|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7021 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Tylko że ja w ogóle drenów nie miałam. Kolasiński ich nie stosuje, chyba że zachodzi taka potrzeba. Martwię się trochę tą różnicą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7022 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7023 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7024 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- haha ubaw po pachy ![]() ![]() ![]() ![]() 700 koron teraz mają albo 30 euro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7025 |
Raczkowanie
|
hej dziewczeta! ja juz po egzaminach !!!
![]() ![]() ![]() ale nam w lutym cycolinek przybywa! ![]() ![]()
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-02-10 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#7026 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Aninko gratuluje cycuszkow i ciesze sie ze jestes juz z nami.Teraz tylko czekac i czekac az bedą piekniały.A co do zdjec to ja tez polecam tak co tydzien bo wtedy widac jak cycunie sie zmieniają. ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Martko gratuluje zdania egzaminow! Zdrowie za egzaminki i Lutowe dziewczynki!!!
![]() |
#7027 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Anink GRATULUJĘ!!! Co do różnicy, dostałaś nr telefonu, wyślij eskę z zapytaniem, albo zadzowoń. Na pewno dr odpowie. A jak nie chcesz to i tak po 7 dniach kontrola i nie wahaj się PYTAJ! Prawda, że tak bardzo nie boli? Będzie super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7028 |
Zadomowienie
|
O rany, ale skrobiecie
![]() Anink, gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martka, gratuluję zdanego egzaminu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7029 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7030 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7031 |
Wtajemniczenie
|
anink super, gratuluje
![]() ![]() ![]() ![]() więc nie martw się i odpoczywaj jak najwięcej, pamiętaj o zakazie dźwigania ![]() siwa niestety Tobie poradzić nie potrafie bo to zupełnie inna metoda, żadna tu nie miała klaty poklejonej, pewnie Mya coś wiedziała będzie w temacie. w większości dziewczyny wypisywane są już w staniczkach, musisz dopytać o to lekarza ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- martko no Tobie też pogratulować trzeba a jakże ![]() M&S kupowała coś Zabulka u nas to lipa z tymi sklepami ![]()
![]() |
#7032 |
Raczkowanie
|
Anink gratulejszynnn kochana!! i co, nie sa duże jednak
![]() a skoro drednów nie masz to pewnie opuchlizna ktora długo może schodzić...wiec na razie sie tym nie zamartwiaj Ise ty sie tak cieszysz jak i ja przed, wiesz..nawet te push up-y przed operacja tak mi nie doskwierały bo wiedziałam że teraz to tylko kwestia czasu ![]()
#7033 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gorzej potem ze sportami bo mają mocny materiał mało elastyczny i cięzko sobie coś odpowiedniego dobrać ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-02-10 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7034 |
Raczkowanie
|
jooasik!
dzieki!! ![]() wyglada on tak,rozmiar 70D zero fiszbinek. moze byc? moje dziewczynki w walentynki skoncza miesiac! anika75 dzieki! ![]()
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-02-10 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#7035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7036 |
Raczkowanie
|
uffff! Mya!! ciesze sie ogromnie!!!
![]() dzisiaj dziewczynki zrobilam sobie maseczke z olejku ze slodkich migdalow na wlosy.siedzialm tak 2 godz w czepku i musze przyznac, ze po wlosy sa suuuper!!! ![]() ![]() ![]()
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-02-10 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#7037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zobaczcie jak to jest że przed operacją wypychamy się , po dwa staniki nosimy - a jak ktoś zauwazy i spyta '"piersi ci urosły" to bez krępacji mówimy , że to stanik. Przyzwyczajamy otoczenie ![]() ![]() A po operacji sytuacja już wygląda inaczej od naszej strony- maskujemy się i modlimy by nikt nie zauważył i by czasem to pytanie nie padło ![]() Ja to bym już teraz od razu się zorientowało co się szykuje, jakbym zauważyła że ktoś się tak demonstracyjnie zaczął wypychać ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- O - to szybciutko podaj przepis, moje włosy po zimie potrzebują pomocy.
![]() |
#7038 |
Wtajemniczenie
|
http://kobieta.wp.pl/kat,87314,title...wiadomosc.html
nam nie urosło a innym rosnąć nie przestaje ![]() ![]()
#7039 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#7040 |
Wtajemniczenie
|
Mya a ja nigdy wypychaczy nie nosiłam, push -upy zwykłe i dodatkowe gąbki wyciągałam bo niewygodnie i albo wszyscy ślepi i uwagi nie zwracają albo za małe cycki zrobiłam
![]() ![]()
#7041 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7042 |
Raczkowanie
|
anika75 - rozumiem Cię w 100%, bo ja sama już z miesiąc przed operacją chodziłam do pracy powypychana, żeby później szoku nie było
![]() Nie bój się, będzie ok. Widzisz, ja wczoraj miałam operację, a dziś czuję się już bardzo dobrze, naprawdę. I ferie akurat się u mnie zaczęły, więc do szkoły wracam dopiero za dwa tygodnie, więc myślę, że już na pewno dojdę do siebie. A żeby było śmieszniej to Ci powiem, że na sali leżałam też z nauczycielką, bardzo fajna dziewczyna i też oczywiście w pracy - tajemnica ![]() Tak więc boleć nie boli, Pamelą - jak mówiły Dziewczyny i MYA też nie zostałam ![]() JOASI I RESZTA DZIEWCZYNEK - dzięki za słowa otuchy! Edytowane przez anink Czas edycji: 2012-02-10 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#7043 | |
Raczkowanie
|
witam wszystkie cycolinki
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#7044 |
Raczkowanie
|
M&S (Marks&Spencer) kupilam za malutkie pieniazki (9 euro) normalnie kosztowal cos ok 35 sie nie myle.
#7045 | |||
Zakorzenienie
|
Siwa- ja widziałam rózne te opatrunki zaklejane plastrami. Zwłaszcza anatomki tak oklejają. I z tego co pamiętam to na to się zakładało stanik albo bandaż po całości. Zadzwoń najlepiej do lekarza- bo to jest ważne
![]() ![]() ![]() a kiedy to się stało Olivko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A na pierwsze oceny masz jeszcze dużo czasu- teraz wypoczywaj sobie i relaksuj się. Do wiosny Twoje panienki maja czas na dojście do siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No ale mówiłyśmy Ci, że będzie efekt jak w push-upie. A Ty tak się bałaś rozmiaru że nie chcialas wcale z nami gadać. O raaaany- nawet nie wiesz jak ciężko Ci było wcisnąć to 325 ![]() ![]() Ja też tylko push-upy nosiłam- ale dopełnione były ponad miarę. I jak piszesz- w lato jest trudniej. Ale ja chyba w ten sezon to już je wystwie całkowicie ![]() ![]() Choć powiem , że po sylwestrze dziwnie tak jakoś na nie patrzą, z dziwną uwaga-nikt jeszcze nie pytał o nic, ale coś czuję że już nie długo się uchowam. Teraz jak je w lato wywalę - będzie chyba po sprawie. Na plaży mnie nikt znajomy jeszcze nie widział- ale na plaży by nie dało rady żeby nie zauważyli przez dwa lata ![]() ![]()
![]() |
#7046 |
Zadomowienie
|
Martka fajniutki ten Twój staniczek i nie ma takich szerokasnych ramiączek
![]() A znalazłam tak oglądając na wp tą babkę (to już jest kalectwo moim zdaniem) dość ciekawy artykuł http://facet.wp.pl/kat,1007819,wid,1...wiadomosc.html Ciekawe ile w tym prawdy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7047 |
Wtajemniczenie
|
Mya naprawde taka ciężka sztuka ze mnie była??
![]() ![]() oj teraz to ja bym brała implanciki hihi nie nie żartuje, te mi wystarczają, nie mam potrzeby biustem epatować, robiłam tylko i wyłącznie dla lepszego samopoczucia przed lustrem ![]() ![]()
#7048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I dziękuje za miłe słowa ![]() ![]()
![]() |
#7049 |
Wtajemniczenie
|
a Ty jak na tych hormonach jedziesz to i biust przez trzy lata okazały dostałaś
![]() ta powycinana sukienka na gołe cyce dała do myślenia towarzystwu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- ja też kiedyś takie włoski nosiłam długaśne i mniej upierdliwe były niż te do ramion ![]() ![]()
#7050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez nie chcę żeby cycki były tym, co widać najpierw. O nie nie ![]() Ja mogę w razie potrzeby włosy rozpuścić ![]() ![]() Oj coś czuję, że wiosna będzie piękna- Twoje dziewczynki nie będą już potem chciały siedzieć w ukryciu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.