|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
4 h chyba nadrabiałam
Ja się zbieram do pudła z powrotem, w week nic się nie dzieje, więc nie napiszę nic sensownego W pon się wsio okaże Trzymajcie się dziewczęta cieplutko!!!!!!
|
#2432 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie zrobiłam sobie czekoladowe naleśniki z jogurtem straciatella mniam mniam tylko na takie słodycze sobie pozwalałam
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Byłam z mamą chwilę u kuzynki, bo tak chyba bym w ogóle z domu dziś nie wyszła Jakis taki rozlazły dzień dzisiaj ![]() Ale już jestem z powrotem Oglądam na TVN-nie co się dzieje w Warszawie ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#2435 |
|
Zadomowienie
|
Inutil kupilam ten zestaw startowy tez slyszalam ze badziew ale kupilam;p
Kamciurka moj tzt tez chcial Borysa ![]() Agatku Ty sie ciesz ze tylko 31 jak Ty bys byla to by bylo 62 trzymamy kciuki zeby Was z Zajaczkiem szybko wypuscili![]() wrocilam od siostry i tzt zabral mnie na ogladanie auta przejechalam sie i jutro jedziemy zaplacic cudo wrzuce fotke jutro![]() ps. Igorowi tez sie podobal cala droge kopal
|
#2436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- naleśniku z serem na śniadanie - porcji szarlotki - porcji ciasta biszkoptowego z galaretką i musem jagodowym na wierzchu dobrze, że jutro już wracam i koniec ze słodkościami na wyciągnięcie ręki, jedynie gorzka czekolada
|
|
|
#2437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2438 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Agatek super masz kociaki.
|
|
#2440 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2441 | |||
|
Zadomowienie
|
heloo mamusie :0
U mnie wlasnie ciasto na pizze rosnie w maszynie i to bedzie mege wyzera hihi po prawie 2 tygodniach zycia na warzywach z parownika serkach białych i ciemnego pieczywa czas na uczte hihi Mecz POLSKA _WLOCHY pizzza i piwo bez alkoholowe hihi chociaz jak wiekszosc z Was mam ochote na winno i juz dzisiaj miałam nawet poszukac szapana PIKOLO i zrobic sobie grzane winko z przyprawiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: za nadrobienie wszystkiego ****Trzymaj sie cieplutko w tym pudle i informuj nas na biezaco : *****
|
|
|
#2442 |
|
BAN stały
|
Wygralam aukcje
![]() http://www.ebay.co.uk/itm/2807684691...84.m1497.l2649 i http://www.ebay.co.uk/itm/2807684697...84.m1439.l2648 ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Agatek wrcaj tu do nas na stale ale Cie mecza
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2444 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja muszę się zabrać za liczenie moich rzeczy![]() Cytat:
![]() a co do pogrubionego - ![]() nie zazdroszczę koleżanek hahaledwo wpadłam do was już muszę zmykać, bo tż kolacje zrobił i idę jeść
|
|
|
#2445 |
|
BAN stały
|
A co myslicie o tym wozku?
http://www.ebay.co.uk/itm/Pram-Pushc...item2a15138c96 Czubasek ale masz juz aresnal
|
|
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
Hej Mamusie
ale nadrabiania - wiedziałam, że musiał Agatek wrócić ![]() i tak: Inutil jak tylko przyjdą staniki to dam znać nie ma problemu też pewnie szukasz w takich większych rozmiarach a szkoda mi wydawać 200 zł na stanik Panache lub HotMilk no ale zobaczymy czy te będą ok Agatku dobrze, że Cie chociaż na chwile wypuścili, choć jak już to pisze to nasza dr Czosnek wita się z powrotem z "doradzająca" dziewczyną z sali ![]() dostałam smsa od Mmoniki: Hejka wiadomo co z agatkiem i inutil? ja nadal w szpitalu napewno do poniedziałku, w poniedziałek ordynator zadecyduje co dalej, dziś poszłam na chwilkę pochodzić sobie po korytarzu by rozprostować plecy i dostałam z✂✂✂kę od pielęgniarek ze mi nie wolno chodzić, jedyie do łazienki i to wszystko, mam totalny zakaz chodzenia a tego nie wiedziałam, bo nikt mi nic nie mówił, że mi nie wolno chodzić. Pozdrów dziewczyny , bardzo za wami tęsknie ,straszne tu nudy, trzymajcie się trzymamy kciuki za Monię napisałam jej, że wszystkie ją pozdrawiamy ![]() co do laktatora, pogrzewacza i sterylizatora to ja kupuję tylko laktator - Medelę mini electric ![]() aa i z goleniem bikini to heh masakra, mi cały czas lusterko spada ![]() i o alkoholu to wczoraj myśłałam ![]() ja uwielbiam drinki - Cosmopolitan i Campari... masakra tak mnie ciągnie, że nie wiem ja mam plan taki, żeby jak będzie nawał odciągnąć trochę mleka i sobie chociaz jednego drina strzelić czubasku masz tyle rzeczy, że mi szczena opadła jak zobaczyłam Zuzia jedz słodycze póki możesz bo jak będziemy karmić to różnie może być. Ja jem teraz bo potem jak się okaże, że mała ma alegrię np to będzie ![]() a my dzisiaj z tz nie wychodzimy z łóżka cały dzień a co ps. anankee wiem co czujesz... mnie już ciągnie do sexu jak 150 |
|
|
|
#2447 |
|
BAN stały
|
Kamciurka wszystkiego najlepszego dla corci
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Nikotynka to fajnie wam taki dzien w lozku a tz ma wolne?Moj niestety poszedl dzis na nadgodziny ale za to jutro wieczor mamy dla siebie
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
troche tego jest bo szwagierka ma dwie małe córy więc dziedziczę teraz wszystko
![]() trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu ![]() U mnie dziś były koleżanki, one piły piwka ja soczek i zrobiły mi zdj brzucholka więc zaraz wstawiam do klubu
|
|
|
|
#2449 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2450 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2451 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Zadomowienie
|
najlepsza jest panterka
ale mysle ze Marcelek niebylby zadowolony...![]() ciuszki slodkie ![]() Czubasku jak przeczytalam co masz to stwierdzilam ze moje dziecko chyba gole bedzie chodzic ja nie mam polowy ani nawet 1/3 z tego;/
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś dopiero przejrzałam jedno pudło... Mąż nie przesadzał mówiąc że będę mogła małą co godzinę przebierac... |
|
|
|
|
#2454 | |||
|
Zakorzenienie
|
my dzisiaj mielismy dzień otwartych dzrzwi w domu
2x gości....ale juz poszli wszyscyAgatek- wracaj szybko!! Cytat:
a czemu ciasto do pizzy robisz w maszynie? ja mam taki przepis, ze nie musi wyrastac bo odstawiam na 5 minut (wtedy kroję wszystkie składniki) i samo powiększa swoją objętosc dwukrotnie... Cytat:
![]() Cytat:
...
|
|||
|
|
|
#2455 |
|
Zadomowienie
|
AgaMili byłaś u lekarza? Co z Twoimi wynikami, bo nie wiem czy przegapiłam czy nie pisałaś
|
|
|
|
#2456 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Na początku chciałam się przywitać, więc -Dobry wieczór!
![]() Miałam dziś gości i nie mogłam zajrzeć wcześniej. Upiekłam babkę na poczęstunek i taka kiepska wyszła, a ten przepis zawsze się sprawdzał. Taka niewyrośnięta była, ale na szczęście bez zakalca. Zaczęłam się głowić dlaczego babka nie wyszła i już wiem... nie dodałam proszku do pieczenia ![]() Cytat:
Cena jak za 1kg jest niewysoka bo około 6 zł Tylko uważaj przy kupnie bo ja raz zamiast pudingu kupiłam jogurt straciatella - jest w takim samym opakowaniu - nie był za dobry Z tyłu na etykiecie musi być napisane że to deser. Polecam waniliowy i orzechowo-czekoladowy - pycha! ![]() Cytat:
![]() Laktator mam prawie wcale nie używany bo koleżanka nie potrafiła z niego korzystać, wolała "wydoić" się ręcznie ![]() Cytat:
Nooo wąłśnie a macie plany na Sylwesta??? Cytat:
Cytat:
Nie wiem dlaczego Cię tak wymęczyli z tą glukozą skoro mogłaś zjeść śniadanie. Trzymam kciuki, oby Cię szybko wypuścili ![]() Cytat:
z salami.
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
No i wróciliśmy
4 godziny łażenia ale powolutku dlatego tak długo no i z przerwą na obiadek (zawsze w ikei coś szamamy ) Kupiliśmy wszystko co planowaliśmy + jeszcze kilak drobiazgów z poza listy ale to już nie dla dzidziolka ![]() No to sie chwalę , kupiliśmy: Komodę+ wkłady z przegrudkami(tż jutro poskłada to pokarzę ), osłonki(gryzaki na łóżeczko), karnisz.Zdj 1: wanienka okrycie kąpielowe pojemniki na przewijak zasłony 2x pościel,prześcieradła(mat erac, przewijak) kołdra, poduszka ochraniacz na materac ochraniacz do łóżeczka kocyk ściereczki Zdj 2 pudełka lampka księżyc + na sufit wieszaczki(przydadzą się tylko jak będzie Milenka na sukienusie )ramki na zdjęcia te dwa tyłeczki z ogonkami to wieszaczki, do przewijaka przykrece ![]() tuba na pierdółki 2x zawieszki ze zwierzątkami no i krokodyl, ale to chyba dla mnie bo tak mi sie podoba
Edytowane przez kasikzaki Czas edycji: 2011-11-11 o 23:01 |
|
|
|
#2458 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale masz ogromną wyprawkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2459 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i również życzę udanych łowów ![]() My sie tak dobrze na fotografowaniu nie znamy, ja po prostu lubię mieć dużo zdjeć i zawsze mi się wydawało ze z lustrzanką sobie nie poradzę, choć wiem że różnica w jakości zdjęć jest duża. Ten co upatrzyliśmy ponoć robi w jakości lustrzanki i bez dodatkowych obiektywów działa automatycznie.Kolega kupił niedawno sony nex3 i jest bardzo zadowolony. A ten nex5n kręci w HD i dlatego go chcemy ![]() Ja też mam nadzieję ze tż porobi zdjecia...ale chyba będzie musiał sie otrząsnąć najpierw po porodzie hehe.... Cytat:
ale chyba go kupimy ![]() Cytat:
![]() Anabellita mój sylwester to chyba na porodówce będzie
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
czesc mamuski
![]() cala noc nie spalam boli mnie prawy chyba jajnik albo miednica nie wiem az mi na noge promieniuje.. nie moge nogi postawic![]() my na sylwestra to chyba na bal maly bedzie mial 10 dni to z dziadkami zostanie ja 4 dni po zdjeciu szwow to polatamy![]() a tak w ogole to zima juz jest brrr
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

W pon się wsio okaże
Trzymajcie się dziewczęta cieplutko!!!!!! 

- ale to leci 
Gin mówił, że zrobią mi usg w pon i wtedy zadecydują czy mnie wypuszczą 

mniam mniam 

Teraz za każdym razem będe w stresie że znów na oddział 
klask i: za nadrobienie wszystkiego 

ale Cie mecza
- o 6 idą do kibla i już wstaja o tej porze ogółem

napisałam jej, że wszystkie ją pozdrawiamy
i Campari... masakra tak mnie ciągnie, że nie wiem