|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Hawananana witaj
![]() Mielismy inwentaryzacje w pracy i sroda, czwartek i piatek wymeczyly mnie tak, ze dzis spalam do 12.00 ![]() mialam posprzatac dom i ubrac choinek, ale wyszlo na to, ze caly dzien spedzilam na kanapie z laptopem a reszta bedzie musiala poczekac do jutra
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój brat miał Finlandię i zostało 9 butelek a moja koleżanka Pana Tadeusza |
|
|
|
|
#2133 |
|
Wtajemniczenie
|
Hawana heloł
Miło nam Cię powitać, ktoś tu ostatnio narzekał, że musza się pojawić nowe zazdrośnice, bo 'stare' się wyzaręczają i wątek umrze To ja Cię trochę pociągnę za język: ileście są razem, skąd jesteś, co robisz?![]() edit: ok widzę, że z Krakowa, witajże krakusko Rdzennie stąd?![]() Wiecie co>? Dziołchy do mnie przyjdą na drina, zorganizowałam czpisy, pizzę i co? TŻ wrócił ze zjazdu i stiwrdził, że się czuje trochę chory i zostaje No nic, będzie pił w babskim gronie (ogólnie to podejrzewam, że mu się odechciało jechać - głupeczek) ale za to zapowiedziałam, że się trochę wyluzujemy % i się wyseksimy po dwutygodniowej abstynencji po moich jazdach z plastramiCarmimnie się też ten pierwszy link podobał Magda jak to co będzie? brylanciory Niechze która się zaręczy!!!Ilsuś ja dla odmiany rozumiem o co Ci chodzi z tym googlem. Daj mu chwilę czasu. Masz prawo być smutna a on to musi uszanować i nie musi od razu się fochować, niechże chłopok wyluzuje ![]() Gothka a używasz depilatora tak non stop? Bo mnie też wrastają włoski mimo peelingów, może jakiś inny kosmetyk powinnam znaleźć, albo coś źle robie?
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-12-03 o 19:09 |
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Depilatory są fajne
Ale mówię to jako człowiek nieuleczalnie leniwy- wolę pocierpieć raz na miesiąc niż cierpieć kilka razy w tygodniu z maszynką ![]() Poza tym od 3 tygodni nie chce mi się zejść do piwnicy po buty zimowe ![]() Ciacho Także jutro się nie ważę ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Co do peelingów- ja najczęściej używam zwykłej soli zmieszanej z żelem pod prysznic. To raz na tydzień plus codziennie obowiązkowo balsam po prysznicu. Nigdy nie miałam problemu z wrastającymi włoskami. |
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Capri normalnie w szoku byłam po Twojej opowieści... współczuję takich przeżyć kochana - dobrze, że sadza schodzi w miarę ok, oby obeszło się bez malowania ![]() Gwizdaku Mrówa normalnie jest małym geniuszem to chyba dlatego, że u Was jak byłaś w ciąży wszystko się tak szybko działo i mała się przyzwyczaiła do tempa![]() Carmi ja niezmiennie polecam Finlandię no i Finlandia ma ładną butelkę i jest smaczna także rozejrzyjcie się po hurtowniach albo marketach, może wypatrzycie w okolicach świąt/sylwestra dobrą cenęa co do zaproszeń to całkiem ładne, z tego drugiego linka mi się kilka podoba, m.in. te z serduszkami idziemy dzisiaj na "szpiega" do kina, niestety mój anty-komediowo-romantyczny mąż nie dał się namówić na listy do m... chyba będę musiała jakąś kumpelę wyciągnąć
|
#2136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a odpowiadając na Twoje pytania: rodzinnie lubelszczyzna, teraz Kraków, docelowo - zagranica. robić to niestety nic nie robię, skoczyłam studia i jestem magistrem na bezrobociu. ŻAL najbardziej na świecie nienawidzę szukać pracy ![]() z moim ukochanym blondasem jestem od kwietnia 2010 roku, to było coś na kształt miłości od pierwszego wejrzenia. stażu nie mamy długiego, ale nasz związek jest dość hmm intensywny.. narazie od tygodnia dzieli nas ta nieszczęsna odległość:/ Carmelova, masz jeszcze trochę tego ciasta? ze mnie taki łasuch - zjadłam już te wafle ale Twój wypiek też by poszedł a co do zaprzstania używania depilatora - też przestałam, teraz przez to zapalenie mieszków zaprzestałam używać czegokolwiek i wyglądam jak małpka. wyobrażacie sobie chodzenie z ponad dwutygodniowym zarostem na nogach?
|
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
W ogóle już nie mam czasu na nic . Mieliśmy wybrać się do księdza zamówić termin i już kolejny tydzień zwlekamy z tym ponieważ nie mamy czasu Nadrobić wątek to nawet nie mam szans ![]() mam nadzieję, że niebawem wbiję się w rytm pracy ponieważ od stycxznia ruszamy z resztą przygotowań ślubnych . Carmi u brata był krupnik i szczerze powiem u nas w rodzinie cały czas gości na stołach |
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() i witam Hawanę w naszym gronie ![]() dzisiaj miałam elementy pedagogiki a potem psychologię pracy - dzień zleciał bardzo szybko i były ciekawe wykłady ![]() mam amanta na studiach - koleś lat 40, w sumie całkiem przystojny puścił mi tekst "ooo koleżanki nie było na ostatnich zajęciach i nie było na kim oka zawiesić" taaa Glen ja nawet męża nie próbowałam wyciągać na Listy do M. może razem się wybierzemy? oczywiście luźno puszczam propozycję
|
#2139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mam najlepsze studia na świecie
![]() Cytat:
![]() NIE OBCINAć !! Wiem, że taki goły badyl nie wygląda za dekoracyjnie, ale szkoda obcinać i pozbawiać się kolejnych kwiatów. Dla zwolenników ciachania falków po kwitnieniu mam przykład mojego - kwiaty przekwitły, został goły, rozgałęziony pęd, w międzyczasie odbił nowy, który ma już bardzo duże pączki, a na starym pędzie galopują aż trzy nowe gałązki wszystko rozkwitnie w mniej więcej tym samym czasie - będzie miał ze 30 kwiatów na raz Skąd pomysł, że choinka jest szyszkowa? ![]() Nie jest - zrobiłam "dizajnerską", nowoczesną choinkę w stylu glamour ![]() Cytat:
Cytat:
Nikt nie narzekał (chyba) - ja nie wiem, bo wódki wtedy jeszcze nie piłam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Muszę się czymś pochwalić ![]() W piątek żulik spod budki z tostami zaprosił mnie na kawę Co za pech, że musiałam lecieć do pracy ![]()
|
||||
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 storczyki puściły mi nowe pędy a przy okazji wypuściły gałązki ze starych już mam pierwsze 3 kwiaty
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedak z tego żula
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden tylko, ten biedaczek ze szczątkowymi korzeniami ledwo żyje i to trochę moja wina, bo niepotrzebnie pozwoliłam mu drugi raz zakwitnąć ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Ale ja nie piję kawy ![]() Mąż skwitował, że jak się ma taki tyłek, to nie ma się co dziwić, że zaczepiają faceci |
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do wspólnego wyjścia to super pomysł! kiedy by Ci pasowało? mi np. w środę po Twojej pracy (wtedy są chyba nawet jakieś tanie bilety z orange?) ![]() aha no i witam nową zazdrośnicę ![]() w ogóle to ja z Wami na wątku już dwa lata jestem prawie... ale to zleciało a ile się pozmieniało w tym czasie
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Hawanana ja tez pochodzę z lubelszczyzny
|
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no środy są z orange 2 bilety w cenie jednego a seans jest np. o 14:30 albo 17:00 o której by Ci pasowało?no i żulik pewnie potwierdzi też
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
Mojemu Tżtowi bardzo się film podobał, chociaż w komediach romantycznych nie gustuje
|
|
|
|
#2151 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Naj zobaczysz jak się zaręczysz to nikt Ci nie uwierzy i nikt nie pogratuluje i nikt się nie ucieszy bo będziemy myśleć, że znowu nas wkręcasz. Jesteś straszna!
Carmi zaproszenia niezłe i fajna cena. Co do wódki to ostatnio opracowałam z kolegą metodologię testowania A tż mówił coś o wyborowej że ok i chyba tę wybierze. Bo w sumie to ja się do tego nie mieszam. hawananana witaj Cytat:
![]() Co do zaproszeń to ja zamówiłam próbki tych pierwszy wzór http://allegro.pl/show_item.php?item=1926370132 http://allegro.pl/show_item.php?item=1926370134 http://allegro.pl/show_item.php?item=1913852825 wzór 7 Nudziło mi się to zrobiłam zakupy za 6 zł
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2011-12-03 o 19:56 |
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mąż nie cierpi polskich filmów więc nie da rady go przekonać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zaproszeń, to pierwsze i trzecie śliczne
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poważnie to skłaniam się ku czemuś b. prostemu i najlepiej składanemu na 3 - coś jak ten trzeci link. Chyba, że wymyślę jakiś kolor/motyw przewodni to będę dobierać pod tym kątem.
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Hawana hej
![]() Po pierwsze: byłyśmy z mamą w Almie, przywiozłyśmy dużo fajnych rzeczy, po drodze zahaczyłyśmy o MM i kupiłyśmy w końcu blender ochrzciłam go i ubiłam Śnieżkę po drugie: Sports Active 2 uzależnia - stwierdzam oficjalnie! Po powrocie do domu zrobiłam jeszcze jeden program, już bez tutoriali, w wersji hard. Wyklinałam tę trenerkę w sześciu językach pot spływa mi po tyłku ale super sprawa! Serio, najchętniej poćwiczyłabym dalej, gdyby to nie było niezdrowe ![]() Patrzcie, co mi wysłał Christian http://www.maltain360.com/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Tobie by pasowało na tę godzinę?Cytat:
![]() a właśnie, Najka jesteś straszna! mi się też już gorąco zrobiło
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks jak te kwadratowe przyjdą musisz zrobić mi foteczkę i opisać czy są ok
![]() Ja choruję na kwadratowe zaproszenia |
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

i w rękę. No to P. powiedział: "Daj mi rękę, proszę" - i tak oto zostałam poproszona o rękę

13.03.2008
Miło nam Cię powitać, ktoś tu ostatnio narzekał, że musza się pojawić nowe zazdrośnice, bo 'stare' się wyzaręczają i wątek umrze