![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Cytat:
Hmm ja właściwie siostrze TŻ też nic nie kupowałam nigdy, mamy dość chłodne stosunki ze sobą, zawsze TŻ kupuje a ja się dokładam i nie interesuje mnie co on tam jej kupuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz w Empiku są różne świetne gadgety świąteczne, oglądałam je chyba 2h (akurat Silesia Katowice, ogromny Empik), takie bajery. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam mini prezent świąteczny ![]() ![]() To co załączam to nie moja robota, moje są liliowo - fioletowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale dziewczyny WESOŁYCH ŚWIĄT I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROKU cobyśmy dotrwały w pełnym a nawet powiekszonym składzie, pełne zapału i szcześliwe z naszymi TŻ-tami do naszych ślubów w 2014 ![]() I nie spić sie na sylwestrze
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Radosnych, spokojnych Świąt i wszelkiej pomyślności w 2012 roku!
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zdrowych, spokojnych, pogodnych świąt, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze z TŻ u boku! Mnie mój powiedział że chce się zaręczać w 2012 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 | ||
Rozeznanie
|
Hello!
![]() Święta, święta i po świętach. Aczkolwiek my (ja, TŻ i nasza córeczka) nadal pomieszkujemy chwilowo u teściów ![]() Wracamy do siebie dopiero po Nowym Roku, gdyż babcia ma się zaopiekować Gabrysią w sylwestrową noc, żebyśmy mogli trochę poszaleć ... Święta bardzo udane (w końcu pierwsza Gwiazdka z Naszą Gwiazdką ![]() Nie spodziewałam się aż tak wspaniałej atmosfery, pozostaną przemiłe wspomnienia i setki zdjęć ![]() Szkoda tylko, że tak się spasłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale to pewnie dopiero po ślubie. Już widzę oczami wyobraźni moją Gabrysię biegającą po ogrodzie ![]() Narazie u teściów będzie mieć raj, ale własny dom to będzie nasz priorytet... Ah, zapomniałabym o najważniejszym. Dziewczyny! Życzę Wam szampańskiej zabawy, niezapomnianego Sylwestra oraz spełnienia marzeń w 2012! ![]()
Gabrysia 04.06.2011 <3 Edytowane przez enchantresss Czas edycji: 2011-12-29 o 12:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
![]()
Dokładnie święta święta i po świętach ale kilogramów przybywa
![]() ![]() Ja również życzę szampańskiej zabawy i Spełnienia marzeń w nowym 2012 roku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie dziewczyny
![]() ![]() chcialam dolaczyc do Waszego grona PM 2014 ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie!
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
mala_czarna_21 Witaj!
U nas też plany coraz bardziej skrystalizowane, zaraz po oświadczynach chcemy zarezerwować restaurację i ustalić wstępnie co i jak ![]() A oświadczyn coprawda jeszcze nie było, ale TŻ mówi żebym czekała i że napewno w tym roku ![]()
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() No cóż, czas leci nieubłaganie ![]() ![]()
#734 |
Zakorzenienie
|
My już po zareczynach troooche
![]() ![]() ![]() ale jak na razie w lutym/marcu bedziemy placic zaliczki na te najwazniejsze elementy a potem zawieszamy temat na rok lub poltora ![]()
![]() |
#735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I też miał być 2013 ale jest 2014. Tyle że my bedziemy rezerwować dopiero w wakacje. Myśle że będzie w sam raz. ![]()
![]() |
#736 |
Winter is coming
|
cześć
![]() zgłaszam się i ja ![]() ![]() ![]() Rok wybrany nieprzypadkowo, bo w 2013 nie da rady z uwagi na mój egzamin zawodowy. Jeszcze się nie zaręczyliśmy, nie wiem nawet, czy to nastąpi. Ale datę już mamy i poza tym nic więcej, nie wiem nawet jak się za to zabrać i kiedy zacząć coś rezerwować ![]() ![]()
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Winter is coming
|
aa bo my jesteśmy tacy trochę inni
![]() Moja i jego rodzina już nam suszą głowy o ten ślub od kilku ładnych lat, więc niech w końcu go mają ![]() Oboje jesteśmy już po studiach, pracujemy, to co nam szkodzi ![]()
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam! ![]() Ja Ci powiem tak, nie bierz ślubu dla rodziny, weź go dla siebie i taki, jaki Ty sobie zamarzysz ![]() My też chcemy mały, cichy, skromny ślub ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Winter is coming
|
Nie no będzie po mojemu
![]() ![]() Będzie na około 70, z DJem, żadnych durnych zabaw, żadnego kamerzysty, żadnego disco polo, żadnych plenerów i wielu innych rzeczy. Zaprosimy najbliższą rodzinę i najlepszych znajomych, tyle ![]()
#741 |
Raczkowanie
|
![]()
A u mnie będzie spore wesele ja również myślę o DJ-ju na weselu Film z wesela jakiś nie długi .
![]() ![]() ![]() Ale wiadomo każdy robi jak chce i według tego co mu się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Okazuje się, że tego samego dnia będziemy miały ślub. My również wybraliśmy 21/06, ale bez żadnego znaczącego powodu. W związku będziemy wówczas 7 lat (10 maja mamy rocznicę), więc może na pierwszy taniec zagrają nam "Siódmy rok" ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
Razem z mamą chcemy się wybrać wiosną do Gościńca, w którym bym chciała mieć wesele i porozmawiać o ich planach związanych z budową drugiej sali. Póki co mają taką na 70 osób, a my potrzebujemy na 90. Wieść gminna niesie, że druga sala ma powstać już w tym roku. My jednak wolimy się upewnić i osobiście zapytać, a jak sali nie dobudują to będziemy szukały czegoś innego. W sumie, to już mamy coś na oku ![]() Mój TŻ jest zdania, że wszelkie rozmowy dotyczące naszego wesela powinniśmy zacząć dopiero w grudniu, a w 2013 r. rozpocząć rezerwowanie.
![]() |
#743 | |
Winter is coming
|
Ja myślę, że teraz trzeba się powoli rozglądać za salą, bo może ktoś już mój termin zarezerwuje i klops
![]() A reszta to już później. xPaulax19 pewnie, że każdy musi zrobić, jak mu pasuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() U mnie na pierwszy taniec będzie Nothing else matters, może oklepane, ale z tą piosenką mamy oboje wiele wspomnień
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
Cześć kochane
![]() No to u mnie się już sporo rozjaśniło. ![]() Termin: 30.08.2014r. Dworek Śląski w Raciborzu, 170zł/os. z napojami bez ograniczeń, tortami, ciastami i w ogóle wszystkim. ![]() Na weselu będzie ok. 80 osób. ![]() Generalnie, jeśli chodzi o pierwszy taniec, chcemy zrobić coś "do jaj" na show, jak i coś poważnego - być może nasza ukochana salsa. ![]() Najprawdopodobniej zagra nam DJ Tomasz Kargol (z Radia 90, świetny wodzirej!), więc wybór piosenki na pierwszy taniec jest ogromny. Musimy to przemyśleć. ![]() Poza tym chyba nic się nie zmieniło... ![]() Mieszkamy sobie razem, układa się świetnie, także (odpukać!) nic złego się nie wydarzy. ![]() Zaręczyny były 30.07.2011r. nad Morskim Okiem, także problem powiadamiania rodzin mamy z głowy. ![]() Teraz tylko odliczać i powolutku organizować w przyszłym roku samochód, fotografa, kamerzystę i DJ'a. ![]() ![]() A jak tam u Was, co słychać? ![]() Ja Wam tak szybciutko powiem, że tragicznie nas przyjęto we Wrzosach w Radlinie - tzn o ile jest tam przytulnie i ładnie, to z drogi nie wiadomo, czy to dom prywatny, czy dom weselny. Nikt nam nic nie powiedział sam od siebie, nie zareklamował się, nie powiedział nic o menu - wszystko mamy wiedzieć ze strony internetowej i poza tym to tylko zobaczyć sobie salę i albo podpisać umowę albo nie. Dziwne to było co najmniej, a szkoda, bo zapowiadało się nieźle wg opinii innych, które czytałam na Internecie. Wybraliśmy Dworek Śląski w Raciborzu, bo po pierwsze: powalił mnie wygląd samego Domu (rany, wygląda jak pałacyk!), w środku jest przepięknie, sala jest przestronna i spokojnie 100 osób może tańczyć. ![]() ![]() ![]() Kelnerki i kelnerzy bardzo, a to bardzo mili, mogę powiedzieć, że mają 11/10 punktów, jeśli chodzi o gościnność. ![]() To chyba tyle, niebawem napiszę coś więcej. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję! ![]() ![]() My myślimy nad 6 września ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jedynym mankamentem "Gościńca" jest zbyt mała sala (pisałam o tym wcześniej). Także jak się rozbuduje, to nasze weselisko będzie w nim.
![]() |
#747 | |
Rozeznanie
|
![]()
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczynki, szybkie jesteście z tymi salami
![]() Ja myśle że przed wakacjami nic nie ruszymy w tej kwesti ale bardzo chętnie poczytam czym się sugerowałyście wybierając salę i na co zwrócić uwagę/ o co zapytać itp.
#749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest hotel, więc spanie zapewnione w razie czego dla gości. No i apartament dla młodych. Sala do tańczenia obok, trochę mała, ale my ciągle nie wiemy czy chcemy małe przyjęcie, czy obiad... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.