|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Cytat:
![]() Tyłek bolał strasznie.. tym bardziej że jechałam służbowym męża - zupełnie nie przyzwyczajona do fotela.. dramat. Było minęło ![]() Gratulacje spadku ![]() jeszcze nie udało mi się zejść poniżej 65 ![]() Dawaj swoje aktualne foty do klubu..
![]() |
#3452 |
Przyczajenie
|
cześć witam wszystkich.jestem basia,jestem tu poraz drugi ,podziwiam wasza determinacje,Moja poczatkowa waga to.97 potem 95,5 teraz 94kg .ciesze se z kazdego deka,,,napiszcie prosze czy mężowi może podobać sie ktoś z waga 94 kg bardzo wątpie. mąż mówi że wyglądam dobrze ale ja mu nie wierze...co otym myślcie ..pozdrawiam gorąco .Basia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zadomowienie
|
HEJ LASKI!!
![]() Jak mówiłam napiszę wam moją wagę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu ta herbata na was nie działa ![]() I wszystkim laseczkom należą się MEGA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3454 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Uważam, że jak najbardziej możesz mu się podobać. Wszystko zależy od tego jak Ty się czujesz -jeśli podobasz mu się teraz bedziesz podobała mu się bardziej jak schudniesz to pewne. Ale jeśli źle się czujesz we własnym ciele to uważam, że trzeba coś z tym zrobić. Znam mnóstwo przypadków gdzie facet nawet nie spojrzy na kobietę poniżej 80 kg.. Niestety mój mąż miał zawsze dziewczyny "szczypiorki" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lecisz jak szalona ![]() ![]() ![]() W takim tempie do końca kwietnia spadniesz w okolice 80 kg.. ![]() Wielki podziw ![]()
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2012-03-05 o 11:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witaj Basiu ty ważysz 95kg i zadajesz pytanie czy ty możesz podobać się swojemu mężowi???!!Skoro jesteś jego żoną to kocha Ciebie taką jaką jesteś.Nie ważne czy ważysz 100,110 czy 94 kg dla swojego męża musisz być idealna bo ciebie wybrał i z tobą jest!Ja ważyłam 110kg i nigdy nie wątpiłam w to,że mogę się dla swojego męża nie podobać.Chodź nie raz myślałam,że jak schudnę pewnie będę dla niego atrakcyjniejsza i szczerze powiedziałam mu to a on do mnie powiedział wręcz oburzony "że nigdy więcej mam tak nie mówić,bo on wybrał mnie i taką mnie kocha i nie zależy mu na tym ile ważę tylko na tym jaka jestem"pamiętam to jak dziś.I już nigdy tak nie powiedziałam.
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-03-05 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Wtajemniczenie
|
Basia: oczywiście, że może się podobać, jest Twoim mężem = kocha Cię bezwarunkowo! Chodź do nas, przestrzegaj naszych zasad i w oka mgnieniu zobaczysz 8 z przodu. Początkowo na pewno mu nie będziesz wierzyć, ale to przyjdzie z czasem, wiem po mnie. Sama nie wierzyłam w żadne słowo TŻ kiedy mówił mi jaka jestem śliczna, a teraz z każdym dniem postrzegam się coraz lepiej i zaczynam mu powoli wierzyć.
![]() Czarna: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3459 |
Wtajemniczenie
|
no i prawidłowo
![]()
![]() |
#3460 |
Rozeznanie
|
DZIEWCZYNY od 9 rano czytam czytam czytam nadganiam nadganiam nadganiam i WRESZCIE SIĘ UDAŁO
![]() ![]() Ale żeście natworzyły ![]() Zacznę od gratulacji : Thenerdqueen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CzarnaDamo - RZĄDZISZ ![]() Arsenalka gratki za brak słodyczy ![]() Sosha już dawno o pastę pieczarkową pytałaś, ale z racji, że dopiero nadganiam - to była PYCHOTKA ![]() Akasha niezła podróż za Tobą - heh jak pisały już Dziewczyny pupsko pewnie bolało ![]() Laski sorki, że więcej nie odpowiem, ale uciekam coś zjeść i odpocząć po tej lekturze ![]() ![]() I jeszcze waga do tabelki 70,7kg - heh śmieszą mnie ostatnio te moje MINI spadki ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Rozeznanie
|
ty czarna tak lecisz, że bez sensu jest z tobą konkurować
![]() ![]() u mnie też dzisiaj spadek 0,1kg, ale zawsze ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nawet u mnie jest.. szok ![]() Może przez następny tydzień zejdę w okolice 66 kg.. ![]()
![]() |
#3463 |
Zadomowienie
|
Arsenalka-aby ta dobra passa trwała jak najdłużej.Chociaż do -20kg
![]() ![]() Ale same przyznajcie,że się zaparłam,sama nie wiem skąd biorę te siłę i upór ![]()
#3464 |
Raczkowanie
|
w kupie siła
![]() Z każdym kg będziesz się lepiej ze sobą czuła ![]() ![]() Ciesz się z tego - teraz na wiosnę lato więcej ruchu i kilogramy same polecą ![]()
#3465 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki. Byłam na wyjeździe i nie miałam internetu. ogólnie jest dobrze. Postanowiłam sobie, że zważę się dopiero pod koniec miesiąca.
Plan na dziś: I. Dwie kromki chleba z serkiem topionym i szklanka mleka (nie miałam nic w lodówce innego) II. Jabłko i kubek maślanki III. Kurczak z warzywami, 30 g ryżu. VI. Szpinak z czosnkiem, jedno chrupkie z turkiem light rzodkiewką, ogórkiem i szczypiorkiem. A jak tam Wam idzie?
#3467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Błonnik + woda to też wg mnie najlepsze wsparcie. Raz na jakiś czas na zakupach zerkam na błonnik, chyba Xenea, taki w zielonym opakowaniu w kształcie klepsydry, ale postanowiłam nie kupować, póki nie będzie już naprawdę potrzeby. Narazie wystarcza mi to co dostarczam z papu. Xenne wzięłam raz, też kilka lat temu, jak przetrzymało mnie przez prawie tydzień i już byłam bardzo zdesperowana, by coś ruszyło. Też lipa. Bałam się, że utknę w kibelku na całą dobę, tymczasem nic mnie nie ruszyło ![]() Co do braków, to też sie troche obawiałam, ale wydaje mi się, że jak narazie jest git, bo odkąd dietkuję zauwazyłam kilka plusów np. przestały mi wypadac włosy. Zawsze miałam cienkie i słabe, jak to blond, w ciąży o dziwo miałam cudne włochale jak nigdy w zyciu, ale po urodzeniu posypały się na maxa. Moja mama sama z siebie wczoraj zauważyła, że mi przybyło włosów i że wyglądają dużo lepiej. Przestałam też chorować, nawet jak mąz przywlókł chorobe do domu, to się nie zaraziłam. Choć tu nie chcę zapeszać, bo pewnie mnie jeszcze dorwie jakieś świństwo ![]() Oj i ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Rozeznanie
|
Moje menu na dziś :
Ś: 65g razowego chlebka + 20g sera białego + polędwica sopocka + rzodkiewki IIŚ: 140g pomidora, wafel ryżowy i 10g serka twój smak O: (w pracy) bułka wieloziarnista + 100g łososia + 30g serka almette bazyliowego K: sałatka grecka (sałata lodowa + feta + pomidor + ogórek + oliwki) Ile wyjdzie łącznie kcal będę wiedziała po kolacji jak wszystko zważę ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Rozeznanie
|
laski gratuluję spadków!!! i tych większych i tych malutkich bo gram do grama i uzbiera się kilogram
![]() ![]() ![]() u mnie dziś 68,7 także waga zaczyna ładne wyniki pokazywać ![]() aaa i ostatnio czytałam, że cynamon podkręca metabolizm, nigdy wcześniej o tym nie słyszałam, ciekawe ile w tym prawdy ![]() Dobra lecę nadrobić wątek ![]()
![]() |
#3471 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj Sosha, to ja tak politycznie ładnie, że męża musze o foty poprosic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]()
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Raczkowanie
|
Oj Winnie
![]() ![]() ![]()
#3473 | |
Zadomowienie
|
Coś się trochę rozchmurzyło te forum dzisiaj
![]() ![]() Laski wiecie co!!!mam taką ochotę na batonika,że aż mi kiszki się przewracają z tej ochoty na niego ![]() ![]() ![]() Widzę piękne spadki co u niektórych ![]() ![]() Yenna-już myślałam że znowu nam uciekłaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3474 |
Rozeznanie
|
Czarna mam nadzieję, że nie zjadłaś tego batonika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3475 |
BAN stały
|
thenerdqueen przemawiam do Ciebie! To ja matka cellulitu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() akasha83 Jak nowe auto to tymbardziej - nie zazdroszczę! Auć aż mnie zabolało ![]() ![]() ![]() czarnaDama Czarna wielkie, wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WyrafinowanySmak A jak ją robisz? Bo ja uwielbiam pieczarki pod każdą postacią, ale o paście jeszcze nie słyszałam ![]() YennaSnape Podziwiam za cierpliwość!!! Że ci się chce czekać do końca miesiąca! Ja zniecierpliwiona codziennie rano muszę rzucić okiem na wagę czy wszystko ok ![]() ![]() Winnie The Pooh a co mam ukrywać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WyrafinowanySmak, Arsenalfan Brawa laseczki za spadki!! ![]() ![]() Atram co do cynamonu też słyszałam że wpływa pozytywnie na metabolizm tylko pytanie jaka ilość?!?! nie wydaję mi się żeby ta używana na codzień wystarczyła ;/ ale za to świetnie nadaję się do peelingu kawowego - rewelacja!!!! I ja mam go jeszcze w olejku eterycznym - podrażnia skórę = stymuluje krążenie = metabolizm - także używam i sobie chwale! A co do markiz to nie dość że nie będzie jutro wyrzutów to jeszcze jaka duma! Ot co ![]() Bottega hop hop?!?! Jestem gdzieś tam? Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-03-05 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Wtajemniczenie
|
sosha: cześć mamciu
![]() ![]() Bottega miała sobie przerwę od wizażu zrobić ![]()
![]() |
#3477 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() 1) Peeling kawowy [mam pod prysznicem w słoiczku kawę mieloną z cynamonem - nabieram odpowiednią ilość, zalewam żelem do mycia - babram, babram i peelinguje] 2) Olejki eteryczne - dla mnie są hitem! Do problemów cellulitowo-krążeniowych polecany jest geraniowy, paczuli, grejfrutowy i cynamonowy. Ja zawsze robię mieszankę 2-3 olejków z balsamem do ciała i wcieram zaczynając od stóp, ruchami okrężnymi idąc w górę. Grejfrut i cynamon mocno rozgrzewają ["podrażniają"] skórę, także jest czerwona, mocno ukrwiona i przyjmuje wszystko co się w nią wklepie, z efektem mega napięcia ![]() 3) Szczotka prosta, tania i skuteczna - oczywiście szczotka do włosów [2in1] jeśli nakładam balsam z olejkami "nie palącymi" to dodatkowo mechanicznie pobudzam krążenie - uciskanie, szczypanie są dla mnie za słabe więc wjeżdzam z prawdziwym buldożerem masażu ![]() No miała, miała, ale to było takie niepewne, także myślałam że będzie jakiś oficjalny komunikat Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-03-05 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie się nad tą szczotką zastanawiałam.
i tak bez przypału wyczochrać się nią? ![]()
![]() |
#3479 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutrzejszy jadłospis (robię to teraz, bo tak mi łatwiej się potem trzymać) I. Omlet z jednego jajka z mozzarellą, bułka grahamka z serkiem light, sałatą, ogórkiem. II. Sałatka ze świeżych warzyw z kotletem sojowym polana octem i sosem jogurtowym. III. Jogurt 0% IV. Makaron ze szpinakiem. V. Twarożek z warzywami
Moja dzidzia przyjdzie na świat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez YennaSnape Czas edycji: 2012-03-05 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.