Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-02, 11:43   #4351
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Agnes, tak spojrzałam na suwaczek i nie mogę uwierzyć, że czas tak szybko leci i Oliwka ma już prawie miesiąc

Ja też nie mam sexszuflady
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 12:01   #4352
SlodkoOstra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
Hej Waaaaaam
Moje maleństwo wczoraj miało zdecydowanie zły dzień.Ja chodziłam wkur*** i Oliwka to wyczuła w sekundę.
Dzisiaj jest ANIOŁKIEM!!
w nocy pospała od 22 do 4 rano, ale nie w wózku, tylko na moich piersiach... jak tylko chciałam ją przenieść budziła się. Także bardziej czuwałam, niż spałam
własnie popijam energetyka i zbieram siły na resztę dnia. Nie potrafię spać w dzień i to jest najgorsze. Dopiero wieczorem czuję się śpiąca... aj

5 dzień diety. śniadanie : miseczka musli z mleczkiem pieczywko chrupkie z serkiem chrzanowym i energetyk

dzisiaj jadę z Tżem do teściów. zostajemy na noc. Ciekawe jestem jak będzie się zachowywać teściowa. Pewnie znowu będzie się mądrzyć.

obiecuję,że już nie będę z nią płakać

Kochana, dziękuje
Ja i tak jestem mega szczęśliwa, bo w 2tyg po porodzie zeszłam z 72 na 55
teraz tylko 5kg i już w ogóle będe szczęśliwa
zostały rozstępy, ale dzięki Tżowi uwierzyłam,że nie wyglądają tak źle.

pięknie wyglądałaś!! gratulacje! ja w sumie też bym mogła być już żona coś mnie tak naszło hah

ejjj.. ja nie mam sexszuflady
za 3 tygodnie taką stworzę

mam te pierwsze lewej
nie dokładnie te same, ale bardzo podobne.

tak trzymaj!
Dzięki W sumie sobie myślę, że fajnie Tobie będzie brać ślub z małą Oliwką, ubraną w białą sukienkę i z kwiatkami, która będzie przed Wami szła do ołtarza....

W ogóle niesamowite że ważysz już 55! to mniej niż ja bez ciąży, masakra!! motywacja kolejna dla mnie...
Ostatnio wielką motywacją stała się koleżanka, która od jakiegoś czasu troszke utyła, ostatnio zobaczyłam ją na imprezie ze świetną figurą i superpłaskim brzuchem! i od tego czasu się odchudzam (i mam 1,5 kg mniej póki co ...57,5 kg)

było: talia68(-6)brzuch82(-7)biodra95(-5)udo54(-5)łydka35(-1)

SlodkoOstra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 12:28   #4353
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SlodkoOstra Pokaż wiadomość
Ej, ale z drugiej strony ma prawo wyrazić swoje zdanie. Ja też uważam, że pigułki są "be" i gdybym była lekarzem, powiedziałabym to pacjentce, uważam nawet że to obowiązek lekarza - uświadomić, a dopiero potem przepisać Znam osoby z dość poważnymi efektami ubocznymi od pigułek.
Ja tam używam gumek i tego nigdy nie zmienię, nie chcę ingerować w moją dobrze działającą gospodarkę hormonalną ;-)
Dla mnie co jest "be i fe" to fakt, że wszyscy tak się zajarali pigułkami, że o efektach ubocznych nie przeczytasz prawie nigdzie, szczególnie w gazetach typu Glamour i Cosmo...
Jak ktoś czyta Glamoru i Cosmo i uważa to za swoją wyrocznię, to raczej dobrze o takiej osobie nie świadczy Ja jestem świadoma konsekwencji, jakie mogą wyniknąć przy braniu pigułek, dlatego obserwuję swój organizm i robię badania krwi, chodzę do ginekologa regularnie itp. Ja np. gospodarki hormonalnej nie mam uregulowanej, potrafiłam mieć krwawienie w środku cyklu, więc jakbym używała gumek, to bym chyba zeszła na zawał. Poza tym jak guma pęknie, to tylko lecieć po postinor i modlić się, żeby nie było dzidziusia A wtedy to dopiero gospodarka hormonalna jest rozregulowana
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 12:46   #4354
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Agnes, tak spojrzałam na suwaczek i nie mogę uwierzyć, że czas tak szybko leci i Oliwka ma już prawie miesiąc

Ja też nie mam sexszuflady
Ja sama w to nie mogę uwierzyć
kurcze, tak sobie teraz przypomniałam poród... Boże! jak ja się cieszę,że mam to za sobą!
wczoraj powiedziałam Tżowi,że nie chcę mieć dwójki dzieci
załamał się
spokojnie psyhe - na pewno też taką będziesz mieć

Cytat:
Dzięki W sumie sobie myślę, że fajnie Tobie będzie brać ślub z małą Oliwką, ubraną w białą sukienkę i z kwiatkami, która będzie przed Wami szła do ołtarza....

W ogóle niesamowite że ważysz już 55! to mniej niż ja bez ciąży, masakra!! motywacja kolejna dla mnie...
Ostatnio wielką motywacją stała się koleżanka, która od jakiegoś czasu troszke utyła, ostatnio zobaczyłam ją na imprezie ze świetną figurą i superpłaskim brzuchem! i od tego czasu się odchudzam (i mam 1,5 kg mniej póki co ...57,5 kg)
myślałam z Tżem o ślubie na przyszły rok. 2 lipca mamy rocznicę - 6lat!! masakra... ale zleciało.
chciałabym ubrać Oliwkę i mieć ją w ten ważny dzień blisko siebie rozmarzyłam się!
szczerze mówiąc, nie spodziewałam się takiej utraty wagi. byłam wręcz pewna,że u mnie ten proces bedzie się ciągnął... a tu niespodzianka
szkoda tylko,że skóra na brzuchu już nie jest taka jędrna

no to kochana, do dzieła!!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 12:49   #4355
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
ja nawet nie mam planów na Sylwestra
ja tez
wiem tylko ze pol dnia w pracy a reszta

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Poza tym jak guma pęknie, to tylko lecieć po postinor i modlić się, żeby nie było dzidziusia A wtedy to dopiero gospodarka hormonalna jest rozregulowana
brałam to 2 razy niestety.
A slyszalyscie ze teraz maja wprowadzic, ze tabletke "po" mozna kupic bez recepty! Niby na probe na miesiac

dzien zaczelam od owsianki. Czuje sie super bo juz bylam w wc wczoraj zrobilam zdrowe zakupy, mam nadzieje ze wszytsko zjem bo ja mam tak ze nakupuje, a potem stoi stoi i tym sposobem wyrzucilam wczoraj kalafior, papryke, jogurty i pomidora bo sie zepsulo

zniżka 50% w new looku widzialyscie?? i w mohito 30%
Stary 2011-12-02, 12:51   #4356
agniesikk
Zakorzenienie

Agnesuk, mojego TŻ siostra też brała ślub, jak już miała dziecko, tylko że jej córka była wtedy malutka, więc opiekował się nią mój TŻ. Ale z kolei moja kuzynka też miała na ślubie i weselu swoje dziecko, już roczna dziewczynka, a drugie było w brzuchu Mają śliczne zdjęcia z tego wesela jak tańczą z córeczką
Stary 2011-12-02, 12:53   #4357
agnesuk
Wtajemniczenie

ja drugiego nie chce miec w brzuchu

u mnie nie ma new looka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-02, 12:57   #4358
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
\
\zniżka 50% w new looku widzialyscie??
czekałam i się doczekałam
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:08   #4359
agnesuk
Wtajemniczenie

jak Wam sie podoba moj nowy av?

wieksze zdjecie w albumie jakby kto chciał

ja tez chce new looka u siebie!!

Stary 2011-12-02, 13:14   #4360
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

agnes piekny av, wszystkie zdjecia, cała Ty no i mała Oliwka!
Stary 2011-12-02, 13:16   #4361
agnesuk
Wtajemniczenie

Stary 2011-12-02, 15:46   #4362
SlodkoOstra
Rozeznanie

Cytat:
Jak ktoś czyta Glamoru i Cosmo i uważa to za swoją wyrocznię, to raczej dobrze o takiej osobie nie świadczy Ja jestem świadoma konsekwencji, jakie mogą wyniknąć przy braniu pigułek, dlatego obserwuję swój organizm i robię badania krwi, chodzę do ginekologa regularnie itp. Ja np. gospodarki hormonalnej nie mam uregulowanej, potrafiłam mieć krwawienie w środku cyklu, więc jakbym używała gumek, to bym chyba zeszła na zawał. Poza tym jak guma pęknie, to tylko lecieć po postinor i modlić się, żeby nie było dzidziusia A wtedy to dopiero gospodarka hormonalna jest rozregulowana
w Twoim przypadku, kiedy cykl był rozregulowany, uważam tabletki za jak najbardziej zasadne. Z moim regularnym cyklem - nie . Ale nie wszyscy też traktują tabletki tak poważnie jak Ty, większość nie robi badań i nie obserwuje się, albo widząc małe efekty uboczne, zamiast zmienić tabletki, macha ręką. Dlatego myślę, że ważne jest mówienie także o negatywnych stronach tabletek.

A co do postinoru - ja na przykład nie użyłabym go ze względu na moje przekonania (chyba, że byłabym zgwałcona...ale tego też nie jestem pewna). To środek wczesnoporonny, zabija mały zarodek dziecka które już tam jest. Nie uważam żeby była jakaś granica w stylu "zarodek jest dzieckiem po tygodniu" albo "zarodek jest dzieckiem po 3 miesiącach", dla mnie zarodek od razu jest dzieckiem...

Stary 2011-12-02, 16:07   #4363
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
w Twoim przypadku, kiedy cykl był rozregulowany, uważam tabletki za jak najbardziej zasadne. Z moim regularnym cyklem - nie . Ale nie wszyscy też traktują tabletki tak poważnie jak Ty, większość nie robi badań i nie obserwuje się, albo widząc małe efekty uboczne, zamiast zmienić tabletki, macha ręką. Dlatego myślę, że ważne jest mówienie także o negatywnych stronach tabletek.

A co do postinoru - ja na przykład nie użyłabym go ze względu na moje przekonania (chyba, że byłabym zgwałcona...ale tego też nie jestem pewna). To środek wczesnoporonny, zabija mały zarodek dziecka które już tam jest. Nie uważam żeby była jakaś granica w stylu "zarodek jest dzieckiem po tygodniu" albo "zarodek jest dzieckiem po 3 miesiącach", dla mnie zarodek od razu jest dzieckiem...
Czy Postinor Duo jest to lek wczesnoporonny?
Wbrew wszelkim teoriom przeciwników antykoncepcji po, Postinor Duo nie jest lekiem wczesnoporonnym. Działa ona za nim zapłodniona komórka jajowa zagnieździ się w macicy. Tabletka przyjęta za późno (gdy już to się stanie) nie niszczy płodu, a co więcej podtrzymuje ciążę. Zawiera bowiem levonorgestrel z grupy progestagenów czyli hormonów, które wspomagają utrzymaniu ciąży. Nie należy go jednak przyjmować podczas ciąży, gdyż jak większość leków ma on zły wpływ na płód.

http://www.tabletkipo.pl/postinor-duo.html
Stary 2011-12-02, 16:32   #4364
bita smietana
Zakorzenienie

Też brałam Postinor i nie jest wcale wczesnoporonny

No ale w sprawie tabsów jest tyle faktów i mitów, że każdy może mieć swoją jedyną wyjątkową rację
Stary 2011-12-02, 17:35   #4365
Loriette
Zakorzenienie

Dziewczyny! Z Was są takie zielarki, potrzebuję Waszej pomocy! Macie jakieś domowe sposoby na wzdęcia?!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 18:10   #4366
agniesikk
Zakorzenienie

Siur Loriette, jest to herbata z kminkiem A może jesz ostatnio coś, co wywołuje u Ciebie tę dolegliwość? Wprowadziłaś jakieś zmiany w jadłospisie? Ewentualnie zastosuj sposób mojego TŻ z dzieciństwa: połóż się na oparciu fotela brzuchem, przyciśnie się wszystko i wyleci On mi to już nie raz polecał, ale jakoś nie skorzystałam...

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-12-02 o 18:12
Stary 2011-12-02, 18:16   #4367
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Siur Loriette, jest to herbata z kminkiem A może jesz ostatnio coś, co wywołuje u Ciebie tę dolegliwość? Wprowadziłaś jakieś zmiany w jadłospisie? Ewentualnie zastosuj sposób mojego TŻ z dzieciństwa: połóż się na oparciu fotela brzuchem, przyciśnie się wszystko i wyleci On mi to już nie raz polecał, ale jakoś nie skorzystałam...
Rada Twojego TŻ

Ja tak nienawidzę kminku, rany bąbel! To będzie straszne!

Z jadłospisem może być ciężko, bo ostatnio dziwnym trafem zamykam się w 700kcal.

Wczoraj zjadłam w sumie jabłko, dwa banany i kurczaka.
A dzisiaj dwa banany, jabłko, kurczaka z kluseczkami i jedną vasę z prosciutto.
Coś nie umiem jeść - mam wyrzuty sumienia ;x

Stary 2011-12-02, 18:21   #4368
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Rada Twojego TŻ

Ja tak nienawidzę kminku, rany bąbel! To będzie straszne!

Z jadłospisem może być ciężko, bo ostatnio dziwnym trafem zamykam się w 700kcal.

Wczoraj zjadłam w sumie jabłko, dwa banany i kurczaka.
A dzisiaj dwa banany, jabłko, kurczaka z kluseczkami i jedną vasę z prosciutto.
Coś nie umiem jeść - mam wyrzuty sumienia ;x
A to chyba może być przyczyną- jak się mało je, to się robią wzdęcia, powaga. No chyba, że tylko mi z głodu robi się uroczy brzuszek, a potem skręcam się z bólu.
Stary 2011-12-02, 18:51   #4369
moooniaaaa
Zakorzenienie

Biedroneczek, większość tych ładnych to japan,a ja do japan się nie zbliżam, o nie

Cytat:
wiesz co, każdy musi na czymś zarabiać Ale wredne jest to, że niektórzy lekarze z góry zaznaczają, że nie wyrazają zgody na tańszee zamienniki...
I tak lekarz nie ma nic do tego, jeśli tylko pacjent chce to może poprosić o zamiennik. Ja zawsze proponuję zamianę. Niestety większość nie chce bo to "na pewno nie to samo"

Cytat:
Ja raz brałam Escapelle, zero skutków ubocznych, nawet głowa mnie nie zabolała,a okres przyszedł w terminie

Cytat:
Błagam Cię

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Z Was są takie zielarki, potrzebuję Waszej pomocy! Macie jakieś domowe sposoby na wzdęcia?!
Kup Imogas, końska dawka,po 1 pigułce przejdzie

Jak dobrze,że już weekend
Ale jutro muszę wstać po 4:00

Kliknęłam groupon na sweetdale-za 15zł. kosmetyki za 30zł. w drogerii internetowej
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-02, 21:29   #4370
Eldo_rado
amor vincit omnia

Postinor, a teraz Escapelle działają zanim komórka się zagnieździ

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2011-12-02 o 22:44
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 21:39   #4371
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Kliknęłam groupon na sweetdale-za 15zł. kosmetyki za 30zł. w drogerii internetowej
a ja sie zastanawiam czy nie kliknac na yves rocher, bon na 69 zl zamiast 150!!! ze tez im sie to opłaca...

dlaczego jutro o 4 wstajesz??? ja jutro do pracy, ale tylko 5 klientek szybko zleci
Stary 2011-12-02, 21:44   #4372
Loriette
Zakorzenienie

Właśnie oglądałam film "Fireflies in the garden" - niby ten film taki dziwny i niejednoznaczny, a ryczałam jak bóbr!

Chyba powinnam iść spać, żeby nie mieć spuchniętych oczu, bo rano wstaję i bawię się w przemeblowanie pokoju, a wieczorem.. też się bawię

Stary 2011-12-02, 22:42   #4373
SlodkoOstra
Rozeznanie

Cytat:
Czy Postinor Duo jest to lek wczesnoporonny?
Wbrew wszelkim teoriom przeciwników antykoncepcji po, Postinor Duo nie jest lekiem wczesnoporonnym. Działa ona za nim zapłodniona komórka jajowa zagnieździ się w macicy. Tabletka przyjęta za późno (gdy już to się stanie) nie niszczy płodu, a co więcej podtrzymuje ciążę. Zawiera bowiem levonorgestrel z grupy progestagenów czyli hormonów, które wspomagają utrzymaniu ciąży. Nie należy go jednak przyjmować podczas ciąży, gdyż jak większość leków ma on zły wpływ na płód.
http://www.tabletkipo.pl/postinor-duo.html
Cytat:
Też brałam Postinor i nie jest wcale wczesnoporonny

No ale w sprawie tabsów jest tyle faktów i mitów, że każdy może mieć swoją jedyną wyjątkową rację
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Biedroneczek, większość tych ładnych to japan,a ja do japan się nie zbliżam, o nie
I tak lekarz nie ma nic do tego, jeśli tylko pacjent chce to może poprosić o zamiennik. Ja zawsze proponuję zamianę. Niestety większość nie chce bo to "na pewno nie to samo"
Ja raz brałam Escapelle, zero skutków ubocznych, nawet głowa mnie nie zabolała,a okres przyszedł w terminie

Błagam Cię

Kup Imogas, końska dawka,po 1 pigułce przejdzie

Jak dobrze,że już weekend
Ale jutro muszę wstać po 4:00

Dziewczyny, ale nie atakujcie mnie za moją opinię...ja Was nie krytykuję za to, że macie inne zdanie chociaż bardzo się z nim nie zgadzam. Uważam, że ciąża zaczyna się w momencie połączenia jajeczka i plemnika

http://www.antykoncepcja.pl/pigulki-...oporonne-pomen

cytuję:
Jeśli uważasz, że ciąża zaczyna się chwili zapłodnienia to jest to działanie wczesnoporonne.
Jeśli uważasz, że ciąża zaczyna się w chwili zagnieżdżenia się zarodka - to jest to działanie antykoncepcyjne.

Ale może przejdziemy do lżejszych tematów ?

Stary 2011-12-02, 23:42   #4374
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
A to chyba może być przyczyną- jak się mało je, to się robią wzdęcia, powaga. No chyba, że tylko mi z głodu robi się uroczy brzuszek, a potem skręcam się z bólu.
Nie, nie tylko Tobie
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 09:42   #4375
biedroneczek
Raczkowanie

Dopiero wstałam

Robie owsiankę, uprzątne mieszkanie i później nie wiem co

Monia wiem, ze te buty najładniejsze są od japan style, a miałaś z nimi jakies nieprzyjemności?? Ja zamawiałąm od nich kilka sukienek takich eleganckich, ale jak to było jeszcze mało rozpowszechnione. Teraz bym się bała, że np na weselu kilka dziewczyn wyjdzie w tym samym. Wracając do tematu, była zadowolona z tych sukienek, nie były jakieś bardzo starannie zrobione i ponadczasowe, ale całkiem wartościowe w porównaniu do ceny.
Coś słyszałam, że zależy od kogo się kupuje, ale jakiegoś dużego doświadczenia nie mam.

A tak jeszcze na marginesie to strasznie podobają mi modelki z tych aukcji

Wiem, że one są sztuczne, że przyklejają sobie powieki, zeby mieć większe oczy i jeszcze jakieś dziwne rzeczy uskuteczniają, ale mi się podobają.
Nawet chciałąm zacząć coś z sobą robić w tym kierunku, fryzura makijaż...
Ale z moimi 173 cm, blond włosami i niebieskimi oczami wyobraźcie sobie jak to musiało wyglądać: hahaha:
Porażka
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 14:29   #4376
agnesuk
Wtajemniczenie

Hej Wam
Wczoraj pojechałam z Tżem do teściów. Trochę odetchnęłam, bo teściowa zajeła się Oliwką. w nocy pospałam, bo mała się obudziła tylko na jeśc i poszła spac dalej
Tż ma teraz tydzien urlopu wiec też odpocznę

dzisiaj weekend wiec pozwoliłam sobie na odrobinę przyjemności
zjadłam 3bita postanowiłam sobie jeść coś słodkiego na weekend a w tygodniu będe się trzymac diety.
Jak na razie idzie mi nieźle. jem tylko 3 posiłki dziennie, nie jem po 8, nie jem słodyczy i chyba od przyszłego tygodnia zaczne 8min legs
teściowa powiedziała,że jestem wychodzona i już próbuje we mnie pakowac całe żarcie z lodówki

Cytat:
Ewentualnie zastosuj sposób mojego TŻ z dzieciństwa: połóż się na oparciu fotela brzuchem, przyciśnie się wszystko i wyleci On mi to już nie raz polecał, ale jakoś nie skorzystałam...

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
dlaczego jutro o 4 wstajesz??? ja jutro do pracy, ale tylko 5 klientek szybko zleci
eeeee to szybko minie i wrócisz do domku

Stary 2011-12-03, 14:41   #4377
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
cytuję:
Jeśli uważasz, że ciąża zaczyna się chwili zapłodnienia to jest to działanie wczesnoporonne.
Jeśli uważasz, że ciąża zaczyna się w chwili zagnieżdżenia się zarodka - to jest to działanie antykoncepcyjne.
jak cytujesz to do końca:

Choć uważa się, że Postinor Duo podany w czasie do 72 godzin po stosunku może mieć działanie wczesnoporonne (jeśli uważasz, że ciąża zaczyna się chwili zapłodnienia) to jednak zastosowany we wczesnej ciąży (w późnej tym bardziej) nie jest lekiem poronnym. Zawarty w nim levonorgestrel należy bowiem do grupy tzw. progestagenów (od greckiego gestos - ciąża) czyli hormonów wspierających ciążę. Zastosowany więc w czasie ciązy, nawet w dużej dawce, nie spowoduje poronienia.
Stary 2011-12-03, 19:00   #4378
bita smietana
Zakorzenienie

co tu tak cicho? Nie mówcie, że wszystkie imprezują!
Stary 2011-12-03, 19:02   #4379
Sunday Rose
Zakorzenienie

Niee, ja się uczę
Stary 2011-12-03, 19:05   #4380
Loriette
Zakorzenienie

A ja się dzisiaj TŻuję i szukam kiecki na studniówkę - przerasta mnie to
BŚ, znajdę coś w Silesii!?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości