Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż. - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-21, 15:33   #3991
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
a tak w ogóle, jakie plany macie dziewczęta na sylwestra?
my póki co nie mamy żadnych...mogłabym go w sumie spędzić w domu z mężem, ale nie uśmiecha mi się to, że oprócz nas będzie jeszcze reszta domowników, a to już mnie mniej bawi

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
A co do sylwestra to my mamy dwie opcje, albo jakaś domówka, albo taka impreza w hotelu w naszym mieście, w stylu lat 80tych Czekamy tylko aż znajomi się zdecydują, to pójdziemy razem.
suuper

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Masakra... moje dziecko śpiewa arię operową i to wszystko do żyrandola!

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
I byłam dziś w PUPie... Dziewczyny, wielka lipa, mój urząd nie współpracuje z żadnymi placówkami szkoleniowymi ani przedsiębiorstwami, oferuje jedynie te szkolenia pożal się Boże, które są na stronie internetowej (np. szkolenie kosmetyczne było w maju i załapuje się tylko 10 osób)... W tym roku już nawet operatora spychacza nie ma ofert też żadnych, naprawdę wracałam ze łzami w oczach. Chciałby człowiek coś robić, a kompletnie nie ma co w tym mieście, teraz dopiero rozumiem Was doskonale
no to nieźle, ja myślałam, że wszystkie UP mają taką możliwość, a tu się okazuje coś innego współczuję, zresztą, gdyby nawet mieli taką możliwość, to pewnie by Ci powiedzieli, że nie mają na to pieniędzy i tak samo by się skończyło

Cytat:
Nie wiadomo w ogóle kiedy urząd pracy ma pieniądze, w tym roku było tak, że kazali czekać, będą w ciągu tygodnia, miesiąca, i jak szybko i nagle pieniądze były to tak szybko i nagle już ich nie było robią sobie z ludzi JAJA
skądś to znam

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
A ja lubię bounty :P!
Ja też lubię bounty i malibu też

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość

na poczcie coś zostawiłam
piękny brzuszek i jakie słodkie ubranka

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Pytanko do mężatek, które nie pracują. Za co kupujecie prezenty dla swoich Tż-etów? Ja mam ten problem, że tylko Tż-et pracuje i głupio mi coś mu kupić za jego kase.
Jeszcze nie wiem czy będziemy w tym roku sobie robić prezenty czy pojedziemy na zakupy, ale jeśli chodzi o pieniądze, to pewnie wezmę z konta, dlatego, że ja póki co nie zarabiam, ale część pieniędzy na koncie jest moja bo przecież oboje dostaliśmy prezent ślubny-zresztą ja tego nie rozliczam i jeśli mamy wszystko wspólne, to pieniądze też, więc gdyby była odwrotna sytuacja, Tż bez pracy a ja z , to byłoby tak samo
Co nie zmienia faktu, że źle mi z tym, że nie mogę dołożyć trochę od siebie, ale robię co mogę, żeby w końcu było inaczej a Tż o tym wie
Stary 2011-11-21, 15:33   #3992
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cioteczki -> CLUB

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 15:35   #3993
Ani_qa
Zakorzenienie

Alonka chciałam się Ciebie zapytać, ile jest Ważna decyzja o warunkach zabudowy?
Stary 2011-11-21, 16:43   #3994
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Bidulko . Kiedy się następny raz widzicie?
Chyba dopiero za 3 tygodnie
Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
biedna ty, pamiętam ostatni rok, kiedy tak właśnie cały czas doła miałam powiem ci że później będzie tylko lepiej
mam nadzieję

Cytat:
chwalę się kupiłam sobię kobietę na krańcu świata2 za śmieszne pieniążki - 23 zł i do tego w twardej oprawie i 3 gry-simsy podstawa, wymarzone podróże i akcesoria za... 70zł, szczęście miałam bo tyle co koleś aukcje wystawił a ja od razu kupiłam to a sama podstawa chodzi po 70 zł także jak mi się znudzi to jeszcze na niej zarobię, a teraz okropnie mi się nudzi to będzie jak znalazł od czasu do czasu a ja i tak ciągle tam buduję i urządzam pomieszczania - no w końcu jestem przyszłą Panią inż budownictwa:P
Ja dostałam simsy od TŻ, grałam w nie namiętnie jakieś 2 lata temu A Kobietę... też dostałam od TŻ, z tym, że 1, bardzo mi się podobała
Cytat:
Masakra... moje dziecko śpiewa arię operową i to wszystko do żyrandola!

Cytat:
Mi się dżin z tonikiem kojarzy z naszym oblewaniem zaręczyn. TŻ i świadkowa nie wspominają tego dobrze, przez co ja też nie :P. No i odbija się choinką potem :P. Ja lubię drinki z malibu . Albo w ogóle z kokosem . I różne kwaśne też :P.

Cytat:
Własnie w tym problem że go nie mam biegam miedzy dzieckiem, gotowaniem, smazeniem nalesnikow, pralką, deska do prasowania itd... a to butlaa, a to telefon, a to Lila placze
do tego na blacie w kuchni stoi laptop bo: piszę z Wami szukam tego noclegu i kompletuje muzykę do samochodu... aaa no i piszę listę co mamy spakować/kupić/zalatwić

Pędzę dzwonić do tż o której będą z teściem powiesić pranie i wstawić następne

Aaaa jeszcze miałam odpisać. Co do prezentów hm.... przeważnie coś tam na koncie mam np sprzedaje cos na allegro żeby było na prezent
Chociaż zawsze tż na mnie krzyczy, że to nie są jego pieniądze tylko nasze
Szalona

Wróciłam z uczelni i muszę się brać za czytanie wywodów pana Fromma o tym czy mieć czy być

P.S. Też lubię malibu!

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 16:50   #3995
zaaaabcia
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:14   #3996
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki zgrabny brzuszek. A ciuszki przesłodkie.

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

Ja też lubię bounty i malibu też

piękny brzuszek i jakie słodkie ubranka

Jeszcze nie wiem czy będziemy w tym roku sobie robić prezenty czy pojedziemy na zakupy, ale jeśli chodzi o pieniądze, to pewnie wezmę z konta, dlatego, że ja póki co nie zarabiam, ale część pieniędzy na koncie jest moja bo przecież oboje dostaliśmy prezent ślubny-zresztą ja tego nie rozliczam i jeśli mamy wszystko wspólne, to pieniądze też, więc gdyby była odwrotna sytuacja, Tż bez pracy a ja z , to byłoby tak samo
Co nie zmienia faktu, że źle mi z tym, że nie mogę dołożyć trochę od siebie, ale robię co mogę, żeby w końcu było inaczej a Tż o tym wie
My mamy podobne podejście. Co prawda ja pracuję, ale mamy wspólne konto, wspólną kasę.
Jak nie macie pracy to logiczne że pieniędzy nie wyczarujecie. Zależy też od sytuacji finansowej, bo wiadomo że jak się kasy nie ma za bardzo to głupotą jest robic sobie jakieś wyszukane prezenty. Ale ja mimo wszystko uważam, że zawsze fajnie dac jakiś prezent. Na zakupy to można się zawsze wybrac, a to taki szczególny dzień, kiedy warto dac coś od siebie, chocby drobiazg. Przynajmniej ja mam takie podejście.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:34   #3997
(kicia)
Zakorzenienie

jeju ale napłodziłyście dziś Kochane

ale nie nadrobie bo się ucze tzn siedze popijam drinka z martini i się ucze

co do kul to czy ja wiem czy takie czasochłonne jedne kwiatek to ok 10 minut
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-21, 17:35   #3998
morsmordre
sajkolidżist

Karo, brzuszek i ubranka po prostu cudne

Stary 2011-11-21, 17:55   #3999
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to jednak nie będę umiała pomóc faktycznie pomysł z przerwą w podróży jest dobrym pomysłem, odpoczniecie sobie, dla Lili też to będzie ciężka wyprawa więc taka przerwa też jej dobrze zrobi.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cuuuudny brzuszek i ubranka !

Ja robię racuchy, żeby TŻ się cieszył :P. Choć mnie wkurzył, bo jest niewyspany i zmierzły .
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:58   #4000
(kicia)
Zakorzenienie

Karo śliczny brzuszek

a ubranka też super

Stary 2011-11-21, 18:16   #4001
hania207
Zakorzenienie

Karo widzialam zdjecia super
a ciuszki jakie śliczne

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-21, 18:20   #4002
tusia_m
Zakorzenienie

Witaaam
Oczywiście wczoraj już nie zdążyłam wieczorem do Was zajrzeć, bo musiałam porobić jeszcze parę rzeczy na dziś, a rodzinka siedziała u nas od obiadu do wieczora
Także zabieram się do nadrabiania:

Cytat:

aha no i wizyta NASZA u gina, pierwszy raz byliśmy u niego
gość na prawdę przemiły i przynajmniej nie wciskał mi kitów że nie robi się żadnych badań przed ciążą, bezstresową miałam wizytę bo pytał się czy miałam robioną cytologię a miałam w tym roku i pytał się czy miałam badanie ginekologiczne w tym roku bo jak miałam i czuję się dobrze to nie ma powodu żeby mnie stresować i wypisze tylko skierowanie na badania
mąż siedział jak kołek, ani be ani me, przynajmniej miałam z kogo się śmiać i nie byłam tak zestresowana
świetnie, że WASZA wizyta już za Wami
haha padłam jak przeczytałam te słowa Już sobie wyobrażam siedzącego jak kołek Twojego męża hehe.
Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość
Cześć babeczki!!
Dostał mi się opierdziel od Dalenki, że nie zaglądam do Was, a z drugiej od męża, "nie masz co robić tylko przy komputerze siedzieć??", więc wiadomo co dla mnie ważniejsze Bez obrazy oczywiście:P Jak będę miała czas to będę zaglądać, raczej Was nie nadrobię, ale może juz więcej nie będę musiała) U nas wszystko "ok", o ile mozna tak powiedzieć. Jak będę miała więcej czasu to zawitam!! Buziaki dla Was**
Ps. Zbliża mi się I kolokwium i to z matematyki... To już.... 24.11...
hej! powodzenia na kolosie!
Cytat:
Cześć kochane!

Po badaniu dobrze, dzidzia nam się zdrowo rozwija,mamy zdjęcia, filmik, no pamiątka super będzie na pewno. zdjęcia jutro Wam wrzucę bo dzisiaj już nie mam siły, jutro muszę wstać po 5 godzinie, bo na badania muszę jechać, a tam pasuje wcześniej w kolejce stanąć, bo potem to ludziów jak mrówków przybywa

No i muszę powiedzieć, że jednak nie będę z Siachą teściówką bo w brzuszku mam Smerfetkę
Fantastyczna wiadomość, że dzieciątko jest zdrowe i dobrze się rozwija!!
A co do płci - gratuluję Smerfetki!!!
Cytat:
Urodzinki mineły fajnie 9 listopada mąż obdarował mnie winem, różą, fioletowym golfem i żółtym kompletem - gruby szalik+rękawiczki - to wszystko z okazji..... rocznicy płodzenia Lili
A 10 list o 6 rano wpakował mi do łózka wieeelkie pudło a w środku co? stepperek
fajne urodzinki miałaś Mąż się postarał jeśli chodzi o prezenty!
Cytat:
Wszyscy szczęśliwi jak usłyszeli, że córa Tżtowi to się oczy zaświeciły w gabinecie jak dr powiedział, że raczej córa, a potem jak już potwierdził, że dziewczynka to taki uśmiech wypełnił jego buźkę
Ja właśnie byłam na synusia nastawiona, to prawda Jak usłyszałam słowo "dziewczynka" to się zdziwiłam, bo się nie spodziewałam tego cały czas byłam przekonana, że to synka mam w brzuchu, tak czułam, więc cały czas podczas badania wysłuchiwałam słowa "synuś" a tu niespodzianka dzidzia nam zrobiłam psikusa Oczywiście, bardzo się cieszę, bo ważne żeby było zdrowe, a płeć to przecież nie takie istotne
Święta prawda...

Pewnie będzie to ukochana córeczka tatusia
Cytat:
No właśnie :P?

My ostatnio ciągle się żremy przez to, że nie ma kasy i możliwości kupna mieszkania..... Ehhh... TŻ zaczął przebąkiwać o wyjeździe za granicę, żeby zarobić na mieszkanie...
A co do Świąt, to chyba pojedziemy z moją mamą do babci, więc problem ze świętami u teściów rozwiązany ...

Mam zły humor... Dobija mnie brak kasy... Nie chcę wyjeżdżać stąd na 2 lata, harować przy jakimś pakowaniu sałaty, skoro mam wykształcenie wyższe... Mama zostałaby sama na 2 lata... A z drugiej strony, nie mamy znikąd pomocy.... Gdyby tylko rodzice TŻta chcieli nam to mieszkanie odsprzedać... Ehhh......... Przez to ciągle się kłócimy...
ehhh...niestety takie są realia życia w Pl... nie wiem, ale wydaje mi się, że jeśli wszystko idzie do góry (podatki, benzyna itd itp) to również do góry powinny iść nasze zarobki!! Wszystko drożeje, a żyć w końcu za coś trzeba.
Życie jest baardzo niesprawiedliwe. Jedni zarabiają miliony, a drudzy muszą stawa na głowie, żeby spełniać swoje marzenia....
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
też bym chętnie zapisała się na fitness lub aerobic ale nie mam zbytnio czasu na tyg i nie mam z kim bo w mojej dziurze to jest jeden klub fitness a jeździć do Lublina to trochę bez sensu
ja chodzę na aerobik raz na tydzień, albo na 2 tygodnie ... wiem, że to za mało, więc musze sie zmobilizować i zacząć częsciej chodzic.....

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 18:34   #4003
Karo89
Zakorzenienie

Dziękuję

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Tusia oj, chyba będzie córunia tatusia

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 19:00   #4004
tusia_m
Zakorzenienie

cz. II
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

A ja mam z rana dwie niespodzianki .. maz ma wolne bo pada deszcz i ja tez mam wolne bo babcia przeziebiona i dzwonila zebym nie przychodzila bo nie chce mnie zarazic w moim stanie ale oczywiscie za dzionek zaplaci

Dzisiaj mezowi sie snilo ze urodzilam syna i ze byl straaasznie niegrzeczny ( w rozumieniiu mojego meza nie spal wogole tylko plakal caly czas ) wiec dzisiaj mezul glaszcze brzuch i mowi do bobasa " Ty tam dzidzi duzo odpoczywaj zebys byl spokojny jak sie urodzisz"

A podobno sny tlumaczy sie odwrotnie .. wiec moze bedzie spokojna cora
hehe ale sen a co dopiero będzie potem?
Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
Jak wczoraj w końcu znalazłam dla Was czas, to mi się internet zepsuł :/ Dopiero dzisiaj naprawili

A co do prezentu dla Tż-a, to proszę ;p
świetny prezent!
Cytat:
dziewczyny na wątku mam marcowo-kwietniowych jedna wizażanka prosi o pomoc, sprawa dotyczy jej znajomej. Może ktoś będzie w stanie jej pomóc (...)
straszne.....

Ostatnio byliśmy świadkami z TŻtem, jak jego sąsiad (24-letni chłopak), który ma już zabrane prawka za jeżdżenie po pijaku - wysiadł z auta i tak się zataczał, że nie potrafił dojść do domu. A kierował tym samochodem
Cytat:
ok, to śpij dobrze

Mnie też ta informacja przeraziła, nie rozumiem, dlaczego niektórzy są tacy bezduszni i egoistyczni
dokładnie....
Cytat:
Witam się i ja
Butla już zjedzona mama pije kawe i czeka na porę obiadową bo umrę jak nie zjem pierogów z wiśniami
uwielbiam te smaki na @

Aaaaa i jeszcze dziś wieczorem do gin, zapomniałabym.... muszę zrobić zapas tabletek
mniam mniam

Cytat:
ale miałam kiepską noc... pojechałam do tego Lublina z koleżankami byłam umówiona że TŻ odbierze mnie około 2 tylko przez 1 miałąm mu dać znać gdzie bo miałam bilet do 6 klubów i nie wiedziałam gdzie w danym momencie będę. Ja parze około 24 a tu mój tleefon padł... A ja nowego numeru TŻ jeszcze nie zapamiętałam (normalnie mam w portfelu taka kartę na której mam zapisany a do klubu zabieram jak najmniejszą ilość rzeczy) wszystkie mówią że maja sim locki w telefonach żadna nie ma z plusa znalazłam jedną koleżankę zadzwoniłam do TŻ ale jak to w klubie nic nie słychać a wyjść się nie dało taki tłum. Potem jescze raz spróbowałam ale już wtedy z dworu i koniec końców o 1 juz TŻ przyjechał bo nie miałam ochoty się bawić. Straciłąm humor bo nie bylam umówiona z nim w konkretnym miejscu z rozładowanym telefonem w środku nocy nawet bym nie bardzo miała gdzie przenocować. Jeszcze chodzą ploty że jakaś dziewczyne zgwałconą i wypatroszoną znaleźli na miasteczku to już w ogóle się przeraziłam
o kurde, tez bym się bała :/
Cytat:
faaaajnie mieć urodziny ale gorzej jak wypadają w okolicach BN zawsze jeden prezent dostaje na wszystkie okazje
dokładnie. narzeczony mojej przyjaciółki ma urodzin 24 grudnia i tez dostaje 1 prezent
Cytat:
Super! Ja też miałam składać, ale podobno tylko 10% roku dostaje, a ja mam 30 osób na roku ...
u nas zrobili tak, że dostało 6% osób ale z całego kierunku (liczono zaoczne z dziennymi i wszystkie roczniki...), więc tym bardziej się cieszę
Cytat:
chwalę się kupiłam sobię kobietę na krańcu świata2 za śmieszne pieniążki - 23 zł i do tego w twardej oprawie i 3 gry-simsy podstawa, wymarzone podróże i akcesoria za... 70zł, szczęście miałam bo tyle co koleś aukcje wystawił a ja od razu kupiłam to a sama podstawa chodzi po 70 zł także jak mi się znudzi to jeszcze na niej zarobię, a teraz okropnie mi się nudzi to będzie jak znalazł od czasu do czasu a ja i tak ciągle tam buduję i urządzam pomieszczania - no w końcu jestem przyszłą Panią inż budownictwa:P

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

aaaa i zapomniałam napisać że CHYBA wreszcie będę miała pierwszą jazdę w czwartek od razu na 2 godziny zapisałam się
faktycznie, taka okazja to trzeba było skorzystać

Ufff.... nadrobione
Do klubu zajrzę jednak kiedy indziej, bo dziś już nie dam rady. A mam Wam parę rzeczy tam do napisania...

Aaa, zapomniałabym. Dziś kupiłam sobie zimowe butki na obcasie
Ustaliłam też już z mamą, że w piątek idziemy "na salony" Tzn. przejdziemy się po salonach w poszukiwaniu sukni ślubnej

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 21:00   #4005
dalenka8
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy wy to widziałyście? Poryczałam się z wzruszenia i śmiechu !

http://www.youtube.com/watch?v=eJWlavnM6b0

Boooskieee .
Stary 2011-11-21, 21:18   #4006
(kicia)
Zakorzenienie

a mnie wciągnęło robienie tych kwiatków na kule a mialam się tak uczyć

Stary 2011-11-21, 21:18   #4007
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:

Boooskieee .
łooooooo, ale akcja!! ja też się poryczałam oczywiście ale laska musiała być w głębokim szoku, naprawdę.. za☠☠☠iste

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 21:32   #4008
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
łooooooo, ale akcja!! ja też się poryczałam oczywiście ale laska musiała być w głębokim szoku, naprawdę.. za☠☠☠iste
Nooooo ! Ja bym też tak ryczała, jak ona, albo bardziej . Ale uważam, że lepsze by były same zaręczyny . No, chyba, że potem jeszcze zrobią kościelny i wesele, czy coś . Ale i tak boooossskie to jest! To cały takie program z robieniem różnych niespodzianek bliskim osobom .
Stary 2011-11-21, 22:51   #4009
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robię racuchy, żeby TŻ się cieszył :P. Choć mnie wkurzył, bo jest niewyspany i zmierzły .
mmm racuchy uwielbiam .. ale nie umiem robic

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

hehe ale sen a co dopiero będzie potem?

Ustaliłam też już z mamą, że w piątek idziemy "na salony" Tzn. przejdziemy się po salonach w poszukiwaniu sukni ślubnej
haha no dokladnie co bedzie pozniej

pokaz buciki

super piatek Ci sie zapowiada

Cytat:

Boooskieee .

hehe ale czad!!!

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-11-22, 08:57   #4010
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
co do kul to czy ja wiem czy takie czasochłonne jedne kwiatek to ok 10 minut
Jeden kwiatek 10 minut?? A ile trzeba kwiatków na jedną kulę? Przypomnij mi, bo coś mi się ubzdurało, że ok. 80

Cytat:
Ja wczoraj przymierzałam piękne butki na obcasie jesienne, ale jak widziałam Tżta minę to mi się ich odechciało... Ostatnio wiecznie mu coś nie pasuje
Ooo to wreszcie ktoś w temacie, czekamy na efekty chodzenia po salonach

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:32   #4011
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:

Boooskieee .
Za☠☠☠iste! Ale tak jak Ty, wolałabym same zaręczyny i nie zostać pozbawiona przyjemności przygotowań

Stary 2011-11-22, 10:49   #4012
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Za☠☠☠iste! Ale tak jak Ty, wolałabym same zaręczyny i nie zostać pozbawiona przyjemności przygotowań
a moim zdaniem fajnie, bo to chyba tylko cywilny był, nie? więc przyjemność z przygotowań jeszcze przed nimi

miłego dnia

Stary 2011-11-22, 14:02   #4013
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
mmm racuchy uwielbiam .. ale nie
To się naucz, żeby maluchowi smażyć, jak już będzie trochę większy :P!

Cytat:

Ja wczoraj przymierzałam piękne butki na obcasie jesienne, ale jak widziałam Tżta minę to mi się ich odechciało... Ostatnio wiecznie mu coś nie pasuje
Ehhh, te chłopy .

Cytat:
a moim zdaniem fajnie, bo to chyba tylko cywilny był, nie? więc przyjemność z przygotowań jeszcze przed nimi

miłego dnia
No, pewnie jeszcze coś zrobią- ja bym zrobiła :P.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-22, 15:43   #4014
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:

Ehhh, te chłopy .

No, pewnie jeszcze coś zrobią- ja bym zrobiła :P.
ja też

ale tu cisza dzisiaj w takim tempie to my nigdy tej części nie skończymy

Stary 2011-11-22, 16:03   #4015
morsmordre
sajkolidżist

Co z Wami?

Stary 2011-11-22, 16:14   #4016
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
.
najpierw to ja musze przepis znalesc

A co to dziewczyny takie pustki tu ....

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-11-22, 16:19   #4017
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
ale super

Cytat:

Boooskieee .
Heh, świetne i wzruszające, piękna niespodzianka, widać, że facet ją kocha

Cytat:
Ooo to wreszcie ktoś w temacie, czekamy na efekty chodzenia po salonach
znam to ale ja wiem, że jak Tż ma taką minę to się nudzi, a jak on się nudzi na zakupach to się wkurzam i wychodzę ze sklepu z niczym

ja jestem zakochana w tych: ( ale cena...)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg R2902.jpg (29,4 KB, 8 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-22, 16:30   #4018
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
najpierw to ja musze przepis znalesc
Racuchy się robi na oko, bez przepisu
Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
ja jestem zakochana w tych: ( ale cena...)
ile, gdzie?

Stary 2011-11-22, 16:34   #4019
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
z serii glupie pytania ... a co sie dodaje do racuchow?
jablka , jajka , maka ...?!

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-11-22, 16:43   #4020
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

ile, gdzie?
Reserved 230 zł może nawet Tż by mi je kupił...ale...no właśnie- jemu się nie podobają

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości