepskie... w mojej sytuacji zgodziłabym się spróbować (bo siedzę w domu na d**ie) ale w Twojej sytuacji kiedy masz pracę uważam że dobrze zrobiłaś  Cytat: 
  jutro będziemy kombinować bilety na pociąg  a właśnie, jeszcze wczoraj pojawiła się @ a to oznacza na weekend w Krk mam spokój  nie powiem bo nie chcę zapeszać (choć pewnie już to zrobiłam, bo w ogóle nie powinnam nic mówić ;/)... ale uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że to dotyczy TŻ  i już nic więcej! już nie mówcie nic do mnie na ten temat bo w końcu wygadam się  eh jak z czegoś się cieszę to zaraz muszę gadać całemu światu    ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat: 
  wszystkie jesteśmy po to aby się wspierać  mam nadzieję że będzie mrrrau  bo będzie po @  kciuki się przydadzą  też trzymam za Was    lecę pod prysznic, może jeszcze wpadnę później   
				__________________ 1986... rocznik czarnobylski  ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) | |||
|     | 
|  2011-11-07, 22:03 | #4836 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-08 
				 | 

Oooo - ja się już nie mogę doczekać, jak nam zdasz dokładną relację z tej "tajemnicy".   Trzymam kciuki, by wszystko się udało. Ja z kolei męczę podręcznik i ciężko niestety u mnie z koncentracją. Całe szczęście egzamin mam dopiero w sesji zimowej pod koniec lutego, więc troch czasu jeszcze jest. A D. znów w Niemczech. 
				__________________ "Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan   | 
|     | 
|  2011-11-07, 22:15 | #4837 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Nie wiesz jak siada? 
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-11-07, 22:20 | #4838 | 
				 | 

Ja niestety jej nie używałam, ale dziewczyny na wątku "blondowym" o niej wspominały i z tego co pamiętam, to opinie były raczej pozytywne. Ja niestety nie mam dobrych wspomnień po farbie Loreal (ale z innej serii) - wysuszyła włosy i szybko się sprała, ale to był rudawy kolor.

__________________ "Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan   | 
|     | 
|  2011-11-07, 22:22 | #4839 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-05 
				 | 

Cytat: 
 Kiedyś byłam na rozmowie o pracę i facet był bardzo zdziwiony jak go wyśmiałam, gdy zaproponował umowę o dzieło przy 7-8 godzinach pracy pięć dni w tygodniu  . Nie potrafił zrozumieć, że chcę mieć umowę zlecenie przynajmniej z odprowadzanymi składkami i co to w zasadzie dla mnie za różnica, skoro jestem taka młoda. Co za głąbas. Do tego była stawka bodajże 6 zł netto plus prowizja, ale to była taka branża, że wątpię czy dostałabym tej prowizji więcej niż 5o złotych  . Pośmiałam się, podziękowałam i wyszłam. Mina tego kolesia - bezcenna! 
				__________________ Oto ja leżę tu, jestem piękna jak ze snu, tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę... | |
|     | 
|  2011-11-07, 22:30 | #4840 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2011-11-07, 22:40 | #4841 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja loreala dobrze wspominam, ale prędzej czy później włosy i tak się niszczą... A wracanie do swojego koloru to droga przez mękę. Teraz już lubię swój naturalny kolor i nic nie kombinuję   
				__________________ Oto ja leżę tu, jestem piękna jak ze snu, tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę... | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-11-07, 22:50 | #4842 | |
				 | 

Cytat: 
  ja bym chciała zapuścić do poziomu zapięcia od stanika  tylko boję się czy mi się uda przy farbowaniu  póki co mam naturalne, ale ten kolor jest taki nijaki   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-11-07, 22:57 | #4843 | 
				 | 

Mnie ciągnie do mojego naturalnego, ale wybiorę pewnie taki, jaki miałam za szkolnych czasów (tj. jaśniejszy), bo niestety obecnie mam bardzo nijakie włosy - taki ciemny siwo-mysi blond. BTW: D. po roku dodał mnie na Facebooku jako partnerkę. Normalnie zaszczyt mnie kopnął i czuję się niemal jak narzeczona.  A tak serio - piszę o tym, bo mnie już kilkakrotnie koleżanki pytały dyskretnie, czy jestem jeszcze w związku z D. Gdy pytałam skąd ich wątpliwości się wzięły, to za każdym razem słyszałam tą samą odpowiedź - "no bo na Facebooku nie jesteście oznaczeni jako para".     
				__________________ "Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan   Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-11-07 o 22:59 | 
|     | 
|  2011-11-07, 23:04 | #4844 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Peter's Heart 
				 | 

tiaaaa fejs teraz dyktuje warunki   | 
|     | 
|  2011-11-07, 23:13 | #4845 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja mam takie włosy, że i jak nie farbuję to ciężko, żeby były w dobrej kondycji. Nawet fryzjerka załamuje ręce  Są ładne, bez przesady z tym zniszczeniem, ale w reklamie odżywek raczej nie zrobiłabym kariery   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-07, 23:52 | #4846 | 
				 | 

Kasiu to już zależy od genów  ja na swoje nie narzekam  ostatnio gderałam że mi się przesuszyły ale dwa olejowania rycyną (w piątek 3 i dziś 4 godziny) i wczorajszy godzinny kompres  z biovaxa mlecznego + odstawienie suszarki dało ładne efekty  tak więc chyba zafarbuję, bo czuję się zaniedbana przez ten kolor  a jasny blond dodaje wyrazu moim oczom (btw. jedyna rzecz z której jestem zadowolona w moim wyglądzie  ) Gala no niestety, fejs teraz dyktuje warunki jak to Sylvi napisała  mój TŻ niedawno stworzył profil po to żeby się ze mną "związać"  bo mnie wkurzało jak się koleżanki dopytywały  a przez wieś przeszła już fama że zerwaliśmy  ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Dobranoc   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-11-07, 23:52 | #4847 | ||
				 | 

Cytat: 
  patafian  Cytat: 
  wkur... wkurza mnie jak ktoś na Fb informuje o każdym swoim pierdnięciu  w kółko czytam durnowate opisy 'dziś pozmywał facet!' albo 'syneczek jest u dziadków, już tęsknię', 'dziś zabawa z sąsiadem w piaskownicy', 'Marcelek ślicznie zjadł cały obiadek'...  ok, rozumiem, raz na jakiś czas coś napisać, ale kurrrna mać co mnie to obchodzi?! albo codziennie kolega wkleja co najmniej 3 linki z muzyką, kto tego słucha? na pewno nie ja  (co innego z Wami, jak mówicie co porabiacie, a nie setka dalszych spamujących znajomych) ja z TŻ też nie jesteśmy oznaczeni  tzn. ja mam status 'w związku' ale bez oznaczenia osoby z kim, a TŻ w ogóle nie ma tej opcji zaznaczonej... jeszcze jakiś rok temu w ogóle nie mieliśmy wspólnego zdjęcia, ja ostatnio wkleiłam 2 i TŻ jedno z wakacji... jestesmy razem bardzo długo, kto ma wiedzieć ten wie, inni dalecy znajomi z L.O. nie muszą nic wiedzieć, ani że zmieniłam miejsce zamieszkania ani to że jestem z TŻ  tak w ogóle należy pamiętać że takie portale (nawet wizaż) są doskonałą pożywką dla nieprzychylnych Nam ludzi... nie raz słyszy się chociażby o tym, że pracodawcy zaglądają na Fb w celu poznania swojego pracownika, bo po wstawionych zdjęciach i wpisach bardzo łatwo rozgryźć kto jakim jest człowiekiem poza tym należy pamietać że pewne służby również korzystają z takich źródeł  ja osobiście mam bardzo ubogi profil, bez szkół, zainteresowań, pracy, nic... zastanawiam się nawet czy skasować miejsce zamieszkania  ale się rozpisałam   
				__________________ 1986... rocznik czarnobylski  ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) | ||
|     | 
|  2011-11-08, 00:14 | #4848 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja mam szaroniebieskie i lekko skośne.  ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Ja to fejsa założyłam za namową koleżanki z roku. Miałyśmy się wymieniać notatkami, a skończyło się na spamie jakimiś pierdołami z jej strony.  Teraz czekam na sugestie, że np. w ciąży jestem i nasz związek się zaciśnił, bo przecież zostałam "zaproszona" do związku na FB.     
				__________________ "Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan   | |
|     | 
|  2011-11-08, 07:50 | #4849 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Bylam wczoraj z mama na zakupach bo chcialysmy jakies buty na taka pore jak teraz ale moje grube nogi w nic nie wchodza   
				__________________ Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-11-08, 07:54 | #4850 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Daaaleko:-) 
				 | 

Heej Laseczki  Ale Nam się ta część ciągnie  Ja dziś muszę się wybrać do lakarza ale wstaje a tu na termometrze -1 brr...   | 
|     | 
|  2011-11-08, 08:49 | #4851 | 
| Zakorzenienie | 

hej!!! a ja w przyszlym tygodniu ide na tydzien do pracy na zastepstwo  szczerze?? chlopak sie opieprza w tej pracy i bede na tyle wredna, ze powiem, ze licze na to ze szefowa nie da mu juz 3 ostrzezenia;D;D;D(ale jestem wstretna;D) a tak apropo statusow na fejsbuczku  dzismoja dobra kumpela rozwalila mnie  swoim podpisem: Puk, puk! Kto tam? Na pewno nie Hanka!  j.eblam na plecyyyyy   Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-11-08 o 09:17 | 
|     | 
|  2011-11-08, 08:50 | #4852 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Daaaleko:-) 
				 | 

Cytat: 
  " | |
|     | 
|  2011-11-08, 09:26 | #4853 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

santom  niezle ! ja smierc hanki  necie obejrzalam , bo pojechalismy na zakupy i nie zdazylismy wrocic  moniq swietnie z tym krakowem,podalabys mi namiary na te noclegi na prv?jak my jechalismy rok temu to nie moglam znalezc nic za mniej niz 60/os:/ (a jechalismy na koniec listopada)dlatego sie zdecydowalismy na taki75 /os ze sniadaniem i na starym miescie, ale nic tanszego nie moglam znalezc:/ to czekamy az nam powiesz ocb z tż...mysle , ze moze prace dostal  ? kinia a zadnych innych sal nie ma w okolicy ...?  Ala mi mama ostatno kupila kozaki na zime i takie botki na teraz(albo kozaki do pol lydki, a jak sie rozwinie to sa botki z futerkiem  )i wczoraj w nich do domu poszlam i tak mnie stop bolaly, ze nie wiem:/ a moj tz idzie w srode na impreze do kolegi z pracy(taka zmianowa, ze cala ich zmiana)im bliżej tym coraz mniej mi sie to podoba   
				__________________ razem 01.01.2008  zaręczyny 13.03.2011  ślub 09.06.2012   Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-08 o 09:41 | 
|     | 
|  2011-11-08, 10:56 | #4854 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | 

Cytat: 
  Tak przeziębienie, walczę z tym już od czwartku  ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Puk puk, jesteście?   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-11-08, 12:15 | #4855 | ||||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  dziś podpisał umowę zlecenie na 3 miesiące  (czyli taka próbną) a jak się sprawdzi to przedłużą o więcej  praca dotyczy obsługi pewnego portalu, więc TŻ dostał taka pracę jaką chciał, z komputerami  i niedaleko domu, bo 15 min. drogi komunikacją miejską  o mateczko tak się cieszę!  nie wiem co ze sobą zrobić  teraz TŻ pojechał znów do urzędu by załatwiać sprawy z zakończeniem stażu  nawet jak nie przedłużą mu tej 3miesięcznej umowy to i tak lepiej na tym wyjdzie, bo umowa będzie trwała do 15 lutego a staż tylko do końca grudnia  a zawsze doświadczenie inne i kasa też  Cytat: 
  jeśli ktoś marzy o romantycznym wieczorze w wannie to nie będzie odpowiednie miejsce, ale jeśli ktoś szuka miejsca na nocleg bo w dzień będzie non stop na mieście to takie miejsce jest odpowiednie  a no dostał      FU*K YEAH!   
				__________________ 1986... rocznik czarnobylski  ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-11-08 o 12:17 | ||||
|     | 
|  2011-11-08, 13:38 | #4856 | 
| Zakorzenienie | 

Cześć! No to pijemy za pracę TŻta Rudej! brawo  Kinia, co za....&!^&*(!^&*(@&*(!@ ta z sali  weź Ty namów TZta na mniejsza impreze, to jakaś masakra jest  Rozwalił mnie ten kawał z puk pukiem i Hanią. Wczoraj dobre 30 min z niego wyłam  a śmierć widziałam w necie. niezwykle dramatyczna  Leyla, kuruj przeziębienie! Gala, gartuluję awansu w związku na fb  A u mnie nudy! Dziś wreszcie kończę wcześniej, więc chyba pojadę odebrać certyfikat językowy wreszcie. kiecuchnę koniec końców dziewczyna bierze, więc jestem do przodu z kasą. J. ma dziś załatwiać sprawy hubertusowo-djowe. Ciekawe jak mu pójdzie  ja napisałam maila do torcików, żeby mi zaklepali termin, no a poza tym po staremu   | 
|     | 
|  2011-11-08, 13:46 | #4857 | ||||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Hej! Cytat: 
  A Twoja data jest też Alusiową datą  Cytat: 
  Kochana, przeżywałam to kilka dni temu... Poczekaj aż emocje trochę opadną i spokojnie porozmawiajcie  Wszystko się ułoży  Cytat: 
  Dobrze, że się przełamałaś  Cytat: 
  Także tego, ciężko trafic bo co roku jest inaczej  No ale na wszystkie nasze wesela będzie pięknie, prawda?  Pokażesz efekty przedłużania?  Jestem bardzo ciekawa  Cytat: 
  Walcz, nie daj się tej babie! Cytat: 
  Świetna wiadomośc! Zarobi na pierścień raz dwa i ugnie kolanka sialala  U mnie po staremu jakby co  Nie zmieniłam statusu związku na fejsiu którego nie mam  Ale TŻ daje coraz więcej sygnałów, po których  mogę się domyślac, że do końca roku TO się stanie  Ale absolutnie o nic nie pytam, chcę miec mega niespodziankę   
				__________________ | ||||||
|     | 
|  2011-11-08, 13:48 | #4858 | 
| Zakorzenienie | 

Aq, jakich sygnałów? MOże na Mikołajki albo BN albo Sylwestra?   | 
|     | 
|  2011-11-08, 13:54 | #4859 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | 

Dzięki Gaja  Pytanie z innej beczki  Mam zamiar umówić się do nowego ginka na wizytę i mam takie pytanie. Miałyście robione badania krwi przed antykoncepcją hormonalną? Tyle sie teraz o tym mówi, a rzadko kiedy zlecane są takie badania. Ja szczerze mówiąc masakrycznie boje sie skutków ubocznych...ale takich poważniejszych...udar, zakrzepica itd...  Więc byłabym zadowolona gdyby nowy ginek podszedł profesjonalnie do tego... A jak u Was wygląda to wszystko? ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat: 
  Ta data to tak wynikła z luźnej rozmowy... nic pewnego. Ślub to jeszcze daaaaleka przyszłość   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-11-08, 13:56 | #4860 | 
| Zakorzenienie | 

U mnie nie były robione - miałam zapisane tabsy i na tej samej wizycie zlecone badania. teraz mam te badania razem z cyto robione co roku    W czwartek idziemy do Hubcia na 19:00 omawiać nasz obiad. uuu, robi się poważnie   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.