![]() |
#3211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXXV
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30688022]Sam nie wiem, bo są dwa problemy.
1. Odwykam. 2. Odwidziało mi się Aziyade ![]() Siakieś takieś dziwne się zaczęło na mnie robić, gorzkie jakieś ![]() Puść na All ![]() Na mnie też gorzkie, a po co ma się kurzyć.Chyba najpierw na gazetowy wrzucę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czy Ambre Gris Balmaine dobrze się nosi w taką pogodę? Zastanawiam się nad zanabyciem jakiejś małej odleweczki ![]()
![]() |
#3215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja gdzieś do dwudziestki, albo dłużej, nie byłam jeszcze na prawdziwej dyskotece ![]() ale za to zaliczyłam niemal wszystkie koncerty jazzowe, rockowe i metalowe w swojej wsi ![]() teraz też dyskoteki zwiedzam, gdy już wszystkie undergroundy pozamykają ![]() Cytat:
![]() ![]() będzie kawał Do Synagogi do Rabina przyszła kontrola z Urzędu skarbowego w osobie jednego faceta.. Kontrolera.. Kontroler więc mówi - Rabinie wykazało nam w Urzędzie niedociągnięcia z Waszej strony.. -A jakie to niedociągnięcia - pyta Rabin - Rabinie co wy robicie z wszystkimi ogarkami po świecach tymi co zostają? Rabin na to: - Wysyłamy do zaprzyjaźnionej fabryki świec, i tam z tych ogarków robią jedną wielką gromnicę po przetopieniu.. - No kurcze - kontroler spojrzał i mówi - aha rabinie no dobrze.. No to rabinie w takim razie co wy robicie z chlebem(paschą) który wam zostaje? Na to Rabin - Wszystkie okruchy i pozostałości wysyłamy do znajomego piekarza i on z tych okruchów robi nam nowy chlebek.. Kontroler już nie wie jak zahaczyć Rabina więc pyta - A Rabinie co wy robicie z wszystkimi napletkami.. tymi co obrzezacie i wam zostają .. No rabin pomyślał i wkurzony mówi.. - Aha z tym ! Więc napletki wysyłamy do Urzędu skarbowego a potem przysyłają nam takiego ch**a jak pan..
![]() |
#3216 |
Konto usunięte
|
Chyba se szczele reckę na KWC, może Kałamarza, tak
![]() A potem na meczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobre, naprawdę dobre ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Skrbk, kumpel będzie jutro jechał do tego butiku, dziś nie zdążył, jutro ma wolne i na pewno da radę. W niedzielę wraca ze zagramanicy, więc wysłałbym Ci pakunek w poniedziałek najpewniej lub we wtorek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | ||
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30689009]
Skrbk, kumpel będzie jutro jechał do tego butiku, dziś nie zdążył, jutro ma wolne i na pewno da radę. W niedzielę wraca ze zagramanicy, więc wysłałbym Ci pakunek w poniedziałek najpewniej lub we wtorek ![]() ![]() ![]() jutro skrobnę pw.... poka poka ![]()
![]() |
#3222 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
rrwa, mam kocie wyniki, jakieś popiętrolone
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 300 g mąki tortowej 20 g drożdzy w kostce 2 łyżki oliwy z oliwek 1 jajko pół szklanki ciepłej wody płaska łyzeczka soli odrobina cukru A i oliwy z oliwek nie dodawał ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I nie rzygasz? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Piniu, żeby potwierdzić albo wykluczyć wiarygodność musiałabym jak najszybciej zrobić kolejną próbkę i oddać najlepiej do innego labu
![]() niby nic takiego, da się zrobić, ale jestem ostatnio w takim stanie że wszystko mnie przerasta i dobija, nawet ☠☠☠☠☠☠☠onej obieraczki nie potrafię kupić ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno szybko przejdzie ![]() I obieraczki będą pielgrzymkami całymi przychodzić i wyniki będą OK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kamena: mam nadzieje że wyniki są błędne/niewiarygodne ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-23 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Ja choćbym chciała to nie mogę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | |
Nindżopesz
|
Kameno, trzymam kciuki żeby mimo kiepskich wyników nie było nic poważnego.
Ciekawe jak Ju? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dawno nie było o nietopszu więc będzie. Wczoraj wpadł i mówi, że widział dla mnie sukienkę w Zarze ale rozmiar S. Ja na to "to dobra..." Nietopesz: "ale małe S to nie brałam bo pewnie za mała". A w ogóle sukienka taka, rzeczywiście idealna dla mnie: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BWITH%2BBELT Najpierw Hilfiger, teraz to, chyba mi coś sugeruje ![]() I jeszcze jakieś legginsy kupiła w promocji rozm. 40 za duże na siebie to powiedziała, że mi odda ![]() Dostałam też od niej koszulę w kratę rozm. 40 ale baaardzo małe 40, w którą ona się nie zmieściła i miała wątpliwości czy ja wejdę ![]() Tak więc wiecie, chudo to ja raczej nie wyglądam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogrubione szczególnie ![]() ![]() W ogóle to mi smutno... ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam dosyć znaków,skrzyzowań,tuneli, pierwszej pomocy i idę spać
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3234 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() obieraczka mnie dziś dobiła, już i tak od pewnego czasu dziwnie się czuję, nadwrażliwa jestem itp., ale dziś szczyt, kupiłam po czym w domu się okazało że ma nożyk odwrotnie, niby śmieszne, nie? a ja się poryczałam ![]() pobierałam tak jak się udało, czyli na folię w kuwecie ![]() a wyszło tak: wyn.jpg
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
|
Kolorowych snów i
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tyle kciuków w barze, jak nie zdam to jestem nieuk i guupek
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() Nas w robocie wykończą psychicznie, połowa zespołu ma dosyć i mysli o odejściu ![]() pa ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.taki sos z kartonu to wspaniały dodatek , a jaki tani ![]() 3.się wychowałam na Cyberiadzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe , jak Ju ![]() W temacie pizzy to ciasto robię tylko z wody , mąki i drożdży i łyżki oliwy i soli , i wychodzi cienkie i bardzo dobre . Ale piekarnik mam zepsuty , to dawno nie robiłam ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3238 | |
|
Cytat:
![]() Jutro zerknę do fachowej literatury, może to się jednak składa w jakąś całość?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.