| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-02-01, 20:51 | #3391 | 
| Nie depcze krokusów Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Za kastrację płaciłam 90 zł w Krakowie, nie jest potrzebna wizyta kontrolna, to dotyczy tylko kocic.

__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | 
|     | 
|  2012-02-01, 22:44 | #3392 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Dzinku, żyjesz? U mnie mróz   na styk  (-0,1'C) ale jednak. Reszto bab, nie śmiać się  od roku nie czułam mrozu i nie chcę czuć ;( ;( zwłaszcza w domu, gdzie 1) w kuchni jest wiecznie otwarte okno (nie, nie da się zamknąć, jakiś kabel przez nie wychodzi  ) 2) z mojego okna tak ciągnie, że w ogóle się nie zbliżam  edit: już 0,5  a brat powiedział, że w nocy miał w aucie -4'C   
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2012-02-01 o 23:00 | 
|     | 
|  2012-02-01, 22:47 | #3393 | 
				 | 

Kasza, angielskie domy nie są dostosowane do mrozów, mój brat ma podobnie    
				__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. | 
|     | 
|  2012-02-01, 23:03 | #3394 | 
				 | 

Malla, ja akurat mam o tyle specyficznie, że ten mój "dom" nie jest zwyczajnym domem   ale szpara w oknie to inna sprawa. Jedno dobre, że kwota za pokój jest stała i mam gdzieś, jaki rachunek ciągnie mój grzejnik włączony najczęściej na full 24h na dobę  . 
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     | 
|  2012-02-02, 07:22 | #3395 | 
| Zakorzenienie | 

-20 ranoooo    Ciekawe jak Kurczak po pierwszym dniu w pracy  Badymka - jesteś dorosła i to Ty decydujesz kiedy, gdzie i z kim wyjeżdżasz.... czasami Rodziców trzeba lekko "utemperować" i "sprowadzić" na inne tory (bo im się wydaje, że ciągle jesteś mała i mogą decydować za Ciebie, a dopóki mieszkasz z nimi to pewnie myślą, ze nadal mogą decydować za Ciebie)... powiedz im:"nie tędy droga Kochani Rodzice" .... powodzenia  Wieczorami mam problem z wejściem na wizaż (straaasznie muli, a jak już sie dostanę to nie mogę odpisać na posty) | 
|     | 
|  2012-02-02, 09:15 | #3396 | 
				 | 

Wciąż jestem gorsza, tylko -18    ...i paraliż komunikacyjny   
|     | 
|  2012-02-02, 09:33 | #3397 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

U mnie -19  U średniego syna w szkole garstka dzieciaków kto chcial mógł zabrać do domu 
				__________________ Kto zadaje pytania nie może uniknąć odpowiedzi. | 
|     | 
|  2012-02-02, 09:41 | #3398 | 
				 | 

|     | 
|  2012-02-02, 09:49 | #3399 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2012-02-02, 10:18 | #3400 | 
				 | 

Dzieci to 1 klasa szkoła podstawowa   
|     | 
|  2012-02-02, 13:08 | #3401 | 
				 | 

Zima, zima, zima   W nocy doszło do minus dwóch  Teraz mam AŻ jeden. Oddajcie moją ulubioną zimę z +10  Kolejne 3 tygodnie będę miała w końcu więcej pracy, i dobrze. Bo obrastam tłuszczem  , lenistwem + jestem biedna jak mysz kościelna. ściskam wszystkie przytulone do kaloryferów starowinki!!! 
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     | 
|  2012-02-02, 14:33 | #3402 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Gdzieś między złem i dobrocią... 
				 | 

Dla zmarźluchów. Cytat: 
 Dorosły to jest ten co sam się utrzymuje. Moja matka przez noc wymyśliła sobie powód żebym nie jechała do Gdańska... Bo jest zimno  A ja mam to wszystko w d. Pojadę z nimi do Poznania i stamtąd we środę do Gdańska. Jak będą się rzucać to i tak pojadę. Kasę mam odłożoną. 
				__________________ Bajka o smoku uczy, że głodu nie należy zaspakajać byle baranem....   | |
|     | 
|  2012-02-02, 15:30 | #3403 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: puszcza świętokrzyska 
				 | 

I masz nasze błogosłąwieństwo Badymka.  Takajb to możę w ogóle nie posyłąć dzieci do szkoły przez ten ,mroz U sąsiadki jest 4 dzieci w szkole w klasie 1-szej z tego 2 chorych i chora wychowawczyni, to mowię żeby odpuściła i nie posyłąła dziecka. Mój mąż odwióżł dzieci rano, bo było -23 Ciepełka życzę. Seph melduj się. Kasza nie mam czego posłąć, bo czytasz jakie mam temp. Ale posyłąm gorącego buziaka.  I reszcie też 
				__________________ Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 | 
|     | 
|  2012-02-02, 16:07 | #3404 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Czarny Śląsk 
				 | 

Badymka jedź i baw się dobrze    co do kota, to mogę tylko powiedzieć, o kur.....   Byłam wczoraj popływać, 4 długości i tchu mi zabrakło  potem sauna, jacuzzi i do domku na karty i pizzę ze znajomymi -poszli o 3:30  spać mi się chce  ściskam wszystkie, trzymajcie się cieplutko, Kaszy i Dzinka też to dotyczy   
				__________________ Funny, we're all one, but one also means that we are lonely... | 
|     | 
|  2012-02-02, 17:52 | #3405 | 
| ForceIsStrongInThisOne... | 

Z doskoku ale gorace usciski dla kazdej z Was.  Nie dajcie SIE zimie. Caluje 
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | 
|     | 
|  2012-02-02, 18:06 | #3406 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

Cytat: 
  Evo gdzieś Ty się podziewała? Słońce prześlij w dużej ilości  Baby u mnie rano -22  Myślałam, że zamarznę w drodze do pracy. Cały dzień się trzęsę, cały czas chce mi się jeść i pić gorące płyny. Do tego jestem wkurzona i jeszcze jakby mało tego, to przydałoby się jak zwykle choć trochę pouczyć. A mi się już nie chce. Byle do niedzieli... Seph jak się sprawy mają? Zmieniło się coś? Badymka a tatusiowi koci smród nie przeszkadza?  Może mu wytłumacz, że to jednorazowy wydatek, a potem jest spokój. Ściskam wszystkie mocno i ciepło!   
				__________________ "... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..." | |
|     | 
|  2012-02-02, 19:47 | #3407 | 
| Zakorzenienie | 

Pisząc tego posta popijam kakao i jem tosty z dżemem aroniowo malinowym   Zmarzluchom przesyłam mnóóóóóstwo ciepła  Badymka jedź i rozkoszuj się myślą, ze jesteś daleko od domu  Sefinrocie  ten Małolat jeszcze Ci sie pląta po głowie czy już Go wyrzuciłaś, przekreśliłaś i zapomniałaś??? | 
|     | 
|  2012-02-02, 20:20 | #3408 | 
				 | 

A ja popijam wapno  i zajadam sie oponkami miałam twaróg zrobiłam z moimi dzieciami najmłodszymi  pokaże wam mój koszyk z gazety musze go pomalowac troche krzywy ale jak na 1 raz chyba ok no i zaczał sie sezon na pity i kolejki w domu mamkażdy by chciał na wczoraj   
|     | 
|  2012-02-02, 20:44 | #3409 | ||
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 

__________________ Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 | ||
|     | 
|  2012-02-02, 20:48 | #3410 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Gdzieś między złem i dobrocią... 
				 | 

No to sprawa się rypła. Nie jadę do Gdańska ponieważ osoba do której jechać miałam się poważnie rozłożyła. Ale może to i lepiej bo jakbym jeszcze raz usłyszała "Przełóż to na czas kiedy będzie cieplej" to bym zabiła moją matkę. Jutro z rańca wyjeżdżamy - o ile samochód odpali- do Poznania na weekend. Dlatego też życzę Wam spokojnego ciepłego weekendu w domowych pieleszach. Kochajcie mnie mimo wszystko  bo u mnie już -25 
				__________________ Bajka o smoku uczy, że głodu nie należy zaspakajać byle baranem....   | 
|     | 
|  2012-02-02, 22:44 | #3411 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Hej... Takajb - fajny koszyk  tego jeszcze nie próbowałam a czaję się od dawna  A w pracy... jestem za-ła-ma-na... powiem tylko tyle, że miałam iść na podobne warunki, jak w porzednim miejscu a efekt jest taki, że jak dzisiaj rano kończyłam dyżur, to byłam tak wkur..., że pomimo -19 było mi po prostu gorąco... A smród rozpaćkanej, czarnej od żelaza kupy ciągnął się za mną przez cały dzień... nie pytajcie nawet... i jeszcze się to na Młodej odbiło, bo zupełnie nieśwadomie przekluczyłam drzwi i nie mogła się dostać do domu, jak wrociła za szkoły... zryczała się, bo nie wiedziała, co jest grane i poszła do sąsiadki. Sąsiadka ją zapewniła, że jestem w domu i odsypiam... W końcu tak waliła dzwonkiem do drzwi, ze się przebudziłam  Nie mam pojęcia, jak to będzie dalej... na pewno nie lepiej... kumpela, która pracuje ze mną - jak tam zaczynała, to praktycznie po każdym dyżurze dzwoniła, zeby się wygadać... była załamana... normalnie deprecha... uprzedzała mnie, że jest fatalnie ale moja wyobraźnia nie sięgała tak daleko...  teraz z kolei pociesza mnie, że po 2-3 miesiącach powinnam się przyzwyczaić... Jak się nie nauczę odcinać od pracy zaraz po wyjściu z budynku, to długo tak nie pociągnę... Głowa mnie napier... od tych emocji Seph - jak tam? Kasza... oj tam... czym w obecnych czasach jest płeć... nie ma się co przywiązywać...  Kaszatorze  A z pozytywów - Młoda bierze jutro udział w zawodach sportowych  gdybym jej osobiście nie urodziła, to miałabym wątpliwości, czy to aby na pewno moje dziecko... Mówię to ja - megałamaga  - Mloda jedzie latem na tygodniowy oboz treningowy w góry. Sama. To bedzie spooora próba jej samodzielności  obie mamy obawy... wczoraj skończyła 8 lat - więc to srela mała jest tak naprawdę... no ale nie moge jej pokazać, ze się będę denerwowała, bo to jeszcze bardziej podkopalo by jej pewność siebie - opiekunka stwierdziła, że Mały, to "złote dziecko"... (Dalajlama?  ) - czyli współpraca będzie chyba zadawalająca  - zmywarka wymieniona na nową - innej firmy. Amisz stwierdził, że była powaznie walnięta od dołu - rama pogięta, nity pozrywane... więc ciekła i właczył się program antypowodziowy - dlatego nie myła tylko ciągle wypompowywała wodę. Zabuliliśmy 50,- zł - bo był wezwany niejako niepotrzebnie (bo uszkodzenie bylo mechaniczne) - bardzo miły gość - poradził, żeby się wykłócić w sklepie o nowy sprzęt. Zadzwoniłam - odebrał znajomy, który akurat tam pracuje - więc powiedziałam mu, zeby nie traktował tego personalnie - ale robię im właśnie przysługę, bo uprzedzam telefonicznie, ze mój mąż zaraz będzie u nich po nowy sprzęt a poprzedni zostawi, bo nie potrzebujemy złomu. I generalnie nie ma innej opcji. Dostaliśmy do wyboru - albo poczekamy na taką samą Amicę - albo bierzemy od ręki innej firmy. Wzięliśmy Beko - jest w środku IDENTYCZNA, jak Amica - ale była droższa - więc odbiliśmy sobie te 50,- które płaciliśmy za serwis - bo mąż uprzedził w sklepie, że zamierza odzyskać te pieniądze    ale mi się jakoś lżej zrobiło, jak się tu wyprułam... Kurczak dziekuje za wysłuchanie  idę zaraz spać, bo jestem obecna-nieprzytomna...   
				__________________ Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela...  Carlos Ruiz Zafón | 
|     | 
|  2012-02-03, 00:19 | #3412 | 
				 | 

Kurczaku - co powoduje, że jest tam tak źle?

|     | 
|  2012-02-03, 01:08 | #3413 | 
				 | 

Eva   myślałam, że o nas zapomniałaś. Dawaj słońce  bo co prawda w Englandii jest (było), ale zimne jakieś. Już w przyszłym tyg będzie porządny zastrzyk godzin  Chyba sobie kupię telewizor  Kurczaku, co za dyżury? Chyba zapomniałam, gdzie pracujesz, bo jakoś mi się to z dyżurami nie kojarzyło...? Badymka, przykro mi, no, ale skoro mnie w Gda nie ma, to też nie ma po co tam jechać  A w Poznaniu może się z poznańskimi Staruszkami spotkasz? Takajb, myślałam, że to drewniany koszyczek, a to naprawdę papierowy! Szok i brawo   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-02-03, 07:22 | #3414 | 
| Zakorzenienie | 

Kurczak - no właśnie, co to za praca?? takajb- fajny koszyczek  Kasza - niezły ten zastrzyk jak będziesz mogła kupić sobie telewizor  Lalek dostarczony do szkoły (przedwczoraj) i już zaadoptowany przez nauczycielkę  niestety nie mam zdjęcia jak wyglądał już ubrany, ale to opiszę wieczorem, bo jestem trochę zła..... | 
|     | 
|  2012-02-03, 08:16 | #3415 | 
				 | 

Mww, używany, za jakieś 15-20 funtów   czyli bez szału, moja droga. Obudziłam się, żeby zameldować, że termometr płacze - mam -5,5'C aktualnie  Wracam do łóżka  dobranoc   
|     | 
|  2012-02-03, 11:08 | #3416 | 
				 | 

Kasza - Dzień dobry Młodsza zapomniałą cukierków do szkoły, więc będzie niepocieszona, bo ma dzis urdziny. 10 lat temu 0 11 coś tam (chyba 44)powiłąm w wodzie piękną corkę, która teraz już dogania wzrostem mamę. P płudniu czeka nas maraton. Zabieram dzieci ze szkoły idziemy na darmowa pizze w Dominium, potem ang, potem szybko na 1 piatek miesiąca.Dobrze,żę pianino przełożone na inny dzien.  Tulę staruszki, buźki. 
				__________________ Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 | 
|     | 
|  2012-02-03, 11:12 | #3417 | 
				 | 

Olla - dziesięciolatka? Ale te dzieci teraz wyrastają! Macie pianino w domu? 
|     | 
|  2012-02-03, 11:23 | #3418 | 
				 | 

Za kaszyczek za uznanie dziekuje  musze go pomalowac al enie wiem czy przy mrozach jakie u  nas panuja dzis -21 nie zamarzła mi bejca zobaczymy......pomaluje to pokaze. W formie roboczej powstaje koszyczek prostokątny mam bialy materiał chce go obłozyc od środka ....co z tego wyjdzie okaże sie  Temperatura u nas szałowa dzieciaki w domu dziś  z najmłodszym jade znów do lekarza ......  Olla najlepsze zyczenia dla córki Trzymajcie sie ciepło 
|     | 
|  2012-02-03, 11:26 | #3419 | 
				 | 

"kaszyczek"    
|     | 
|  2012-02-03, 13:50 | #3420 | 
				 | 

Olla, współczuję córce, pamiętam, jakie to było ważne (zwłaszcza dla klasy   ), że były urodzinowe cukierki   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.