|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() I jak humor? ![]() Dlaczego? biedna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłaś ... u babci bani ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj na romantyczną kolację zaserwowałam uwaga-smażone ziemniaki z koperkiem i mlekiem ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1832 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. byłoby bosko, achhh! Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. bylam biegac! w sniegowcach rozowych! ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.e-commerce.pl/Kot-nyi-Pes...ini,48445.html wlewasz to to do odrobiny wody i dolewasz troche oliwy. et voila! Ale widzicie - w tym sek, zrobic obiad prawie ze z paczki i zasłynąć jako mistrzyni kuchni ![]()
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-02-06 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
Karola, a może kiedyś też zrobię sobie takie
![]() ![]() Za 30min wychodzę do fryzjera i....... Obcinam się ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1835 |
Zadomowienie
|
Psyhe nieee obcinaj całkiem masz już takie długie i ładne
![]() ![]() Ale przyznam się że sama w tamtym tyg obcięłam włosy chyba z 5 cm ale cieszę się bo są teraz dużo, dużo ładniejsze nie wiem czy to zasługa obcięcia czy tego że pare razy nałożyłam kokos?? No i muszę się pochwalić dziś na wadze 56,5 . drgnęłoooo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1836 |
Raczkowanie
|
Grzecznie powróciłam na dietkę, dziennie staram się spożywać do 1200kcal, no i zaczęlam trening Beachbody - Brazil Butt i mam w planach robić go przez 60dni razem z treningiem na brzuch Ewy Ch.
A Wy jak kochane się trzymacie dietetycznie?? Czytałam wasze rozmowy o tej Oldze(?) z Top model jak dla mnie to jest za chuda, chociaż chciałabym mieć trochę tej jej chudości i wzrostu ![]() ![]() Skarby czy któraś z was skończyła już ten Brazil Butt?? Bo nigdzie nie znalazłam konkretnych info o efektach... A na śniadanie chlebek Wasa i 3 malusieńkie plasterki serka pleśniowego (dalej jestem głodna, ale wytrzymam!!!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
Alexis, piekno moich wlosow bylo zludne
![]() Obcielam duuuuuuuuuzo, bo sie kruszyly w roznych miejscach ![]() Noooo i gratuluję spadku wagi! ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-02-07 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się zaczynam interesować turbo jamem, tylko tam była jakaś wersja dla poczatkujących itd chyba? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1839 |
Rozeznanie
|
Hej Laski ja tak na szybko bo za godz do pracy a jeszcze nie uszykowałam się.
Moje dietowanie idzie całkiem fajnie. Ćwiczenia są codziennie ![]() Wczorajsze menu: śn: parówka+ grahamka z almette ziołowym(znalazłam przepis jak zrobić twarożek ziołowy samemu z jogurtu muszę wypróbować), pomidorem, liściem sałaty i białą rzodkiewką Obiad: miseczka zupy pomidorowej z makaronem Kolacja: krewetki i warzywa na parze z przyprawą orientalną pycha mąż robił W między czasie zjadłam jakiś jogurt truskawkowy Dzisiejsze menu: śn: grahamka z masłem, sałatą, szynką, pomidroem i sosem chrzanowym(własnej produkcji) Obiad: miseczka zupy koperkowej na wywarze warzywnym i cordon blue z piersi kurczaka+ sałatka marchewka z jabłkiem,porą i chrzanem mniam idę jeść właśnie ![]() Kolacja: zjem 2 jajka nadziewane tuńczykiem i tost z chleba pełnoziarnistego i kilka pomidorków koktajlowych mniam mniam mniam jak będę miała chwilę w pracy to zjem jakieś jabłko Odezwę się wieczorem papappaapppaapapappapa buziole Psyhe pokaż włosy
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
A moje dzisiejsze menu:
śniadanie: grahamka z szynką, ogórkiem i papryką + kawa z mlekiem bez cukru w międzyczasie kubek pokrzywy i kawa z mlekiem bez cukru obiad: krupnik z ryżem + małe udko kurczaka ------------ podwieczorek: jog. nat. z jakimiś płatkami + jabłko kolacja: wieśniak pewnie w ogórem kiszonym ![]() Aaaa, wezmę prysznic i zrobię sobie masaż bańką chińską ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-02-07 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1841 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje dzisiejsze menu: I: 2 kromki razowca: jedna z wędliną i pomidorem, druga z serkiem mascarpone i łyżeczką dżemu brzoskwiniowego II: kanapka z serem pleśniowym (z 2 kromek razowca), jabłko, w szkole 2 krówki III: (w domu na głodnego) batonik musli, 3 krówki ;p (zostały ze szkoły ![]() Jeszcze w międzyczasie przegryzłam 6 migdałów. Na obiad krupnik, a na kolację się wymyśli. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1842 |
Zakorzenienie
|
Ok. Wychodzę! Trzymać kciuki co byśmy się nie pozabijali (i nie pisać żadnych szczegółów i dopytywań na głónym!)
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1843 |
Zadomowienie
|
Psyhe zdjęcia!!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
Takie mniej więcej są
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1845 |
Zadomowienie
|
Psyhe pisz w klubie jak tam było
![]() I nie wykręcaj się, pokazuj swoje zdjęcie włosów bo na pewno dziś akurat masz ładne ![]() ![]() 6-tost 11- bułka 14- 8 kopytek 17-jogurt + jeden kawałek ciasta(wyjątkowo bo zostało po week ![]() przed 19 znów 8 kopytek ![]() Myślicie że gdyby nie to ciastko to nie byłoby tak źle?? Jak dokładam do tego 30 min orbi to możliwa jest redukcja? No jak do tej pory wydawało mi się że tak ale chce żeby ktoś z boku na to spojrzał ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-02-07 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Alexis, nooo teraz już nie są takie ładne
![]()
![]() |
![]() |
#1847 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej ciesz się,że nie masz kulinarnie wymagającego faceta ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Póki co wczoraj zrobiłam 8min abs, dzisiaj też będzie ![]() Dzisiejsze menu: I: szklanka mleka, buła z dżemem :P II: 4 malutkie kromki razowca z ziarnami z pastą jajeczną III: sałatka z kurczakiem IV: pewnie mało dietetycznie bo wino+coś ![]() Wiecie co, u mnie dzisiaj jakieś -10 i jakoś tak hmm ciepło ![]() ![]() A i zdradzę Wam tajemnicę ![]() Agniesik to już stara dupa! ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
Aaaa no właśnie!!!! Wyświetliło mi się na gg!
![]() Sto lat, sto lat, niech żyje Agniesikk nam! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, Dziewczyny
![]() ![]() Monia, właśnie u mnie dzisiaj rano było -11 i też mi się wydawało, że jest tak przyjemnie ![]() Też Wam się rozpuszcza tusz na rzęsach od tego mrozu? Bo ja idę do szkoły jak kret, staram się nie mrugać, raz miałam wielkie podkowy pod oczami, a tyle ludzi mnie widziało. Wstyd, wstyd. A poza tym, to przyjechała moja siostra i w ogóle jest super ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
Agniesikk, ja kiedyś łykałam TLII i byłam przerażona! Kiedyś mi się niedobrze i słabo zrobiło raz, drugi i przestałam łykać
![]() Nawet wypowiedziałam się na wątku o TLII... ![]()
![]() |
![]() |
#1851 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. u mnie nie bardzo ;p raz super swietnie - i menu i cwiczenia, a innym razem - totalne dno, jak np. dzisiaj ![]() 3. ja mam 176, marze o 166/170 ;p ekstra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() masz te bańki?! to nie masz cellu ![]() Cytat:
![]() 2. po tych krowkach sie zorientowalam ze masz dzisiaj urodziny! i Monia potwierdzila moje przypuszczenia ![]() STOOO LAT! WSZYSTKIEGO DOBREGO, KOCHAMY CIĘ! Jezus też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Agniesik stawia wodke ;D Cytat:
![]() hm, mi zaczyna zasychac milion lashes, tak sobie mysle w co by tu zainwestowac. chce cos mega! 2. ![]() ![]() ![]() a wiecie a wiecie co!? dzis byl u mnie kurier! dostalam taaaaaaaaaaaaaaki prezent wymarzony, aaaa! szał! sa to przecudowne, swietne, wielkie nauszne sluchawunie ![]() ![]() teraz znowu nie wiem, co mu dac na walentynki ![]()
![]() |
![]() |
#1852 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() no! w końcu jest co czytać, a nie jedna strona tylko ![]() dzisiaj wpadło trochę grzeszków... na śniadanie dwa tosty z serem i pieczarkami. obiad u rodziców - kurczak z frytkami i surówką + 2 szklanki pepsi ![]() po tak dużym i tłustym obiedzie, powiedziałam,że nic już więcej dzisiaj nie jem. przed chwilą przegryzłam tylko jabłko. zamiast czekolady wcinam jabłka ![]() dzisiaj założyłam moje ulubione majtochy i co... są za luźne na tyłku ![]() zaraz zabieram się za 20min ![]() Cytat:
![]() ![]() uwielbiam 20min workout i ab jam ![]() ja też czekam z ważeniem. skoncze turbo to się zważę. Cytat:
![]() ![]() ostatnio zasypia z kciukiem w buzi ![]() uwielbiam te ćwiczenia, jak tylko skończe Turbo Jam biorę sie za Turbo Fire ![]() http://www.youtube.com/watch?v=oRGTuvoEgdA Cytat:
![]() ja zaraz też. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mi się dzisiaj skończyła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jestem za ![]() http://www.kat.ph/beachbody-turbo-ja...-t5074365.html dżemowanie! ![]() Cytat:
![]() 4 tyg. dla początkujących i 4 tyg dla zaawansowanych ![]() Cytat:
![]() też brałam to badziewie. efekt był taki,że bardziej mi się chciało po tym jeść ![]()
![]() |
![]() |
#1853 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja zamiast czekolady jem ostatnio jogurty ![]() No no ciekawa jestem jak tam waga u Ciebie. Ale jak będzie ładnie spadała i skończy mi się sesja to może sama skuszę się na te ćwiczenia ![]() ![]() Agniesikk wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1854 |
Wtajemniczenie
|
kurcze... wiecie ze Oli ma dzisia juz 3 miesiace?
![]() ![]()
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
Aaaa Agnesik, wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Ucałuj Ją od nas! ![]() I dzięki za link ![]()
![]() |
#1856 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk, ucałuj ją!
![]() A co do maty to ona zawsze po ćwiczeniach ląduje za szafą ![]() Baniak, no skóra jest jędrniejsza i to duuuuuużo, cellu... moja siostra mówi, że nigdy nie miałam ![]() Tylko trzeba uważać z zassaniem, bo może się zrobić siniaczek ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Od dzisiaj ograniczam się z bluźnieniem ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Baniaa, ja mam fajny tusz ![]() Maybelline lash stiletto volume ![]() ![]() ![]() ![]() A ja muszę sobie zainwestować w podkład... Najbardziej pasi mi Loreal Infallible, ale potrzebuję na już więc będę musiała wydać kupę kasy w drogerii ![]()
![]() |
![]() |
#1857 | |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Oli zrobiła mi już pobudkę o 8 rano. poszłyśmy spać o 1 w nocy, więc dzisiaj ledwo żyję. na śniadanie 2 kromeczki ciemnego chleba z szynką, ogórkiem i rzodkiewką + woda, woda, woda... na resztę dnia nie mam jeszcze pomysłu. TŻ śpi po nocce, Oli wariuje w łóżeczku, więc ja zabieram się za Cardio ![]() ucałowana ![]() nie ma za co. ściągaj i do roboty ![]() ![]() Cytat:
![]() hehe ![]()
![]() |
![]() |
#1858 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki. Kurcze przeziębiłam się a jeszcze dziś do pracy a potem 3 dni wolnego
![]() Od rana tylko poćwiczyłam(8min legs i buns, 150 brzuszków na więcej nie mam siły) nic dzisiaj nie robię bo się kiepsko czuję, TŻ zrobi sobie jakiś obiad jak wróci z pracy. No i właśnie nie wiem co ja mam zjeść przed wyjściem do pracy ![]() Agnes super że Oliwka jest grzeczna. Mój bratanek ma 15 miesięcy ale taki łobuz z niego że hej tylko że on był taki zawsze hehe. Nigdy nie był grzeczny a spać nie lubi do dziś. Usypianie go to męczarnia po prostu. Aha już 3 dni nie jem nic a nic słodkiego zjem dopiero w tłusty czwartek. A potem będę jeść tylko w niedzielę ![]()
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem z siebie dumna!
![]() Wczoraj mama mi kupiła wielką zapiekankę, a ja jej na noc nie zjadłam ![]() Dzisiaj zjem sobie pół w ramach obiadu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1860 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co?
Od wczoraj nie było ani sekundy, w której czułabym się jak pasztet ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.