Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-04, 14:47   #1351
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:05   #1352
india83
Zakorzenienie

Madzi, Rosi
oto one
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0794.jpg (45,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0789.jpg (27,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0783.jpg (99,0 KB, 23 załadowań)
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:09   #1353
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
My zaraz ruszamy do IKEI w poszukiwaniu wyrka . A po południu jedziemy ogarniać nasze mieszkanko, trzeba już zacząć sprzątać, chociaż i tak panowie robotnicy zostawiają po sobie porządek i jest w miarę przyzwoicie Jutro przyjeżdzają moi rodzice i teściowie...takie małe spotkanko z okazji moich imienin i pożegnanie naszego wynajmowanego mieszkanka.

udanych zakupow

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Madzi, Rosi
oto one
ualalala

"Matce" Madzi grozi 5 lat ... smiech na sali

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:24   #1354
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India bardzo fajne.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:26   #1355
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-02-04, 15:26   #1356
bzyczka1
Zakorzenienie

India no właśnie o to chodzi. Mandat miałam w starym portfelu i przy przenoszeniu się do nowego, gdzieś go upchnęłam i nie mam pojęcia gdzie mogłam go wsadzić :/

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:35   #1357
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
India bardzo fajne.
dziekuje

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hmm... do setki jeszcze daleko

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
India no właśnie o to chodzi. Mandat miałam w starym portfelu i przy przenoszeniu się do nowego, gdzieś go upchnęłam i nie mam pojęcia gdzie mogłam go wsadzić :/
bzyczko, ale przecież nie ma się czym denerwować zadzwoń do instytucji od której był MK powiedz, że zgudbiłas - oni odszukają zdarzenie, podadza nr konta i problem z głowy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-04, 16:51   #1358
bzyczka1
Zakorzenienie

India, broń boże nie denerwuję się...a już na pewno nie na Ciebie chyba że nie o to Ci chodziło aaaa to można tak? nie wiedziałam tylko teraz jeszcze dowiedzieć się skąd byli policjanci

Nasz skarb
Stary 2012-02-04, 17:17   #1359
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India, broń boże nie denerwuję się...a już na pewno nie na Ciebie chyba że nie o to Ci chodziło aaaa to można tak? nie wiedziałam tylko teraz jeszcze dowiedzieć się skąd byli policjanci
bzyczko ja napisałam nie denerwuj się, ale w sensie, ze nie ma się czym stresowac, a nie, że na mnie

no u nas z takim ustaleniem nie ma problemu. ale wiesz chociaz z jakiego miasta? to zadzwon do jakiejs jednostki, najlepiej komendy i dopytaj w jaki sposób mozesz to ustalic

bo przez urzad jak beda ściagac to wyjdzie jeszcze wyższa kwota
Stary 2012-02-04, 17:38   #1360
bzyczka1
Zakorzenienie

a no to ja zrozumiałam, że ty zrozumiałaś że ja się na Ciebie zdenerwowałam mam do wyboru dwie komendy jeszcze poszukam tego mandatu...może akurat mi się trafi i go znajdę

Nasz skarb
Stary 2012-02-04, 17:47   #1361
india83
Zakorzenienie

bzyczka takim razie powodzenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-04, 19:04   #1362
Gucia0987
Zakorzenienie

India piękne te buty! super że udało Ci się je kupić! mogę zapytać.ile Cię kosztowały?

Rossi zdrowiej slonko!fajna niespodzianke zrobilas mezowi

Madzia zrobiłam dzisiaj Twoja lazanie pod beszamelem. rewelacyjna to.mało powiedziane! pyszna!

Bzyczka mam nadzieję że znajdziesz ten mandat.

Ktosik a jak Ty się czujesz?

Agatka powodzenia w kupowaniu łóżka! toż to najwazniejszy mebel w domu udanego spotkania jutro!

Katunia gratuluje zabka!

Martus dzięki za przepis. mam dla Ciebie propozycje. pisze sms

ją dzisiaj odpoczywam. nie ma to jak posprzatac sobie w czwartek i mieć pełne 2dni laby! jutro rodzice wpadaja na obiad więc zapowiada się też fajny dzień.

Miłego wieczoru Wam życzę!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:08   #1363
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
India piękne te buty! super że udało Ci się je kupić! mogę zapytać.ile Cię kosztowały?

Rossi zdrowiej slonko!fajna niespodzianke zrobilas mezowi

Madzia zrobiłam dzisiaj Twoja lazanie pod beszamelem. rewelacyjna to.mało powiedziane! pyszna!

Bzyczka mam nadzieję że znajdziesz ten mandat.

Agatka powodzenia w kupowaniu łóżka! toż to najwazniejszy mebel w domu udanego spotkania jutro!

Katunia gratuluje zabka!

Martus dzięki za przepis. mam dla Ciebie propozycje. pisze sms

ją dzisiaj odpoczywam. nie ma to jak posprzatac sobie w czwartek i mieć pełne 2dni laby! jutro rodzice wpadaja na obiad więc zapowiada się też fajny dzień.

Guciu wypoczywaj fajnie jest poleniuchowac czasem

nawet nie wiesz ile mi radochy sprawił ten zakup, kosztowały 350zł. przecenione z 500zł więc się opłaciło
Stary 2012-02-04, 19:11   #1364
Gucia0987
Zakorzenienie

India zartujesz ! muszę się w takim razie przejść do wojasa obawiam się że w moich rozwalonych nie dochodze do końca zimy. a takie przeceny bardzo mi się podobają!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:26   #1365
kliwia
Zakorzenienie

za 350 zl za kozaki to i tak mnie nie stac ale fajne nie powiem

agatka noooo extra. tez zielony taki zarowiasty troche nie bola oczy od niego ? ciekawe jak bedzie wygladac z mebelkami. juz sie nie moge doczekac
I kolejna parapetowa was czeka! yeah!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-04, 19:36   #1366
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
echs.. a ja mam wrażenie ze ojciec wiedział/przeczuwał/albo zrobili to razem

skoro ona byłą taka zaryczana przed kamerami, a w domu darła się że chce iść do kina, uderzyła go drzwiami, waliła fochy co chwile, to myślę że mogli sie czegoś domyśleć.. nie wieże że się nie domyślał
no i ten wózek który rzekomo znosił mi nie pasuje..
tragedia..
może przez weekend emocje opadną odpocznie się od tego...
mam nadzieję że sprawę szybko zakończą bo aż się serce kraje..
ja tez mam takie wrazenie, bo jak mogl znosic wozek i nie widziec ze lezy w nim martwe dziecko (moja mama mowila ze slyszala gdzies ze ojciec wypowiadal sie ze jak znosil wozek to dziecko wygladalo normalnie, jakby spalo)... no chyba ze dziecko faktycznie zylo w chwili wyjscia z mieszkania a ona cos mu zrobila dopiero potem...a o stronie z wariografem mogli przeciez czytac razem i on sie przygotowal a ona psychicznie nie dala rady...

poprostu masakra... i pomyslec ze tacy ludzie maja dzieci
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:50   #1367
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ana mi nie chodzi o kasę....tylko ja ten mandat gdzieś zapodziałam

A z Madzią....nie mogę się uspokoić, drugi dzień z rzędu płaczę jak tyko pokazują ją w tv albo natknę się w internecie jak można być takim zwyrodnialcem by skrzywdzić własne dziecko. Nie interesuje mnie to czy to był wypadek czy specjalnie zrobiła małej krzywdę. Jeżeli to był wypadek to dzwoni się na pogotowie, woła o pomoc a nie pakuje dziecko w kocyk i wynosi do parku. Rozumiem szok. Ubrała wyniosła...ale po co była ta cała szopka z porwaniem. Tylu ludzi zostało oszukanych. Ja cały czas wierzyłam że Madzia żyje, cały czas broniłam matki. Nie wierzyłam że można zrobić krzywdę własnemu dziecku, a już tym bardziej upozorować porwanie. Gdyby zdarzył się wypadek, ok wielka tragedia, ja najbardziej pragnęłabym godnego pochówku a nie porzucała dziecko gdzieś w parku i jeszcze je ukryła pod stertą gruzu. Znaleźli całe ciałko, ale w tym czasie mogły je znaleźć zwierzęta... nie mogę.
Zgadzam się w miliardzie procent! Myślę dokładnie to samo co Ty

Cytat:
(...)
ktosia Marcelka dzis 8 mce kończy prawda?
utul ją
Tak kochana Cioteczko, dziękujemy bardzo A Ty utul od nas Pata, bo przeciez on też dziś ma miesięcznicę
P.S. Dostałaś mms? Bo nie wiem czy dotarł

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
bzyczka, Martucha teraz, w tej chwili zgadzam się z Wami, jasne że bym tak zrobiła, a ktoś by powiedział inaczej? ktoś świadomy? ktoś kto nie przeżył takiej sytuacji? nie sądzę... z kimkolwiek by teraz nie rozmawiał (oczywiście myślę tu o osobach poczytalnych i zdrowych) i założę się, że z owa matką również- ale to przed tragedią...( o ile było zdrowa) o możliwości takiej sytuacji...to każdy by powiedział to co Wy.

Nikt jednak nie wie jak działa umysł w czasie takiego zdarzenia, nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić... człowiek jest nieświadomy i pewnie niejednokrotnie "zwariuje" i robi rzeczy, których najnormalniej w świecie nigdy by nie zrobił...
Oczywiście nie każdy tak zadziała, pewnie niejedna osoba zrobi to co powinna, ale myślę, że tak do końca to nie zna się siebie samego (choć właściwie w taki sytuacji to nie jest się sobą).

To co napisałam dotyczy osób zdrowych i "normalnych"- nie wariatów i chorych na umyślę lub też ludzi okrutnych (choć Ci ostatni to nie wiem czy nie kwalifikują się do ludzi chorych...)
Ana oczywiście, że w szoku człowiek może zrobić różne rzeczy, ale w szoku się nie planuje nic z taką precyzją. Nie zwalałabym więc zachowania tej matki na szok. No dobra, o ile wyniesienie dziecka i porzucenie ciałka mogłoby być rezultatem szoku u osoby bardzo słabej psychicznie, to już cała ta mistyfikacja z porwaniem, z napadem to już nie szok.

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Ktosiu to jest chyba tak ze zalezy jaka postac na ta choroba, bo wyczytalam ze moze miec rozna. Jak ty mialas wzdecia to moze na to pomagaly leki-ja jako takichj wzdec nie mam-nie mam problemu ze tak powiem z wyrobieniem sie w ubikacji. Czytalam ze wlasnie rozkurczowe leki i na wzdecia-jesli sa albo na biegunki-bo taka postac tez wystepuje. Ja niestety zauwazylam ze po kazdym jedzieniu czuje jakies skrety w brzuchu ale nie wiem czy czasem powodem nie jest to w ostatnim czasie i to dosc dlugim jem zawsze szybko bo Tom zaraz wstanie, szybko bo Tom mi nie da zjesc, szybko bo jestem z nim sama wiec juz mnie ciegnie. Kiedys jadlam dlugo i spokojnie i nie mialam takich problemow. Dzis przy sniadaniu znow byl ryk-bo mama je a on mnie ciagnie. Czasem nawet do meza nie pojdzie bo mama i mama-a mnie to dodatkowo denerwuje!

Anika - dramata co sie dzieje na tym swiecie-ja juz nie umiem czytac o takich sprawach zwiazanych z dziecmi.

Biedna Madzia
nie bede nic wiecej pisac zgadzam sie z Wami-to co Marta, bzyczka, ktosia i Ana napisaly. Powiem tylko-ta matka to dla mnie nie matka! W najgorszym szoku matka zawsze broni swego dziecka a nie tak postepuje! A ja w ogole mysle ze jakiekolwiek zarzuty jej teraz postawia to wyjdzie na to ze jest niezdrowa na psychice i wyroku nie dostanie! zamkna jak jak cos w psychiatryku. A to dla mnie nie kara.
jak w ogole sobie pomysle ze teraz tak na prawde cala Polska jej ze tak powiem "nie lubi" to ma i tak przechlapane. Na pewno sa osoby ktore bede jej zalowac ale jak mnie dla nie ma litosci dla kogos kto skrzywdzil takie bezbronne dzieciatko. Nawet jak miala jakies problemy-to z kazdych problemow moze jakas wybrnac.
Kurcze a juz mialam nadzieje ze faktycznie sprzedala Madzie i tak jak ktoras z was pisala tak by bylo lepije bo by przynajmniej malutka zyla i mila sie tam lepiej niz u niej.

Kurcze w moim puncioku rozrusznik poszedl koszt naprawy ok 200zl wlasnie maz zawiozl go do mechanika.
Katuniu, może masz rację co do skuteczności leków na różne rodzaje zespołu jelita drażliwego, aczkolwiek ja bym sprobowala jakiegoś leczenia. Ja przyjmowałam trzy różne środki - wiem, że jedno było przed posiłkiem, drugie po, a trzecie doraźnie w razie bólu. A szybkie jedzenie na pewno Ci sprawy nie ułatwia.

Co do sprawy Madzi to "na szczęście" stwierdzono, że matka była w pełni poczytalna, także będzie odpowiadać przed sądem. Tez się obawiałam tego, że stwierdzą, że coś z psychiką było nie tak i zamiast do więzienia trafi do psychiatryka a to żadna kara.

Cytat:
Treść usunięta
Pracuś
A jak się czujesz?

Cytat:
(...)
(...)

Dziękuję, że pytasz Czuję się już lepiej, aczkolwiek jeszcze nie super.
Miłego wieczoru
Stary 2012-02-04, 20:34   #1368
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India zartujesz ! muszę się w takim razie przejść do wojasa obawiam się że w moich rozwalonych nie dochodze do końca zimy. a takie przeceny bardzo mi się podobają!
koniecznie wybierz się na zakupy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
za 350 zl za kozaki to i tak mnie nie stac ale fajne nie powiem

agatka noooo extra. tez zielony taki zarowiasty troche nie bola oczy od niego ? ciekawe jak bedzie wygladac z mebelkami. juz sie nie moge doczekac
I kolejna parapetowa was czeka! yeah!
no dla mnie 350 to tez duzo, ale jak sobie pomysle, że w przyszłym roku na poczatku sezonu miałyby mnie kosztowac 600 to wolałam teraz zainwestowac
Stary 2012-02-04, 20:45   #1369
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 09:06   #1370
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Gucia cieszę się , że lazania smakowała. Tez muszę ją zrobić, bo mnie ochota naszła

Stary 2012-02-05, 09:14   #1371
india83
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Treść usunięta
no nie, facetowi to juz nawet nie wystarczy podstwione pod noc, trzeba go jeszcze nakarmic dopbrze, ze w koncu zauwazył i przyznal, ze smaczne
Stary 2012-02-05, 10:09   #1372
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Madzi, Rosi
oto one
fajne

Cytat:

miłej zabawy

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Tak kochana Cioteczko, dziękujemy bardzo A Ty utul od nas Pata, bo przeciez on też dziś ma miesięcznicę
P.S. Dostałaś mms? Bo nie wiem czy dotarł
no półtora roku
a mms dostałam ale na chiny ludowe nie mogłam wysłać ci odpowiedzi, 8 razy próbowałam i nie da ci się wysłać ani mms ani sms..
teraz spróbuje...
choć wczoraj wszędzie szło normalnie tylko do ciebie niet..

a my uciekamy dziś na urodziny do mojego taty... tylko pomysły brak nie mam pojęcia co mu kupić...
Stary 2012-02-05, 10:20   #1373
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Zdróweczka dla Ciebie
A z ciastkami dobre

Cytat:
fajne

miłej zabawy

no półtora roku
a mms dostałam ale na chiny ludowe nie mogłam wysłać ci odpowiedzi, 8 razy próbowałam i nie da ci się wysłać ani mms ani sms..
teraz spróbuje...
choć wczoraj wszędzie szło normalnie tylko do ciebie niet..

a my uciekamy dziś na urodziny do mojego taty... tylko pomysły brak nie mam pojęcia co mu kupić...
Oj to nie wiem co się działo, że nie mogłas wysłać odp Od innych dostawałam normalnie smsy, więc nie wiem o co chodzi.

A co do urodziny taty, lubi czytać? Bo jak tak, to książka jest zawsze dobrym prezentem

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 14:55   #1374
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Madzi, Rosi
oto one
fajne

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ana oczywiście, że w szoku człowiek może zrobić różne rzeczy, ale w szoku się nie planuje nic z taką precyzją. Nie zwalałabym więc zachowania tej matki na szok. No dobra, o ile wyniesienie dziecka i porzucenie ciałka mogłoby być rezultatem szoku u osoby bardzo słabej psychicznie, to już cała ta mistyfikacja z porwaniem, z napadem to już nie szok.
no właśnie pisałam o porzuceniu a reszta to nie wiem... może jedno kłamstwo? (o ile to nieumyślne spowodowanie śmierci, choć wydaje mi się, że nie... ) a potem kłamstwo ciągnie kolejne i kolejne... ciężko się wygrzebać.

Cześć!
Mam ostatnio doła, bo nic mi nie wychodzi kupiłam biustonosz... drogi jak jasna ch*** później żałowałam, no ale cóż... i mierze w domu i jednak nie pasuje pojechaliśmy wymienić (i znowu kasa na paliwko bo to dość daleko ;/) i tyle się namierzyłam i nic nie było...
ehhh żałuję, że go wtedy w pośpiechu kupiłam bo oddać nie można... ale oddałam go bez zwrotu kasy i dostałam karteczkę, że przy nowej kolekcji mam sobie wybrać... i kasa zamrożona... choć teraz się obawiam, że w ogóle nie wybiorę i nie wiem co wtedy... ehhh można ta firma ostatecznie jest nie dla mnie.

Do tego pojechaliśmy do drugiego sklepu, miał być czynny do 19... zamknięty od godz. 16 ;/ dzwonimy i okazało się, że zamknęli z powodu mrozu- no cudnie!

Dzisiaj mama była na zakupach i poprosiłam ją, aby kupiła mi fluid maxfactor. Dałam jej opakowanie, miał być nr 101... czyli identycznie taki jak dałam... przyjechała i okazało się, ze przywiozła 102 baba się pomyliła, a mama nie spojrzała no a nie opłaca się jechać bo to 50 km mamy podjechać za tydzień po drodze do szkoły, ale wątpię, że wymienią, bo paragonu nie wydawają, bo to na targowisku... super! a 102 jeden mam i leży, bo za ciemny jest...

Mówię Wam wyć mi się chce...

a jakby tego było mało zaczynam kasłać... a dopiero ze zwolnienia wróciłam... w piątek przestałam brać antybiotyki...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 15:20   #1375
iwka28
Wtajemniczenie

Ktosia - powiedziałaś o tych pączkach i Cię uduszę chyba - łażą teraz za mną a skąd ja je wytrzasnę????

Ana - masz ewidentnie dni " nie na zakupy" - mam nadzieję, że uda Ci się wymienić podkład, a z nowej kolekcji na pewno coś wybierzesz

A ja się obijam i .........dobrze mi z tym

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 15:45   #1376
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ktosia - powiedziałaś o tych pączkach i Cię uduszę chyba - łażą teraz za mną a skąd ja je wytrzasnę????

Ana - masz ewidentnie dni " nie na zakupy" - mam nadzieję, że uda Ci się wymienić podkład, a z nowej kolekcji na pewno coś wybierzesz

A ja się obijam i .........dobrze mi z tym
To nie powiem Ci ile ich wczoraj zjadłam
Stary 2012-02-05, 15:57   #1377
iwka28
Wtajemniczenie

Nie mów ... kurna ... trza się do polskiego sklepu ruszyć ... może będą

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 16:27   #1378
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
fajne

no właśnie pisałam o porzuceniu a reszta to nie wiem... może jedno kłamstwo? (o ile to nieumyślne spowodowanie śmierci, choć wydaje mi się, że nie... ) a potem kłamstwo ciągnie kolejne i kolejne... ciężko się wygrzebać.

Cześć!
Mam ostatnio doła, bo nic mi nie wychodzi kupiłam biustonosz... drogi jak jasna ch*** później żałowałam, no ale cóż... i mierze w domu i jednak nie pasuje pojechaliśmy wymienić (i znowu kasa na paliwko bo to dość daleko ;/) i tyle się namierzyłam i nic nie było...
ehhh żałuję, że go wtedy w pośpiechu kupiłam bo oddać nie można... ale oddałam go bez zwrotu kasy i dostałam karteczkę, że przy nowej kolekcji mam sobie wybrać... i kasa zamrożona... choć teraz się obawiam, że w ogóle nie wybiorę i nie wiem co wtedy... ehhh można ta firma ostatecznie jest nie dla mnie.

Do tego pojechaliśmy do drugiego sklepu, miał być czynny do 19... zamknięty od godz. 16 ;/ dzwonimy i okazało się, że zamknęli z powodu mrozu- no cudnie!

Dzisiaj mama była na zakupach i poprosiłam ją, aby kupiła mi fluid maxfactor. Dałam jej opakowanie, miał być nr 101... czyli identycznie taki jak dałam... przyjechała i okazało się, ze przywiozła 102 baba się pomyliła, a mama nie spojrzała no a nie opłaca się jechać bo to 50 km mamy podjechać za tydzień po drodze do szkoły, ale wątpię, że wymienią, bo paragonu nie wydawają, bo to na targowisku... super! a 102 jeden mam i leży, bo za ciemny jest...

Mówię Wam wyć mi się chce...

a jakby tego było mało zaczynam kasłać... a dopiero ze zwolnienia wróciłam... w piątek przestałam brać antybiotyki...
Ana nie dołuj się przez takie drobiazgi, bo chyba nie warto... sciskam i oby kolejne dni były lepsze

a ja sobie ogarnełam kilka szuflad, mieszkam tu od 9 m-cy a juz miałam mnóstwo nagromadzonych rzeczy, których się oczywiscie teraz pozbyłam

a męzuś w końcu pomalował łazienkę i mały pokój
Stary 2012-02-05, 16:50   #1379
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

oo zjadłabym sobie takiego dobrego pączka

Stary 2012-02-05, 16:55   #1380
iwka28
Wtajemniczenie

India - czyli macie pracowity weekend

Ana - tak sobie pomyślałam teraz, że jak kupiłam za ciemny podkład to go wyciskałam na rękę i mieszałam z kremem na dzień - robił się jaśniejeszy - może spróbuj?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości