Powiększanie piersi cz.7 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-26, 22:14   #2491
violinka69
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

GWEN - lubię to!

Cytat:
Napisane przez malineczka13 Pokaż wiadomość
Violinka ogromne? powiem Ci, ze teraz rozumiem dlaczego dziewczyny namawiaja-ja moge powiedziec jedno jak macie dylemat to zawsze bierzcie wieksze, jakbym wziela te 250 i 290 chybabym sie zaplakala
Malineczka u mnie jest ten problem, że ja nie chcę mieć wielkich balonów. Ja chce po prostu mieć cycki. I jak mi wyjdzie pełne, kształtne B to będę szczęśliwa. Chcę też ukryć operację przed wszystkimi, a zwłaszcza przed rodziną, więc prawdę mówiąc czym mniejsze tym lepiej:/

A teraz UWAGA! Właśnie sie zmierzyłam gruba jestem jak nieszczęście, na dodatek zawsze byłam szeroka strasznie;( w zwiazku z tym - pod cyckiem 82 w cycku - 87 w porywach do 88 czyli szał za☠☠☠isty i jakieś 60 kg wagi-czyli o 5 za dużo:/ jak schudnę to chyba będą 2 cm różnicy
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 22:27   #2492
gwendolinka
Zadomowienie

hihi Pan A. dalej sypie smsami (propozycjami ) jak z rekawa...niech lepiej sie chłop bawi w tym Sopocie a nie mnie tu do kina wyciąga,...

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
GWEN - lubię to!

Malineczka u mnie jest ten problem, że ja nie chcę mieć wielkich balonów. Ja chce po prostu mieć cycki. I jak mi wyjdzie pełne, kształtne B to będę szczęśliwa. Chcę też ukryć operację przed wszystkimi, a zwłaszcza przed rodziną, więc prawdę mówiąc czym mniejsze tym lepiej:/

A teraz UWAGA! Właśnie sie zmierzyłam gruba jestem jak nieszczęście, na dodatek zawsze byłam szeroka strasznie;( w zwiazku z tym - pod cyckiem 82 w cycku - 87 w porywach do 88 czyli szał za☠☠☠isty i jakieś 60 kg wagi-czyli o 5 za dużo:/ jak schudnę to chyba będą 2 cm różnicy
Volinka jesli jestes szeroka to nie obawiasz sie ze mały implant da ci zbyt duża przerwe miedzy piersiami?? Ja mam pod biustem 72 a wg mnie to przerwa na duzy palec miedzy tymi moimi cyckami bo ja tez miala dosyc szeroko sutki

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 22:34   #2493
MyaDiva
Zakorzenienie

Malineczko-jesli nie dostałaś pasa to jest niepotrzebny. Ja np po pierwszej operacji nosiłam pas- ale od dołu Stanik był z pasem i ja go zapinałam pod biustem a nie nad Każdy przypadek jest inny- piersi i mieśnie mają inne potrzeby i wymagania Jeśli pas będzie potrzebny- po tygodniu go dostaniesz

Jooasi- tak powolusiu możesz pomopować to jak ćwiczenia rozciągające

Gwen- hejeczka. Wczoraj się pobalowało a dziś do pracy rano?- kurka, ja już bym tak nie dała rady chyba

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 22:34   #2494
violinka69
Raczkowanie

Nie wiem GWEN...już nic nie wiem. Ale i tak juz musze zaufac lekarzom, obaj powiedzieli to samo. Mam nadzieje, ze wiedza co robia, bo nie slyszalam, zeby ktos od nich byl niezadowolony, w przeciwienstwie do reszty lodzkich lekarzy (a sprawdzilam wszystkich).
Fakt, ze dzis mam dola w ogole, wszystko mnie w☠☠☠☠ia, jakis palant z pracy,ktory ma dziewczyne do mnie zarywa, pisze smsy od 3 dni, na ktore ja nie odpisuje, zaprasza na kawe a teraz jeszcze puscil sygnal...na dodatek nie poszlam na impreze organizowana przez kogos na kim naprawde mi zalezy. Tak sie zastanawiam gdzie sie podziali mezczyzni? "Puszczanie sygnalkow kiedy nie odpisujesz za dlugo" - no k**** przedszkole!!!
Stary 2011-11-26, 22:44   #2495
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
GWEN - lubię to!

A ja się mogę założyć nie będziesz szczęśliwa jak będziesz miała Bpo operacji Jestem skłonna się założyć z Tobą tu i teraz bo wim co mówię. Inaczej to widzisz teraz - a inaczej spojrzysz na to potem. No tylko że potem już będzie za późno
Czym mniejsze tym lepiej ...... żeby rodzina nie zauważyła??? No proszę Cię!! - a ile Ty masz lat ????
może poczekaj z pięc i zrób to jak należy
O a obwód masz 82 cm pod?- a rozstaw brodawek jaki? i przypomnij jakie masz mieć implanty jeśli możesz.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-11-26, 22:49   #2496
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem GWEN...już nic nie wiem. Ale i tak juz musze zaufac lekarzom, obaj powiedzieli to samo. Mam nadzieje, ze wiedza co robia, bo nie slyszalam, zeby ktos od nich byl niezadowolony, w przeciwienstwie do reszty lodzkich lekarzy (a sprawdzilam wszystkich).
Fakt, ze dzis mam dola w ogole, wszystko mnie w☠☠☠☠ia, jakis palant z pracy,ktory ma dziewczyne do mnie zarywa, pisze smsy od 3 dni, na ktore ja nie odpisuje, zaprasza na kawe a teraz jeszcze puscil sygnal...na dodatek nie poszlam na impreze organizowana przez kogos na kim naprawde mi zalezy. Tak sie zastanawiam gdzie sie podziali mezczyzni? "Puszczanie sygnalkow kiedy nie odpisujesz za dlugo" - no k**** przedszkole!!!
O Boooze. Dramat. Do mnie napisal były mojej przyjaciołki który z inna w tym roku wział slub i dziecko mu sie urodziło...no to był full tupet!!
Bez komentarza.

Mya- nie, na 15 pojechałam. Tzn nie mialam iśc ale mnie ściągneli ... Zła byłam.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-26, 22:54   #2497
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A ja się mogę założyć nie będziesz szczęśliwa jak będziesz miała Bpo operacji Jestem skłonna się założyć z Tobą tu i teraz bo wim co mówię. Inaczej to widzisz teraz - a inaczej spojrzysz na to potem. No tylko że potem już będzie za późno
Czym mniejsze tym lepiej ...... żeby rodzina nie zauważyła??? No proszę Cię!! - a ile Ty masz lat ????
może poczekaj z pięc i zrób to jak należy
O a obwód masz 82 cm pod?- a rozstaw brodawek jaki? i przypomnij jakie masz mieć implanty jeśli możesz.
MyaDiva to nie chodzi o to ile mam lat...i tak pomysleliby, ze jestem wariatka - czy dzis, czy za 5 lat czy za 10. Moja rodzina NIGDY tego nie zrozumie. Bo nie jest w mojej skorze:/ rozstaw mam 21 cm. I tak nie wywalcze wiecej, bo juz bylam w klinice po tym jak dyskutowalam z Wami. Ale ogladalam mnostwo cyckow na forum beauty ok.300 i z podobna wyjsciowka do mojej i wychodzily super. Ja bede miec 305 HP.
Obaj doktorzy powiedzieli, ze wiecej po prostu mi sie nie zmiesci - mam strasznie malo skory na cyckach, tym bardziej, ze moja waga obecna jest najwieksza od zawsze. Przy czym drugi z nich powiedzial, ze on by mi nawet tych 305 nie dal, ale skoro pierwszy tak zdecydowal to musi tak zostac.

A z tej calej zlosci jedyna dobra rzecz, to to, ze poszlam dzis do fryzjera i z nudow wrzucilam 2 nowe fotki, na jednej pol geby
Stary 2011-11-26, 22:57   #2498
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
malineczko jak Ci doktor pasa nie dał to sama nic nie kombinuj, zadzwoń sobie najpierw do niego, niektóre dziewczynki po tygodniu dostawały na zdjęciu szwów dopiero
wszystkie tak śpimy na siedząco, wszystkie poduch w domu dla siebie zabrałam, jeszcze sobie pod łokcie podkładam żeby ręce tak nie opadały bo mi drętwieją a inaczej by mnie te cycki chyba zadusiły

jakieś łobuzy się trafiły normalnie
Specjalnie po op piersi są nawet specjane trójkąty pod ręce właśnie żeby nie drętwiały i żeby odpływało wszystko ładnie
Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
hihi Pan A. dalej sypie smsami (propozycjami ) jak z rekawa...niech lepiej sie chłop bawi w tym Sopocie a nie mnie tu do kina wyciąga,...

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Volinka jesli jestes szeroka to nie obawiasz sie ze mały implant da ci zbyt duża przerwe miedzy piersiami?? Ja mam pod biustem 72 a wg mnie to przerwa na duzy palec miedzy tymi moimi cyckami bo ja tez miala dosyc szeroko sutki
Do kina- na nocny seansik nonono

Stary 2011-11-26, 23:05   #2499
gwendolinka
Zadomowienie

Mya Nie na nocny - przy innej okazji chyba, tak na zapas miało być może.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-26, 23:07   #2500
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Precelko - a to specjanie dla Ciebie , i proszę się nauczyć jutro tak tańczyć

http://www.youtube.com/watch?v=u5HRzaOFhec
Kochana prawie się popłakałam ze szczęścia I FEEL GOOD! Cieszę się, że są tak fajni ludzie na świecie jak Wy dziewczynki! Nie było mnie długo, dochodziłam do siebie i jak radziłyście mocno wzięłam się w garść! sama siebie nie poznaję, super się czuję... pogadałam z doktorem i moja znajomą psycholog, najbardziej stawia mnie na nogi zadowolenia w oczach mojego faceta kocham te piersi
Stary 2011-11-26, 23:34   #2501
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MyaDiva to nie chodzi o to ile mam lat...i tak pomysleliby, ze jestem wariatka - czy dzis, czy za 5 lat czy za 10. Moja rodzina NIGDY tego nie zrozumie. Bo nie jest w mojej skorze:/ rozstaw mam 21 cm. I tak nie wywalcze wiecej, bo juz bylam w klinice po tym jak dyskutowalam z Wami. Ale ogladalam mnostwo cyckow na forum beauty ok.300 i z podobna wyjsciowka do mojej i wychodzily super. Ja bede miec 305 HP.
Obaj doktorzy powiedzieli, ze wiecej po prostu mi sie nie zmiesci - mam strasznie malo skory na cyckach, tym bardziej, ze moja waga obecna jest najwieksza od zawsze. Przy czym drugi z nich powiedzial, ze on by mi nawet tych 305 nie dal, ale skoro pierwszy tak zdecydowal to musi tak zostac.

A z tej calej zlosci jedyna dobra rzecz, to to, ze poszlam dzis do fryzjera i z nudow wrzucilam 2 nowe fotki, na jednej pol geby
Moja rodzina też by pewnie tego nie zrozumiała- więc nie wie Ale 10 lat temu byłam za pewne jeszcze na tyle młoda że miałoby to dla mnie znaczenie- to że nie zrozumieją. Teraz nie ma najmniejszego. Więc nie mów że za 5 czy 10 lat u Ciebie to będzie wygladać tak samo jak dziś. Bo nie będzie. Gdybys 10 lat temu chciała sobie sama - bez wiedzy rodziców ufarbować włosy lub nakleić tipsy też byś się bała konsekwencji. Relacja 30- letniej kobiety do tego co myślą inni i jak ją oceniają są zupełnie inne niż osoby po dwudziestce. Piszę 30-letniej choć raczej myślę dojrzałej samodzielnej odpowiedzialnej
Piszesz że masz mało skóry na piersiach (a ważysz duża jak na siebiebo przytyłaś)- i że obaj lekarze zaproponowali to samo No ale oni byli z jedenej kliniki? tak? oni razem pracują? Wiesz jak ja poszłam po większe do pierwszego lekarza - też przyjął mnie inny. I wiesz co?- też powiedział że on by dał mniejsze niż 310 które dostałam na pierszej konsultacji No ale co miał powiedzieć może: tak, tak trzeba większe, niech pani męczy dr i powie że ja tak stwierdziłem
No ale nie ma co rozważać tej kwestii skoro Ty chcesz żeby były jak najmniejsze , żeby nikt nie zauważył................. ............. Ja w takim podejściu sensu nie widzę- przepraszam za szczerość ale tak właśnie myślę

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
Mya Nie na nocny - przy innej okazji chyba, tak na zapas miało być może.
aaa na zapas- zaanonsował się jak należy no kumaty jednak

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
Kochana prawie się popłakałam ze szczęścia I FEEL GOOD! Cieszę się, że są tak fajni ludzie na świecie jak Wy dziewczynki! Nie było mnie długo, dochodziłam do siebie i jak radziłyście mocno wzięłam się w garść! sama siebie nie poznaję, super się czuję... pogadałam z doktorem i moja znajomą psycholog, najbardziej stawia mnie na nogi zadowolenia w oczach mojego faceta kocham te piersi

Precelka odmieniona wróciła Bardzo się cieszę widzieć Cię taką szczęśliwą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-26, 23:38   #2502
violinka69
Raczkowanie

Spoko MyaDiva - ja sie nie gniewam cenie sobie szczerosc.
Moze faktycznie troche za bardzo dramatyzuje piszac - oczywiscie jesli rodzina sie skapnie to trudno, swiat sie od tego nie zawali, nie zabija mnie, nie wywala z domu jestem samodzielna, wiec sobie poradze. Pewnie troche by pogadali, moze nawet, ze zwiariowalam no i co z tego...bedzie co bedzie. Zaufalam lekarzom, mam nadzieje, ze nie bede zawiedziona. I "jak najmniejsze" to tez zle sie wyrazilam. Chce srednie, ksztaltne cycki, nie lubie wielkich balonow, po prostu mi sie nie podobaja. Za 2,5 tygodnia sie przekonamy co wyszlo a ja mam takie odpaly, ze jak mi sie nie bedzie podobac to sobie zrobie drugi i trzeci raz jak mnie najdzie

Edytowane przez violinka69
Czas edycji: 2011-11-26 o 23:40
Stary 2011-11-26, 23:40   #2503
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
O Boooze. Dramat. Do mnie napisal były mojej przyjaciołki który z inna w tym roku wział slub i dziecko mu sie urodziło...no to był full tupet!!
Bez komentarza.

Mya- nie, na 15 pojechałam. Tzn nie mialam iśc ale mnie ściągneli ... Zła byłam.
Byłaś dziś potrzebna bo wczoraj wszyscy popili

Stary 2011-11-26, 23:49   #2504
gwendolinka
Zadomowienie

Precelka ! Witaj cała zdrowa i szczęśliwa.

No no Mya - prawie tak było jak mowisz... Haha! A ten Pan A- to Andrzej. No ja myślę że ta dzisiejsza impreza to tylko taka udawana Andrzejkowa bo jak nie to już zanim jeszcze się z nim dobrze zapoznałam - to się obrażę. Mam chytry plan- złożę mu życzenia...:hahah a: imieninowe a poźniej się zdziwię i oburzę że nie zostalam zaproszona na imprezę.
Falstarty się nie liczą!

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

30 .11 będzie kolejny sądny dzień...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-27, 00:01   #2505
MyaDiva
Zakorzenienie

Violinko- jeszcze raz przepraszam że tak zareagowałam. Ale przedtem Twoja wypowiedz zabrzmiała tak, że robisz jak najmniejsze ze wzglądu na rodzinę, a nie dlatego że o takich marzysz i takie Ci się podobają. A to jest ogromna różnica. Bo to że komuś się podobają mniejsze piersi potrafię zrozumieć. To oczywiste że każdy ma własne upodobania i marzenia
Tego pierwszego bym nie zrozumiała

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Cytat:
Precelka ! Witaj cała zdrowa i szczęśliwa.

No no Mya - prawie tak było jak mowisz... Haha! A ten Pan A- to Andrzej. No ja myślę że ta dzisiejsza impreza to tylko taka udawana Andrzejkowa bo jak nie to już zanim jeszcze się z nim dobrze zapoznałam - to się obrażę. Mam chytry plan- złożę mu życzenia...:hahah a: imieninowe a poźniej się zdziwię i oburzę że nie zostalam zaproszona na imprezę.
Falstarty się nie liczą!

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

30 .11 będzie kolejny sądny dzień...
no mówiłam że mała bestyjka z Ciebie
Ale tak się zastanawiam czy Pan A jako doświadczony chytry lis czasem Ci się nie podkłada coś szybko skumał jak mu grasz

Stary 2011-11-27, 00:21   #2506
gwendolinka
Zadomowienie

No właśnie chyba taki lisek jest trochę... Haha.
On pewnie myśli że ja jestem gorsza niż w rzeczywistości. Facetom się zawsze wydaje, że ja jestem niezły ancymon- a tak na prawdę później się okazuje ze ja dobra , grzeczna , spokojna dziewczyneczka...
Ale Andriej to leci sobie w kulki jak nic... Nie pójdę z nim do kina i tyle będzie z tego wszystkiego! O! Wypowiedziałam się...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-27, 10:22   #2507
klaudeczka2010
Zadomowienie

nieeeeeeee nooo skasowałam posta którego pisałam przez 10 min

całowałam was wszystkie w nimpo kolei

MALINECZCE GRATULOWAŁAM

JOASI pytałam czy się na mnie obraziłaśbo kilka razy coś się tam kiedyś pytałam a mi nie odpowiedziałaś

i chciałam wam powiedzieć że nie byłam wczoraj na imprezie,stwierdziałam ze nie chcę kusić losu ..z tż spędziłam fajną nocogólnie czekam już na świeta!!już je czujęi wyjątkowo nie mogę się doczekaća całą resztę mam w...duszy!!!!!!!!!!!

chciałam się też pochwalić że mój synal zdobył kolejny sznur w capoeirze,,wczoraj w katowicach w spodku było spotkanie ogólnopolskie i byli mistrzowie capoeiry z BrazyliiCO ONI WYPRAWIAJĄ to szokkk..no i dziś u mnie w mieście jest trening też i tż z nim pojechał a ja siedzę z małą krzykaczkąi idę wstawić rosół

i w ogóle teściowa po 3 tyg z kuracji wraca!!!prosto do nas na obiadkoniec luzu..hi hi..

JOASI powiedz czy już lepiej teraz??rozruszałaś się?opowiadałam wczoraj koleżance właśnie że to tak boli i będę miała masakrę min tydzieńi myślałam właśnie o tobie!!buziaki!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-11-27 o 10:24
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 10:43   #2508
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudeczko kochana jakże ja bym mogła się na Ciebie obrazić, no coś Ty ja poprostu do tyłu ten tydzień chodziłam, zaglądałam tu co prawda ale czytałam tak wyrywkowo, że moze coś przeoczyłam, przepraszam
od czwartku jest już lepiej, łaże po domu, byłam na zakupach z mężem ale wciąż odczuwam ból i dyskomfort, wczoraj wzięłam się za mopika bo mi dom brudem zarasta ale później jednak tego pożałowałam takie miałam rozpieranie w cycach jakby mi tam puchło wszystko ale tydzień praktycznie przeleżałam plackiem i zazdraszczam tym dziewczynką co zaraz fikać mogą
co do pana T. dopiero wczoraj go obejrzałam na powtórce i mądra z Ciebie dziewczynka jak trzymasz się jednak z daleka, to jest facet przez którego mozna wpaść w wielkie kłopoty
gratulacje dla synusia
Stary 2011-11-27, 11:08   #2509
grazia78
Raczkowanie

Witajcie kochane
Ja wczoraj z moim mezusiemzrobiliśmy sobie wieczorek napiłam się piwka z soczkiem dobeeeeee
JOOASI ja to 5 dni po operacji juz śmigałam z mopem ale bardzo delikatnie to robiłam,żeby nic mi sie tam nie stało wiec pomalutku możesz sobie tam coś juz porobic jak czujesz sie na siłach ja juz i łazieneczke pomyłam poodkurzałam wiec wszystkie porządki troszke sobie w domku robie
MYA jestem tez ciekawa jak z tymi staniczkami bedzie na pierwsze zakupy porywam ciebie,żeby nie było dobrze miec przy sobie koleżankę cycolinke która sie na tym zna i na co uwage zwracać
Miłej niedzielki zycze
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 11:20   #2510
jooasi
Wtajemniczenie

Precelko jak je tak juz kochasz to pokaż nam bo z ciekawości umieram. ostatnio jest wysyp średniaczków na forum bo jak tu przyszłam w sierpniu to szły duże rozmiarki
Stary 2011-11-27, 11:28   #2511
Olivkaa200
Zakorzenienie

kajuja1 07.12 - 12
violinka69 13.12 - 17
Nadinka2 19.12- 23
malinkac 19.12- 23
Klaudeczka2010 20.02.2012r-88
sherry.b 26.04.2012r-150
Olivkaa200 12.07.2012r-228
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 11:32   #2512
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziendoberek

Mam kaca giganta Bylam wczoraj w pracy od 18 do 23, a potem impreza do rana
Stary 2011-11-27, 13:03   #2513
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Dziendoberek

Mam kaca giganta Bylam wczoraj w pracy od 18 do 23, a potem impreza do rana
Dzień dobrek zabcia
ja tez wczoraj nareszcie piwka sie napiłam,ale delikatnie masz kochana zdrowie. Dobrze,że dziś wolne masz to odpoczniesz sobie ja jutro po dwóch tyg wolnego do pracy muszę isc nie chce się ale trzeba juz dziewczynki z pracy dzwonią do mnie kiedy wracam trzeba tronie poplotkować
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 14:28   #2514
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

a wlasnie ja dlugo nie piłam alkoholu bo sie bałam hehe

Violinka nie patrz kochana na rodzinę i nie kieruj sie nimi w swojej decyzji, mysl tylko o sobie bo to ingerencja w twoje ciało...naprawde z czasem zmieniamy patrzenie na wszystko..

ja sie o tym przekonałam juz nie raz

ostatnio bardzo żaluje paru moich decyzji a szczególnie ten powrót..no nic zobaczymy

Joasi tez sie raz tak zawziełam i tez mnie potem piekło tak więc delikatnie wracaj do normalności

Zabulek masz siłe hehe

a i tez wiecej czytalam dobrych opini o tej bialek perle jak zlych wiec pewnie zakupie
Stary 2011-11-27, 14:42   #2515
violinka69
Raczkowanie

MIRABELLLA w sumie masz racje. Kurcze nawet jak sie dowiedza to trudno - moje zycie, moje pieniadze, moja sprawa. Przynajmniej bede szczesliwsza. A jak nasz doktorek wyczaruje mi takie cudo jak Tobie to chyba bede plakac z zachwytu W ogole nie gniewaj sie, ze ciagle wchodze na Twoj profil, ale nie moge sie napatrzec takie sa boskie Powiedz mi Kochana jaka Ty mialas wyjsciowke? Bo w Twoich albumach jest mnostwo zdjec poza stanem przed i jak bylas u doktora to sam zaproponowal Ci takie implanty, czy walczylas o wiecej i dlatego tyle dostalas?
Stary 2011-11-27, 20:25   #2516
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Klaudeczko kochana jakże ja bym mogła się na Ciebie obrazić, no coś Ty ja poprostu do tyłu ten tydzień chodziłam, zaglądałam tu co prawda ale czytałam tak wyrywkowo, że moze coś przeoczyłam, przepraszam
od czwartku jest już lepiej, łaże po domu, byłam na zakupach z mężem ale wciąż odczuwam ból i dyskomfort, wczoraj wzięłam się za mopika bo mi dom brudem zarasta ale później jednak tego pożałowałam takie miałam rozpieranie w cycach jakby mi tam puchło wszystko ale tydzień praktycznie przeleżałam plackiem i zazdraszczam tym dziewczynką co zaraz fikać mogą
co do pana T. dopiero wczoraj go obejrzałam na powtórce i mądra z Ciebie dziewczynka jak trzymasz się jednak z daleka, to jest facet przez którego mozna wpaść w wielkie kłopoty
gratulacje dla synusia
hej kochanie...tak też myślałam że zakręcona bólem jesteś itdjakoś tak mi się wbiło że mi nie odpisujesz..hi
kurcze ty mopa jeszcze zostaw jak tak Ci ciężko słonko!!posprzątasz później a ważne by się dobrze zagoiło..i wiedz ,mówię to któryś raz już że twoje cycory będą wymiatać..i już to robią

GRAZIA muszę skoczyć do albumu!!!podziwiaćććć:ehe m:

BUZIAK MIRABELKOI VIOLINKOTWOJE ciało kochana..twoje..niczyje inne!!!ty za nie odpowiadasz..no chyba że nie jesteś pełnoletnia

ZABO WSPÓŁCZUJĘ!!!KACA!!HI..JA TEŻ Poszłam o 2 spać i popoułdniu odsypiałam
Stary 2011-11-27, 21:01   #2517
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

BUZIAK MIRABELKOI VIOLINKOTWOJE ciało kochana..twoje..niczyje inne!!!ty za nie odpowiadasz..no chyba że nie jesteś pełnoletnia

Klaudeczko niestety jestem już daaaawno pełnoletnia:P jakoś zawsze się przejmowałam tym "co rodzina powie", a od roku się nie przejmuję, więc w sumie nie wiem czemu zrobiłam taką panikę. Jasne, że wolę, żeby nie wiedzieli, jeśli jednak się zorientują to trudno

Ale tu cichutko dziś....
Stary 2011-11-27, 21:17   #2518
przyroda
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Dzięki za zaproszenia. I sorry, że nie wstawiłam zdjęć. Wczoraj zakupy, dzisiaj wstałam o 9.30 i tak zleciało do południa, odpaliłam laptopa, a tam odpowiedź od dr., że do południa mam zadzwonić do niego. Szybko za telefon i okazało się, że na 17.00 mam być u niego, żeby porozmawiać przed zabiegiem. No dowiedziałam się, że następny rozmiar po moim 330 to 360. Za dużo żeby wymienić w tej prawej, bo później okazałoby się, że po wymianie lewa może być miejsza. I tak zostało tylko podciągnięcie tej prawej. W środę jadę na 15.00. Do tego czasu mam nadzieję,że zdążę zrobić zdjęcia i wstawić. Trzymajcie za mnie kciuki. Mam wielkiego stracha. Przed operacją nawet przez chwilę się nie bałam, a teraz pocę się ze strachu. Jaka tylko wrócę w czwartek po zabiegu to się odezwę. Pozdrawiam was wszystkie.
przyroda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 21:56   #2519
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przyroda Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Dzięki za zaproszenia. I sorry, że nie wstawiłam zdjęć. Wczoraj zakupy, dzisiaj wstałam o 9.30 i tak zleciało do południa, odpaliłam laptopa, a tam odpowiedź od dr., że do południa mam zadzwonić do niego. Szybko za telefon i okazało się, że na 17.00 mam być u niego, żeby porozmawiać przed zabiegiem. No dowiedziałam się, że następny rozmiar po moim 330 to 360. Za dużo żeby wymienić w tej prawej, bo później okazałoby się, że po wymianie lewa może być miejsza. I tak zostało tylko podciągnięcie tej prawej. W środę jadę na 15.00. Do tego czasu mam nadzieję,że zdążę zrobić zdjęcia i wstawić. Trzymajcie za mnie kciuki. Mam wielkiego stracha. Przed operacją nawet przez chwilę się nie bałam, a teraz pocę się ze strachu. Jaka tylko wrócę w czwartek po zabiegu to się odezwę. Pozdrawiam was wszystkie.
Szkoda że nie masz fotek- bo my nie za bardzo wiemy o czym piszesz hmmm- i jednak prawa pierś idzie do poprawki. No oby była to dobra decyzja- i tego Ci życzę oczywiście. Choć uważam, że dobrze by było skonsultować się jeszcze z innym lekarzem. Szkoda że tego nie zrobiłaś
Przypomnę może- bo z pewnością nie wszyscy pamietają, że operację miałaś w lutym, masz Nagory 330cc. Piersi są nierówne- bo lewa nie zeszła. I lekarz zaproponował Ci poprawkę która ma polegać na poprawie prawej piersi i na przyszyciu jej do okostnej i zastosowaniu większej protezy- tak to opisałaś.
Teraz lekarz sprawdził w katalogu i zobaczył że większa proteza nie wchodzi w grę bo za duży skok między rozmiarami
O tak to wygląda w skrócie.

Jeszce raz życzę by poprawka skończyla sukcesem

Stary 2011-11-27, 22:38   #2520
gwendolinka
Zadomowienie

Czesc dziewczynki!
Ja sobie czytam grzeczniutko Was.
Przyroda to przy tym podciąganiu będziesz miała wymianę implantów czy nie? Bo ja się zagubiłam.
Violinka skoro więcej nie wejdzie to masz po kłopocie.
Klaudeczko buziaczek również dla Ciebie Taką kobiete to można w domu zostawić się nie dziwię, że twój TŻ za tobą stał murem i odejść nie pozwalał!

Joasi, Grazia , Precelka... chuchajcie na panienki , niech się kurują !A PÓŹNIEJ JAK JUZ BEDA ODCHOWANE- TO HOHO!

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Ja jestem szalona- żeby nie powiedzieć DURNA! Dziś - z okazji tego że nie mam już pracy...kupiłam sobie sukienkę, torebkę oraz kapelusz. Kapelusz ...super modny...ale jak mnie zobaczą to powiedzą ze ta " M. to już kompletnie zwariowała".
Z krótkiej rozmowy z Panem A (cwaniak zaproponował kino w swoje imieniny) wyszło na to że moje towarzystwo to ma byc ten imieninowy podarek (co za banał) , co bardziej mnie dotknęło - nie wierzy ze ja z tych "do rany przyłoż" ... ZANEGOWAŁ OTWARCIE TRAFNOSC TEGO STWIERDZENIA.... A to Ladaco!

- 18.04.2011 Dr ES
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości