![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Max Factor LP, Vichy i inne
Witam, mam do wymiany:
1. Podkład MF Lasting Performance 102 Pastell - użyty dosłownie 3 razy,-nieaktualne 2. Podkład Vichy Aera Tient 46 Honey - zużycie mniej: niż 1/4 ( na zdjęciu zaznaczyłam kreseczką ) 3. Baza wygładzająca Cashmere Secret - zużycie minimalne, około 10 mazań ![]() 4. Korektor rozświetlający Sephora light touch enlumineur Nr 5 - trudno mi określić zużycie, uzyłam go najwyzej 15 razy, myśle że zostało więcej niż połowę 5. Puder Sypki Opalizujący Pierre Rene Nr 4 - zużycie : mniej niż 1/4 6. Cień do powiek INGLOT AMC czarny z drobinkami nr 62 - -maźniety tylko raz, z pudełeczkiem i aplikatorem.-nieaktualne Wymienię najchętniej na podkłady ( średniopółkowe lub mniejsze ilości z wysokiej półki ![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2006-11-20 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Max Factor LP, Vichy i inne
baza i inglot
znajdziesz coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ja możesz to zajrzyj do mnie, interesuje mnie cień i puder
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za baze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Interesuja mnie baza i podklad Vichy. Zaraz napisze, co mam na wymianke
![]() Mam to co w wątku oraz: 2 błyszczyki metaliczne z Avonu (rozowy oraz jasny, cielisty), blyszczyk Inglot In Ice (strawberry), krem do biustu Lirene, dwukolorowy puder brązujący ArtDeco (dobre oceny na KWC, zostalo tylko na wyprobowanie-10-20%, ale mozna dokupic wklad - sam wklad ok 40zl, razem z opakowaniem 110zl), roz L'oreala Rosewood. Ew. moge jeszcze szukac http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147404 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Znajdziesz cos u mnie za to:
1. Podkład MF Lasting Performance 102 Pastell - użyty dosłownie 3 razy, 2. Podkład Vichy Aera Tient 46 Honey - zużycie mniej: niż 1/4 ( na zdjęciu zaznaczyłam kreseczką ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
4. Korektor rozświetlający Sephora light touch enlumineur Nr 5 - trudno mi określić zużycie, uzyłam go najwyzej 15 razy, myśle że zostało więcej niż połowę
i baza cashmere ![]() zajzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny,
przejrzałam Wasze propozycje i zaintersowały mnie tylko: - zapachy u mamymichałka, ale sama baza to za mało, może potrzebujesz czegoś jeszcze ![]() - róż Loreala u Bulby - możesz napisać coś więcej o zużyciu? anetaK, Gothiko, Hosenko, Paulo i myShaczeQu dziękuję za propozycje ale niestey nic nie znalazłam, Pozdrawiam Beata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję bazy Daxa
![]() Na wymianę posiadam cień jasny róż Revlon, 3w1 cień, róż w kremie Revlon 0 jasny różyk z lekkim połyskiem; samoopalacz w żelu rozświetlający Loreal, odsypka pudru rozświetlającego Revlon, plus próbki podkładów różniastych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Różu zostało ok 60%. Mam jeszcze jeden róż L'oreal Magnetic Bronze-zostalo ok 20%.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz cos u mnie za podklad Max Factora Lasting Performance, poza watkiem mam jeszcze podklad Manhattan soft&light i odlewke odzywki Kallos, nie wiem co cie interesuje, reszta w watku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie jeszcze raz, bo ostatnio w podpisie miałam stary wątek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyjaciółka KWC
|
Interesuje mnie baza Dax i podkład Vichy. Wybierzesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Gothiko przeglądnełam ponownie twój watek i ewentualnie byłabym zainteresowana:
9. Nawilżający krem do ciała, Avon, 200 ml, do XII 2007 KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9778 10. Krem głeboko nawilżający na noc, do I 2009, Avon KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3142 Czy kremiki sa nieuzywane ? Kaczina, Iceflower - niesty nic nie znalazłam. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mnie interesowała baza daxa i cień inglot, czy pasuje ci taka wymiana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Moze cos u mnie za:
1. Podkład MF Lasting Performance 102 Pastell - użyty dosłownie 3 razy, 3. Baza wygładzająca Cashmere Secret - zużycie minimalne, około 10 mazań - emulsja Olay complete Care do cery mieszanej. Ze 100ml zuzyte max.20ml - marker - odżywka Essence przyspieszająca wzrost paznokci - utwardzacz paznokci top choice, cały - cien pojedynczy Inglot Sprint, ciemny brąz z drobinkami nr 81, maźnięty raz - cień Rival De Loop nr 12 Black Velvet - Podkład Clinique Stay True, kolor 27 stay Nude, kolorek jasny bez do jasej cery, z 30 ml zuzyte ok. 1/2 - garderoba do rzęs Bourjois w kolorze turkusowym (tusz nakładany pałeczką na końcówki rzęs) - Pomadka Avon, kolor Gold Dipped (złocisty brąz), nowa, maznieta kilka razy - Light Day Lotion Oriflame. Lekka emulsja na dzień. Beztłuszczowa emulsja nawilżająca na dzień idealna dla cery tłustej. Wchłania się z łatwością, nie pozostawiając na skórze błyszczącej powłoki. Filtry przeciwsłoneczne SPF 2 oraz witamina E chronią skórę przed destrukcyjnym wpływem środowiska. 50 ml. nowa, nieuzywana. Data wazności luty 2008. - Puder w kompakcie prasowany Golden rose, kolor nr 4. Jasny beż do jasnej karnacji, zuzycie niewielkie ok. 5% Mam do niego pudełko. - Puder prasowany Feather Finish, kolor translucent III 37, zuzycie - niewielkie wgłębienie, uzywany przez ok. 3 tyg. , pościerane troche napisy od noszenia w kosmetyczce i pęknięte wieczko zamykające - Dermacol nr 217, ok. połowy, wazny do 03.2008 - Oriflame - Visions, metalicznie cienie w kredce, maźnięte dla sprawdzenia koloru, złoty i miedziany - Avene cleanance 25ml, po 5ml w tubkach, nowe |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Marto intersuje mnie Podkład Clinique Stay True, kolor 27 stay Nude, kolorek jasny bez do jasej cery, z 30 ml zuzyte ok. 1/2 .
Kaczino nic nie znalzłam ![]() Gothiko, jezeli podkład od Marty jest nadal aktualny i będzie chętna na wymianę, to wolałabym bazę wymienić z nią. Ale Inglot jest Twój jeżeli nadal Cię intersuje. Dziewczyny rzepraszam że odpisuję z takim opóźnieniem ale niestety - siła wyższa. ![]() Pozdrawiam Beata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi jeszcze jakie kolory drobinek ma ten cień? Różowe tylko?? Bo nie wiem czy będę miała okazję obadać go sama na dniach.
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2006-11-14 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie Podkład MF Lasting Performance 102 Pastell
znajdziesz cos w moim watku w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
MagJa wydaje mi sie ze tylko różowe, sprawdze w domu i napisze Ci wieczorem.
Kaczino byłabym chetna na "perfumy Naomi Campbell, Naomi, została połowa". Moge Ci do podkładu dołozyc miniaturkę YR Nature Millenaire bo chyba mam w domu, ale muszę sprawdzić. Paolo niestety nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
1. Podkład MF Lasting Performance 102 Pastell - użyty dosłownie 3 razy,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.