|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
jamee wszystkiego najlepszego
i odraz skladam życzenie dla naszej jutrzejszej panny młodej arletko - Życze wam dużo szcześci na nawej drodze zycia, samych słonecznych dni, aby wasza miłość z dnia na dzień było mocniejsza....wg mojego ulublinego cytatu " kocham Cię bardziej niż wczoraj a mniej niz jutro" Nena słodka twoja kicia... i najbardziej moim zdanie pasuje - ZARA a i gratuluje takiej pięknej rocznicy z TŻ ![]() A ja dziś zdobylam skrócony akty urodzenia, jutro wybieram się do parafi po odpis aktu chrztu i TŻ ma przymiarke garnituru i prosimy dalej gość. Podczytuje was codziennie ale chwilowo nie mam kiedy aktywnie się udzielac wieć jak prosicie o kciuki to je zawsze trzymam
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz zaciskamy kciukasy za was żeby pomimo przeciwności wasz slub marzeń się odbył
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dużo zdrówka życz TŻtowi!!!
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Nika jak już podpiszecie umowę na cenę to dasz mi znać ??
noi oczywiście relacja ze spisywania protokołu tez mile widziana
|
#3815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok dzięki bo ja to nawet nie mam kiedy się wybrać na sale
|
|
#3817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
według mnie ten ciemniejszy bukiecik będzie jednak lepszy Cytat:
ooo i niepotrzebne było takie zamartwianie się ciesze się, że się wszystko udało
|
||||
|
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
nena bossska kicia!
tak mi się nasunęło jak na nią patrzę No ale zara tez super A jesli już muffinka to ja wziełabym końcówkę - Inka lub początek Muffi ![]() marylka Kochanie trzymam kciuki za zdrowie Tż!! Niech z tego szybko wyjdzie chłopak! Ciesze się, że operacja już była i że nie ma gipsu I nawet nie myśl o tym, że nie polecicie.... Uda sie!!
|
|
|
|
#3819 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Miałam bardzo ciężki powrót do domu. Wydostanie się z Krakowa w piątek popołudniu graniczy z cudem. Jeszcze busiarz tak mi podniósł ciśnienie, że szok. Dziewczyny które podróżują busami codziennie wiedzą na pewno jak to jest. Przychodzę na przystanek o 14.30 bo chciałam być wcześniej bo bus miał jechać o 15,03. Patrzę a on już na drodze i odjeżdża. Wiec wiem, że nic nie zrobię i czekam na następny miał jechać o 15,20. Przyjechał następny burak. Ludzie się pytają co z tamtym busem a ja mówię, że pojechał dokładnie o 14,32 (aż dziwne, że nic więcej się nie odezwałam bo pyskata z reguły jestem, ale stwierdziłam, ze szkoda moich nerwów) wsiadam, a on do mnie, że on nie zamierza wysłuchiwać mojego gadania (a nic wiecej nie mówiłam), że on ma tego dosyć w domu bo też ma taką pyskatą czarnule. Ja mu mówię, że takie ryzyko zawodowe i chyba musi zmienić pracę bo już mi poniósł ciśnienie. Póżniej chamsko oddzywał się do starszej babki, której powiedział, że wogole nie weźmie bo za blisko jedzie, a innej powiedział, żeby szła sobie do konkurencji bo jest ich stałą klientką. Normalnie taki burak, że szok Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() marylka80 trzymam mocno, żeby jednak wszystko się udało.Cytat:
Cytat:
Aż taki mi głupio pisać bo wy już odliczacie poniżej setki ddś, a ja mam dzisiaj dokładnie 9 miesięcy do ślubu!! Mam nadzieję, ze teraz już poleci szybciutko! jamee 100lat
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z Wami jeszcze raz wieczornie…
![]() Wcięłam się w rozmowę wcześniej, ale teraz mam trochę więcej czasu, żeby napisać do Was coś więcej ![]() Neno, Zara to dobry pomysł Myślę, że to oryginalne, krótkie imię wiążące się z Twoim zamiłowaniem do ubrań Kindziulindziu, jak ktoś nie odpowiada Ci na maile ( z allegro) to uwierz, założenie mu sporu może szybko podziałać. ( U mnie na przykład coś ruszyło w 2/2 przypadkach ) Kiciu- łączę się z Tobą w sesjowym bólu, ale kto jak nie my? Rozwalimy egzaminy Mi już tylko jeden został, ale mam 2 prace semestralne No i licencjat muszę już pisać a jeszcze książek wszystkich nie mam. Jamee- wszystkiego naj naj naj! Dużo radości, dużo miłości pięknego wesela i cudownego życia razem z TŻ Marylko: Trzymam kciuki i przesyłam dobre wizażowe wibracje do Was. Pozdrów od nas TŻ! Dzielny chłopak na pewno szybko wróci do dobrej kondycji Jutro o tej godzinie pierwsza PM 2012 będzie już żoną… A pamiętam jak dołączałam do wątku, to było tyle gadania kiedy to będzie Tyle dziewczyn się przewinęło tutaj, tyle doszło w czasie mojej przerwy.. Ciągle mam w myśli np.: Moniczkę, która walczyła o dzieci z pierwszym mężem, szkoda, że nie ma wieści od niej…Ale mnie na wspomnienia wzięło Chyba się stara robię
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-01-27 o 17:58 |
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Jestem strasznie szczęśliwa bo pomimo moich obaw to była moja najszybsza sesja i najlepsza same 5 i 4 Wreszcie mogę odpocząć cały czas wydaje mi się że coś zaniedbuje ale nie wiem co...po prostu mam takie przeczucie.Żałuję, że nie mam jak was regularnie przynajmniej podczytywać nie mamy już wifi do którego mogłabym się podczepić :/.Ze spraw ślubnych przyszły mi konfetti strzelające oraz balony (fiolet i ecru) Jemee wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Winko, wanna i rozmowa z kims sympatycznym... |
|
|
|
|
#3823 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() mogę dołączyć?? ![]() mój ślub jest 15 września
|
|
|
|
#3824 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niech zdrowieje Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- jasne że możesz opowiadaj co macie już załatwione i pokazuj nam tu szybko
|
||
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
kasiu musimy dać radę dobrze że ja przed ślubem nie muszę pisać i bronić inzynierki bo by mnie stres zjadł
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również nigdy nie lubiłam jeździć autobusami, niektórzy kierowcy to tak jakby za karę tam byli, a nie zapomnę takiego jedno, któremu popsuł się..., to do wydawania biletów i wypisywał je ręcznie, nie znał drogi powrotnej i pytał się pasażerów jak ma jechać. I zamiast jechać 1,5h to jechałam 2,5h.Witaj, powiedź coś o sobie |
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Zauwazyłam, że nasza data jest najczęściej wybierana z września. A tak swoją drogą to dobrze, że ją wcześniej zaklepaliśmy okazało się, że mojej mamy koleżanki córka też bierze w tym dniu ślub więc mogłabym mieć problem z godziną. |
|
|
|
#3829 |
|
Rozeznanie
|
ja mam 29 września
chociaż chciałam 21 lipca ale przez zespół musimy mieć we wrześniu bo to był ich najwcześniejszy termin jak rok temu w kwietniu dzwoniłam
|
|
|
|
#3830 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witaj ![]() My wczoraj z tżetem robiliśmy etykiety na koperty z zaproszeniami i pakowaliśmy je i chyba pierwszy raz poczułam, że mój ślub tuż tuż już ![]() Pokazuje poniżej zaproszenia, wiem że są inne niż wy pokazujecie, ale ja po prostu miałam ochotę na coś innego, zabawnego tak to wygląda..
Kruszynek Edytowane przez Lily ofthe Valley Czas edycji: 2012-01-27 o 18:57 |
||
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na prawdę ja ostatnio trochę pożałowałam, że wzięliśmy takie proste zaproszenia, choć Tż wolał coś w tym stylu co Twoje... chyba muszę bardziej się go słuchać
|
|
|
|
|
#3832 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Nadrobiłam do strony 117. Więcej na razie nie dam rady. Piszę to bardziej dla siebie, żebym wiedziała gdzie skończyłam w razie czego. ![]() A spróbuj może sojowego alko kokosowego? Takiego dla wegan. Cytat:
![]() Też tak uważam. Z M. znaliśmy się wcześniej dłuższy czas, ale początek naszego związku wypadł w idealnym dla wszystkich momencie. Cytat:
Mi się bardziej podobają stokrotki, ale do tej sukni chyba bardziej tulipany.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
nena gratuluję pięknej rocznicy. ![]() XxMartaxX witamy! ![]() Ja zdecydowałam się wstrzymać z wazonami i najpierw pojechać w Ikei poszukać. Mam w czwartek wstępną rozmowę kwalifikacyjną i jeśli dacie radę zorganizować jakieś kciuki, to będę super wdzięczna, bo bezrobocie mi nie służy... Nie muszą być kciuki za to konkretne spotkanie - po prostu za znalezienie porządnej pracy. ![]() Ze spraw ślubnych: miałam spięcie z babcią, która twierdzi, że jak nie zapraszam Pani X córki ciotki Y, to ona (ciotka) się obrazi na śmierć i babci już nigdy do domu nie wpuści. A Pani X chociaż mieszka w tym samym mieście co ja nigdy jakoś nie nawiązała ze mną znajomości, widujemy się tylko u ciotki od wielkiego dzwonu. Jak babci powiedziałam, że nie dam się szantażować, to usłyszałam, że rodziny ze strony babci w takim razie w ogóle może nie być. A ja myślałam, że grzeczność babci robię, że w ogóle ciotkę zapraszam. A teraz jeszcze jej córkę mam zapraszać z mężem i dzieckiem. Mowy nie ma. Jestem na najlepszej drodze do sfinalizowania zaproszeń - w weekend dogram ostatnie szczegóły i wyślę wszystko do firmy. Miałam dziś, ale nie wyrobiłam się z ostateczną listą gości.
|
|
|
#3833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
|
|
#3834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słuchaj się go słuchaj![]() Dzięki tak na allegro po 1,10 zł (chociaż na wcześniejszej aukcji były po 1 zł )
|
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odetchniesz pełną parą Mnie natomiast na początku było wszystko jedno jaki termin, Tż chciał sierpień więc tu szukaliśmy sali, i padło na 11-tego, kiedy zostało wszystko dograne do tej daty mnie się zamarzył 18 sierpnia ![]() Cytat:
a jak mu powiedziałam wczoraj, że mogliśmy wybrać jednak inne, to się tylko spojrzał wymownie i dodał, że te co wybraliśmy są piękne
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-01-27 o 19:24 |
||
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądam te zaproszenia i ceny mnie przerażają. Wszystkie, które były po 1zł już około 1,20 a nawet 1,49. Masakra co się dzieje.
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to szybko. Widać holenderska służba zdrowia działa sprawniej niż w Polsce. Dużo zdrowia dla Tżta!
|
||
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde Kiciu, E87 - nie mam na tym nowym lapku żadnego programu do zmniejszania zdjęć i nie umiem ich wrzucić
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

noi oczywiście relacja ze spisywania protokołu tez mile widziana

tak mi się nasunęło jak na nią patrzę
No ale zara tez super
współczuję sytuacji.... dobrze ze jakoś w miarę udało Ci się to załatwić, ale i tak dla tej baby należą się 

tak to wygląda..

)
to szybko. Widać holenderska służba zdrowia działa sprawniej niż w Polsce. Dużo zdrowia dla Tżta!