Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 18:03   #1861
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
iwka nie wiem, ale tez tak czasem mam. Albo muszę czasem wykasowac czesc waszych odpowiedzi (tak jak teraz Twoja) bo nie chce mi wysłac mojego posta, pojawia sie info : tekst przeładowany grafika- czy jakos tak

Iwka ta Enea mnie kusi, ma ciekawe 2 taryfy. Ale tak jak z osobna porównuje z Energa to stawki niby ma wieksze, a kalkulator wylicza mi u nich mniejsze rachunki, wiec nie wiem jak to możliwe. Nie chiałabym sie rozczarowac gdy po zmianie rachunki byłyby takie same lub wyższe. W taryfach Enei sa troszke inne zasady i godziny tanszej taryfy wiec o zmienie nie wiadomo czy rzeczywiscie bysmy ssie wpasowali z takim nizszym rachunkiem. ech skomplikowane to
a wazony chyba jednak kupię wszystkie, bo kazdy mi się widzi. a juz tym bardziej, że mam pozwolenie od męża

a co do tego co mi pisałyscie to wiem, dziekuje kochane jestescie. Ale co z tego jak w mojej głowie dzieje się inaczej

ooo super, wzruszajaca chwila. dla Natki

iwka ja mam taki
http://www.megamedia.pl/robot-kuchen...hr-7745-80.php
Nie ma maszyni do mięsa, ale ja używam nożyków, które z miesem sobie świetnie radzą i czasem stosuje takie rozwiązanie. Mojego uzywam od ok. 3 lat i jestem z niego bardzo zadowolona, chco nie mam porównania do innych. Z minusów to na pewno to, że hałasuje (Tz sie smieje jakby samolot startował) i cięzko sie myje pokryke. Ale tak mogę polecic

albo ja mam taki http://www.electroworld.pl/produkt/p...4555----14344/ hmm juz sama nie wiem ale one chyab wiele sie nie różnia
No mnie normalnie wkurza jak zaznaczam opcję "cytuj" to mi na koniec wyświetla tylko część zaznaczonych wypowiedzi.

Na cenę jednostki energii składa się opłata za energię i opłata przesyłowa, więc może tutaj jest różnica??? bo inaczej to nie wiem...

Czyli używasz tej końcówki do warzyw do mielenia mięsa? I zrobi takie rozdrobnienie jak na np. mielone? Bo ten Philips jest o połowę tańszy od Bosh'a. A i ciasto kruche czy drożdżowe też wyrobi?

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 18:16   #1862
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
No mnie normalnie wkurza jak zaznaczam opcję "cytuj" to mi na koniec wyświetla tylko część zaznaczonych wypowiedzi.

Na cenę jednostki energii składa się opłata za energię i opłata przesyłowa, więc może tutaj jest różnica??? bo inaczej to nie wiem...

Czyli używasz tej końcówki do warzyw do mielenia mięsa? I zrobi takie rozdrobnienie jak na np. mielone? Bo ten Philips jest o połowę tańszy od Bosh'a. A i ciasto kruche czy drożdżowe też wyrobi?
tak wiem, że rachunek składa się z róznych "części", ale własnie tak sobie porównywałam i moje odczucie jest takie , że jednak Energa ma w wiekszosci niższe, ale przyznaje, że zbyt precyzyjnego porównania nie robiłam Ale zadzwonie na infolinie podpytam jak wyglądają formalności

Jak do tej pory siekałam tylko mięso drobiowe... do kotlecików no i robiła się miazga a ciasta takiego nie próbowałam bo w sumie żadko piekę, więc doświadczenia nie mam. to jest takie geste jak na pierogi? bo takie wyrabiam recznie

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

a wrzuc link do Bosha
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 18:25   #1863
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej My już po przeprowadzce...spaliśmy dziś pierwszą noc Raczymy się już drugi dzień grzanym winkiem podgrzanym w czajniku, bo nie mamy narazie kuchni - będzie za 1,5 tyg. A w mieszkanku jest chłodno, nie mamy obok siebie sąsiadów i jest chłodno.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 18:35   #1864
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witam weekendowo

Byłam u fryzjera, wreszcie mam porządek na głowie Powinnam sobie jeszcze rzucić farbę, ale jeszcze się waham, czy zrobić tą co do tej pory, czy pozwolić sobie na szaleństwo
szaleństwo górą!

Cytat:
Ania20m urodziła!!!!!

"Dzisiaj o 7:20 urodził się nasz synek Jakub. 2720g i 54 cm"

Aneczko jeszcze raz ogromne gratulacje!!!!

gratuluję Aniuu!!!

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

Natusia z okazji skonczonych dzis 11-tu miesięcy sama podreptała ( a własciwie pobiegła) po dywanie : jupi:
nasz pierwsze kroczki, az miałam łezki w oczach
ahhhhhh

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej My już po przeprowadzce...spaliśmy dziś pierwszą noc Raczymy się już drugi dzień grzanym winkiem podgrzanym w czajniku, bo nie mamy narazie kuchni - będzie za 1,5 tyg. A w mieszkanku jest chłodno, nie mamy obok siebie sąsiadów i jest chłodno.
oooo super wieści co tam nowego macie?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 18:45   #1865
AgatkaL
Wtajemniczenie

[QUOTE=Ana***;32258211
ooo super wieści co tam nowego macie? [/QUOTE]
Nowego...hmmm....sypialni ę mamy nową tzn łóżko i szafeczki nocne z IKEA seria MALM. Nie mamy szafy, narazie prowizoryczne wieszaczki z Leroya. Sprzęt AGD czeka na szafki kuchenne jeszcze nie rozpakowany. I to tyle Jutro przyjeżdza oświetlenie,

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 18:55   #1866
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gold wzięliśmy najjaśniejszy odcień żółtego. Bo chcieliśmy jasny kolorek ale ciepły, więc z beżu zrezygnowaliśmy.

Katunia super, ze imprezka się udała.

anika brawa dla małej.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 19:01   #1867
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Nowego...hmmm....sypialni ę mamy nową tzn łóżko i szafeczki nocne z IKEA seria MALM. Nie mamy szafy, narazie prowizoryczne wieszaczki z Leroya. Sprzęt AGD czeka na szafki kuchenne jeszcze nie rozpakowany. I to tyle Jutro przyjeżdza oświetlenie,
jak się ogarnięcie to porób fotki

--

Słyszałyście? Zdarzenie z małą Madzią nadal jest uznawane jako nieumyślne spowodowanie śmierci...
Stary 2012-02-12, 19:03   #1868
anuulaa
Wtajemniczenie

Hej!

Cytat:
Ania20m urodziła!!!!!

Wow, super wiadomość!! Gratulacje dla Ani

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Też musze się wybrac do fryzjera na ścięcie. Ale jakoś tak zawsze mi nie po drodze
Ja tak samo, długi czas zapuszczałam i muszę już podciąć. A co do farbowania to ja bardzo rzadko daję kolor, tylko lekko przyciemniam. Boję się radykalnych zmian koloru, przerażają mnie później te odrosty.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja do pepco wole nie wchodzić , szkodzi to mojemu portfelowi
Ja mam podobnie, jak wejdę, to już z pustymi rękami nie wyjdę
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
halo halo
tu znow nadaje kuchnia katuni haha
Wczerajsza impreza baaardzo udana-jedzonko zjedzone,malo snu ale jest OK. szykuemy sie na kolejnych gosci
zabieram sie za pieczarki
Katuniu, a co to za imprezę miałaś?? Bo ja oczywiście nie w temacie

Cytat:
to i ja sie pochwale

Natusia z okazji skonczonych dzis 11-tu miesięcy sama podreptała ( a własciwie pobiegła) po dywanie : jupi:
Brawo dla Natusi!!

Cytat:
Agatko, kupiliście mieszkanko??

A ja robiłam wczoraj amerykańskie pączki z dziurką. Ale byłam dzielna i nie spróbowałam wczoraj żadnego. Dopiero dzisiaj jak udekorowałam. Częstujcie się na blogu. Aaaa zmieniłam jego wygląd
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 19:09   #1869
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Słuchajcie akcja dnia Moi rodzice wczoraj mieli imprezkę. I tatę nad ranem głowa bolała. Budzi moją mamą i mówi, aby mu tabletki przeciwbólowe podała (bo ma je w szafce nocnej obok siebie zawsze). Ta otwiera szafkę, podaje mu. Mój tata chce wziąć i tak po ciemku je maca i maca (bo mama mu dała cały listek). Ale coś mu nie pasuje, zapala światło a tu... tabletki anty buaahahaha I teraz się zastanawia czy jakby wziął, to czy by mu pomogły

Stary 2012-02-12, 19:11   #1870
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Słuchajcie akcja dnia Moi rodzice wczoraj mieli imprezkę. I tatę nad ranem głowa bolała. Budzi moją mamą i mówi, aby mu tabletki przeciwbólowe podała (bo ma je w szafce nocnej obok siebie zawsze). Ta otwiera szafkę, podaje mu. Mój tata chce wziąć i tak po ciemku je maca i maca (bo mama mu dała cały listek). Ale coś mu nie pasuje, zapala światło a tu... tabletki anty buaahahaha I teraz się zastanawia czy jakby wziął, to czy by mu pomogły
Hehehe dobrze, że ich nie zażył
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 19:13   #1871
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Hehehe dobrze, że ich nie zażył
ale by było Jak nam to dziś opowiadał to myślałam, że sie posikam ze śmiechu.

Stary 2012-02-12, 20:37   #1872
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
super

Cytat:
dlatego ja nad ranem jak się budzę i biorę żelazo to światło zaświecam by się upewnić

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 21:11   #1873
india83
Zakorzenienie

Madzia

zastanawiam się czy nie isc do kina na "i że Cie nie opuszcze..." ale nie wiem czy to mój Tz wytrzyma

od mojej mamy znowu dostalismy kaskę, więc zdecydowałam się na zakup wazonów zamówiłam 4 szt, mam nadzieje, ze na żywo sie nie rozczaruje

a tak w ogóle jutro i we wtorek mam wolne
Stary 2012-02-12, 21:34   #1874
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że z kotkiem Wezmę co mi dasz
Iwus jeszcze nam na jutro cicha zostalo-to na ktora sie umawiamy na kawe?

Cytat:
super
a jak musi potem smakowac herbata z tego czajnika po grzanym wnie haha

Cytat:

Katuniu, a co to za imprezę miałaś?? Bo ja oczywiście nie w temacie

A ja robiłam wczoraj amerykańskie pączki z dziurką. Ale byłam dzielna i nie spróbowałam wczoraj żadnego. Dopiero dzisiaj jak udekorowałam. Częstujcie się na blogu. Aaaa zmieniłam jego wygląd
Anulko ja przez 3 dni w tym roku obchodze urodziny haha bo na raz by sie wszyscy nie zmiescili
A twoj blog namietnie odwiedzam i uwielbiam-dzis bylo dawno nie robione a moje ulubione baunty wg twojego przepisu a i to pronce polo co mowilysmy ze i ty i marta macie ta gazete-pycha! a w tym tyg bede napewno bede robic Twoje leniwe pierogi bo podoba mi sie przepis

Cytat:
Madzia

zastanawiam się czy nie isc do kina na "i że Cie nie opuszcze..." ale nie wiem czy to mój Tz wytrzyma

od mojej mamy znowu dostalismy kaskę, więc zdecydowałam się na zakup wazonów zamówiłam 4 szt, mam nadzieje, ze na żywo sie nie rozczaruje

a tak w ogóle jutro i we wtorek mam wolne
ja tez sie nad tym filmem zastanawiam...
juz dzis sie z dziewczyna brata nad nim zastanawialysmy i przekonywalysmy naszych facetow

U mnie kolejna imprezka zakonczona sukcesem.
Jutro beda rodzice i babcie wiec bedzie trocje sledziowo-bo wszystcy lubia i nugetsowo-to dla braciszka
jestem padnieta zmykam spac

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2012-02-12 o 21:37
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:39   #1875
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Madzia

właśnie widziałam dzisiaj reklamę w tv i też tż namawiałam zobaczymy
Stary 2012-02-13, 01:15   #1876
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Właście zjedliśmy obiadek - pierogi drożdżowe z pieczarkami pyyycha, robiłam pierwszy raz.
Kochana Ty to wogole masz takie pysznosci na swoim blogu ze za kazdym razem jak tam zagladam dostaje slinotoku

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
sory, że tak ni stąd ni z owąd, ale 3małyście kciuki

i ZDAŁAM CAŁĄ SESJĘ

wlansie otrzymalam wyniki z ostatniego egzaminu, jest liche 3,0 ale jest (chcialam 4, ale trudno)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa:jup i:
gratulacje !!!

Cytat:

Zaskoczyła mnie smierc Whitney, ciekawe cpo było przyczyna śmierci

Pewnie przedawkowala .. szkoda ze nikt nie pomogl jej wyjsc z nalogu .. podobno znalezli ja w wannie i pelno pustych opakowan po tabletkach .. ale teraz rozne wersje beda mowic.

Cytat:
Ania20m urodziła!!!!!

!!!!
Gratulacje dla nowych rodzicow Witam maluszka

Cytat:

super

Cytat:
Super ze juz na swoim

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 06:24   #1877
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Kochana Ty to wogole masz takie pysznosci na swoim blogu ze za kazdym razem jak tam zagladam dostaje slinotoku

gratulacje !!!

Pewnie przedawkowala .. szkoda ze nikt nie pomogl jej wyjsc z nalogu .. podobno znalezli ja w wannie i pelno pustych opakowan po tabletkach .. ale teraz rozne wersje beda mowic.

Gratulacje dla nowych rodzicow Witam maluszka

super

Super ze juz na swoim
pewnie tak ale własnie zaskoczyło mnie to, że nie żyje. wiedziałam, że walczy z nałogiem, ale nie przypuszczałam, że jest z nią aż tak tragicznie. Zawsze postrzegałam ja jaka silną(przez głos chyba ), pewna siebie, atrakcyjną kobiete- a jej uzależnianie nie bardzo dopuszczałam do mojej swiadomosci. Wole ja pamietać po swojemu

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

właśnie widziałam dzisiaj reklamę w tv i też tż namawiałam zobaczymy
my chyba jednak nie pójdziemy, ja z tych płaczacych na filmach, więc nie chciałaby, zaczac szlochac wsród ludzi, a pewnie do tego by doszło

ja zaraz pędze do gina. a u mnie ile sniegu napadało przez noc, mam nadzieje, ze na tym koniec
Stary 2012-02-13, 06:31   #1878
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

No i zaczął się nowy tydzień
U mnie sypie śnieg

Katuniu Słonko, wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin - miłości, zdrówka i spełnienia marzeń!!!
Stary 2012-02-13, 06:52   #1879
india83
Zakorzenienie

Katunia ma urodziny?

w takim razie

kochana Katuniu wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia szczęścia, pomyslności i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-13, 07:33   #1880
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Kasieńko wszytskiego co najpiekniejsze samych radosnych chwil i uśmiechu na codzień, pociechy z pociechy no i z męża oczywiście

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 07:55   #1881
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

No i zaczął się nowy tydzień
U mnie sypie śnieg

Katuniu Słonko, wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin - miłości, zdrówka i spełnienia marzeń!!!
Cytat:
Katunia ma urodziny?

w takim razie

kochana Katuniu wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia szczęścia, pomyslności i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Kasieńko wszytskiego co najpiekniejsze samych radosnych chwil i uśmiechu na codzień, pociechy z pociechy no i z męża oczywiście
dziekuje Wam kochane
jak milo wstac i takie mile rzeczy od rana czytac
Stary 2012-02-13, 08:00   #1882
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie po weekendowo

oczywiście Was podczytywałam!

Ania20m GRATULACJE!!! Super, że Jakub jest już z Wami. Gratulacje i wracajcie szybko do domu! Dużo sił i zdrówka dla całej Waszej Trójki!

Aguś gratuluję zdania sesji! Brawo!

India wazony wszystkie mi się podobają Ja też poszukuję teraz wazonika, bo wymysliłam sobie, że chcę jakiś mały, który stałby na stole i kupowałabym sobie w biedronie małe bukieciki różyczek, czy tulipanów Tylko muszę gdzieś taki ładny i maly upolować

Martucha super wypad za Tobą i mama ekstra! Zakupy, fryzjer i czuć się gwiazdą - to to co tygryski lubią najbardziej!

Gold mocno Cię przytulam! Mam nadzieje, że tydzień paszteta został już za Tobą!

Aniczko gratuluję pierwszych kroków Natuli! Super!

Iwka ja mam termimixa. Jestem z niego bardzo zadowolona. Jedno co to nie mieliłam w nim mięsa. Tzn, na pewno nie da się go zmielić, da się na pewno go pociąć, ale jeszcze nie próbowałam. Wyrabia każde możliwe ciasto, można w nim gotować na parze, można w nim gotować zupy, sosy itp. Niestety jest drogi, ale uważam, że jest wart tych pieniędzy. Dodatkowo mój ma już ok 13 lat i nigdy nic się nie zepsuło i do dzisiaj działa bez zarzutu.

A co do postów, to jak za dużo się cytuje, to on ucina wiadomosci. Często tak mam w szególności po weekendzie. I często też mam komunikat, że wiadomosć przeładowana grafiką i wtedy usuwam emotki.

AgatkaL
super, że jesteście juz u siebie! Grzejcie sobie teraz, żebyście mieli miło cieplutko. Muszą się mury ogrzać! No i mam nadzieje, że szybko będziecie mieli sąsiadów, którzy będą Wam grzać. Nam się tak udało, że mamy bardzo ciepłe mieszkanie, sąsiedzi nas grzeją z każdej strony i w zasadzie ogrzewania nie włączamy.

Magda jakby tak tata wziął tabsy anty, a mama uznałaby, że już wzięła tabletkę, to mogłoby się skończyć na tym, że Twoja córa miałaby młodszą ciotkę, albo wujka od siebie

Katunia to jeszcze raz, wszystkiego co najlepsze!

A ja poszalałam w piątek, oj poszalałam...w domu byłam grubo po 4. W sobotę, na szczęście mąż był w pracy a ja się zbierałam do życia chyba do 15. A wczoraj mi szybko dzień zleciał. Ale ustaliliśmy z mężem, że w marcu idziemy na jakiś urlop i gdzieś sobie pojedziemy Juz się nie mogę doczekać! Muszę doładować akumulatorki!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 08:01   #1883
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 08:02   #1884
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
my chyba jednak nie pójdziemy, ja z tych płaczacych na filmach, więc nie chciałaby, zaczac szlochac wsród ludzi, a pewnie do tego by doszło
u nas zobaczymy, bo my to wszystko na ostatnią chwilę

Kasiu spełnienia marzeń! Dużo zdrówka, żeby plecki nie bolały, żeby brzuszek nie bolał Spełnienia marzeń i pociechy z Tomusia i mężusia
Stary 2012-02-13, 08:08   #1885
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Katunia to jeszcze raz, wszystkiego co najlepsze!
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Kasiu spełnienia marzeń! Dużo zdrówka, żeby plecki nie bolały, żeby brzuszek nie bolał Spełnienia marzeń i pociechy z Tomusia i mężusia
dziekuje

Ana - bardzo sie przydadza takie zyczenia-bo bola plecki niestety
Stary 2012-02-13, 09:29   #1886
śliweńka
Zakorzenienie

Katunia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2012-02-13 o 09:30
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 09:35   #1887
celi25
Rozeznanie

Witam po weekendzie
Katunia wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin
No i gratulacje dla Ani mam nadzieję, że szybko z synkiem będziecie w domu

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 09:40   #1888
Gucia0987
Zakorzenienie

Rossi a do kiedy można na Baszkirka głosować? Bo ja głosuję, głosuję

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:22   #1889
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
sory, że tak ni stąd ni z owąd, ale 3małyście kciuki

i ZDAŁAM CAŁĄ SESJĘ

wlansie otrzymalam wyniki z ostatniego egzaminu, jest liche 3,0 ale jest (chcialam 4, ale trudno)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa:jup i:
super

Anika brawa dla Natki za pierwsze kroki

Katunia zdrówka, szczęścia, miłości, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:28   #1890
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
Katunia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
dziekuje

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

Katunia zdrówka, szczęścia, miłości, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
dziekuje

Celi - dzieki-jakos mi sie twoj post nie zacytowal

Dziewczynki czestujcie sie-ciasto i liker pina colada z biedronki-pyszna jest!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a_la_prince_polo.jpg (41,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pina.jpg (13,8 KB, 6 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości