|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Nie, lepiej nie... To były chwile grozy! Ale dobrze, że to był szalik kumpeli, a nie jakiegoś szalonego faceta, który wyskoczyłby z busa, a ja wraz z Nim!
Cytat:
Najwyżej jutro mu powiem: "Kochanie, nie uwierzysz co się stało... Pewnie tak! Zaraz się wykąpię, może w końcu jakaś depilacja [!] i pomaluję paznokcie na czerwono. Potem może bym coś zjadła, bo od 14 nic nie miałam w ustach
|
|
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!
Co tam u Was słychać? Widzę, że humorki Wam dziś dopisują ![]() Aniaa_89- Wiem, że dużo czasu, ale szybko zleci na pewno, a mi trochę ciężko schudnąć : / Zastanawiam się czy nie poszukać jakiegoś dobrego dietetyka, może da mi jakąś dobrą dietę i mi się uda zrzucić te zbędne kilogramy : ) MŻ/WR? Kurczę, chyba nie jestem jeszcze dobrze obeznana w tych wszystkich skrótach. Powiedziałabyś mi co te skróty oznaczają? : ) Miłych andrzejek ! (przed wcześnie) Życzę dziś, bo nie wiem, czy jutro mi się uda wejść na laptopa : )
|
|
|
#933 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiadomo, co tam siedzi w jego głowieCytat:
U mnie był Tż, więc nie pisałam teraz... Mamy teraz "rozkwit" związku ![]() ćNiestety już poszedł, bo juto na 8 i 2x kolokwium. Żyć, nie umierać![]() Cytat:
te dwie metody razem działają cuda...z tym dietetykiem to w sumie nie jest głupi pomysł, ale może na razie spróbuj sama jak nie bedzie widać efektów po miesiącu to może wtedy pomyśl o dietetyku tzn. ja bym tak zrobiła![]() Dzięki i Tobie też miłych andrzejek Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2011-11-25 o 22:09 |
||||
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, od rana nie miałam czasu dla siebie! Najpierw osaczyłam tatę, bo ma urodziny
Wywalczyłam, więc co zrobiłam? Od dawna chciałam rozpieścić moje maleństwo, więc NA TYM MROZIE: umyłam go, odkurzyłam w nim, wypolerowałam - w końcu widać, że jest srebrnym czterokołowym cudem, hahaha! Teraz odpoczywam i wiecie co - katar zszedł do minimum
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
Loriette czekamy na relacje z randki ![]() ![]() ja wczoraj wieczorem impreza, więc wiadomo dzisiaj też zbyt dietetycznie nie było![]() ale jutro będzie lepiej!
|
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie powinnam Wam napisać to samo co moim dziewczynom na gadu, także zastosuję KOPIUJ - WKLEJ
![]() Umowilismy sie pod kamienica tam zaparkowalam i czekam dzwoni, ze juz wklada szkla i leci przyszedl odwalony na 200 PRO i mowie mu, ze cos mi sie dzieje z autem, ze mnie znosi TŻ pyk klucze i wyjezdza na droge, bo on mnie inczej nie pusci, jesli cos jest nie halo Okazało się, że to wina drogi, a nie autka podjechalismy do tej boskiej WIEZY CIŚNIEN on do mnie, ze mamy jeszcze jakies 2h do kolacji to skoczymy do wiezy widok < 3333333 i mu mowie,ze ja mam ochote na herbate no to walnelismy dwie herbaty odwiezlismy samochod na rynek i poszlismy do restauracji jak dostalam karte to myslalam, ze bede buzie zbierac z kafelek w koncu wybralam spagetthi carbonara z kurkami i jakimis serami < 33 TŻ jadl.. uwaga uwaga PIPKI GĘSIE z kaszą, kapustą kiszoną i czyms tam jeszcze (mówił, że skoro mam @ to musi mieć rekompensatę) posiedzielismy tam troche.. on wypil niemieckie piwo, ja zostalam na soku, bo musialam potem wrocic autem i jakos po 23 poszlismy do Galerii Muzyki tam posiedzielismy i przed 1 pojechalam i tylko ALE NIE SPIESZ SIE NAWET JAKBY ZNOWU ZA TOBA JECHALI GOROLE TO NIE PATRZ NA TO NAWET JAKBY KTOS NA DRODZE POKAZYWAL ZEBYS SIE ZATRZYMALA - NIE ROB TEGO ZADZWON.. I CZEKAJ AZ ODBIORE, MUSZE SLYSZEC, ZE JEST OK Dzisiaj po zajęciach przyjeżdża, a ja nie mam już @
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
super
to udany wieczórmnie mój TŻ już nie zabiera na takie randki
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz.. wypadałoby, żeby mnie po dwóch latach zaczął zabierać
Jak wczoraj posłuchałam Jego planów to chciało mi się płakać ![]() W ogóle mama upiekła tort szwardzwalcki - walczę ze sobą! Trzymajcie kciuki
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie... i dobre było te spaghetti Bo o te pipki to wolę nie pytaćEj, masz @ 2 dni zazdroszczę![]() nie no dobra, ja mam 4 więc też nie najgorzejU mnie wczoraj też niezbyt dietetycznie, bo do godziny 17 dwie kanapki z ciemnego pieczywa, ale za to potem kawałek tortu (mały bo mały, ale był), potem 2 łyżki gyrosa i kawałek piersi z kurczaka z pieczarkami.... Ale cóż, urodziny były. Chociaż biorąc pod uwagę to, że do 17 było licho, to może nie przekroczyłam aż tak 1200kcal Mam dziś wooolne!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Ha!!! Niedziela! Pięknie... mykam na zakupy Aaa i wczoraj dostałam dwie piąteczki z języków ![]() Buziakiii |
|
|
|
|
|
#942 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jadłam spaghetti carbonara z kurkami i jakimiś serami pleśniowymi ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie dzisiaj drugi dzień urodzin taty także zaknebluję się w pokoju, żeby nie jeść Cytat:
Muszę szukać czegoś na sylwestra, bo jedziemy do Niemiec ![]()
|
|
|
#943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tort szwarcwaldzki kawałek możesz zjeść, przecież Ci nie zaszkodzi![]() Cytat:
i poza tortem to w sumie zdrowymi rzeczami, wiec nie jest źle![]() a 5 gratuluje zdolniacha![]() fajnie ![]() a co tam będziecie robić, jakaś impreza czy jak? ![]() ja właśnie skończyłam ćwiczyć, zaraz trzeba coś zjeść a po pracy TŻ ma przyjechać to chociaż nie będę się nudzić
|
||
|
|
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Proszę Ty ćwiczyć, a ja właśnie zjadłam obiad i się lenię - martwi mnie to, że zaczynam siebie akceptować i mniej od siebie wymagam
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą Ty to już dużo schudłaś i możesz się skupić tylko na utrzymywaniu wagi a ja mam jeszcze parę zbędnych kg, których trzeba się pozbyć![]() no to fajnie, że tak poważnie do tego wszystkiego podchodzi ![]() a co do Sylwka to też fajnie
|
|
|
|
|
|
#946 |
|
Przyczajenie
|
witam jestem tu pierwszy raz
przerabiałam juz kilka diet z rożnymi efektami, moje największe osiągniecie to 42 kg w rok na diecie 1000kal. , niestety waga spowrotem wrociła wiec jestem zniechęcona moze jakoś wspólnymi siłami udałoby mi sie coś zrzucić , a jeste tego sporo
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawia mnie z czego Ty chcesz jeszcze spadać - nie myśl, że nie prześwietliłam Cię na fb!
Ja muszę spaść do tych 55kg, chociaż jeszcze nie wiem jak! Wczoraj prawie nic nie jadłam, bo wiedziałam, że wieczorem wychodzimy
|
|
#948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile masz wzrostu i ile obecnie ważysz? Cytat:
muszę się pozbyć tłuszczu z nóg, bo maskara z nimi![]() a Ty już trzymaj się tej wagi co masz, bo na prawdę jest super |
||
|
|
|
|
#949 |
|
Przyczajenie
|
widzę , że wy tu walczycie z wagami 60-kilka kg , a ja mam o wiele wiekszy nadbagaż 120 kg /173 cm wzrostu
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie no ta waga jeszcze mnie nie zadowala w pełni - chociaż M. wczoraj się przyznał, że wyglądam tak seksownie, że sam nie może się oprzeć i powiedział, że jak pojedziemy na Octoberfest to dostanę tą kieckę, bo mam do niej stworzona figure ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo spodnie, wysoki obcas itd, ale uwierz mi, na żywo nie jest z nimi dobrze![]() zresztą wiesz Ty o ile jesteś wyższa ode mnie a ważysz w sumie niewiele więcej więc ja muszę jeszcze chudnąć a Ty trzymaj to co osiągnęłaś żebyś nie przesadziła
|
||
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Głupku, Ona schudła 42kg!
Cytat:
Wymyślasz i tyle Mój organizm tak się przyzwyczaił, że w sumie mogę jeść co chcę i nic mi się nie dzieje
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo już się przeraziłam nie wymyślam ale jeszcze trochę i będą idealne![]() a Ty się ciesz ja to cały czas muszę się pilnować, żeby nie przytyć choć w tym miesiącu trochę poszalałam z jedzeniem różnych niezdrowych rzeczy a pomimo to waga trochę spadła, wiec nie jest źle
|
|
|
|
|
|
#954 |
|
Przyczajenie
|
tak racja schudłam 42 kg. a nie do 42 bo chyba wtedy by mnie nie było widać wcale
.co o sobie ? jestem zoną i mamą dwóch córek , pracuję i powoli przestaje siebie lubić za swoje ciało kiedyś miałam motywacje i siłę a teraz znowu po kilku próbach odechciewa sie, bo zejdzie 5 -7 kg i koniec. wiem ze na wszystko trzeba czasu ,a każdy zgubiony gram cieszy bardzo
|
|
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny ! : )
Wczoraj się nażarłam z dziewczynami tyle rzeczy i dzisiaj też się tylko obżerałam i jeszcze w dodatku leniuchowałam cały dzień i aż boję się stanąć na wagę, bo na pewno coś mi się przytyło ![]() AnULka248- W sumie to masz rację. A i gratulację 5 ![]() Loriette- Sama aż zainteresowana Twoją randką przeczytałam ją z zainteresowaniem Widzę, że wieczór udany ^^ Gdyby mój TŻ tak mnie rozpieszczał ![]() opem- Witamy : ) Oj, skąd ja to znam, sama nie wiem jak zrobić to aby schudnąć, bo jak na razie robię wszystko na odwrót Dziewczyny mają rację, wszystko da rady zrzucić ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Pomyślcie , że za niedługo święta ; o To będzie dopiero nabieranie wagi
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój TŻ mnie rozpieszcza, bo dwa lata naszego związku był 680 km ode mnie i do tego za granicą Więc to pewnie chwilowe, haha! ))Zrzucimy ten zbędny bagaż!
|
|
|
#957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Także będę miała przekichane ![]() No , mój TŻ mieszka 520km. ode mnie, ale w Polsce ![]() Na szczęście teraz możemy się widzieć co miesiąc ![]() Wcześniej była masakra, ale z wczoraj na dzisiaj się pokłóciliśmy ![]() Oj trzeba zrzucić bagaż, trzeba koniecznie !
|
|
|
|
#958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki mam zamiar! BARSZCZ Z USZKAMI <3Cytat:
|
|
|
#959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale z tym jedzeniem, to też tak jest, że najwięcej to by się oczami zjadło, bo zazwyczaj jest tego pełno. Jeszcze to się chodzi do babci czy gdzieś i wiesz jak to jest. Mimo tych dodatkowych kilogramów, to nie mogę się doczekać tej atmosfery <3 ![]() Łojej, to miałaś ciekawie widzę Ja z moim TŻ poznałam się na czacie Planuję zamieszkać z Nim za rok , jak tylko dokończę szkołę , która znajduje się obok mojej miejscowości, bo tak to by było bez sensu ją przerywać : )A co do emocji, to chyba aż nad to wiem jak to jest uciążliwe, zwłaszcza jak się kłóci codziennie. Ja z moim TŻ czasami mamy takie okresy. Właśnie z Nim rozmawiałam i chyba już jest lepiej, na pewno jest lepiej! ![]() Powodzenia na spotkaniu ! I opowiedz jak było jak wrócisz!
Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-11-27 o 17:57 |
|
|
|
|
|
#960 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się do czegoś przyznam (będą to wywody o tym, jak to facet może zmienić kobietę, albo raczej jej podejście do niektórych rzeczy )Nie mogłam się widzieć w tych rudych włosach, znaczy nie rudych, bardziej nijakich (bo na fb poprzednie zdjęcie miałam czarne włosy, ale niedawno wróciłam do naturalnego koloru, takiego ciemnego blondu, bardziej mysiego) no i była to dla mnie wielka zmiana i nie mogłam patrzeć do lustra. Ale ok, zrobiła sobie lekkie loczki przyjechał Tż. Zaczął się rozpływać, że tak cudnie wyglądam, że tak mi pasuje itd. I powtarzał to cały wieczór. I co? Sama teraz się szczycę tym nowym kolorem I jak tak chodze wyprostowana, pewnym krokiem, to więcej facetów się za mną ogląda![]() zauważyłam, że Tż jest lekarstwem na wszelkie kompleksy. Mówi mi, że mam teraz taki fajny tyłek, że nie może przestać go macać - i ja też już lubię swój tyłekNo, to pieśń pochwalną o moim Tż już napisałam ![]() A plany Twojego Tż... pięknie Ja czekam na mojego wczoraj znowu się wypytywał "czy ty nie masz tej obrączki za dużej? Ale na pewno nie?"Cytat:
Tż chciał jechać w góry, ale ja nie wiem, czy to dobry pomysł. W tym czasie jest tam pełno ludzi, a ja w tym roku chciałam kameralnie spędzić sylwestra. W zeszłym roku byliśmy na balu sylwestrowym, było super, ale w tym roku wolałabym iść na jakąś imprezę karnawałową niż na takiego sylwestra. Przynajmniej taniej![]() Cytat:
Cytat:
ciągle spadki miałaś, tytyryty... kłamczuchu;p najbardziej z nas wszystkich trzymasz się diety![]() Cytat:
Cytat:
mój Tż dostał mój nr gg od naszej wspólnej koleżanki, pisaliśmy na początku wiadomości w stylu (byliśmy wtedy mlodymi szczylami)On: Cześć. Co porabiasz? Ja: a nic, siedze w necie. A ty? On: a nic, słucham muzy... Ja: aha Laura, Ania, myślę, że wy obie jesteście już takie akurat. A z tymi grubymi łydkami to eeej... przesada! Też bym tak chciała
|
||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

Najwyżej jutro mu powiem: "Kochanie, nie uwierzysz co się stało... 
Piekarnik Laury

-> 61 -> 60 -> 59 -> 58
i 2x kolokwium. Żyć, nie umierać
jak nie bedzie widać efektów po miesiącu to może wtedy pomyśl o dietetyku
tzn. ja bym tak zrobiła

kawałek możesz zjeść, przecież Ci nie zaszkodzi
kiedyś miałam motywacje i siłę a teraz znowu po kilku próbach odechciewa sie, bo zejdzie 5 -7 kg i koniec. wiem ze na wszystko trzeba czasu ,a każdy zgubiony gram cieszy bardzo