Czarna lista targowisko- plotki - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 11:50   #2971
Soso
Zakorzenienie

Przekupka: 117 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
No właśnie, jak mi starej krowie mogło się to przydarzyć
oj tam, oj tam. My tu po prostu lubimy klimaty bdsm
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 11:58   #2972
Marigold19
🦄

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
oj tam, oj tam. My tu po prostu lubimy klimaty bdsm
Ja też lubię baciki

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 12:05   #2973
Soso
Zakorzenienie

Przekupka: 117 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Ja też lubię baciki
No i juz wiadomo, skąd brak miesiąca w tytule Nic się nie ukryje ;-)
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 12:57   #2974
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Misi, zapomniałam GRUDNIA w tytule wątku- dopiszesz mi?
do usług

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 21:43   #2975
ewicek83
Zadomowienie

Przekupka: 34 pkt / 95% pozyt.

Mialam juz sie w tym watku nie udzielac,ale po ostatniej wymiance krew mnie zalala.
Wymienialam sie z wizazanka,z racji mniejszej ilosci przekupek wyslalam swoja przesylke pierwsza<miniatura meteorow Guerlain, 50g masla TBS plus gratisy,ale one praktycznie nie wchodzily w sklad wymianki>, mialam dostac odlewke 30ml perfum<za meteorki> i odlewke masla do ciala<za maslo TBS>
Wizazanka moja przesylke otrzymala, nie bylo zadnych zarzutow.
Kilka dni temu dostalam jej przesylke-perfumy i .....mini probeczke masla jaka sie dostaje w sklepie. Zatkalo mnie, bo ona doskonale wiedziala ile tego masla ode mnie dostanie. Moja paczka doleciala do niej pierwsza i naprawde miala dziewczyna odwage wlozyc ta kpine do swojej paczki.
Wystawilam neutralna przekupke, dostalam taka sam w odwecie-bo brak checi do dogadania sie.
Przepraszam bardzo, paczki obie dostalysmy,wiec wymianka zakonczona,dogadywac mozna sie przed wymianka,a nie po, ale trzeba miec tupet zeby za 50g wlozyc cos 5gramowego i jeszcze miec pretensje po wymianie. Do etgo smiesznego pojemniczka mogla sobie przelozyc moje maslo,a reszte odeslac. Co za naciagarstwo!!
ewicek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 00:16   #2976
awunia
Zakorzenienie

Przekupka: 99 pkt / 100% pozyt.
GG do awunia

cóż zawsze istnieje możliwość dogadania się nawet PO wymiance jeśli obydwie strony nie są zadowolone

powtarzam że nie miałam w co innego odlać poza tym próbka to próbka - "na wypróbowanie"
chciałam masła tylko na spróbę - aby poznać zapach.... sama wysłałaś większą ilość

a co do mojej "kpiny" masła mówiłam że sama mam 1/3 z 200 ml.......

btw komentarz można uznać (nie trzeba) za odwetowy ponieważ była to reakcja na Twój neutral na który moim zdaniem nie zasłużyłam bo można było się ze mną dogadać

raz miałam sytuację że wymieniłam się z dziewczyną, gamoń ze mnie bo wysłałam co innego ale po zwróceniu uwagi dosłałam (cały czas czekała z przekupką)

dostała dwie rzeczy, mogłabym narzekać żem stratna ale szkoda życia na narzekanie

ot po prostu zapłaciłam za swój błąd
Stary 2011-12-12, 03:11   #2977
ewicek83
Zadomowienie

Ja Ci oddalam wszystko co zostalo mi z duzego,spodziewalam sie podobnej pojemnosci lub niewiele mniejszej,a nie tej kpiny-takie rzeczy to ja dodaje jako gratisy, ktore rownie dobrze mozna dostac w sklepie. Nie mam czasu na dosylki itp., bylo dwa razy pomyslec zanim wysylalas-ze tez mialas czelnosc za pelnowymiarowy produkt dac probke, WSTYD!

Poza tym napisalam Ci moje zdanie w wiadomosci prywatnej, odpisalas jedynie "przykro mi,ze jestes zawiedziona wymianka"-to jest Twoje dogadanie sie??

Edytowane przez ewicek83
Czas edycji: 2011-12-12 o 05:15

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-12, 07:11   #2978
Gofrzyca
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez ewicek83 Pokaż wiadomość
Ja Ci oddalam wszystko co zostalo mi z duzego,spodziewalam sie podobnej pojemnosci lub niewiele mniejszej,a nie tej kpiny-takie rzeczy to ja dodaje jako gratisy, ktore rownie dobrze mozna dostac w sklepie. Nie mam czasu na dosylki itp., bylo dwa razy pomyslec zanim wysylalas-ze tez mialas czelnosc za pelnowymiarowy produkt dac probke, WSTYD!

Poza tym napisalam Ci moje zdanie w wiadomosci prywatnej, odpisalas jedynie "przykro mi,ze jestes zawiedziona wymianka"-to jest Twoje dogadanie sie??
jak napisałaś w takim agresywnym tonie jak tutaj piszesz to się nie dziwię, że awunia nie chciała się z tobą dogadywać. Spuść z tonu a łatwiej ci będzie coś załatwić.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 08:10   #2979
ewicek83
Zadomowienie

No wlasnie to rzekomo ja sie nie chcialam dogadywac.Nie bylo agresywnego tonu-niestety nie mam swojej wypowiedzi zachowanej, jesli Awunia zechce moze przytoczyc moj list.ktory do niej wyslalam po otrzymaniu paczki.
Napisalam o tym tutaj,bo dostalam neutrala,za to ze "nie mialam ochoty za dogadanie sie". Odpowiedz dostalam taka jak zacytowalam, pozniej napisalam jeszcze jeden list,na ktory juz nie dostalam odpowiedzi,wiec wystawilam przekupke,a teraz Awunia pisze,ze nie chcialam sie dogadac,gdy z jej strony dostalam "przykro mi", to chyba nie jest dogadanie,a moze sie myle?

Edytowane przez ewicek83
Czas edycji: 2011-12-12 o 08:13
Stary 2011-12-12, 08:36   #2980
jarzo83
Zakorzenienie

Przekupka: 66 pkt / 100% pozyt.

hej ho wiecie co dziewczyny chyba glownym bledem bylo nieokreslenie ile tego masla ma Ewunia wyslac ??bo gdybys Ewicku napisala do niej ze chcesz dana ilosc pewnie by Ci wyslala, no ale z drugiej strony TY Ewicku dajac spora odlewke masla spodziewalas sie tez w miare rozsadnej ilosci -i tu sie wcale nie dziwie...a co do dogadywania to jednak powinnyscie ustalic przed bo jak Ewicek mowi takie odsylki do usa tez koszruja i to wcale nie malo...
jarzo83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 08:37   #2981
Biała Dama
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

tu się nie ma co spodziewać, tylko trzeba wyraźnie pisać na ile ml się umawiacie jeszcze przed wymianą i wtedy można czuć się zawiedzionym lub nie... pisz, że wysyłasz np. 100 ml odlewki i oczekujesz tyle samo od drugiej strony wtedy nie będzie rozczarowań

powiem Ci , że jeszcze parę takich wpisów Twoich i nikt się nie będzie chciał z Tobą wymienić (każdy się będzie bał, że jego rzeczy nie spełnią Twoich oczekiwań), wszystko poruszasz na forum publicznym, zamiast dogadać się na pw, lub poprosić najpierw o interwencję moda. Ten wątek to ostateczność, a jak widać da się najpierw dogadać, bo wizażanki Ci odpisują i nie znikają z forum .
Biała Dama jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-12, 09:02   #2982
ewicek83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jarzo83 Pokaż wiadomość
hej ho wiecie co dziewczyny chyba glownym bledem bylo nieokreslenie ile tego masla ma Ewunia wyslac ??bo gdybys Ewicku napisala do niej ze chcesz dana ilosc pewnie by Ci wyslala, no ale z drugiej strony TY Ewicku dajac spora odlewke masla spodziewalas sie tez w miare rozsadnej ilosci -i tu sie wcale nie dziwie...a co do dogadywania to jednak powinnyscie ustalic przed bo jak Ewicek mowi takie odsylki do usa tez koszruja i to wcale nie malo...
Tak to chyba byl moj blad,ale sadzilam,ze skoro napisalam,ze wysle 50g to spodziewalam sie podobnej pojemnosci.a Awunai nie protestowala gdy jej pisalam ile wysle,wiec myslalam,ze wysle podobna ilosc. I dokladnie to co napisalas o odsylkach-wiem,ze przesylki miedzynarodowe kosztuja i dlatego jestem ogolnie temu przeciwna. Po prostu bardzo mnie to zdziwilo, no dobrze-zaszokowalo, ze Awunia dostala ode mnie taka ilosc,a w zamian wyslala malusia probke.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Biała Dama Pokaż wiadomość
tu się nie ma co spodziewać, tylko trzeba wyraźnie pisać na ile ml się umawiacie jeszcze przed wymianą i wtedy można czuć się zawiedzionym lub nie... pisz, że wysyłasz np. 100 ml odlewki i oczekujesz tyle samo od drugiej strony wtedy nie będzie rozczarowań

powiem Ci , że jeszcze parę takich wpisów Twoich i nikt się nie będzie chciał z Tobą wymienić (każdy się będzie bał, że jego rzeczy nie spełnią Twoich oczekiwań), wszystko poruszasz na forum publicznym, zamiast dogadać się na pw, lub poprosić najpierw o interwencję moda. Ten wątek to ostateczność, a jak widać da się najpierw dogadać, bo wizażanki Ci odpisują i nie znikają z forum .
Prosze o dokladne przeczytanie moich wypowiedzi.
Napisalam wiadomosc prywatna o tej przesylce do Awuni, ze jestem zawiedziona przesylka,ze to nie tak itd, odpisala jedynie "przykro mi", napisalam drugi list bez echa,wiec "dogadywania" na priv nie bylo zadnego.
Przepraszam,ze cenie uczciwosc i walcze o sprawiedliwosc,jesli komus to przeszkadza do wymianek nie zmuszam.

Edytowane przez ewicek83
Czas edycji: 2011-12-12 o 09:07
Stary 2011-12-12, 09:05   #2983
jarzo83
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to chyba byl moj blad,ale sadzilam,ze skoro napisalam,ze wysle 50g to spodziewalam sie podobnej pojemnosci. I dokladnie to co napisalas o odsylkach-wiem,ze przesylki miedzynarodowe kosztuja i dlatego jestem ogolnie temu przeciwna. Po prostu bardzo mnie to zdziwilo, no dobrze-zaszokowalo, ze Awunia dostala ode mnie taka ilosc,a w zamian wyslala malusia probke.

Wiec masz nauczke , jako ze Ty wysylasz ze stanow i przesylki rowniez tam leca powinnas z wizazankami ustalac wszystkie najmniejsze szczegoly przed wysylka...bo potem sie to po prostu nie pyli ze tak powiem ja [pewnie tez bylabym zawiedziona ze dostalam kapke masla wysylajac spora odlewke, dlatego trzeba pytac o wszystkie wady, zalety produktow i dokladnie okreslac ich pojemnosc zeby nie bylo szoku...bo my bedac w polsce to sie jakos dogadamy na pw, i mozemy sobie produkty smialo poodsylac bo koszty wcale nie sa takie jak u Ciebie
Stary 2011-12-12, 09:05   #2984
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Tak to chyba byl moj blad,ale sadzilam,ze skoro napisalam,ze wysle 50g to spodziewalam sie podobnej pojemnosci. I dokladnie to co napisalas o odsylkach-wiem,ze przesylki miedzynarodowe kosztuja i dlatego jestem ogolnie temu przeciwna. Po prostu bardzo mnie to zdziwilo, no dobrze-zaszokowalo, ze Awunia dostala ode mnie taka ilosc,a w zamian wyslala malusia probke.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Prosze o dokladne przeczytanie moich wypowiedzi.
Napisalam wiadomosc prywatna o tej przesylce do Awuni, ze jestem zawiedziona przesylka,ze to nie tak itd, odpisala jedynie "przykro mi", napisalam drugi list bez echa,wiec "dogadywania" na priv nie bylo zadnego.
Przepraszam,ze cenie uczciwosc i walcze o sprawiedliwosc,jesli komus to przeszkadza do wymianek nie zmuszam.

tylko że chodzi też o formę jakąTwoje posty przyjmują, nieprzyjemna to eufemizm.
I podpisuję się pod postem Białej Damy

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:08   #2985
Biała Dama
Zakorzenienie

ok.
ale czy dokładnie napisałyście przed wymianą pojemność tych odlewek? Ty napisałaś , że wysyłasz 50 g a awunia też potwierdziła, że wyśle 50g ?
Stary 2011-12-12, 09:14   #2986
ewicek83
Zadomowienie

Nie,ale roznie mozna interpretowac "na sprobowanie", bo dla mnie np. na sprobowanie to pojde sobie do TBS i wloze palce do masla.
Jestem po prostu zawiedziona,ze wyslalam tyle,bo liczylam,ze wizaznka wysle podobnie. No mi by bylo wstyd za pelnowymiarowy produkt wyslac probke,a jesli nie mialaby pojemnika, mogla wyjac z mojego masla jak na probke i sobie zostawic reszte mi odsylajac-dolaczajac do wysylki. Wtedy chyba byloby uczciwiej.

Edytowane przez ewicek83
Czas edycji: 2011-12-12 o 09:18
Stary 2011-12-12, 09:17   #2987
jarzo83
Zakorzenienie

Cytat:
Nie,ale roznie mozna interpretowac "na sprobowanie", bo dla mnie np. na sprobowanie to pojde sobie do TBS i wloze palce do masla.
Jestem po prostu zawiedziona,ze wyslalam tyle,bo liczylam,ze wizaznka wysle podobnie. No mi by bylo wstyd za pelnowymiarowy produkt wyslac probke,a jesli nie mialaby pojemnika, mogla wyjac z mojego masla jak na probke i sobie zostawic reszte mi odsylajac. Wtedy chyba byloby uczciwiej.

Zgadzam sie z tym, bo to zadne tlumaczenie nie jest ze sie pojemnika nie ma , mogla uzyc tego co dostala od Ciebie ....fakt
Stary 2011-12-12, 09:23   #2988
Biała Dama
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem po prostu zawiedziona,ze wyslalam tyle,bo liczylam,ze wizaznka wysle podobnie. No mi by bylo wstyd za pelnowymiarowy produkt wyslac probke,a jesli nie mialaby pojemnika, mogla wyjac z mojego masla jak na probke i sobie zostawic reszte mi odsylajac. Wtedy chyba byloby uczciwiej.
no właśnie
dlatego na tym forum piszemy wyraźnie dużymi literami ile sobie wysyłamy, żeby nie dochodziło do takich sytuacji jaką opisujesz.

i powiem szczerze, że awunia w tym momencie napisała Ci prawdę, że jej przykro, bo przecież Cię nie okłamała, wysłała na spróbowanie (nie deklarowała pojemności, a na próbkę to i 2 gramy się nadadzą ) i Twój neutral jest chyba niesłuszny (ale to już misianka musi się wypowiedzieć)...

wiesz ja czasem od kogoś coś w gratisie dostanę, a sama nic nie wysyłam ... i też może ta druga osoba jest zawiedziona, bo wyobraża sobie, że ja się domyślę i coś dorzucę (ale ja nic nie wysyłam, bo nie mam nic do oddania więcej i skoro nikomu się nie deklarowałam na piśmie, to i nikt pretensji nie powinien mieć)
Stary 2011-12-12, 09:28   #2989
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.

Cytat:
no właśnie
dlatego na tym forum piszemy wyraźnie dużymi literami ile sobie wysyłamy, żeby nie dochodziło do takich sytuacji jaką opisujesz.

i powiem szczerze, że awunia w tym momencie napisała Ci prawdę, że jej przykro, bo przecież Cię nie okłamała, wysłała na spróbowanie (nie deklarowała pojemności, a na próbkę to i 2 gramy się nadadzą ) i Twój neutral jest chyba niesłuszny (ale to już misianka musi się wypowiedzieć)...

wiesz ja czasem od kogoś coś w gratisie dostanę, a sama nic nie wysyłam ... i też może ta druga osoba jest zawiedziona, bo wyobraża sobie, że ja się domyślę i coś dorzucę (ale ja nic nie wysyłam, bo nie mam nic do oddania więcej i skoro nikomu się nie deklarowałam na piśmie, to i nikt pretensji nie powinien mieć)
Dokładnie!

Edytowane przez marylinda
Czas edycji: 2011-12-12 o 09:35
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:29   #2990
ewicek83
Zadomowienie

A nie sadzisz,ze gdy dostala pelnowymiarowy produkt ode mnie,a mi chciala dac probke powinna wyjac z mojego masla powidzmy te 5g i sobie zostawic, reszte mi odsylajac? Poza tym,ja napisalam ze wysle 50g-nie bylo protestow, nie pisala "ja Ci tyle nie wysle,ja nie mam takich pojemnikow itd" nie takiego.
Wiedziala co dostanie i nie zareagowala, uwazasz,ze slusznie?

Gratisy,przynajmniej ode mnie,nie wchodz w sklad wymianki tylko jako dodatki i ja nigdy za nie niczego nie oczekuje,bo gratis to gratis.

Edytowane przez ewicek83
Czas edycji: 2011-12-12 o 09:30
Stary 2011-12-12, 09:29   #2991
jarzo83
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie

Masz racje nie dogadaly sie i tyle, ale czlowiek uczy sie na bledach prawdai na nastepny raz trzeba pytac o pojemnosci i nie bedzie problemu

A co do gratisow to chyba jednak zupelnie odrebna sprawa bo to nie ejst obowiazek zeby wyslac jesli ktos ma cos dodatkowego i chce komus zrobic przyjemnosc to wysyla, ja jakos nigdy nie zastanawiam sie czy cos dostane bo to nie wchodzi w zakres wymianki, wiadomo ze nie wszyscy maja jakies niepotrzebne probki do wyslania
Stary 2011-12-12, 09:49   #2992
Biała Dama
Zakorzenienie

Cytat:
Masz racje nie dogadaly sie i tyle, ale czlowiek uczy sie na bledach prawdai na nastepny raz trzeba pytac o pojemnosci i nie bedzie problemu

A co do gratisow to chyba jednak zupelnie odrebna sprawa bo to nie ejst obowiazek zeby wyslac jesli ktos ma cos dodatkowego i chce komus zrobic przyjemnosc to wysyla, ja jakos nigdy nie zastanawiam sie czy cos dostane bo to nie wchodzi w zakres wymianki, wiadomo ze nie wszyscy maja jakies niepotrzebne probki do wyslania
no właśnie to jest morał tej historii

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
A nie sadzisz,ze gdy dostala pelnowymiarowy produkt ode mnie,a mi chciala dac probke powinna wyjac z mojego masla powidzmy te 5g i sobie zostawic, reszte mi odsylajac? Poza tym,ja napisalam ze wysle 50g-nie bylo protestow, nie pisala "ja Ci tyle nie wysle,ja nie mam takich pojemnikow itd" nie takiego.
Wiedziala co dostanie i nie zareagowala, uwazasz,ze slusznie?

Gratisy,przynajmniej ode mnie,nie wchodz w sklad wymianki tylko jako dodatki i ja nigdy za nie niczego nie oczekuje,bo gratis to gratis.
to też można różnie interpretować, można sobie pomyśleć, że wysłałaś tyle, bo tyle poprostu chciałaś oddać z dobroci serca lub dlatego, że i tak masz nadmiar . nie napisałaś wyraźnie, że za 50 g oczekujesz sprawiedliwie 50 g . tylko dogadałaś się, że ma być ilość na spróbowanie...

no niestety w życiu tak jest , że na niedomówieniach tylko tracimy
dlatego następnym razem pisz konkretnie czego oczekujesz, że np. pojemność taka i taka za taką samą pojemność.

unikniesz wtedy rozczarowań
Stary 2011-12-12, 09:53   #2993
ewicek83
Zadomowienie

Tak,tu masz calkowita racje. Po prostu naiwnie wierzylam na rowna wymianke,a wyszlo jak wyszlo. Szkoda. Mam nauczke,aby nie ufac za bardzo.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-12, 10:00   #2994
Biała Dama
Zakorzenienie

Cytat:
Tak,tu masz calkowita racje. Po prostu naiwnie wierzylam na rowna wymianke,a wyszlo jak wyszlo. Szkoda. Mam nauczke,aby nie ufac za bardzo.
życzę Ci już tylko samych udanych wymian
w końcu człowiek na błędach się uczy i nuta ostrożności zawsze wskazana
Stary 2011-12-12, 10:01   #2995
jarzo83
Zakorzenienie

Dziewczynki chyba kazda z nas sie rozczarowala w jakis sposob, mniejszy czy wiekszy bez znaczenia, najwazniejsze jest to zeby jakos sie dogadac , sama sie tego ostatnio nauczylam, niepotrzebnie wyciagac jedna sprawe na ciuchowym ale mneijsza z tym , tez mam nauczke a tak odbiegajac od tematu, dziwi mnie to jak niektorzy ludzie potrafia oceniac kogos ,po wypowiedzi paru zdan-to mnie najbardziej zadziwiaa i jeszcze mam takie wrazenie(nie wiem czy tylko ja) ze sa na wizazu pewne grupy dziewczyn ktore tworza tak zwane kliki....i potem jada rowno po danej osobie , ale oczywiscie zaznaczam ze nie podaje nickow i nie chce zeby ktos sobie pomyslal ze mowie o danej osobie ok(ani tez nie mam zamiaru nikogo tu obrazic)
Stary 2011-12-12, 10:08   #2996
ewicek83
Zadomowienie

Dziekuje Biala Damo,ale jak widac nie do konca potrafie sie odnalezc w tych wymiankach, choc przyznam ze na poczatku zlapalam bakcyla,bo poprzednie wymianki byly przesymaptyczne i bardzo uczciwe, no ale kiedys trzeba sie spalic,zeby nie bylo za rozowo:-/

Pozdrawiam i zycze milego dnia

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Dziewczynki chyba kazda z nas sie rozczarowala w jakis sposob, mniejszy czy wiekszy bez znaczenia, najwazniejsze jest to zeby jakos sie dogadac , sama sie tego ostatnio nauczylam, niepotrzebnie wyciagac jedna sprawe na ciuchowym ale mneijsza z tym , tez mam nauczke a tak odbiegajac od tematu, dziwi mnie to jak niektorzy ludzie potrafia oceniac kogos ,po wypowiedzi paru zdan-to mnie najbardziej zadziwiaa i jeszcze mam takie wrazenie(nie wiem czy tylko ja) ze sa na wizazu pewne grupy dziewczyn ktore tworza tak zwane kliki....i potem jada rowno po danej osobie , ale oczywiscie zaznaczam ze nie podaje nickow i nie chce zeby ktos sobie pomyslal ze mowie o danej osobie ok(ani tez nie mam zamiaru nikogo tu obrazic)
Tak zmienilas temat,ze mi sie wyswietlil znak zapytania nad glowa;ale tez to zauwazylam.
Stary 2011-12-12, 10:12   #2997
jarzo83
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Tak zmienilas temat,ze mi sie wyswietlil znak zapytania nad glowa;ale tez to zauwazylam.

Szybka dziewczyna jestem co czlowiek to opinia, ja to po prostu wiele razy juz odczulam, no ale coz nic na to nie poradze, choc jest jedno wyjscie moze zaloze wlasna klike hihi(zart)
Stary 2011-12-12, 10:15   #2998
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.

Że się wtrącę... Wydaje mi się,że biorąc udział w tego typu "zabawie" trzeba założyć sobie, że to jednak jest kontakt internetowy, że jest on mocno ograniczony; błędy w dogadywaniu się w najlepszych rodzinach się zdarzają,więc czego wymagać od forum
I druga sprawa: margines na błędnie podjęte decyzje, błędną ocenę sytuacji. Mam za sobą dobrze ponad 100 wymian i wierzcie mi,nie raz się nacięłam
ale cóż,nie ma ryzyka - nie ma zabawy
Pozdrawiam wszystkich przedświątecznie

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 10:17   #2999
ennkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
GG do ennkaa

a ja tylko czekałam aż ktoś poruszy temat klikowy
co by się nie działo, komu by się uwagi nie zwróciło zawsze prędzej czy później się okazuje,że n wizażu są kliki i mafie
Stary 2011-12-12, 10:26   #3000
jarzo83
Zakorzenienie

Napisalam wyraznie ze tak odczuwam i zdania nie zmienie, co czlowiek to opinia, moze to niektorych bawic czy smieszyc...mowi sie trudno

A tak zmieniajac temat znow to prezenty popakowane juz macie??choinki poubierane?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości