| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-11-30, 17:54 | #4231 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

Cytat: 
  Cytat: 
    2. a pamiętasz nazwę tego sklepu? Może jest jeszcze jakiś w krk  Cytat: 
  Cytat: 
   | ||||
|     | 
|  2011-11-30, 18:11 | #4232 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Cytat: 
  A coś Ty myślała? Ja nawet jak chodzę po domu, to układam loki  Np teraz mam na sobie stare jeansy poplamione olejem kokosowym, biały T-shirt zwędzony jakiemuś przystojniakowi, bo rozmiar XL i tłusty kołtun na głowie z olejowania pod folią i ręcznikiem. Słowem - piękna i powabna  Cytat: 
  Cytat: 
  ecru, Ty pamiętasz, że ja mam Twoje bibeloty od Cholerki, które kosztowały mnie prawie rossmannową siatkę?   
				__________________ Jeśli jest ci źle, mocno przytul kota – I to wszystko. Teraz źle jest kotu. | |||
|     | 
|  2011-11-30, 18:28 | #4233 | |
				 | 

Cytat: 
  Zaginęła mi gdzieś bratowa, domowa bluza w rozmiarze xxl więc cały dzień przechodziłam dzisiaj w polarowym szlafroku w króliczki  Blogi jak ten, razem ze stylem tych dziewczyn, wpędza mnie w depresję   | |
|     | 
|  2011-11-30, 18:31 | #4234 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: Just Like Heaven :-) 
				 | 

Pojechał TŻ                           
				__________________ | 
|     | 
|  2011-11-30, 18:37 | #4235 | |
| maszyna, nie człowiek Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Stolica Południa 
				 | 

Cytat: 
 Ej, jesteście okropne, teraz do ponych zapragnęło mi się jednorożca    Nie moge patrzeć na blogi modowe, bo sobie uprzytamniam jak paskudnie wyglądam. Teraz mam na sobie czarne lecace z tyłka dżinsy (niegdyś obcisłe ale schudłam 5kg), koszulę w czarno-białą kratę, a na to fioletową bluzkę z dekoltem V. Czuję się jak jakiś informatyk z biustonoszem... 
				__________________ Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1  | |
|     | 
|  2011-11-30, 18:42 | #4236 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat:  Tak, pamiętam o Tobie, już szukałam, ale nie miałam dużo czasu ostatnio. Zaraz dokończę i prześlę moje propozycje   | |
|     | 
|  2011-11-30, 18:51 | #4238 | ||
				 | 

Filmik w scenerii krakowskiej http://www.youtube.com/watch?v=8339c...ature=youtu.be A Wy jak byście odpowiedziały dzisiaj na to pytanie? Cytat: 
 http://beauty-fashion-shopping.blogspot.com/ przepiękne włosy i cera  http://www.kayture.com/ niebanalne ciuchy łączone ze sobą z takim.... przepychem/luksusem http://kertiii.blogspot.com/ a tu są super zdjęcia, samych stylizacji jeszcze nie zdążyłam przejrzeć  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Dopiero w przyszłym tygodniu, jutro rano wyjeżdżam   
				__________________ Jeśli jest ci źle, mocno przytul kota – I to wszystko. Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-11-30 o 18:52 | ||
|     | 
|  2011-11-30, 19:08 | #4239 | 
| Rozeznanie | 

[1=f3c5f22a477733c3f05238e  cee51cadb3aa4293a_6848b94  4d63c3;30817211] Tak, pamiętam o Tobie, już szukałam, ale nie miałam dużo czasu ostatnio. Zaraz dokończę i prześlę moje propozycje  [/QUOTE]   spokojnie, zastanawiałam się tylko czy moja odpowiedz gdzieś w gąszczu nie umkneła mój informatyk chodzi w koszulce z Ulicy Sezamkowej, nie lubi koszul w kratę  Blogi modowe wpędzaja mnie w kompleksy  ja mam na sobie luźne dresy (szwy) tank topa (łatwość karmienia) i różowa bluze. Sexi mama to to nie jest   | 
|     | 
|  2011-11-30, 19:11 | #4240 | |
| Pani Buka Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Soline   Cytat: 
  co do blogów modowych - ja tam też raczej nie oglądam, bo co z tego że coś na kimś mi się podoba, jak ja bym w tym wyglądała jak pasztet, bo figura nie ta. no, ale wiele rzeczy mi się nie podoba  dalej myślę nad prezentami. moja mama w zeszłym roku chciala dostać ładne pióro i nie dostała. może jej jakieś kupię?   
				__________________ How I choose to feel is how I am. | |
|     | 
|  2011-11-30, 19:22 | #4241 | 
| Zakorzenienie | 

Przypomniałam sobie, że w ramach DDD kupiłam jeszcze różę jerychońską    
				__________________ Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-11-30, 19:23 | #4242 | |
				 | 

Cytat: 
  Da się wygooglować, który się zatrzymuje? I czy na Kraków Płaszów można kupić bilet? 
				__________________ Jeśli jest ci źle, mocno przytul kota – I to wszystko. Teraz źle jest kotu. | |
|     | 
|  2011-11-30, 19:25 | #4243 | 
| Nie depcze krokusów Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | 
|     | 
|  2011-11-30, 19:29 | #4244 | 
				 | 

Lenka, można   a wszystko można sprawdzić w szczegółach trasy na stronie PKP. z tym że hm...PKP konsekwentnie utrudnia nam wszystkim życie, i nie dość że (sprawdziłam teraz) tych tanich pociągów jest strasznie mało, to z Płaszowa jedzie tylko TLK przed 15 (14:39, na Głównym 14:46) i przed 20 (19:47, 19:55 na Glównym)   
				__________________ How I choose to feel is how I am. | 
|     | 
|  2011-11-30, 19:36 | #4245 | |
				 | 

Cytat: 
  Te godziny, które podałaś są zbyt późne, więc pozostaje mi jechać na Główny i rozpychać się łokciami. Zresztą, chyba nie będzie aż tak źle, bym musiała walczyć o godzinie 11 w środku tygodnia?   
				__________________ Jeśli jest ci źle, mocno przytul kota – I to wszystko. Teraz źle jest kotu. | |
|     | 
|  2011-11-30, 19:38 | #4246 | |
				 | 

Cytat: 
  Poza tym jest normalny <hahaha> Też nie oglądam modowych, bo zawsze później mam skopany humor... | |
|     | 
|  2011-11-30, 19:48 | #4247 | 
| maszyna, nie człowiek Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Stolica Południa 
				 | 

Oj no, tak stereotypowo poleciałam, ale też po oglądaniu takich blogów mam zły humor, czasem nawet wiem, że mogę stworzyć zestaw w podobnym stylu, ale na mnei zawsze ciuchy wyglądają paskudnie.   Chyba wrócę do wylewania łez na sprawko z fizyki, bo ponad polowa przede mną   
				__________________ Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1  | 
|     | 
|  2011-11-30, 19:49 | #4248 | |
				 | 

Cytat: 
  Do tego porządek w szafie, może zakupy i nie wpadnę w depresje   | |
|     | 
|  2011-11-30, 19:53 | #4249 | 
				 | 

Lenka, nie, w środku tygodnia nie powinno być tak źle   Hiper, zdecydowałam że też kupię tacie mrożący kufel, nic lepszego nie wymyślę   
				__________________ How I choose to feel is how I am. | 
|     | 
|  2011-11-30, 20:04 | #4250 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-11-30, 20:11 | #4251 | ||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
 Szukałam w gazetce Ross żeby Ci pokazać ale nie znalazłam, musisz sprawdzić w sklepie. Cytat: 
   Dziewczyny odebrałam dziś zamówienie z aidem, nie było wszystkiego, do godziny uzupełnie w klubie co mam a co nie. Zamówienie smsowe w ostatniej chwili w pół zrealizowane   | ||
|     | 
|  2011-11-30, 20:16 | #4252 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: małopolska/ Łódź 
				 | 

Cytat: 

__________________ http://kurmanuel.blogspot.com blog kulinarny- zapraszam  Koktajl awokado Zupa krem z dyni Kurczak curry z ananasem i kukurydzą  | |
|     | 
|  2011-11-30, 20:21 | #4253 | |
				 | 

Cytat: 
  ) Ineso, to Ty ostatnio miałaś nadzieję na nowe miejsce shoppingowe? A tu już kupowałaś coś? http://www.gaj-oliwny.pl/   
|     | 
|  2011-11-30, 20:32 | #4254 | 
| Nie depcze krokusów Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Z okazji DDD skusiłam się na zabawki dla kota   i 2 karmy bezzbożowe, Melka, chcesz odsypkę? Nawet nie próbuj przy mnie...   
				__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-11-30 o 20:45 | 
|     | 
|  2011-11-30, 20:41 | #4255 | ||
				 | 

Cytat: 
 http://allegro.pl/listing/user.php/r...d=22969276&p=1  Ale może wybierzemy jeszcze innego zamawiającego-będę o Tobie pamiętać i dam Ci znać  Cytat: 
  Ej no raz może mi się zdarzyło przy Tobie...   | ||
|     | 
|  2011-11-30, 20:55 | #4256 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Hiper- ja bym była chętna na alledrogerię  chcę pędzel do pudru. jak go kupię to mam z głowy prezenty!  o dziwo mi się udało dzisiaj kupić- dla mamy zestaw kremów z l'oreal, bratu śmieszną taką niby piłkę z uśmiechem i łapką "jest ok"- stwierdziłam że jak się będzie wkurzał w pracy to ją pościska albo będzie nią rzucał  a dla siostry właśnie pędzel. dziękuję. nooo jeszcze tylko babcia Cytat: 
  nie będę z Julki robić Rutowicz! jej jednorożec jest trochę mniejszy i kremowy zamawiamy te kulki? Cytat: 
  cieszę się że nie jestem sama  też nie bardzo przepadam za HM. rzadko cokolwiek znajduję i właśnie wydaje mi się szmatowate o nie wytrzymam!  to sobie wybrałaś miejsce! Cytat: 
  i wygląda na ciepły. też chcę taki  Cytat: 
 jeśli chodzi o pociąg to jest tzw. bilet rewelacyjny na TLK i kosztuje ok. 50zł w 1 stronę. możesz go kupić z dnia na dzień. kup bilet w kasie bo u konduktora kosztuje +10zł. jest jeszcze opcja tzw. bydłowozu czyli inter regio ale niewiele droższy jest bilet rewelacyjny a masz lepsze warunki Cytat: 
   :coje  st: jest to trudne pytanie,ale ja dzisiaj odpowiedziałabym bez wahania: "wygrana w totka, spadek, cokolwiek co dałoby mi możliwość nie brania kredytu" na pewno to zmieniłoby moje życie   
				__________________ Nie warto żałować naszych wyborów,  bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-11-30 o 20:58 | |||||
|     | 
|  2011-11-30, 21:12 | #4257 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: gdzieś między literkami... 
				 | 

5 stron? zwariowały   1/3 Nie wiem jak dac link do konkretnej wiadomości ale pisali na swoim profilu kilka razy: http://www.facebook.com/hm?ref=ts Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Ale jak się okazało, że nie ma żadnych kruczków to chyba jutro kupię jeszcze. I tak już mi się gazety zwróciły bo sa tam karty Heyah i można wygrać bilety do kina - K. wygrał już 2  Cytat: 
  Cytat: 
  Kupiłam niedawno krem do rąk za 90gr  Ale to chyba tylko do dzisiaj, bo akcja cały miesiąc trwała. Cytat: 
 Robię w Marylin (gg chcesz coś?  ), Golden Rose, aptece Cefarm24 i myślałam o tych kolczykach... http://www.perhapsme.com/marka/mohit...yki-13372.html Po ile te żele? 
				__________________ Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. | |||||||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-30, 21:12 | #4258 | |
				 | 

Nawet jak mieszkałabym z Tobą w jednym mieszkaniu, to na biegi bym się raczej nie skusiła   Miałam kilka podejść, ale to zupełnie nie dla mnie. Cytat: 
  2. Bydłowóz też jest w TLK?  A bilet rewelacyjny faktycznie nazywa się tak? Czuję się zacofana ;p 3. Chodzące piwo widziałam dzisiaj na żywo. Nawet mnie zaczepiło  4. No tak   
|     | 
|  2011-11-30, 21:15 | #4259 | 
| Copyraptor Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Ecrulo, współlokator zalutował pięknie   dzięki jeszcze raz    | 
|     | 
|  2011-11-30, 21:23 | #4260 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Cytat: 

__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

U mnie toster stoi na lodówce (innej opcji nie ma) i  co któraś wyskakująca grzanka spier*ala za lodówkę. To ma być fajne?
 U mnie toster stoi na lodówce (innej opcji nie ma) i  co któraś wyskakująca grzanka spier*ala za lodówkę. To ma być fajne? 
 czekam na cynki
 czekam na cynki