Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-06, 17:17   #1831
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
1. co nabroiłaś? wiem ze to chore ale tez lubie sie mscic na tzcie tak zeby mu sie odechcialo idiotycznego zachowania

4. troche mi poprawilas humor. na przelomie poznej nocy i wczesnego poranka mialam przez to mega dola ;p moze zerknelam na nieodpowiednie osoby, pewnie gdybym wybrala inne tez zobaczylabym bezrobocie i gromadke dzieci. dobra, dzis poobczajam tych mniej zaradnych i poprawie sobie humor nieszczesciem innych
Przetańczyłam parę kawałków w seksownym tańcu z jego kumplem

I jak humor?

Cytat:
zazdrocha u mnie celibat chyba od tygodnia
Dlaczego? biedna

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Agniesikk! Idźcie wszystkie do Krakowa będę miała do Was blisko!
Ja też chcę być blisko Was, najlepiej żebyśmy wszystkie mieszkały w jednym bloku albo na jednym osiedlu, ostatecznie w jednej wielkiej willi z dwoma basenami

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
hej heeeej! przepraszam, nawet nie mam czasu tu zajrzeć ostatnio, jutro jakoś spróbuję nadrobić

Jedzeniowo nie ma tragedii, ale sumiennie codziennie leci Turbo Jam! Mam nadzieję, że będę mogła Wam niedługo pokazać efekty. Nie pomierzyłam się i nie zważyłam 1 lutego, stwierdziłam, że dam sobie jeszcze miesiąc, mam nadzieję, że będą spadki )

Tymczasem lecę do prasowania, czeka na mnie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaka góra :/ Nie znoszę tego...
Ej podrzućcie linki do tych turbo coś tam bo zaczynam psychicznie się oswajać z tymi ćwiczeniami nie chcę znowu 8min, hh itp.,

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Mi generalnie rzecz biorąc pasują wszelkie nakrycia głowy, szczególnie berety i kapelusze. Ale odnoszę wrażenie, że one po prostu pasują wszystkim kręconowłosym, nie wiem dlaczego
Ej ja też nieskromnie powiem,że mi-falowanej pasują wszelkie nakrycia głowy

Cytat:
prasujesz?! ale masz dobre serduszko. ja nie prasuje, bo i tak wszystko gniecie sie w tym sajgonie ktory mam w garderobie. jak ja chcialabym byc tak swietnie zorganizowana, umiec odkladac rzeczy na swoje miejsce, nigdy niczego nie gubic

a przed chwilą wciągnęłam biały ser z miodem i malinami, ale bylam taaaka głodna! a wczesniej zgadnijcie gdzie bylam no, ciekawe, kto zgadnie
A ja ciuchy prasuję przed wyjściem bo jak włożę do szafy i nawet ładnie powiesze i złożę to i tak jak wyjmuję to jest pogniecione :P

Byłaś ... u babci bani zgadłam zgadłam?

Cytat:
Zapomniałam się pochwalić, jaki zrobiłam obiad na dziś

Eksperyment z głowy - podsmażyłam czosnek, pomidory i szpinak, władowałam do tego 2 łyżki pesto zwykłego + Pesto z pepperoncini, czarne oliwki i dorzuciłam makaron tagliatelle. Nieeeeebo, nie mogę się doczekać obiadu

Lecę dżemować! )
Czuję się zawstydzona
Ja wczoraj na romantyczną kolację zaserwowałam uwaga-smażone ziemniaki z koperkiem i mlekiem czuję się beztalenciem kulinarnym bo nawet nie wiem jak smakuje pesto z yyy pepperoncini
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-06, 20:08   #1832
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Też mi się nie podoba to propsgowanie masakrycznej chudości. Wcześńiej mi się nie podobała ta Jej pucołowata twarz, jeśli chodzi o modeling, bo jednak nie jest to pożądane wśród modelek, no ale wyglądała ok, ma długie nogi, wszystko było jak należy. Teraz te nogi i ręce (zdjęcia próbne do NEXT zobaczcie ...) wyglądają okropnie!
Ha, to ja mam mały biust i mam 97, a w talii 65 ostatnio, ale ważąc 57kg miałam w talii 62, także Ona chyba niebardzo tyle ma .
No to ja powinnam sobie wyznaczyć cel 30kg czyli schundnąć ponad połowę
co Ty, wymiary są ewidentnie skopane, wg tych ktore są dostępne na wszystkich stronach internetowych ona ma wymiary zbliżone do moich , mało tego - w biuscie ma 10 cm więcej, nooo niesądzę aby tak było
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Ja też chcę być blisko Was, najlepiej żebyśmy wszystkie mieszkały w jednym bloku albo na jednym osiedlu, ostatecznie w jednej wielkiej willi z dwoma basenami
1. OMG i jaka była jego reakcja?! boooze moj to nie wiem, zabilby mnie
2. byłoby bosko, achhh!
Cytat:
A ja ciuchy prasuję przed wyjściem bo jak włożę do szafy i nawet ładnie powiesze i złożę to i tak jak wyjmuję to jest pogniecione :P

Byłaś ... u babci bani zgadłam zgadłam?

Czuję się zawstydzona
Ja wczoraj na romantyczną kolację zaserwowałam uwaga-smażone ziemniaki z koperkiem i mlekiem czuję się beztalenciem kulinarnym bo nawet nie wiem jak smakuje pesto z yyy pepperoncini
1. ja tak samo, wszystko na biezaco i mimo ze nienawidze lazenia w pogniecionych ciuchach to nieraz mi sie zdarza

2. bylam biegac! w sniegowcach rozowych!

3. Ahahah! Monia, ale romantiko posilek ale powiem Ci ze szczytem moich umiejetnosci&preferencji tza bylyby jakies schabowe z ziemniakami ;p

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-06, 21:41   #1833
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Czuję się zawstydzona
Sam pomysł, nieskromnie przyznam, był genialny i smakowało boooooooosko. Ale też bez przesady dziewczyny, toż to pesto tylko tak się nazywa, a wygląda tak:

http://www.e-commerce.pl/Kot-nyi-Pes...ini,48445.html

wlewasz to to do odrobiny wody i dolewasz troche oliwy. et voila!
Ale widzicie - w tym sek, zrobic obiad prawie ze z paczki i zasłynąć jako mistrzyni kuchni

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-02-06 o 21:44
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 07:59   #1834
psyhe666
Zakorzenienie

Karola, a może kiedyś też zrobię sobie takie

Za 30min wychodzę do fryzjera i....... Obcinam się Wczoraj myślałam, że obetnę góra 1,5cm. dzisiaj już chcę 2cm., a jak będę siedzieć na fotelu to znowu powiem żeby mnie na krótko obcięła O nieeeeee !!!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 08:50   #1835
alexis77
Zadomowienie

Psyhe nieee obcinaj całkiem masz już takie długie i ładne podetnij tylko końcówki

Ale przyznam się że sama w tamtym tyg obcięłam włosy chyba z 5 cm ale cieszę się bo są teraz dużo, dużo ładniejsze nie wiem czy to zasługa obcięcia czy tego że pare razy nałożyłam kokos??

No i muszę się pochwalić dziś na wadze 56,5 . drgnęłoooo:ju pi:
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 09:09   #1836
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Grzecznie powróciłam na dietkę, dziennie staram się spożywać do 1200kcal, no i zaczęlam trening Beachbody - Brazil Butt i mam w planach robić go przez 60dni razem z treningiem na brzuch Ewy Ch.
A Wy jak kochane się trzymacie dietetycznie??
Czytałam wasze rozmowy o tej Oldze(?) z Top model jak dla mnie to jest za chuda, chociaż chciałabym mieć trochę tej jej chudości i wzrostu no ale ja już modelką nigdy nie będę
Skarby czy któraś z was skończyła już ten Brazil Butt?? Bo nigdzie nie znalazłam konkretnych info o efektach...

A na śniadanie chlebek Wasa i 3 malusieńkie plasterki serka pleśniowego (dalej jestem głodna, ale wytrzymam!!!)
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 09:54   #1837
psyhe666
Zakorzenienie

Alexis, piekno moich wlosow bylo zludne
Obcielam duuuuuuuuuzo, bo sie kruszyly w roznych miejscach

Noooo i gratuluję spadku wagi!
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-02-07 o 10:37

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-07, 10:58   #1838
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Grzecznie powróciłam na dietkę, dziennie staram się spożywać do 1200kcal, no i zaczęlam trening Beachbody - Brazil Butt i mam w planach robić go przez 60dni razem z treningiem na brzuch Ewy Ch.
Czytałam wasze rozmowy o tej Oldze(?) z Top model jak dla mnie to jest za chuda, chociaż chciałabym mieć trochę tej jej chudości i wzrostu no ale ja już modelką nigdy nie będę
Skarby czy któraś z was skończyła już ten Brazil Butt?? Bo nigdzie nie znalazłam konkretnych info o efektach...

A na śniadanie chlebek Wasa i 3 malusieńkie plasterki serka pleśniowego (dalej jestem głodna, ale wytrzymam!!!)
Jest cały wątek o tych ćwiczeniach na wizażu .

A ja się zaczynam interesować turbo jamem, tylko tam była jakaś wersja dla poczatkujących itd chyba? gdzie i jak to znaleźć?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 11:25   #1839
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laski ja tak na szybko bo za godz do pracy a jeszcze nie uszykowałam się.
Moje dietowanie idzie całkiem fajnie. Ćwiczenia są codziennie Już chyba nie umiem bez nich żyć. Co do jedzenia to chyba nie jest źle.
Wczorajsze menu:
śn: parówka+ grahamka z almette ziołowym(znalazłam przepis jak zrobić twarożek ziołowy samemu z jogurtu muszę wypróbować), pomidorem, liściem sałaty i białą rzodkiewką
Obiad: miseczka zupy pomidorowej z makaronem
Kolacja: krewetki i warzywa na parze z przyprawą orientalną pycha mąż robił
W między czasie zjadłam jakiś jogurt truskawkowy

Dzisiejsze menu:
śn: grahamka z masłem, sałatą, szynką, pomidroem i sosem chrzanowym(własnej produkcji)
Obiad: miseczka zupy koperkowej na wywarze warzywnym i cordon blue z piersi kurczaka+ sałatka marchewka z jabłkiem,porą i chrzanem mniam idę jeść właśnie
Kolacja: zjem 2 jajka nadziewane tuńczykiem i tost z chleba pełnoziarnistego i kilka pomidorków koktajlowych mniam mniam mniam
jak będę miała chwilę w pracy to zjem jakieś jabłko
Odezwę się wieczorem papappaapppaapapappapa buziole
Psyhe pokaż włosy

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 13:13   #1840
psyhe666
Zakorzenienie

A moje dzisiejsze menu:
śniadanie: grahamka z szynką, ogórkiem i papryką + kawa z mlekiem bez cukru
w międzyczasie kubek pokrzywy i kawa z mlekiem bez cukru
obiad: krupnik z ryżem + małe udko kurczaka
------------
podwieczorek: jog. nat. z jakimiś płatkami + jabłko
kolacja: wieśniak pewnie w ogórem kiszonym

Aaaa, wezmę prysznic i zrobię sobie masaż bańką chińską
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-02-07 o 13:15
Stary 2012-02-07, 14:01   #1841
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

bylam znowu z psem na spacerze, i tym razem bieglam! co ciekawe, byla ze mna moja siostra i kot za nami tuptal
Słodko i ten kotek...

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater No nie mówcie, że Wam się podobają takie nogi?!
Jej figura jest okropna, mało apetyczna, wygląda tak koślawo... Jak wszystkie modelki

Cytat:
Sam pomysł, nieskromnie przyznam, był genialny i smakowało boooooooosko. Ale też bez przesady dziewczyny, toż to pesto tylko tak się nazywa, a wygląda tak:

Ale widzicie - w tym sek, zrobic obiad prawie ze z paczki i zasłynąć jako mistrzyni kuchni
U mnie w domu kupuje się pesto w Biedronce, takie w słoiczkach- też je lubię z makaronem

Moje dzisiejsze menu:

I: 2 kromki razowca: jedna z wędliną i pomidorem, druga z serkiem mascarpone i łyżeczką dżemu brzoskwiniowego
II: kanapka z serem pleśniowym (z 2 kromek razowca), jabłko, w szkole 2 krówki
III: (w domu na głodnego) batonik musli, 3 krówki ;p (zostały ze szkoły )

Jeszcze w międzyczasie przegryzłam 6 migdałów. Na obiad krupnik, a na kolację się wymyśli.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 14:57   #1842
psyhe666
Zakorzenienie

Ok. Wychodzę! Trzymać kciuki co byśmy się nie pozabijali (i nie pisać żadnych szczegółów i dopytywań na głónym!) i żebym cało wróciła do domu
so trójka maybe.

Stary 2012-02-07, 18:18   #1843
MalaPikanteria
Zadomowienie

Psyhe zdjęcia!!!!!!!!!

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 18:36   #1844
psyhe666
Zakorzenienie

Takie mniej więcej są Kolorystycznie też... Może ciut ciemniejsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czerw1.jpg (25,9 KB, 21 załadowań)
so trójka maybe.

Stary 2012-02-07, 18:44   #1845
alexis77
Zadomowienie

Psyhe pisz w klubie jak tam było
I nie wykręcaj się, pokazuj swoje zdjęcie włosów bo na pewno dziś akurat masz ładne

6-tost
11- bułka
14- 8 kopytek
17-jogurt + jeden kawałek ciasta(wyjątkowo bo zostało po week )
przed 19 znów 8 kopytek

Myślicie że gdyby nie to ciastko to nie byłoby tak źle?? Jak dokładam do tego 30 min orbi to możliwa jest redukcja? No jak do tej pory wydawało mi się że tak ale chce żeby ktoś z boku na to spojrzał

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-02-07 o 18:48
Stary 2012-02-07, 18:46   #1846
psyhe666
Zakorzenienie

Alexis, nooo teraz już nie są takie ładne
so trójka maybe.

Stary 2012-02-07, 19:10   #1847
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
1. OMG i jaka była jego reakcja?! boooze moj to nie wiem, zabilby mnie

3. Ahahah! Monia, ale romantiko posilek ale powiem Ci ze szczytem moich umiejetnosci&preferencji tza bylyby jakies schabowe z ziemniakami ;p
Wpatrywał się wściekłym wzrokiem

Ej ciesz się,że nie masz kulinarnie wymagającego faceta macie dzięki temu czas na inne rzeczy

Cytat:

Ej a jak to smakuje?

Cytat:
Za 30min wychodzę do fryzjera i....... Obcinam się Wczoraj myślałam, że obetnę góra 1,5cm. dzisiaj już chcę 2cm., a jak będę siedzieć na fotelu to znowu powiem żeby mnie na krótko obcięła O nieeeeee !!!
Zdjęcia zdjęcia zdjęcia :P

Cytat:
Jest cały wątek o tych ćwiczeniach na wizażu .

A ja się zaczynam interesować turbo jamem, tylko tam była jakaś wersja dla poczatkujących itd chyba? gdzie i jak to znaleźć?
O też bym chciała zobaczyć jak to wygląda?
Póki co wczoraj zrobiłam 8min abs, dzisiaj też będzie

Dzisiejsze menu:
I: szklanka mleka, buła z dżemem :P
II: 4 malutkie kromki razowca z ziarnami z pastą jajeczną
III: sałatka z kurczakiem
IV: pewnie mało dietetycznie bo wino+coś

Wiecie co, u mnie dzisiaj jakieś -10 i jakoś tak hmm ciepło Po tych piekielnych mrozach nawet -10 mnie uszczęśliwia

A i zdradzę Wam tajemnicę
Agniesik to już stara dupa! STO LAT STO LAT!
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 19:11   #1848
psyhe666
Zakorzenienie

Aaaa no właśnie!!!! Wyświetliło mi się na gg!

Sto lat, sto lat, niech żyje Agniesikk nam!
so trójka maybe.

Stary 2012-02-07, 19:29   #1849
agniesikk
Zakorzenienie

Dzięki, Dziewczyny

Monia, właśnie u mnie dzisiaj rano było -11 i też mi się wydawało, że jest tak przyjemnie

Też Wam się rozpuszcza tusz na rzęsach od tego mrozu? Bo ja idę do szkoły jak kret, staram się nie mrugać, raz miałam wielkie podkowy pod oczami, a tyle ludzi mnie widziało. Wstyd, wstyd.

A poza tym, to przyjechała moja siostra i w ogóle jest super Chwali się, że bierze tabletki na odchudzanie... Therm Line II Moja mama twierdzi, że pigułki mnie zabiją, umrę na markość wątroby albo zakrzep w żyłach, a jak moja siostra odchudza się tabletkami zwiększającymi ciepłotę ciała (a co za tym idzie zwiększającymi ciśnienie, rytm serca, przyspieszają zużywanie się komórek organizmu), to jest ok Jak jej o tym powiedziałam (siostrze), to nakablowała mamie- już więcej się nie odzywam
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-07, 19:31   #1850
psyhe666
Zakorzenienie

Agniesikk, ja kiedyś łykałam TLII i byłam przerażona! Kiedyś mi się niedobrze i słabo zrobiło raz, drugi i przestałam łykać
Nawet wypowiedziałam się na wątku o TLII...
so trójka maybe.

Stary 2012-02-07, 20:40   #1851
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość

1. UWIELBIAM JĄ! jakie ta dziewczyna ma ciało, boze! marzenie

2. u mnie nie bardzo ;p raz super swietnie - i menu i cwiczenia, a innym razem - totalne dno, jak np. dzisiaj

3. ja mam 176, marze o 166/170 ;p
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
No i muszę się pochwalić dziś na wadze 56,5 . drgnęłoooo
ekstra
Cytat:
Jest cały wątek o tych ćwiczeniach na wizażu

ejjj widzialas co one tam wyrabiaja?! ja mam do tego zupelnie nieskoordynowane ruchy
Cytat:
A moje dzisiejsze menu:
śniadanie: grahamka z szynką, ogórkiem i papryką + kawa z mlekiem bez cukru
w międzyczasie kubek pokrzywy i kawa z mlekiem bez cukru
obiad: krupnik z ryżem + małe udko kurczaka
------------
podwieczorek: jog. nat. z jakimiś płatkami + jabłko
kolacja: wieśniak pewnie w ogórem kiszonym

Aaaa, wezmę prysznic i zrobię sobie masaż bańką chińską
wiesniak z ogorkiem? ua ha hi hi! nie jadlam tak

masz te bańki?! to nie masz cellu

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Słodko i ten kotek...

Moje dzisiejsze menu:

I: 2 kromki razowca: jedna z wędliną i pomidorem, druga z serkiem mascarpone i łyżeczką dżemu brzoskwiniowego
II: kanapka z serem pleśniowym (z 2 kromek razowca), jabłko, w szkole 2 krówki
III: (w domu na głodnego) batonik musli, 3 krówki ;p (zostały ze szkoły )
.
1. wiesz, co prawda to nie to samo co nordic walking z mama, ale.. zawsze cos, prawda xD

2. po tych krowkach sie zorientowalam ze masz dzisiaj urodziny! i Monia potwierdzila moje przypuszczenia

STOOO LAT! WSZYSTKIEGO DOBREGO, KOCHAMY CIĘ!
Jezus też
Cytat:
Ok. Wychodzę! Trzymać kciuki co byśmy się nie pozabijali (i nie pisać żadnych szczegółów i dopytywań na głónym!) i żebym cało wróciła do domu
głupia
Cytat:
Ej ciesz się,że nie masz kulinarnie wymagającego faceta macie dzięki temu czas na inne rzeczy

A i zdradzę Wam tajemnicę
Agniesik to już stara dupa! STO LAT STO LAT!
nie tracimy czasu na gotowanie, w sumie przewaznie jemy na miescie, nie goni mnie do garow. (NARAZIE - albo wie, ze nic by tym nie zdzialal )

Agniesik stawia wodke ;D
Cytat:
Też Wam się rozpuszcza tusz na rzęsach od tego mrozu? Bo ja idę do szkoły jak kret, staram się nie mrugać, raz miałam wielkie podkowy pod oczami, a tyle ludzi mnie widziało. Wstyd, wstyd.

A poza tym, to przyjechała moja siostra i w ogóle jest super Chwali się, że bierze tabletki na odchudzanie... Therm Line II Moja mama twierdzi, że pigułki mnie zabiją, umrę na markość wątroby albo zakrzep w żyłach, a jak moja siostra odchudza się tabletkami zwiększającymi ciepłotę ciała (a co za tym idzie zwiększającymi ciśnienie, rytm serca, przyspieszają zużywanie się komórek organizmu), to jest ok Jak jej o tym powiedziałam (siostrze), to nakablowała mamie- już więcej się nie odzywam
1. ale siara, pfffff apropo tuszu, Ty uzywasz max factor, dobrze pamietam?
hm, mi zaczyna zasychac milion lashes, tak sobie mysle w co by tu zainwestowac. chce cos mega!

2. Twoja siostra jest supcio ona musi sie odchudzac? ona jest kims typu red lipstick?

a wiecie a wiecie co!? dzis byl u mnie kurier! dostalam taaaaaaaaaaaaaaki prezent wymarzony, aaaa! szał! sa to przecudowne, swietne, wielkie nauszne sluchawunie TZ potrafi byc boski

teraz znowu nie wiem, co mu dac na walentynki

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 20:40   #1852
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Hej Wam
no! w końcu jest co czytać, a nie jedna strona tylko

dzisiaj wpadło trochę grzeszków...
na śniadanie dwa tosty z serem i pieczarkami.
obiad u rodziców - kurczak z frytkami i surówką + 2 szklanki pepsi
po tak dużym i tłustym obiedzie, powiedziałam,że nic już więcej dzisiaj nie jem.
przed chwilą przegryzłam tylko jabłko.
zamiast czekolady wcinam jabłka

dzisiaj założyłam moje ulubione majtochy i co... są za luźne na tyłku a jeszcze niedawno były baardzo upięte!!

zaraz zabieram się za 20min
Cytat:
Uwieeeelbiam! Utknelam w Cario Party mix & Ab Jam, ale muszę sobie zaraz trochę urozmaicić, bo mi się znudzi Naprawdę wciąga i delikatnie już widać efekty. Dlatego też się wstrzymam z ważeniem, niech zadziała
no to super! cardio zawsze mnie na maxa wymęczy
uwielbiam 20min workout i ab jam
ja też czekam z ważeniem. skoncze turbo to się zważę.

Cytat:
jejjj rzeczywiście kochana! w ogole sie na nia nie skarzysz

mkniesz jak burza z tymi ćwiczeniami, brawo
kochane dziecko z niej dzisiaj wstałam o 12 hihih Oli po jedzeniu, leżała sobie w łóżeczku, patrzyła się na zabawki, i widocznie się bardzo zmęczyła, to zasnęła
ostatnio zasypia z kciukiem w buzi
uwielbiam te ćwiczenia, jak tylko skończe Turbo Jam biorę sie za Turbo Fire
http://www.youtube.com/watch?v=oRGTuvoEgdA

Cytat:
Eksperyment z głowy - podsmażyłam czosnek, pomidory i szpinak, władowałam do tego 2 łyżki pesto zwykłego + Pesto z pepperoncini, czarne oliwki i dorzuciłam makaron tagliatelle. Nieeeeebo, nie mogę się doczekać obiadu

Lecę dżemować! )
nigdy nie jadłam takiego dania
ja zaraz też.

Cytat:
Ok, od dzisiaj ćwiczę
Kupiłam sobie nawet matę do ćwiczeń
Więc tak... Minimum 30min. orbitreka i coś na tyłek, brzuch i cycki
o proszę tylko jej za szybko nie schowaj do szafy

Cytat:
Tak wogóle to za mną już 2 zdane egzaminy i ten wczorajszy mam nadzieję że też bd ok bo napisałam wszystko
Muszę go chyba ładnie przeprosić jak się @ skończy
gratualcje!
mi się dzisiaj skończyła

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Agnesuk córcia Cie kocha, wie, że chcesz się wyspać A moja córcia została dziś w domu z TZ w ciepłym łóżeczku a ja szłam do pracy
z Niej bedzie taki śpioch jak ze mnie

Cytat:

Ej podrzućcie linki do tych turbo coś tam bo zaczynam psychicznie się oswajać z tymi ćwiczeniami nie chcę znowu 8min, hh itp.,
osz Ty wredoto
jestem za
http://www.kat.ph/beachbody-turbo-ja...-t5074365.html dżemowanie!

Cytat:
No i muszę się pochwalić dziś na wadze 56,5 . drgnęłoooo

Cytat:
http://www.kat.ph/beachbody-turbo-ja...-t5074365.html jest jest
4 tyg. dla początkujących i 4 tyg dla zaawansowanych do dzieła Winylku!

Cytat:
Dzięki, Dziewczyny

Jeeeszcze ja - wszystkiego naj naj lepszego
też brałam to badziewie. efekt był taki,że bardziej mi się chciało po tym jeść

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 20:50   #1853
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co, u mnie dzisiaj jakieś -10 i jakoś tak hmm ciepło Po tych piekielnych mrozach nawet -10 mnie uszczęśliwia
u mnie jak były te mrozy to nawet -30 było w nocy brrr
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
zamiast czekolady wcinam jabłka

dzisiaj założyłam moje ulubione majtochy i co... są za luźne na tyłku a jeszcze niedawno były baardzo upięte!!
a ja nie wiem czy mogę jeść jabłka bo sama już nie wiem po czym miałam to uczulenie ostatnio
ja zamiast czekolady jem ostatnio jogurty

No no ciekawa jestem jak tam waga u Ciebie. Ale jak będzie ładnie spadała i skończy mi się sesja to może sama skuszę się na te ćwiczenia sama w to nie wierzę

Agniesikk wszystkiego najlepszego szczęścia, miłości i spełnienia wszystkich marzeń

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-07, 21:37   #1854
agnesuk
Wtajemniczenie

kurcze... wiecie ze Oli ma dzisia juz 3 miesiace? ale zleciało...

Stary 2012-02-07, 23:55   #1855
winyl
Zakorzenienie

Aaaa Agnesik, wszystkiego najlepszego! Wybacz, że troszkę spóźnione, ale tak to jest, jak się cały dzień nie siedzi na wizażu

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
kurcze... wiecie ze Oli ma dzisia juz 3 miesiace? ale zleciało...

Ucałuj Ją od nas!
I dzięki za link .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 08:39   #1856
psyhe666
Zakorzenienie

Agnesuk, ucałuj ją!

A co do maty to ona zawsze po ćwiczeniach ląduje za szafą

Baniak, no skóra jest jędrniejsza i to duuuuuużo, cellu... moja siostra mówi, że nigdy nie miałam
Tylko trzeba uważać z zassaniem, bo może się zrobić siniaczek

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Od dzisiaj ograniczam się z bluźnieniem

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Baniaa, ja mam fajny tusz
Maybelline lash stiletto volume Superowy jest Tylko najpierw trzeba się naumieć obsługi szczoteczki

A ja muszę sobie zainwestować w podkład... Najbardziej pasi mi Loreal Infallible, ale potrzebuję na już więc będę musiała wydać kupę kasy w drogerii
so trójka maybe.

Stary 2012-02-08, 09:22   #1857
agnesuk
Wtajemniczenie

Hejka
Oli zrobiła mi już pobudkę o 8 rano. poszłyśmy spać o 1 w nocy, więc dzisiaj ledwo żyję.
na śniadanie 2 kromeczki ciemnego chleba z szynką, ogórkiem i rzodkiewką + woda, woda, woda...

na resztę dnia nie mam jeszcze pomysłu.

TŻ śpi po nocce, Oli wariuje w łóżeczku, więc ja zabieram się za Cardio

Cytat:
Ucałuj Ją od nas!
I dzięki za link .
ucałowana
nie ma za co. ściągaj i do roboty

Cytat:
Agnesuk, ucałuj ją!

A co do maty to ona zawsze po ćwiczeniach ląduje za szafą
również ucałowana
hehe

Stary 2012-02-08, 09:45   #1858
adusia1554
Rozeznanie

Hej laseczki. Kurcze przeziębiłam się a jeszcze dziś do pracy a potem 3 dni wolnego
Od rana tylko poćwiczyłam(8min legs i buns, 150 brzuszków na więcej nie mam siły) nic dzisiaj nie robię bo się kiepsko czuję, TŻ zrobi sobie jakiś obiad jak wróci z pracy.
No i właśnie nie wiem co ja mam zjeść przed wyjściem do pracy

Agnes super że Oliwka jest grzeczna. Mój bratanek ma 15 miesięcy ale taki łobuz z niego że hej tylko że on był taki zawsze hehe. Nigdy nie był grzeczny a spać nie lubi do dziś. Usypianie go to męczarnia po prostu.

Aha już 3 dni nie jem nic a nic słodkiego zjem dopiero w tłusty czwartek. A potem będę jeść tylko w niedzielę Niedziela będzie u mnie dniem rozpusty hehe.

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 10:45   #1859
psyhe666
Zakorzenienie

Ja też jestem z siebie dumna!
Wczoraj mama mi kupiła wielką zapiekankę, a ja jej na noc nie zjadłam

Dzisiaj zjem sobie pół w ramach obiadu A drugie pół dałam siostrze na śniadanie
so trójka maybe.

Stary 2012-02-08, 12:58   #1860
psyhe666
Zakorzenienie

Wiecie co?
Od wczoraj nie było ani sekundy, w której czułabym się jak pasztet
so trójka maybe.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości