Wysokie kobiety na obcasach ? - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-14, 14:14   #391
mm444
Władca Wizażu

Dot.: Wysokie kobiety na obcasach ?

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 14:23   #392
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez littlehanna Pokaż wiadomość
nie jestem mala, to ty jestes duza jak juz.no nie wiem czy gigantyyzm takie dobre soebie.Skoro masz ochote 'ma zaj...' za to, ze wyrazilam sowoje zdanie' to raczej ty reagujesz nerwem, widac ze jest tego jakis powod Kolejna ktora nie umie czytac: nie pisalam ze mi to przeszkadza ani ze nie mozesz byc zadowolona ze swojego wzrostu, ja sie tylko odnioslam do wypowiedzi kejti cos tam, ktora napisala ze to inni nie urosli a tymczasem oni maja normalny wzrost a prawie dwa metry u kobiety takim nie jest.Ponadtwo wyrazilam moje juz subiektywne zdanie: tak, dla mnie to kalectwo, tak, tylko jedna na milion wyglada wyglada ladnie, wysoka i w obcasach , tak jak slusznie zauwazylas nawet wsrod modelek nie wszysktkie wygladaja lepiej niz dziewczyny na ulicach.Nie krytykuje obcasow.Nie musisz wysylac mi zdjecia sylwetki, wystarczy, ze widze Twoja twarz.Dziekuje, do widzenia.

powaznie jestem fanem.

przeciez wszyscy widza ze idze 190+ i ma obcasy. wiec normalnie jest nizsza.
dlaczego ja mam dostosowywac sie do niskich i obcasow nie nosic zeby nie daj boze nie byc inna.

wykrzykujac o gigantyzmie i pokractwie, mowiac ze to kalectwo raczej to nie bylo "tylko moje skromne zdanie"

dla mnie to nie nerw. tylko jakis zart. elaboraty tworzysz jak wysoka jest beznadziejna.
dlaczego mam sie denerwowac? bo Ty sobie nie radzisz wytykajac ze to ja uroslam?

rozumiem ze Ty to chodzacy ideal? malutkie zgrabne baby face.
jak mowilam takie male a takie wredne.

btw. kejtigda nie ma 2 metrow. szpliki do 2metrow ją zblizaja. inteligentny człowiek oszacuje wysokosc obcasa/koturyny i bd wiedzial ze 2m nie ma.
to nie jak push-up ktorego sie zauwazyc nie da:P

Edytowane przez sQuaara
Czas edycji: 2011-11-14 o 14:25
sQuaara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 14:46   #393
littlehanna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nie jestem ani malutka ani nie mam baby face, czy kazda nie gigantyczna ma baby face? i gdybys umiala czytac , wiedzialabys ze chodzi mi o kobiety juz w szpilkach, przykro mi i to nie tlyko moja zdanie.A kazdy ma prawo je miec.Tak staracie sie mi wmowic ze to ja wam mowie ze wielki wzrost jest beznadziejny a to o ironio od was bije- wmawiasz mi np ze nie moge miec takiego i takiego zdania i panikujesz bo mnie twoje argumenty smieszne i wyssane z palca nie przekonuja, oj chyba mas zkompleks tak, anpiszesz , ze nia masz i bedziesz sie znow powtarzac, pogodz sie ztym ze wiekszosci nie podoba sie gigantyczny wzrost.

Edytowane przez littlehanna
Czas edycji: 2011-11-14 o 14:47
littlehanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 14:47   #394
201611241302
Konto usunięte

Dziewczyny nie wchodzcie w dyskusję z osobą powyżej bo nie warto
Tak już jest w internecie, że ludzie próbują leczyć swoje kompleksy obrażając innych. Norma
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 14:47   #395
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2011-11-14, 14:54   #396
littlehanna
BAN stały

Cytat:
Treść usunięta
jakos nie da sie w tym wyczytac zartu, chyba ze mam czytac w msylach niskoroslosc to niskoroslosc, normalne pojecie, ale ;;to oni maja problem bo nie urosli a ja mam taki fajny wzrost 2 metry '' to juz inny kontekst, sluchaj nie nie jestem lekarzem ale tez nie nauczycielka i nie bdede uczyc cie czytac i co rusz wskazywac jakiego zdania nie przeczytaals ze zrouzmieniem i powtorze znow, dwa metry u kobiety , dwa czy cut mniej, to gigantyczny wzrost i ja nie widze wtym nic atrakcyjnego , nawet jesli to wzrost w szpilkach, pogodz sie z tym, a ty sobeibadz zadowolona i sie ciesz ze nie masz 170 skoro wolisz byc wyzsza, tylkociesz sie nie an wyrost i OBIEKTYWNIE
Stary 2011-11-14, 15:00   #397
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Edytowane przez mm444
Czas edycji: 2011-11-14 o 15:09

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 15:10   #398
littlehanna
BAN stały

Cytat:
Treść usunięta
yhy, pozamieniala mi sie kolejnosc liter, na prawde juz nie wiesz co powiedziec. i nie sadze zeby ekspedientka czula sie osmieszonaciekawe ile kobiet 165 chcialoby miec np 180myslalam ze na prawde masz inne powody do radosci, az zal mi cie, dlatrego tak tu histeryzujesz jak ktos powie ze mu sie nie podoba to co ty masz, zycze poprawy
''Wyrażenie opinii to jedno, a uświadamianie kogoś za wszelką cenę, że jest dziwolągiem, to co innego.'' tak jak wciskanie za wszelka cene ze ich wzrost jest super a inni nie urosli.

Edytowane przez littlehanna
Czas edycji: 2011-11-14 o 15:13
Stary 2011-11-14, 15:16   #399
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Edytowane przez mm444
Czas edycji: 2011-11-14 o 15:17
Stary 2011-11-14, 15:18   #400
patiuszka
Zadomowienie

A ja wróciłam z zakupów, i pod wpływem nerwa na te głupie posty zakupiłam kozaczki 6,5 cm Może to nie dużo, ale jak na mnie to sporo, bo obcasy noszę raczej malutkie lub zupełnie płaskie, a mam 180 cm. No i powiem, że już nie mogłam wytrzymać i ubrałam je w drodze ze sklepu i czuje się w nich z......iście
Ciekawe, co Tż powie jak mnie zobaczy, pewnie nie będzie chciał mnie samej wypuszczać z domu
A littlehanna trąci gówniarstwem, to chyba jakaś bardzo młoda osoba lub niedojrzała, lub i jedno i drugie...
Poza tym jak można mówić o kimś, że ma 2 metry, kiedy on ma na sobie kilkunasto centymetrowe obuwie???? To przecież widać, że osoba jest mniejsza, ma wszystko mniejsze, tylko w górę na obcasach tak wystaje jak dwumetrowcy

A Kejti jakby miała kompleksy to raczej by się garbiła w płaskich balerinkach, zamiast kupować coraz to wyższe butki, tak mi się wydaje.

Wysokie dziewczyny są bardzo reprezentacyjne, i jeśli ktoś jest ładny i zgrabny, to jeszcze lepiej jak jest wysoki tak, że dziewczęta nie przejmujcie się wzrostem tylko noście obcasy, bo one dobrze robią każdej sylwetce
Stary 2011-11-14, 15:25   #401
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 15:28   #402
201611241302
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
A ja wróciłam z zakupów, i pod wpływem nerwa na te głupie posty zakupiłam kozaczki 6,5 cm
Jakie jakie ? Też muszę jakichś poszukać.
Dla mnie najwygodniejsza wysokość to tak gdzieś właśnie 7 cm.
Stary 2011-11-14, 15:31   #403
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzasminka Pokaż wiadomość
Jakie jakie ? Też muszę jakichś poszukać.
Dla mnie najwygodniejsza wysokość to tak gdzieś właśnie 7 cm.
Ryłko, czarne ze skórki, obcisła cholewka Chciałam takie botki za kostkę, ale już nigdzie nie było więc wzięłam te kozaczki o takim samym kształcie tylko do połowy łydki. Może uda mi się zrobić zdjęcie, ale nie wiem....
Stary 2011-11-14, 15:31   #404
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Edytowane przez mm444
Czas edycji: 2011-11-14 o 15:32
Stary 2011-11-14, 15:32   #405
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
A Kejti jakby miała kompleksy to raczej by się garbiła w płaskich balerinkach, zamiast kupować coraz to wyższe butki, tak mi się wydaje.

dokladnie.

littlehanna Twoj problem lezy w totalnym braku szacunku, nie chce Ci sie sprawdzic nicku, mowisz ze "nikt mi nie wmowi ze duze jest fajne, ze ktos chcialby byc wiekszy" i totalnie obsmarowalas wysokie osoby ze sa nieatrakcyjne uzywajac negatywnie kojarzacych sie epitetow - gigantyzm to choroba nie wiem czy wiesz.
sorry ale wiekszosc moich przyjaciolek ma 165, max 170. i kazda mowi ze chcialaby byc tak z 5-10cm wyzsza. kazda chodzi na obcasach zeby wydluzyc nogi.

i my tez. bo wybacz ale w oczach faceta ktory sie patrzy na moje nogi nie widze szoku i obrzydzenia a podziw i fascynacje.

dla facetow nie ma znaczenia ze jestes kilka cm wyzsza ale ze ta dziewczyna z TYMI nogami jest ich. a inni niech zazdroszcza

nie odnoszac sie kto ma fajniej duza,mala. facetow kreca dlugie nogi.
szpilki podkreslaja nogi.
kazda bez wzgledu na wzrost nosi szpilki.

przepraszam w imieniu moim i innych wysokich za to ze... jestesmy wysokie
obiecujemy poprawe i bedziemy chodzic w baletkach, zgarbione, zeby nizsze osoby nie daj boze nie pomyslaly ze kobieta moze miec wiecej niz 185.

btw. na szybko wygooglowane : statystyczna kobieta z holandii ma 176. w chodakach na bank 180
Stary 2011-11-14, 15:34   #406
201611241302
Konto usunięte

Cytat:
Ryłko, czarne ze skórki, obcisła cholewka Chciałam takie botki za kostkę, ale już nigdzie nie było więc wzięłam te kozaczki o takim samym kształcie tylko do połowy łydki. Może uda mi się zrobić zdjęcie, ale nie wiem....
To ja poluję na ładne, proste, ale z dłuugą cholewką
To nic, że już nie mam gdzie trzymać moich butów..

mm444 Ja kupuję w deichmannie nieraz bo są tanie, a ja lubię zmieniać buty często

Edytowane przez 201611241302
Czas edycji: 2011-11-14 o 15:36
Stary 2011-11-14, 15:41   #407
littlehanna
BAN stały

Cytat:
Treść usunięta
nie bo z zmiemi mozna podniesc, z gory nie zawsze i powtarzam z tylko tobei sie wydaje ze ekspedientka czula sie z tym zle, chcialabys
Stary 2011-11-14, 15:42   #408
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Edytowane przez mm444
Czas edycji: 2011-11-14 o 15:45
Stary 2011-11-14, 15:43   #409
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzasminka Pokaż wiadomość
To ja poluję na ładne, proste, ale z dłuugą cholewką
To nic, że już nie mam gdzie trzymać moich butów..

mm444 Ja kupuję w deichmannie nieraz bo są tanie, a ja lubię zmieniać buty często
Ja obeszłam od wczoraj wszystkie sklepy, jedyne butki takie proste i zgrabne jakie mi się spodobały były w Caprice oraz w Lesta, ale nie było rozmiaru Często ląduję z zakupami u Ryłka, bo oni mają naprawdę zgrabne i dobre buty. W Deichmanie często są fajne wzory, ale ja nie chodzę w butach ze sztucznej skóry Poza tym, tym razem nie było tam takich nie za dużych, zgrabnych obcasów, a ze skóry to już wcale - albo za wysokie, albo za niskie.
Ja też lubię zmieniać buty, ale jak kupię naprawdę fajne to chodzę nieraz i 3 sezony, bo się nie niszczą i niektóre wciąż modne Dzięki temu mam po kilka par na każdy sezon, i nie nudzą mi sie jak chodzę raz w jednych raz w innych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 15:44   #410
littlehanna
BAN stały

Cytat:
A ja wróciłam z zakupów, i pod wpływem nerwa na te głupie posty zakupiłam kozaczki 6,5 cm Może to nie dużo, ale jak na mnie to sporo, bo obcasy noszę raczej malutkie lub zupełnie płaskie, a mam 180 cm. No i powiem, że już nie mogłam wytrzymać i ubrałam je w drodze ze sklepu i czuje się w nich z......iście
Ciekawe, co Tż powie jak mnie zobaczy, pewnie nie będzie chciał mnie samej wypuszczać z domu
A littlehanna trąci gówniarstwem, to chyba jakaś bardzo młoda osoba lub niedojrzała, lub i jedno i drugie...
Poza tym jak można mówić o kimś, że ma 2 metry, kiedy on ma na sobie kilkunasto centymetrowe obuwie???? To przecież widać, że osoba jest mniejsza, ma wszystko mniejsze, tylko w górę na obcasach tak wystaje jak dwumetrowcy

Wysokie dziewczyny są bardzo reprezentacyjne, i jeśli ktoś jest ładny i zgrabny, to jeszcze lepiej jak jest wysoki tak, że dziewczęta nie przejmujcie się wzrostem tylko noście obcasy, bo one dobrze robią każdej sylwetce
nie bedziesz miala w tyh obcasie 195 wiec spoko.Nie wiem czy ma komplesky ale widac ze szuka w glebi duszy potwierdzenia swoich zabojczych tez Owszem wysokie dziewczyny sa reprezentacyjne, ale gigantyczne ( dla mnie) absolutnie nie,i mysle za sa dla jednostek, zabij mnie za moje zdanie i spostrzezenia.Kolejny komentarz na wyrost.
Stary 2011-11-14, 15:48   #411
201611241302
Konto usunięte

Cytat:
Ja obeszłam od wczoraj wszystkie sklepy, jedyne butki takie proste i zgrabne jakie mi się spodobały były w Caprice oraz w Lesta, ale nie było rozmiaru Często ląduję z zakupami u Ryłka, bo oni mają naprawdę zgrabne i dobre buty. W Deichmanie często są fajne wzory, ale ja nie chodzę w butach ze sztucznej skóry Poza tym, tym razem nie było tam takich nie za dużych, zgrabnych obcasów, a ze skóry to już wcale - albo za wysokie, albo za niskie.
Ja też lubię zmieniać buty, ale jak kupię naprawdę fajne to chodzę nieraz i 3 sezony, bo się nie niszczą i niektóre wciąż modne Dzięki temu mam po kilka par na każdy sezon, i nie nudzą mi sie jak chodzę raz w jednych raz w innych
A to prawda, że jest mały wybór średnich obcasów
Na codzień nie jest wygodnie biegać w mega szpilach, tym bardziej po oblodzonych chodznikach w zimie.
Stary 2011-11-14, 15:48   #412
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2011-11-14, 15:49   #413
littlehanna
BAN stały

Cytat:
Treść usunięta
trzeba bylo jej o tym przypomniec i jak napisala jedna kolezanka '' zaje.... ispojrzec z gory''

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 15:50   #414
sQuaara
Zakorzenienie

potwierdzenia zabojczych tez to ma w swoim tz ktory pewnie jest zakochany w jej nogach.

Ty nie staraj sie nam wmowic ze mamy kompleksy. inaczej zadna, powtarzam ŻADNA by sie nie wystawiła na takie Twoje komentarze tylko siedziala w domu dołujac sie jeszcze bardziej ze ktos tak otwarcie mowi ze jest niedobrze skoro maja 180. bo to ani szpilek..

przed slubem bede plakac ze musze isc w bucikach komunijnych.. choc i one maja obcasik!! :O

jak ktos mnie zechce. przeciez mam 1,80 !!!

ej ja kupilam dzisiaj wedgesy !
zbieralam sie kilka tygodni i mam!
Stary 2011-11-14, 15:51   #415
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Edytowane przez mm444
Czas edycji: 2011-11-14 o 15:53
Stary 2011-11-14, 15:51   #416
201611241302
Konto usunięte

No cóż, ja jako prawie 180centymetrowa gigantka nigdy nie narzekałam na powodzeniem wśród mężczyzn.
Stary 2011-11-14, 15:54   #417
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Treść usunięta
No no Ja widziałam w Deichmannie damskie buty rozmiar 43!!!
Stary 2011-11-14, 15:58   #418
littlehanna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
dokladnie.

littlehanna Twoj problem lezy w totalnym braku szacunku, nie chce Ci sie sprawdzic nicku, mowisz ze "nikt mi nie wmowi ze duze jest fajne, ze ktos chcialby byc wiekszy" i totalnie obsmarowalas wysokie osoby ze sa nieatrakcyjne uzywajac negatywnie kojarzacych sie epitetow - gigantyzm to choroba nie wiem czy wiesz.
sorry ale wiekszosc moich przyjaciolek ma 165, max 170. i kazda mowi ze chcialaby byc tak z 5-10cm wyzsza. kazda chodzi na obcasach zeby wydluzyc nogi.

i my tez. bo wybacz ale w oczach faceta ktory sie patrzy na moje nogi nie widze szoku i obrzydzenia a podziw i fascynacje.

dla facetow nie ma znaczenia ze jestes kilka cm wyzsza ale ze ta dziewczyna z TYMI nogami jest ich. a inni niech zazdroszcza

nie odnoszac sie kto ma fajniej duza,mala. facetow kreca dlugie nogi.
kazda bez wzgledu na wzrost nosi szpilki.

przepraszam w imieniu moim i innych wysokich za to ze... jestesmy wysokie
obiecujemy poprawe i bedziemy chodzic w baletkach, zgarbione, zeby nizsze osoby nie daj boze nie pomyslaly ze kobieta moze miec wiecej niz 185.

btw. na szybko wygooglowane : statystyczna kobieta z holandii ma 176. w chodakach na bank 180
histeria histeria i jeszcze raz histeria, ile mozna powtarzac, ty umiesz czytac ale po prostu udajesz bo nie masz argumentow.Gigantyczny to zywkly epitet.Nawet jak politycy wyzywaja sie od szpetnych itp to nie maja prawa posadzac sie o obraze w sadzie czy cos.Po prostu nie akceptujesz ze komus mozesz sie nie podobac.Ojej kazda twoja przyjaciolka cche byc wyzsza ojojoj slodkie.A moje nie.Z twojej wypowiedzi wynika ze najlepiej miec 4 metry, juz ci to pisalam, bo wtedy to juz w ogole nogi, myslisz ze monica bellucci chcialaby mierzyc 180 zeby miec dluzsze nogi?no wlasnie.''nie odnoszac sie kto ma fajniej duza,mala. facetow kreca dlugie nogi.
kazda bez wzgledu na wzrost nosi szpilki.''wszystko bylo by dopbrze gdybys napisala:moimzdaniem, twoim zdaniem, malenka, twoim zdaniemNie, nei kazda nosi szpilki.Widzisz jak ty z placa wysysasz?swoja despeacje? oburzenie z dla kogos nie mozesz byc atrakcyjna?widzisz jak piszesz bez sensu? serio kazda chce byc wyzsza i nosic szpilki?nie ponizaj sie.te nie gigantyczne a chore na gigantyzm tez pewnie nosza szpilki.W Holandii sa wysokie i w Niemczech tez, btw nie bez powodu istnieje pewien maly stereotyp....
Stary 2011-11-14, 16:01   #419
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Edytowane przez mm444
Czas edycji: 2011-11-14 o 16:04
Stary 2011-11-14, 16:05   #420
201611241302
Konto usunięte

Akurat Monica Bellucci jest wysoka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości