Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-30, 10:33   #4141
szyrek
Zadomowienie

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Gdzie są jakies fajne szmatexy? Ostatnio byłam na Długiej w dwóch, ale nic nie wyhaczyłam...
Jakiś czas temu dziewczyny umawiały się na wspólne zakupy
Jestem leniwa i chodzę tylko tam gdzie mam po drodze aktualnie wzdłuż Limanowskiego
Ale rejon Bagateli/Piłsudskiego swego czasu zaopatrzył mi chyba z pół szafy

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 10:33   #4142
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
http://www.sklep-intymny.pl/product-...a-kobiety.html - to przebiło chyba dyndające na koronie peniski . gg .
nie ogarniam po co ktoś mialby coś takiego kupować

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
zastanawiałam się nad tym dzisiaj i jakoś sceptycznie jestem do tego nastawiona. nie opłaca im się to i mało kiedy promocje/ kupony można łączyć
M-ka napisała, że podobno h&m napisał jakieś oświadczenie na ten temat na facebooku i tam się ludzie dopytywali, czy na pewno, no i niby tak...
ja mam 4

Cytat:
wyglądają na urocze tylko do czego to nosić? http://moda.allegro.pl/primark-bardz...955580617.html
stwierdzam że nie mam polotu jeśli chodzi o ciuchy. nie chce mi się kombinować, łączyć, przymierzać wolę z wygody założyć to w czym się najlepiej czuje i wsio. tylko że mi się to już nudzi
ja o zakolanowkach nawet nie myślę, bo pewnie bym wyglądala w nich przekomicznie z tymi krotkimi i grubymi nóżkami niestety, to mnie trochę ogranicza że wszystko mi skraca nogi

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Kupiłam toster ! Przyjdzie w środę, bo tak ustawiłam sobie w opcjach wysyłki. Z okazji spełnienia dziecięcego marzenia zapraszam na grzanki w przyszłym tygodniu
Będziecie miały okazję zobaczyć ecrulo cieszącą się jak dziecko za każdym razem gdy wyskoczą grzanki Jedyna okazja !
hah śmieszny taki toster, sama nie mam, ale widziałam wyskakujące grzanki, jest radość

a co do prezentów, ja własnie kombinuję... siostrze łatwo coś kupić bo ma sprecyzowane zachcianki, mamie cos się wymyśli, ale tacie nie można kupić nic, bo jemu nic nie jest potrzebne

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 10:38   #4143
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Ja bym była, jeśli są tam podkłady, które mnie interesują i jak już w końcu uda mi się pomieszać dwa, żeby efekt był taki, jak chcę .
To otwieram zamowienie z klubie.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Zamówiłabym podkład z EDM, jak już przetestuję odcienie.
Zastanawiam się też nad czymś matującym, co nie jest tak pylące jak bambus. Co byś poleciła?
Chciałabyś coś co nie jest w formie sypkiej, czy może być sypka, ale niepyląca? Myślę tu o pudrze fixującym ArtDeco...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 10:40   #4144
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu dziewczyny umawiały się na wspólne zakupy
Jestem leniwa i chodzę tylko tam gdzie mam po drodze aktualnie wzdłuż Limanowskiego
Ale rejon Bagateli/Piłsudskiego swego czasu zaopatrzył mi chyba z pół szafy
Własnie widziałam, że obok Bagateli jest jakiś spory szmateks, duzo bab sie tam kreciło
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 10:41   #4145
nicRu
maszyna, nie człowiek

Prezentami zajmę się prawdopodobnie po weekendzie czy cuś, na dziś mam plan "wytrwac do 15.30", ale jak tak dalej pójdzie to kupię słonioręcznik płciowi męskiemu Naprawdę, ja w tym roku nie wiem co sama bym chciała, a co dopiero co ktoś mógłby chcieć
Stary 2011-11-30, 10:42   #4146
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
a co do prezentów, ja własnie kombinuję... siostrze łatwo coś kupić bo ma sprecyzowane zachcianki, mamie cos się wymyśli, ale tacie nie można kupić nic, bo jemu nic nie jest potrzebne
Ja mamie chyba kupię piżamkę, siostrze jakieś kosmetyki, a tacie książkę.
Stary 2011-11-30, 10:48   #4147
SdC
Zakorzenienie

Muszę kupić wagę kuchenną. Myślicie, że ta:
http://allegro.pl/designerska-waga-k...956012132.html (będzie zazdrosne? )

lub ta:
http://allegro.pl/waga-kuchenna-elek...952685269.html

się nadadzą?

