|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
styczeń, Benefit, Too Faced, MAC, Naked Eye Palette
Witam w Nowym Roku
![]() Mam na wymianke, z wysyłką do UK ![]() 1. Kredka MAC Technakhol czarna, pare razy użyta, kupiona w salonie MAC nieaktualne 2.Benefit Bronzing and Highlighting Face Powder Duo, jak na zdj., kupiony w Bootsie za ok 22f. nieaktualne 3.Too Faced Too Faced Absolutely Invisible Translucent Pressed Powder, jak na zdj, kupiona w Boots 22f 4.Paletka Too Faced Naked Eye, zużycie jak na zdj, kupiona w Boots za 23f. nieaktualne SZUKAM: wkładów do paletki MAC -brązy, szarości, neutrale, oraz inne chętnie do spróbowania. jakiegoś fajnego różu do policzków: brzoskwiniowy, jasny róż kosmetyki MAC zawsze chętnie rozważę ![]() Niedługo jakaś dokładka
Edytowane przez _Novotna_ Czas edycji: 2012-01-12 o 21:09 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: styczeń, Benefit, Too Faced, MAC, Naked Eye Palette
Aaa, chce wszystko
cos u mnie?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
... ja po paletke Too Faced
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
4.Paletka Too Faced Naked Eye, zużycie jak na zdj, kupiona w Boots za 23f.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hej cienie diora jak najbardziej ale fiolety i granaty odpadają :-(
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Ewentualnie jeszcze paletka ale muszę obejrzeć swatche (jutro rano będę przy kompie). Chyba ze masz jakieś cienie lub pędzelkimaca na zbyciu brązy, szarości, beże
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Sama zbieram beże, brązy i szarośći z MACA także nic na oddanie nie ma
![]() Oglądnij sobie swatche na spokojnie i daj znać Pozdrawiam
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za kredeczke mac?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej, jednak to nie moje kolorki
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
kurcze właśnie miałam iść po próbkę! NIE KUŚ, ale z chęcią przyjmę
Ok jestem chętna na wymiankę
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za kredkę MAC lub Benefit Bronzing and Highlighting Face Powder Duo?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Z wątku już nic niestety, ale Charcoal Brown chętnie przyjmę Z paznokciowych u mnie nie ma już pandamonium,a I'll take ma widoczny na foto ubytek. |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobie Ci fotke ma niewielkie wgłębienie ale tylko posrodku bo uzywalam jako linera, napisz co mozesz oddac za duo i cien, ja lece do pracy bede b. pozno o 24 to odezwe sie pozdraewiam!
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
bronzer benefit i paletkę Too Faced? |
|
|
|
|
#24 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
A jaki ubytek ma duo? Bo szczerze na fotce nie widać
![]() No ja jestem chętna na obie te rzeczy (duo i cień) o ubytek pytam tylko,by oszacować wartość wymiany ![]() Napisz proszę kolejno (od tej rzeczy,na której Ci najbardziej zależy) coś na pewno wymyślimy
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to kredka MAC za Satin Taupe plus dorzucam próbaska Matchmaster w kol 2.0 Zapraszam na PW z adresem, ja bede wysyłać dopiero w poniedziałek jeśli nie szkodzi ![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
1. lakiery OPI: Malaga Wine, I'll take the cake! 2.NAIL TEK Foundation + Intensive Repair II - niewiem czy potrzebne są obie odżywki? Może tylko ten intensive Repair? Wtedy były by 3 rzeczy mysle ze to wartosciowo jako tako sie zgadza, Duo ma niewielkie zużycie minimalne, cień lekkie wgłebienie niestety niewiem czemu nie moge dodać fotek, jutro rano spróbuje ![]() Nie moge sie zdecydować co bym chciała bardziej
|
|
|
#26 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
wystarczy mi opis. W Pl tak się ceny kształtują: Bene 139 a wkład 49 czyli 188 (w przypadku nowych![]() Nail Teki są po 55; Opi po 49,- Także jeden Nail Tek (Foundation powiedzmy) i dwa Opiki da tylko 153pln - a nawet mniej,bo choć NT jest nowy nietykany a Malaga tylko minimalnie testowana (dubel) to ten jasny ma już widoczny ubytek ![]() Nie wiem; czy potrzebujesz obu odżywek NT???? Czy może zamiast drugiego Nail Teka dobrałabyś coś jeszcze dla wyrównania wartości???? Podobał Ci się jeszcze Renev olejek Albo żel Sally Hansen....
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2012-01-06 o 08:47 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To poproszę żel SH i będę mieć pełen makikiur Udało mi sie dodac fotki dla formalnosci bo potem daleko żeby sie odmieniac w razie czego.![]()
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
oo ale super, że coś znalazłaś
![]() puder Stila jest tylko w chwilowej rezerwacji co do za cudo z Tigi?? nada się do suchych włosów??
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musze jednak dokładnie sprawdzić ile zostało na pewno mniej niż połowe. może 1/3? Ale że to wielka butla to na porządne spróbowanie wystarczy. Jeśli Stila w rezerwacji to ja chętna na Imperiale i jeśli chciałabyś TIGI to jakieś lakiery za to i będziemy kwita Podoba mi się ten ostatni beżowo-złoty inglot, pierwszy szary inglot, z fotki tam gdzie opiki essence 1 i 4 w kolei i jeszcze jakieś kolorowe Daj znać co myślisz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.