![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Powiększanie piersi cz.7
Witamy w kolejnej części
![]() ![]() Pierszy wpis spowoduje automatyczną subskrypcję wątku- więc wpisujcie się dziewczynki , zapraszamy ![]() ![]() Przeniosłam nasza odliczankę żeby się nie zgubiła. Dziewczynki zegar cyka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
no to witam się w części 7
![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Vanessi- czekamy w takim razie na Twoją drugą połówkę
![]() ![]() ![]() ![]() Zabulku- hihi Ty szalona kobieto ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- ![]() ![]() I dziś już się żegnam ![]()
#4 |
Wtajemniczenie
|
Wsadze sobie w pośladki
![]() ooo i widze ze Zabulek też już nas odnalazł ![]() dobrej nocy ![]()
#5 | |
Raczkowanie
|
Też jestem
![]() Dziękuję za miłe słowa pod fotkami ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
Widzę, że będziesz miała podobny rozmiarek. Mierzyłam 300cc mentora i te co mam. Wyglądały prawie tak samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
no to witam się i ja
![]() ![]() ![]() ANEK a ty masz okrągłe czy anatomy bo nie pamietam???i są śliczneeeee
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-09-28 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
I ja oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Witam, witam w nowej części
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dam zdjecie ale nie zdaze przed zabiegiem.
Dam juz po zabiegu. Jutro rano juz jade. I nie narzekac mi tu na wielkosci ![]() ![]() Super ze mamy nową czesc, tamta 600 stron była niewygodna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Oczywiście i ja witam
![]() Dziewczynki zegar cyka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Bedziemy cierpliwie czekac na zdjecia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
O wątek został przeniesiony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szeregowy zabulek melduje sie w nowej czesci ![]() ![]() ![]() Agatau juz chyba po raz czwarty - POWODZENIA i wracaj szybko z pieknymi buleczkami ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Anek już wiem,anatomki
![]() Dziewczynki a czy tak jest że piersi anatomiczne zaraz po opracji wyglądają na okrągłe przez opuchliznę ![]() ja myślę o tym moim modelu anatomu,czy nie da efektu przybiżonego do okrągłego??hmmm,chociaż przy mojej wyjsciówce którą mam nisko mam wrażenie że nawet fhp nie byłyby pod brodą???i że po op będę miała piersi i tak w miarę nisko,można to ocenić???a tak w ogóle to właśnie ja je chcę niżej niż wyżej,zawsze można podnieść a w drugą str się nie da za bardzo ![]() SHERRY i co tam? ![]() ![]() ![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do albumu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
HEj Dziewczyny
![]() ja też melduje się w nowej części ![]() Żabulku ale jesteś sroga dla twojego tż, no nie bądź taka, 2 miesiące?? to juz się tam nic nie popsuje.... ![]() MyaDiva fajny pomysł z nową częścią a w ogóle kiedyś gadałyśmy o tym jak anatomiczne implanty są wypukłe i mniej wypukłe, porównałam modele, i ten mój jest bardzo podobny do twojego cpg 333 ![]() Mentor cpg 333 : 430ml wys.12,5cm szer.12cm projekcja 6cm Polytech Replicon : 425ml wys.12cm szer.12cm projekcja 6,1cm to jest szansa że moje będą takie ładne krąglutkie, wypukłe jak twoje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- w ogóle doktor mi mówił, że mam naprawde wąską klatkę, jak na moja budowe.. tak mi się za bardzo wierzyć nie chciało, no ale juz widzę że miał rację. Kurcze moje mają szerokości 12cm a i tak mi troche na boczki wystają, i są blisko siebie- odległość ok.1cm jak bym miała szerokie na 13 czy wiecej to bym je miała pod pachami.... ![]() skomplikowane to wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Agatka błąd
![]() ![]() ale nowe będą jeszcze ładniejsze i tego się trzymajmy ![]()
#18 |
Zakorzenienie
|
Anek- już oczywiście zdjęcia widziałam
![]() ![]() ![]() ![]()
#19 |
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj do 5 rano siedziałam na innym forum i teraz mam totalny mętlik w głowie, dziewczyny tam generalnie jechały po lekarzach i na każdego można znaleźć coś złego, naoglądałam się spieprzonych przez mojego JJ operacji i jestem głeboko w dupie a im więcej wiem tym bardziej się boję i zastanawiam na jakiego mi to grzyba
![]()
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() no i wreszcie po 3 m-cach mogę nosić normalne staniczki, to muszę jakieś zakupić!!! będzie kolejna okazja do fotografowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajnie że focie wrzuciłaś
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
To że nie wyjdzie - może się zdarzyć. I jeśli jakiś lekarz twierdzi że jemu zawsze wychodzi- trzeba wiać od razu ![]() Ważne jest co się potem- jak nie wyjdzie-dzieje z takimi pacjentkami, jak lekarz wtedy się zachowuje i jak rozwiązuje problem. Czy jeśli już piersi poprawi- jest dobrze. Czy chce w ogóle poprawić ? Czy może nie widzi w ogóle problemu pacjenki i dziła metodą spychologi ? Więc warto prześledzić dalsze losy takich dziewczyn i dopiero wtedy wyciagać wnioski ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Oliwka to co sie czuje przed operacja jest normalne..ja dopiero przed klinika przestałam myśleć .co bedzie za rok, 2 .. i innych okropnościach którymi za wczasu nie powinno sie przejmować ale o tym że zniose to wszystko dla mojemu celu..świadomym trzeba być i na 100% pewnym że tego się bardzo chcę a na to potrzeba czasu..
to forum bardzo pomaga! Miran twoja decyzja o operacji była 'spontanem' przykro mi że tak bardzo sie boisz ..ale właśnie na tak ważną decyzje potrzeba czasu..psychicznie trzeba do tego dojrzeć Anekk wysyłałaś mi zaproszenie????? cos tak kojaże ..jeśli nie to przyjmiesz mnie do znajomych??? chcę i twoje nabytki móc podziwiać!! Horo biedny mąż hihihih podła żonka hihi piersi są śliczne ahh co do okresu i bólu w piersiach, to tez to mam..tak normalnie mnie nie bolą ale cos tam czuje jak tylko okresu dostanę aaa i co najlepsze przy orgazmie czuje mega przyjemność w piersiach czego wcześniej nie odczuwałam ![]() CZY KTOŚ TAK MA po porodach wogóle mam libido 2 razy większe i tylko zamęczam... ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Agatuuu powodzenia ![]() ![]() ![]()
#24 |
Zadomowienie
|
agatka dziękuję
![]() ![]() JOASI ja też tak czasem myślę ,po co tooo???ale wiadomo po co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MAYU MAYU ![]() ![]() ![]() MIRABELL łooo nie mogę...libido skoczyło,orgazmy podwójne ,na dole i górze!!!ha ha ha...zaje...cie!!!nie noo to już w ogóle nie mogę się doczekać ![]() ![]() ![]() ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-09-28 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje za komentarze, bedzie do czego porownywac
![]() Co do pytan czy ktos poznał czy powiekszane to w sumie z nikim takim sie nie widzialam. One sa sredniej wielkosci, naturalnie wyglądaja. klaudeczka jak naprawde chcesz takie (bo moze mowisz przez grzecznosc ![]() ![]() A wiecie co-ale ja jestem głupia ![]() Tydzien temu cos zaczelo mi sie robic na ustach, ale nie pecherze a ja durna smarowalam sie Zoviraxem i tak mi wysuszylo usta ze sa takie jasne i jeszcze mam 2 małe strupki ![]() I jakas krostka mi sie zrobila ale nie pecherz a taka zwykla z czerwieni wargowej. Mam nadzieje ze dr mnie nie pogoni. joasi na TAMTYM forum czasem dziewczyny sie troche same napedzaja, zauwazysz z czasem. Kazdy lekarz to tylko czlowiek, jesli jest zyczliwy i poprawi w razie co to naparwde daj sobie spokoj zczytanie ktory lekarz co komu spieprzyl. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-09-28 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Mya no przez cycki spać nie mogę to czytam i przeglądam
![]() ![]() ![]()
#27 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Agatau88;29674666]Dziewczyny dziekuje za komentarze, bedzie do czego porownywac
![]() klaudeczka jak naprawde chcesz takie (bo moze mowisz przez grzecznosc ![]() ![]() JA TO MÓWIĘ NIE PRZEZ ŻADNĄ GRZECZNOŚĆ!!!ja chcę mieć takie serio!!!idealny kształt ,rozmiar i górą tak wypełnienie jakie tobie nie pasuje ![]() ![]() ![]() ![]() aaa i nie chcę większych!!!chociaż jak mówiłam,lekarka mówiła że aa i może 420 mi tam wejdzie!!ja że nieeeeeee..a mój chłop wtedy..niech jej pani da 500!!!ha ha...to był chyba żart!!!!;-)
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-09-28 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Agatko ja już tam chyba wogóle wchodzić nie będę, tam panuje wogóle fatalna atmosfera między dziewczynami, szukam tylko maksimum informacji o doktorze
![]()
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Tyle co ja sie naczytalam i naogladalam o cyckach to moge Wam radzic
![]() Także implant mamy identyko-szerszy niz wyzszy. Wymiary podobne, roznica doslowanie w milimetrach. Jestem pewna ze takie piersi jak moje Ci wyjda-nie bedziesz miala kulek, piłek a takie wlasnie naturalne. Ze normalnie bez stanika beda takie ajak zalozysz fiszbinki albo jakis push up delikatny to beda w gorze i okragle. ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() Idz do Jarlinskiego, on naprawde jest ok. Jeszcze jest dr Wegrzyn ok. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.