|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 | ||
sajkolidżist
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałybyście widzieć minę TŻ jak wszedł ze mną do Newlooka i zobaczył ile tam mają butów, zaczął mnie z przerażeniem ciągnąć do wyjścia ![]() ![]() Ja jestem aktualnie zakochana w tych: |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4022 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Faajne te butki i sprawiają wrażenie cieplutkich ![]() ![]() A co do mojego Tż-ta to właśnie wiem i nawet mu to samo powiedziałam ![]() ![]()
![]() |
#4023 |
Zakorzenienie
|
ja tez tak robie racuchy jak morsi
![]() ile takie butki kosztuja ![]() jutro mam mega kolosa wiec nie nadrabiam.........
#4024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o takie z jabłkami, to ja je zwę plackami, albo jabłkami w cieście (jako, że daję dużo jabłek :P). 2 jajka rozbijam z odrobiną soli, dodaję kefir (zamiast mleka, wtedy ciasto jest gęste i ma taki ciekawy smak), mieszam, dodając mąki, aż ciasto będzie miało taką konsystencję gęstej śmietany. Dodaję troszeczkę proszku do pieczenia. Można też dodać wody gazowanej odrobinę (tak zawsze daję do naleśników). No i jabłka. A ja od niedawna dodaję też cynamon do ciasta. Aha, i troszkę oleju do ciasta, żeby nie przywierały placuszki na patelni ![]() A Żabcia, Ty robisz pancakes? Bo ja oprócz naszych polskich naleśników, robię te amerykańskie/ kanadyjskie. Lubię je bardzo, ale mąż woli moje cieniutkie standardowe naleśniki ![]() Ja w ogóle uwielbiam wszelkie placki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-11-22 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4025 |
sajkolidżist
|
Hania, te "moje" kosztują 149 zł
![]() Dalenka, muszę spróbować tych Twoich przepisów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | |
Zakorzenienie
|
O, mam podobne
![]() ![]() Cytat:
![]() Ehh, padam z nóg dzisiaj. Głowa mi pęka, w pracy na sam koniec mnie wkurzył jeden idiota przez telefon. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4027 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dajcie mi też jakiś fajny przepis ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
40 przy opcji że pojedyncze kwiatki 80 przy opcji kwiatek w kwiatku jeszcze nie wiem jaki zrobie na razie robie zwyklą bialą potem się zobaczy
![]() |
#4029 |
Zakorzenienie
|
Dużo nas! Wykończmy ten wątek! Raz na zawsze!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4030 | ||||
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bardzo ładne ![]() Cytat:
![]() A "moje" kosztowały 89 zł ![]() Jestem dziś wykończona i padnięta. siedziałam w szkole od 8 do 16. normalnie skończyłabym o 15, ale musiałam dłużej zostać na świetlicy, bo babka zachorowała. poza tym znów zaczyna mnie gardło boleć ![]() Jutro mam na 8:50, więc w końcu się trochę wyśpię. Tak w ogóle, jeśli już mówimy o kulinarnych sprawach, w niedzielę o ....... 22.00 piekłam babkę dla dzieci ![]() ![]() Z wiadomości szkolnych: ostatnio jedna nauczycielka się żaliła, że jej uczeń (z 3 klasy) posmarował jej całe krzesło klejem, a ona na niego siadła ![]() Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2011-11-22 o 18:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten klej na krześle... Masakra ![]() ![]() Kiedy rajd po salonach ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4032 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no, i jeszcze ja doszłam, więc do dzieła ![]() Cytat:
![]() masakra z tym klejem.. ![]() a ja niedawno wróciłam z psiną od weterynarza - miałam w jej książeczce i w kalendarzu zapisaną datę 20.11.2011 i nie wiedziałam po co mam z nią jechać do weta, bo nic nie było zapisane.. no ale pojechałam i całe szczęście, bo okazało się, że to blokada! A ja z mamą byłyśmy pewne, że w styczniu jakoś, ale nam się pomyliło ![]() a no i siedzę z ufarbowanymi włoskami i zaraz idę się zmywać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj kolega z klasy połozyl kiedys na krzesle dwa lizaki, ktorych nie zdązył zjeść na przerwie, a nauczycielka sie wczula w tłumaczenie czegos tam i siadla na tym krzesle, a że to byla zima i miala włochata spodnice to lizaki zostaly jej centralnie na tyłku, ale mielismy ubaw ![]() to bylo chyba w 3 kl sp ![]()
![]() |
#4034 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zlej tego TŻta, że wierzy w takie głupoty! A w ogóle do męża dzwoniła moja kumpela (ta od robienia herbaty :P) w tajemniczej sprawie- prezentu urodzinowego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A TŻ mi się przyznał, że zanim one zaproponowały kupno tego 2 biletu jako prezent, to chciał mi kupić szczotkę z włosia, albo jakiś grzebień z rogu/kości. Przydałoby mi się do tych moich splątanych włosów ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() Kule, mogłybyśmy już kończyć ten wątek, bo się ciągnie jak smród po gaciach :P. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to kończmy! ja tylko idę zmyć farbę i wracam do Was, i kończymy ![]() no wróciłam a tu cisza ![]() Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2011-11-22 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4036 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja chyba do końca życia zapamiętam mój prezent na 18-naste urodziny. Moja dobra koleżanka dzwoni do mnie dzień przed urodzinami: - cześć Tusia. co było na jutro zadane z historii? - cześć A. ...... (i tu jej podałam zadanie.) - Aha, dzięki. A co tam porabiasz? - A wiesz, są u mnie goście. - Aaa, to fajnie. Bo wiesz, jutro nie musimy się spotkać wcześniej, żeby kupić kwiaty, bo mamy już je kupione. - Ale o co chodzi...jakie kwiaty?? - Noo te urodzinowe!!! To R. ci NIC nie mówiła??? Boże, chyba sobie żartuje. No przecież składamy się na kwiaty, na niespodziankę urodzinową, bo chcemy przed lekcjami dać je.......... yyyyy.... o kurde, ale jestem głupia. Przecież to dla Ciebie są te kwiaty. Nic nie gadaj dziewczynom Obie tak śmiałyśmy się do tel., że ledwo co mogłyśmy dalej gadać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4037 |
sajkolidżist
|
To ja się przyłączam do wykończająchych, zaraz sobie pójdę zrobić gorącą czekoladę
![]() Dal, Ty chesz iść na ten ruski balet, który będzie w Zabrzu? ![]() Tusia, świetna z Ciebie "pani" ![]() Hania, ale numer z tą nauczycielką ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Tusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to fajne te butki, których wstawiałyście fotki Ja zaraz się zabieram za odkurzanie i prasowanie małych ubranek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4040 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie w podstawówce młodszy o rok rocznik położył takiemu śmiesznemu facetowi od angielskiego podpaskę oczywiście "do góry nogami" na krzesło. On oczywiście na tym usiadł i chodził tak po szkole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4041 | |
sajkolidżist
|
Bo był baaaaaaardzo "duży", tak przynajmniej uznaliśmy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale mi się nie chce iść myć!:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4042 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- To się nie myj :P. Mi też się nie chce :P. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4043 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie, cholera, nie pójdę za godzinę, bo będzie "przepis na życie" ![]() ![]() Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2011-11-22 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4044 | ||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Życie byłoby łatwiejsze gdyby nie trzebabyło się myć i jeść ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj no co ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4046 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.bilety.dmit.com.pl/hall/index/id/283 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4047 | |
sajkolidżist
|
Faaaajne, ale zajmuje dużo czasu i jest kasochłonne
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się już umyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stosowanie do treści art. 65 ustawy z dnia 27 marca 2003 o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym niniejsza decyzja utraci ważność , jeżeli zostanie wygaszona odrębną decyzją Wójta Gminy Koło z następujących powodów : a. inny wnioskodawca uzyska pozwolenie na budowe b. dla tego terenu uchwalono plan miejscowy, którego ustalenia są inne niż w wydanej decyzji . Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4049 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę, że już masz to za sobą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4050 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.