![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
🦄
|
#2975 |
Zadomowienie
|
Mialam juz sie w tym watku nie udzielac,ale po ostatniej wymiance krew mnie zalala.
Wymienialam sie z wizazanka,z racji mniejszej ilosci przekupek wyslalam swoja przesylke pierwsza<miniatura meteorow Guerlain, 50g masla TBS plus gratisy,ale one praktycznie nie wchodzily w sklad wymianki>, mialam dostac odlewke 30ml perfum<za meteorki> i odlewke masla do ciala<za maslo TBS> Wizazanka moja przesylke otrzymala, nie bylo zadnych zarzutow. Kilka dni temu dostalam jej przesylke-perfumy i .....mini probeczke masla jaka sie dostaje w sklepie. Zatkalo mnie, bo ona doskonale wiedziala ile tego masla ode mnie dostanie. Moja paczka doleciala do niej pierwsza i naprawde miala dziewczyna odwage wlozyc ta kpine do swojej paczki. Wystawilam neutralna przekupke, dostalam taka sam w odwecie-bo brak checi do dogadania sie. Przepraszam bardzo, paczki obie dostalysmy,wiec wymianka zakonczona,dogadywac mozna sie przed wymianka,a nie po, ale trzeba miec tupet zeby za 50g wlozyc cos 5gramowego i jeszcze miec pretensje po wymianie. Do etgo smiesznego pojemniczka mogla sobie przelozyc moje maslo,a reszte odeslac. Co za naciagarstwo!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
cóż zawsze istnieje możliwość dogadania się nawet PO wymiance jeśli obydwie strony nie są zadowolone
![]() powtarzam że nie miałam w co innego odlać poza tym próbka to próbka - "na wypróbowanie" ![]() chciałam masła tylko na spróbę - aby poznać zapach.... sama wysłałaś większą ilość a co do mojej "kpiny" masła mówiłam że sama mam 1/3 z 200 ml....... ![]() btw komentarz można uznać (nie trzeba) za odwetowy ponieważ była to reakcja na Twój neutral na który moim zdaniem nie zasłużyłam bo można było się ze mną dogadać ![]() raz miałam sytuację że wymieniłam się z dziewczyną, gamoń ze mnie bo wysłałam co innego ![]() dostała dwie rzeczy, mogłabym narzekać żem stratna ale szkoda życia na narzekanie ot po prostu zapłaciłam za swój błąd ![]()
#2977 |
Zadomowienie
|
Ja Ci oddalam wszystko co zostalo mi z duzego,spodziewalam sie podobnej pojemnosci lub niewiele mniejszej,a nie tej kpiny-takie rzeczy to ja dodaje jako gratisy, ktore rownie dobrze mozna dostac w sklepie. Nie mam czasu na dosylki itp., bylo dwa razy pomyslec zanim wysylalas-ze tez mialas czelnosc za pelnowymiarowy produkt dac probke, WSTYD!
Poza tym napisalam Ci moje zdanie w wiadomosci prywatnej, odpisalas jedynie "przykro mi,ze jestes zawiedziona wymianka"-to jest Twoje dogadanie sie?? Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2011-12-12 o 05:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zadomowienie
|
No wlasnie to rzekomo ja sie nie chcialam dogadywac.Nie bylo agresywnego tonu-niestety nie mam swojej wypowiedzi zachowanej, jesli Awunia zechce moze przytoczyc moj list.ktory do niej wyslalam po otrzymaniu paczki.
Napisalam o tym tutaj,bo dostalam neutrala,za to ze "nie mialam ochoty za dogadanie sie". Odpowiedz dostalam taka jak zacytowalam, pozniej napisalam jeszcze jeden list,na ktory juz nie dostalam odpowiedzi,wiec wystawilam przekupke,a teraz Awunia pisze,ze nie chcialam sie dogadac,gdy z jej strony dostalam "przykro mi", to chyba nie jest dogadanie,a moze sie myle? Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2011-12-12 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() powiem Ci , że jeszcze parę takich wpisów Twoich i nikt się nie będzie chciał z Tobą wymienić (każdy się będzie bał, że jego rzeczy nie spełnią Twoich oczekiwań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
Napisalam wiadomosc prywatna o tej przesylce do Awuni, ze jestem zawiedziona przesylka,ze to nie tak itd, odpisala jedynie "przykro mi", napisalam drugi list bez echa,wiec "dogadywania" na priv nie bylo zadnego. Przepraszam,ze cenie uczciwosc i walcze o sprawiedliwosc,jesli komus to przeszkadza do wymianek nie zmuszam. Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2011-12-12 o 09:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec masz nauczke , jako ze Ty wysylasz ze stanow i przesylki rowniez tam leca powinnas z wizazankami ustalac wszystkie najmniejsze szczegoly przed wysylka...bo potem sie to po prostu nie pyli ze tak powiem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
tylko że chodzi też o formę jakąTwoje posty przyjmują, nieprzyjemna to eufemizm ![]() I podpisuję się pod postem Białej Damy
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zadomowienie
|
Nie,ale roznie mozna interpretowac "na sprobowanie", bo dla mnie np. na sprobowanie to pojde sobie do TBS i wloze palce do masla.
Jestem po prostu zawiedziona,ze wyslalam tyle,bo liczylam,ze wizaznka wysle podobnie. No mi by bylo wstyd za pelnowymiarowy produkt wyslac probke,a jesli nie mialaby pojemnika, mogla wyjac z mojego masla jak na probke i sobie zostawic reszte mi odsylajac-dolaczajac do wysylki. Wtedy chyba byloby uczciwiej. Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2011-12-12 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie z tym, bo to zadne tlumaczenie nie jest ze sie pojemnika nie ma , mogla uzyc tego co dostala od Ciebie ....fakt
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego na tym forum piszemy wyraźnie dużymi literami ile sobie wysyłamy, żeby nie dochodziło do takich sytuacji jaką opisujesz. i powiem szczerze, że awunia w tym momencie napisała Ci prawdę, że jej przykro, bo przecież Cię nie okłamała, wysłała na spróbowanie (nie deklarowała pojemności, a na próbkę to i 2 gramy się nadadzą ![]() wiesz ja czasem od kogoś coś w gratisie dostanę, a sama nic nie wysyłam ... i też może ta druga osoba jest zawiedziona, bo wyobraża sobie, że ja się domyślę i coś dorzucę (ale ja nic nie wysyłam, bo nie mam nic do oddania więcej i skoro nikomu się nie deklarowałam na piśmie, to i nikt pretensji nie powinien mieć) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-12-12 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
A nie sadzisz,ze gdy dostala pelnowymiarowy produkt ode mnie,a mi chciala dac probke powinna wyjac z mojego masla powidzmy te 5g i sobie zostawic, reszte mi odsylajac? Poza tym,ja napisalam ze wysle 50g-nie bylo protestow, nie pisala "ja Ci tyle nie wysle,ja nie mam takich pojemnikow itd" nie takiego.
Wiedziala co dostanie i nie zareagowala, uwazasz,ze slusznie? Gratisy,przynajmniej ode mnie,nie wchodz w sklad wymianki tylko jako dodatki i ja nigdy za nie niczego nie oczekuje,bo gratis to gratis. Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2011-12-12 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz racje ![]() ![]() ![]() A co do gratisow to chyba jednak zupelnie odrebna sprawa bo to nie ejst obowiazek zeby wyslac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
no niestety w życiu tak jest , że na niedomówieniach tylko tracimy ![]() dlatego następnym razem pisz konkretnie czego oczekujesz, że np. pojemność taka i taka za taką samą pojemność. unikniesz wtedy rozczarowań ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zadomowienie
|
Tak,tu masz calkowita racje. Po prostu naiwnie wierzylam na rowna wymianke,a wyszlo jak wyszlo. Szkoda. Mam nauczke,aby nie ufac za bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki chyba kazda z nas sie rozczarowala w jakis sposob, mniejszy czy wiekszy bez znaczenia, najwazniejsze jest to zeby jakos sie dogadac , sama sie tego ostatnio nauczylam, niepotrzebnie wyciagac jedna sprawe na ciuchowym ale mneijsza z tym , tez mam nauczke
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2996 | |
Zadomowienie
|
Dziekuje Biala Damo,ale jak widac nie do konca potrafie sie odnalezc w tych wymiankach, choc przyznam ze na poczatku zlapalam bakcyla,bo poprzednie wymianki byly przesymaptyczne i bardzo uczciwe, no ale kiedys trzeba sie spalic,zeby nie bylo za rozowo:-/
Pozdrawiam i zycze milego dnia ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybka dziewczyna jestem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Że się wtrącę...
![]() ![]() I druga sprawa: margines na błędnie podjęte decyzje, błędną ocenę sytuacji. Mam za sobą dobrze ponad 100 wymian i wierzcie mi,nie raz się nacięłam ![]() ale cóż,nie ma ryzyka - nie ma zabawy ![]() Pozdrawiam wszystkich przedświątecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
a ja tylko czekałam aż ktoś poruszy temat klikowy
![]() co by się nie działo, komu by się uwagi nie zwróciło zawsze prędzej czy później się okazuje,że n wizażu są kliki i mafie ![]()
#3000 |
Zakorzenienie
|
Napisalam wyraznie ze tak odczuwam i zdania nie zmienie, co czlowiek to opinia, moze to niektorych bawic czy smieszyc...mowi sie trudno
![]() A tak zmieniajac temat znow to prezenty popakowane juz macie??choinki poubierane?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.