A może macie jakąś godną polecenia? Musi mieć funckję tarowania .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-30, 10:51   #4148
lily92920
Zakorzenienie

Ja największy problem mam z chrzesniakiem. Za tydzień jest Mikołaj, a za dwa - jego pierwsze urodzinki. Nie będzie mnie wtedy u niego, rodzice podadzą paczkę lub wyśle pocztą. Myślałam o jakimś ciuszku i... Tu się zaczyna problem. Nie wiem co jeszcze, bo chciałabym pożądny prezent, w końcu to roczek. Fajne są te zabawki edukacyjne, gadające, co można przytulić, ale kurde drogie to jak cholera...
Stary 2011-11-30, 11:06   #4149
Malla
Nie depcze krokusów

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30809662]Chciałabyś coś co nie jest w formie sypkiej, czy może być sypka, ale niepyląca? Myślę tu o pudrze fixującym ArtDeco...[/QUOTE]
Sypka niepyląca i dostępna w alledrogerii Osławiony puder z MySecret, Complexion Perfection z ELFa ani finisher z L'Oreala nie matują tak jak bambus.
Cytat:
Muszę kupić wagę kuchenną.
Ja też
Stary 2011-11-30, 11:17   #4150
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Muszę kupić wagę kuchenną. Myślicie, że ta:
http://allegro.pl/designerska-waga-k...956012132.html (będzie zazdrosne? )

lub ta:
http://allegro.pl/waga-kuchenna-elek...952685269.html

się nadadzą?

A może macie jakąś godną polecenia? Musi mieć funckję tarowania .
"Wyobraź sobie zazdrosne spojrzenia znajomych,
kiedy zobaczą w Twojej kuchni nie zwykłą wagę kuchenną lecz urządzenie wyglądające jak tablet!"

no, ja nie wiem na co czekasz, będziemy Ci taaaak zazdrościć!

Stary 2011-11-30, 11:21   #4151
Malla
Nie depcze krokusów

A po ile takie rzeczy są w sklepach stacjonarnych? Opłaca się kupować w necie i ryzykować zniszczeniem w transporcie?
Stary 2011-11-30, 11:24   #4152
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
A po ile takie rzeczy są w sklepach stacjonarnych? Opłaca się kupować w necie i ryzykować zniszczeniem w transporcie?
Ja z wygody kupuję .
Stary 2011-11-30, 11:34   #4153
Ineso
Matka Smoka

SdC, Malla
Ja mam Adlera - kupiłam taniej i z odbiorem na miejscu (lokalizacja wprost dla Malli) - http://www.lepszezakupy.pl/szukaj-o_s_0_1.html
Jest ok
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 11:37   #4154
lily92920
Zakorzenienie

Jade na miasto po jakies duperele.
Stary 2011-11-30, 11:43   #4155
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
SdC, Malla
Ja mam Adlera - kupiłam taniej i z odbiorem na miejscu (lokalizacja wprost dla Malli) - http://www.lepszezakupy.pl/szukaj-o_s_0_1.html
Jest ok
Właśnie miałam do Ciebie uderzać, bo pamiętałam, jak kupowałaś wagę Którą masz? Niestety, Twój link nie przekierował do konkretnego modelu.

SdC, kupujemy tutaj? Mogłabym odebrać po pracy, do 18 mają.
Cytat:
Jade na miasto po jakies duperele.
Stary 2011-11-30, 11:57   #4156
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
A wyobraź sobie, że są dziewczyny, które nakupiły tych gazet 23 sztuki Ja się właśnie boję, że się przejadę :P
ja jakoś jestem sceptycznie nastawiona:/
zazdroszczę osobom, które mają chęci i zmysł do ogarniania takich promocji bo na prawdę dobrze można na tym wyjść

a znacie akcie tesco? też były kupony 5zł taniej na kosmetyki garniera i 10zł takien na loreal. i były oczywiście puste półki. jak się Tesco pokapowało t ozrobili ograniczenie- 1kupon na 1 produkt. więc żeby nie było tak samo z HM, że się pokapują po jakimś czasie i 23szt. gazet będzie można wyrzucić do śmieci
swoją drogą któraś zainteresowana tymi kuponami tesco? można odbić na xero dowolną ilość

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Ja zamówię takie czarne Ostatnio ciągle zakładam zakolanówki-zimno mi bez nich
I już nie płacz, następnym razem zamówimy golfy... Bo wiesz, nie mam w szafie ani jednego
ja i tak nie bardzo mam je do czego założyć:/

ooooo mamo! to przynajmniej wiem, że zaoszczędzę na 1 zamówieniu. żadnych golfów przez następna 150lat!

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
ale rewelacyjna! przydałaby mi się taka tylko o większych rozmiarach to bym miała do pleców

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
gg - w szmateksach najczęściej zakupy robię bo jak widzę że poliestrowa bluzeczka kosztuje stówkę to mnie szlag trafia
to jakieś burżujskie szmateksy jak są w nich bluzki po stówie

Cytat:
Kupiłam toster ! Przyjdzie w środę, bo tak ustawiłam sobie w opcjach wysyłki. Z okazji spełnienia dziecięcego marzenia zapraszam na grzanki w przyszłym tygodniu
Będziecie miały okazję zobaczyć ecrulo cieszącą się jak dziecko za każdym razem gdy wyskoczą grzanki Jedyna okazja !
jak mi się podoba jak się cieszysz z tego tostera!

Cytat:
Ja teraz stoję przed dylematem, czy kupić dla mamy portfel Puccini, czy taki zwykły, no name. Puccini jej pewnie posłuży dłużej, chociaż jest drogi, a ten tańszy szybko popęka...
polecam portfele z firmy vip collection- ja mam od 3lat i trzyma się świetnie. mam 1 małą ryskę bo zajechałam kluczami

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
ale jak tak dalej pójdzie to kupię słonioręcznik płciowi męskiemu N
co???

Cytat:
Ja największy problem mam z chrzesniakiem. Za tydzień jest Mikołaj, a za dwa - jego pierwsze urodzinki. Nie będzie mnie wtedy u niego, rodzice podadzą paczkę lub wyśle pocztą. Myślałam o jakimś ciuszku i... Tu się zaczyna problem. Nie wiem co jeszcze, bo chciałabym pożądny prezent, w końcu to roczek. Fajne są te zabawki edukacyjne, gadające, co można przytulić, ale kurde drogie to jak cholera...
ja na 1sze urodziny przeznaczyłam ok.150zł, coś w tych granicach. kupiłam samochodzik tzw. jeździk-pchacz który zrobił absolutną furorę i do tego ramkę na zdjęcie z dodatkową częścią na modelinę czy co to tam było żeby odbić rączkę/nóżkę dziecka.
nie jestem zwolenniczką kupowania chrześniakom ciuszków, bo od tego jest cała reszta rodziny. ja stawiam na zabawki które dadzą radość i będą moją chrześnicę rozwijać lub jak w przypadku chrztu będą pamiątką

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

ja w ogóle nie mam pomysłu na prezenty odkładam to zawsze na ostatnią chwilę bo nie znoszę robienia zakupów, szukania, przeciskania się przez te tłumy ludzi. i to dotyczy wszystkiego.
zróbmy wspólne zamówienia prezentowe
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 11:57   #4157
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież te bluzki po stówie to w normalnych sklepach . Dlatego robi w szmateksach .
Stary 2011-11-30, 11:59   #4158
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Sypka niepyląca i dostępna w alledrogerii Osławiony puder z MySecret, Complexion Perfection z ELFa ani finisher z L'Oreala nie matują tak jak bambus.
Powiem Ci szczerze, że nie spotkałam się z produktem, który miałby właściwości matujące podobne do bambusa. Raczej bambus w tym przoduje.
Możesz spróbować za to pudru matujacego edm, króry nakładasz na podkład przedłużając jego trwałość i oczywiście również matujesz buźkę. Ponoć jest całkiem dobry.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 12:00   #4159
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:

ja na 1sze urodziny przeznaczyłam ok.150zł, coś w tych granicach. kupiłam samochodzik tzw. jeździk-pchacz który zrobił absolutną furorę i do tego ramkę na zdjęcie z dodatkową częścią na modelinę czy co to tam było żeby odbić rączkę/nóżkę dziecka.
1. Dżidżi...

2. Ostatnio na 1. urodziny kupiłam gąsienicę-pchacz i dziecko do teraz zajeżdża nim parkiet i kota
Stary 2011-11-30, 12:07   #4160
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
mnie tez mój mąż wkurzył.
Pożalę się trochę.....
Fakt mam jeszcze emocje są jeszcze pod władzą hormonów i czasem ryczę bez powodu.
Jak wiecie 14 urodziła się Helena, a ja 15 miałam urodziny a 16 imieniny. Dostałam prezent od sis i nawet od teściów a od męża nic. Było mi trochę przykro ale trudno.
Dzis rano mała dala czadu tzn wisiała mi na cycu i za nic nie chciała zasnąć, co ją odłożyłam to ryk. Nagle dzwonek do drzwi, mąż poszedł otworzyć i zaraz przychodzi do mnie z bukietem kwiatów i pokazuje bilecik. A tam Firma męża życzy wszystkiego najlepszego z okazji urodzenia małej! trochę sie zdziwiłam, ale okazało się ze małzż towszysko zaplanował. Ja już nie wytrzymałam, bo jak to firma sie cieszy i kwiaty przysyła a on nie?!

chyba dopiero wtedy przyszło mu do glowy że popoełnił straszliwy bład i zamiast latac u siebie w pracy wystarczylo pojśc do kwaciarni.
A kiedys był taki romantyczny.... potrafił polecieć o 6 rano na giełde kwiatowa i przytachać mi całe narecze róż....

faceci

a gdzie to mozna sprawdzić?

Wszędzie o tym trąbią, w prasie, w TV.. W necie nie szukałam, ale cała Małopolska jest w strefie skażenia.

A faceci są chyba niereformowalni

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Dziewczyny.... był u mnie policjant Młody, przystojny, jakieś 185 cm, nie wiedziałam że mam tak przystojnego dzielnicowego w pracy A w międzyczasie terrorysta dzwonił Żeby sny nie były prorocze
Czasem warto paść ofiarą terroryzmu

Wczoraj z koleżankami zrobiłyśmy sobie wieczór andrzejkowy, polałam woskiem i wyszedł mi... embrion
Ratunku
Stary 2011-11-30, 12:10   #4161
Ineso
Matka Smoka

Malla, bo nie dałam do konkretnego modelu - chciałam Wam zaprezentować wybór kolorów ja mam białą - z tych, co SdC linkowała.
Stary 2011-11-30, 12:16   #4162
Malla
Nie depcze krokusów

Ineso - powiedz mi, czy Twoi goście z zazdrością spoglądają na tablet stojący na kuchennym blacie?!?!
Stary 2011-11-30, 12:25   #4163
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Ineso - powiedz mi, czy Twoi goście z zazdrością spoglądają na tablet stojący na kuchennym blacie?!?!
To chyba nie ten model Albo moim błędem jest, że zamiast na blacie, stoi na lodówce.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Co kupiłyście w DDD? czekam na cynki

Ja kupiłam: bokserki w kontri, krem pod oczy w kosmetyki-maya i czekoladowe żele do kąpieli w Adria. A, no i kuzynka zrobiła zamówienia w Wypiekarni i Golden Rose, w których uczestniczę. Jeszcze chce.
Stary 2011-11-30, 12:31   #4164
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziewczyny, poleccie jakis dobrze nawilzajacy, niezbyt drogi krem do rak najlepiej taki, zebym go nie musiala zamawiac z ebaya, tylko zeby byl dostepny w rossmanie albo supermarkecie
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 12:34   #4165
Malla
Nie depcze krokusów

Cholera - skoncentrowana Neutrogena.
Stary 2011-11-30, 12:42   #4166
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja to kupiłam tylko gaz pieprzowy, chociaż korciło mnie, żeby zamówić jeszcze coś z gaju oliwnego, ale się powstrzymałam

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 12:48   #4167
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poleccie jakis dobrze nawilzajacy, niezbyt drogi krem do rak najlepiej taki, zebym go nie musiala zamawiac z ebaya, tylko zeby byl dostepny w rossmanie albo supermarkecie
Czerwony Garnier lub Kamill (tańsze niż Neutrogena).

Malla, to ja poproszę tą:
http://www.lepszezakupy.pl/agd-agd-d..._168_3959.html

Napisz kiedy przelew zrobić .

Szkoda, że nie ma zdjęć . https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=577158
Stary 2011-11-30, 12:53   #4168
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:

W USA przez cały pobyt jako śniadanie jadłam grzanki z dżemem wyciskanym z tubki Pyszne, szybkie no i te wyskakujące grzanki

Cytat:
Ecrulo, ja dotychczas nie odczuwałam potrzeby, ale czasy się zmieniły, będę spokojniejsza trzymając go w kieszeni w ręku
Spokojniejsza ale czy użyłabyś go? Ja dostałam gaz jak zaczęłam dojeżdżać do liceum...na studiach miałam nowy ale przestałam nosić i właśnie zastanawiam się nad kupnem nowego. W którym sklepie zamówiłaś?

Cytat:
ja w ogóle nie mam pomysłu na prezenty odkładam to zawsze na ostatnią chwilę bo nie znoszę robienia zakupów, szukania, przeciskania się przez te tłumy ludzi. i to dotyczy wszystkiego.
zróbmy wspólne zamówienia prezentowe
A będziesz robić w tym roku te bombki na styropianie? Ja chce się za to zabrać po powrocie

Idę zamówić lakiery i tusz do drukarki
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 12:55   #4169
szyrek
Zadomowienie

gg-

Ineso - specjalnie nie wchodziłam na DDD bo jestem przed wypłatą ale też zamówiłam bokserki na Mikołajki

cholerka - ja sobie chwalę Isanę Med

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 13:00   #4170
kasiencja
Pani Buka

ja w DDD jeszcze nie kupiłam nic nie mam szczególnie pomysłu ani kasy.

Cholerko, ja polecam ten krem:
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=11287

chociaż teraz nie jest w promocji, można go czasem kupić za 7-8 zł. czasami jest też większa butla 150ml moja mama jest bardzo wybredna w kwestii kremów do rąk a ten ją w pełni zadowala.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości