![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Żonki 2009 cz. XXXII
Post usunięty na prośbę autora
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2012-04-10 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
o kurczaku! Nie zauważyłam, że to już!!!!
wow! ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
ja juz zauważyłam skutki posiadania luster w przedpokoju jak był u nas chrześniak od TŻ
![]() smażę boczek z papryką i pieczarkami i lepiej ugotować ryż i dać tą mieszanke na ryż czy wymieszać ?jak sądzicie ?
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2012-01-18 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a ja dyisiaj od rana ocyu nie moge oderwa od tego klipu
![]() ![]() ![]() nie, złe ikonki wstawiłam- takie powinny być ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2012-01-18 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
czesc
to ja sie melduje juz tu zyje i mam sie w miare dobrze mamy w domu na feriach kuzynke wiec malo czasu zeby do kompa sie dostac Mloda na dodatek jest chora i juz Tom sie zarazil o co jestem bardzo zla-no ale trudni nic nie poradze. Wydalam dzis fortune w aptece na leki dla niego ![]() Powkurzalam sie na moja mame i babcie bo zaczely mi rzadzic ale to dluga historia. Ide poczytac co tam u Was slychac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
I ja się melduję
![]() Katuniu no chyba bym zdzieliła przez głowę! Chorą kuzynke Ci przysłali na ferie, a Tomuś jeszcze szybko łapie infekcje, no brak pomyślunku zupełny! ![]() A mama z babcią co się rzucają? |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dużo zdrówka dla Toma! ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znów boroczek chory ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Rossi i bardzo dobrze, że założyłaś!
![]() ![]() DZIEWCZĘTA WRACAMY DO XXXI CZĘŚCI!!!!! ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Katuniu, zdrowia dla Twego maluszka życzę!
![]() Nawijaj co tam się podziało. Ja mam ciągle takie problemy, także wiesz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej melduję się
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Ja dzisiaj miałam nerwa, bo pół godz. krążyłam wokół domu, różnymi drogami i dojechać nie mogłam, myślałam, że mnie coś strzeli ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Wieści od Agatka: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=557 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=563 i ostatnia https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=608 Mam nadzieję, że coś się ruszyło skoro ostatnia wiadomość była po 12 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
melduje się tu i wracam tam
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
tam zostalo juz 5 posotow, na pewno jeszcze ktoras odpisze w starym to juz do nowego przychodze
![]() gold znamy znamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
melduje sie w nowej czesci
![]() agus - biedna mala pewnie jakis wirus ja zlapal ![]() gucia - to faktycznie mily wieczor mieliscie wczoraj ![]() biedna agatka ze ja tak meczy ... ale chyba nie jest tak zle ze seksownego pana doktora zauwazyla ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Melduje się w nowej części
![]() Biedna Agatek tyle czasu się męczy, mam nadzieję, że wszystko już się rozkręciło i może dzidziuś jest już na tym świecie aaaa propos dzidziusiów to mi dziś jedna dziewczynka powiedziała, ze muszę do niej przyjść zobaczyć jej braciszka, wszystko by było ok gdyby nie to, że to jedynaczka, więc spytałam jakiego braciszka? a ona "no bo mamusia ma w brzuszku i się urodzi", pytam więc "a kiedy" ona "na wiosnę" no i dalej ciągnę temat "a skąd wiesz, że to będzie brat?" Ona: "no bo siostra urodzi się w innym terminie" ![]() I teraz się zastanawiam czy to prawda, że powiększy się im rodzina, bo mała z rodzaju małych pyskoli i kłamczuszków. Będę mamę obserwować to się dowiem może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nawiązując do starego wątku i BAJEK TERAPEUTYCZNYCH
![]() ![]() ![]() http://www.dbc.wroc.pl/dlibra/docmet...irids=117&lp=2
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2012-01-18 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się już chwalimy to ja znam osobiście guru bajek terapeutycznych w Polsce dr M.Molicką, była nawet promotorką mojej pracy licencjackiej |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
To ja już odpisze tutaj
![]() Cytat:
![]() Wypożyczyłam i bajki i książki, to i to terapeutyczną, to i to teoretycznie dla dzieci, ale dorośli też mogą znaleźć coś dla siebie. Czytałam póki co książkę terapeutyczną, bajki czekają... a jednak znalazłam w niej coś co może dotyczyć mnie- osoby dorosłej pomimo, że skierowana jest do dzieci i to wcale nie oznacza utożsamiania się z dzieckiem potrzebującym pomocy. A konkretniej chodzi o chorobę dziadka- w książce, u mnie w rzeczywistości- o chorobę babci, zresztą tę samą chorobę. Książka pomocna dziecku borykającemu się z taką sytuacją, nauczycielowi, rodzicowi, terapeucie, by pomóc takiemu dziecku... ale okazuje się, że na mnie od tej drugiej strony też zrobiła wrażenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() Bzyczko super! ![]() -- a wiecie, że bajki takie piszą też same dzieci? jeżeli wiecie to może znacie jakąś pozycję, w której są bajki napisane przez dzieci? ![]() ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-01-18 o 16:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my pisaliśmy relaksujące ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a pisałaś o bajkach?
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Ana ehsss Ania bo mi ciśnienie skacze
![]() a to do kogo są kierowane bajki to pisać mi nie musisz bo uwierz po napisaniu o tym mgr wiem dokładnie i nie dziwi mnie to że dorosły człowiek może sie utożsamić z problemem w niej będącym bo dla takowych one także są pisane moje "niekumanie" dotyczyło tego czy odnajdujesz tam siebie jako osobę z problemem czy osobę udzielającą pomocy ale już nie wnikam i temat zamykam a co do bajek pisanych przez dzieci polecam bajkoterapia z guziołkiem http://medbook.com.pl/ksiazka/pokaz/...szeliga-impuls mam ją w domu jest super ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz wiem, że nie słusznie, ale poczułam oddech na szyi i coś w rodzaju ataku ![]() ![]() ![]() No to ja polecam "Dziadek jest chory" i "Będę miał braciszka" - właśnie tę drugą przed chwilką przełknęłam ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-01-18 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
witam w nowej czesci
![]() ja dzis po pierwszym dniu szkolenia "Stres i wypalenie zawodowe". no i dzis mi wyszło, że jestem (typ osobowosci) najbardziej z całej grupy narażona na stres. no ale akurat to mnie nie dziwi, choc nie sadziłam, ze zajme pierwsze miejsce... jutro mamy sie relaksowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na co dzień mam do czynienia z "artystką" i mam dość...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-01-18 o 17:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Do poprzedniej części:
![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to żeś mnie ubawiła!! ![]() ![]() ![]() ja polecam "chyba jestem nieśmiały"(genialna) "Pierwsza lekcja szczęścia – o chłopcu, który nie chciał być smutny" "o jeżu co znalazł przyjaciela" "o zebrze co chciała być w kwiatki" iiiii "billy jest zły" notabene matka jednego dziecka z którym mamy problemy jak dałyśmy jej bajki terapeutyczne to powiedziała nam że on przez te bajki jest taki zły bo naśladuje tamtejsze dzieci ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- bzyczka nie mogę znaleźć twojej bajki trzy razy przewertowałam spis treści coś mam dziś gorszy dzień jeszcze mnie uszczęśliwiono że na poniedziałek mam napisac tzn fajnie by było jakbym napisała hymn przedszkola a tu weny brak!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-01-18 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Jestem i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() patrz na zielony kolor i luzzz ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- a i zapomniałam - dostałam kartkę z socjalnego że muszę zapłacić za bilety do teatru 16 zł (po 8 za spektakl) gdzie normalnie bilet 80 zł ![]() jakie z było moje zdziwienie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.