Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam! - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 12:42   #3421
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!

ja właśnie wróciłam z zakupów, miesiąc się skończył, to i chemii trzeba było nakupować i wszystkiego, bo szafki świeciły pustkami. jak jest pięęęęęęęknie za oknem!
laleczki, a tego kalafiora do zapiekania to trzeba jakoś obgotować przed? dorwałam sobie takiego za 5.40zł/szt (w lidlu chcieli 8zł i był mniejszy i brzydszy o.O) i pomelo i w ogóle tyle dobroci przytargaliśmy z tż, że ledwo lodówkę zapakowałam
Stary 2012-03-03, 13:06   #3422
czarnaDama2394
Zadomowienie

Thener-ją gotuje kalafiora przez zapiekaniem bo raczej surowy to nie byłby taki smaczny
Też muszę kupić trochę środków chemicznych bo tak jak u Ciebie zawsze koniec miesiąca to wszystko się kończy.Pewnie 200zł będzie nie moje bo wszystko niby ma być tanie,a okazuję się po wyjściu że sklepu 200mniej w portfelu:/
A do tego ja jestem taka,że nie potrafię sobie niektórych rzeczy odmówić.Chyba każda tak ma!tak sobie tłumaczę he he mój mąż zawsze do mnie mówi"po co ty tyle tych pierdoł nakupowałaś"i takie my baby jesteśmy chyba

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 13:12   #3423
thenerdqueen
Wtajemniczenie

no u nas dziś poszło też właśnie koło 200, bo a to płyn, a to dezodorant, a to cośtam i leci, dycha do dychy i się nazbierało i rzeczywiście niby ma być tanio, a jednak.. ale pocieszam się tym, że trzy pełne siaty i jedzenia tyle, że hohooo!
rozbawiły mnie trzy gwiazdeczki maskujące Twą wagę już się nie mogę doczekać wyniku
Stary 2012-03-03, 13:46   #3424
sosha
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
co coś Ty, dlaczego miałbym go odciągać?! To jego hobby, każdy powinien jakieś mieć Ja chcę żeby on grał hehe dziś ma zakwasy
Ja go nawet do kumpli wyganiam "Zadzwoń do Patryka, umów się z nim na piwo" Teraz od 2 dni mu jęczę, żeby w końcu umówił się z Michałem lub Patrykiem i chyba dziś przedzwoni. Chcę żeby utrzymywał kontakt z kumplami, żeby wyszedł, pogadał, pośmiał się, żeby miał kogoś poza mną.

edit: TŻ pomógł mi się pomierzyć. Jest mniej w talii, biodrach, tyłku :O wtf?!
a na wadze 68,7:/
Wiesz jak patrze po koleżankach to większość wprowadza system niewolniczy dlatego w 100% popieram Twoje podejście! Sama też takie mam a co do wymiarów to może waga pokazuje tyle a nie inaczej ze względu na mięśnie? Najważniejsze że centymetrów mniej!

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

w ogóle spróbowałam dzisiaj błonnika w proszku z jogurtem i muszę przyznać że okazał się zjadliwy
sosha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 15:01   #3425
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Bottega-dziwne bo mnie ona tak pogodniła do WC że oczyściłam się doszczętnieteraz jest już normalnie.Może nie ma co z Ciebie wylecieć
no właśnie - nie wiem o co chodzi, bo nawet tamta poprzednia na początku tam mnie przeczyszczała, że i po 5 razy chodziłam do toalety.
Właśnie sęk w tym, że ja się czuję taka napuchnięta i jakby mi coś zalegało.

Ja na zakupy wysłałam TŻta, bo nie chcę kusić losu i znowu się rozchorować. A sama ogarniam mieszkanie, robię pranie, wypakowuję zmywarkę itd. Dużo tego. Zrobiłam też nowy domek dla królicy Chyba jej się spodobał, bo już pare razy przyszła (chodzi sobie po pokoju) zajrzeć co tam postawiłam i wchodziła do niego.
Łydy mnie bolą :P Wczoraj wieczorem jeszcze mocno je porozciągałam

Czarna, mam to samo - niby jade co sklepu po trochę tanich rzeczy, a późńiej bum rachunek na 200zł. Ostatnio jak go przeglądałam, to zauważyłam, że najdroższa rzecz kosztowała 15zł, było parę takich między 6-4zł, a reszta za grosze. A to mleko, a to waciki, a to coś tam... Bo ja myślę, że wszytsko jest potrzebne i wszystko się przyda + mam słabośc do przypraw - nie wyjdę ze sklepu, jeśli nie wezkę chociaż jakichś 2. Współokatorzy się śmieją, że mnie Prymat sponsoruje choć ostatnio mam też trochę innych firm (nie cieprię jak wcodzą nowości! nie mogę się oprzec!)Dziś nawet z TŻtem ustaliliśmy, że w tym miesiącu każdy płaci sam za wszystko ze swojej listy zakupów. Muszę sobie gdzieś zacząć zapisywać i podliczyć pod koniec miesiąca. Niestety wpadnie jeszcze apteka, bo w końcu doszła recepta od mamy na moje tarczycowe leki.

sosha, mięśni w sumie mam tyle, co wtedy, gdyregularnie ćwiczyłam, ale wody mam jakoś dużo...

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 15:54   #3426
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:

Puchatku, lepiej, lepiej, na szczęście. Gorączka spadła. Noc była równie ciężka co poprzednie i skończyło się przekładaniem na drugą stronę łóżka, bo już nie miałam innego pomysłu, co zrobić żeby w końcu zasnąć. Dziś ze sklepu zielarskiego babka przywiozła mi moje zamówienie z przed 2 tyg., m.in. tę herbatę w kostkach, pokrzywę (na włosy), ziółka pomagające się wypróżnić w razie problemu oraz takie jedne uspokajające (na sen), bo choć miesiąc temu odstawiłam hydroxyzynę i taki lek usypiający jeden, było dobrze, to teraz nawet jak sobie je wezmę spać nie mogę.
Dziękuję za miłe słowa ehh tak ciężko :< aż nie chce mi się patrzeć na jedzenie, w ogóle jeść mi się nie chce. Beznadzieja. Nie mam apetytu, jem minimum i to wmuszając w siebie, po czym tyję. I od paru dni mam straaaaaaaaaszne pragnienie. Piję, piję, piję i nic nie jest lepiej. Wczoraj aż TŻ spojrzał się na mnie dziwne, bo zrobiłąm sobie herbatę (którąś z rzędu), wystygła, wypiłam od razu całą po czym parzę, gdzie jest woda, bo pić mi się chce. Dziś jeszcze gorzej jest. W ciągu 3h od obudzenia się (a zaznaczam, ze dużo piję też w nocy) wypiłam 1l wody i 750ml herbaty miętowej.
Bottega, mam nadzieję, że dzis jest jeszcze lepiej z Twoim zdrówkiem!Z tym brakiem apetytu, to niefajnie, dobrze, że starasz sie z tym walczyć i w miare możliwości jesz, nie ma co jednak wg mnie przesadzac tez w 2ga stronę, skoro organizm prosi teraz o mniej papu, a woła o picie, to widocznie tego potrzebuje. Nie będe też nawet próbować rozkminiać tych objawów, bo Ty najlepiej znasz swój organizm, mam tylko nadzieje, że szybko wszystko wróci do normy i znów polecisz z dietką, ćwiczeniami i wagąNo i masz juz nową herbatke w kostkach(ja narazie zostaje przy zwykłej, bo wystarczają mi efekty, ale w razie kryzysu kupię tę prasowaną)

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sosha Pokaż wiadomość

Białe rurki są sliczne!!!! ! Jeszcze w połączeniu z koszulą albo żakietem, tudzież ramoneską Też mi się marzą - widzę jak większośći tylko do takich spodni trzeba mieć zabójczą figurę, a przynajmniej zabójcze nogi a moje to póki co to mogą zabić ale ciężarem
Oj Sosha, Ty to zawsze wyciągniesz z za pazuchy jakiś jajcarski tekstAno trzeba, trzebaAle mi się też takie podobaja, za to nigdy nie mogłam zrozumieć lasek paradujących w białych luźnych prześwitujących spodniach z czarnymi stringami pod spodem

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
njeee, njeee, njeeee.. nie mogłabym nosić niczego co jest białe na dole :< wzdryga mnie od białej góry nawet czasami. odcienie szarości i czerń
laski, listę zakupów robię.. co dobrego wymyślimy na ten tydzień? spróbuję tego kalafiora z wiejskim dorwać. satino, jogurty, jajka, sałata, ogórki.. hmmmmm. cholera, kończą mi się pomysły na potrawy :C
Thenerdqueen może zmienisz zdanie, jak poczujesz, że już żaden kolor ani żaden fason nie podskoczyBiały jest spoko, taki świeży i pasuje do wszystkiego. Czarny i szary też pasują, ale ja generalnie odchudzam się m.in. po to, by móc po schudnięciu skosztować nowych dla mnie rzeczy. Nie chcę jedynie czarnych XXL zmienić na czarneM. Ale najważniejsze, to dobrze się czuć w ciuchach, więc nie ma co sie zmuszać do czegoś wbrew sobie

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
njeee, njeee, njeeee.. nie mogłabym nosić niczego co jest białe na dole :< wzdryga mnie od białej góry nawet czasami. odcienie szarości i czerń
laski, listę zakupów robię.. co dobrego wymyślimy na ten tydzień? spróbuję tego kalafiora z wiejskim dorwać. satino, jogurty, jajka, sałata, ogórki.. hmmmmm. cholera, kończą mi się pomysły na potrawy :C
Z zakupami to się chyba spóźniłam, bo albo juz zrobiłaś, albo Dziewczyny poddały już tyle pomysłów, że na 100lat Ci wystarczy

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez misia077 Pokaż wiadomość
Byłam z Igorem u lekarza ma anginę i zastrzyki na 3 dni ale co zrobić nie mogła mu antybiotyku w syropku dać bo później z kupką ma problemy, mam nadzieję że do jutra się czopy wybija i już nie będzie takiej gorączki.
Oj oj, mam nadzieję, że Twojemu synkowi już lepiejJak dziecko choruje to jest najgorzej, my dorośli juz wiemy, że tak musi być, że boli, że cięzko zasnąc, i że trzeba to przetrwać, ale malutkiemu dziecku tego nie wytłumaczysz

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
ja rurek nigdy nie odwazylam sie włożyć, tak to juz jest jak ma sie krótkie nogi
Mam tak samoAle liczę na to, że jak schudną, to nawet krótkie będą dobrze wyglądać. No i możliwe, że sie trochę"wydłużą", bo teraz mam je tak na górze obtłuszczone, że sama nie wiem gdzie się zaczynają nogi, a gdzie kończy tyłek. I nie mam na samej górze prześwitu między udami (stąd latem otarcia jak nosze sukienki do gołych nóg), wszystko pozalepiane tłuszczem

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez arsenalfan26014 Pokaż wiadomość
edit: zapomniałam się pochwalić dzisiaj minęło 2 tygodnie, odkąd nie zjadłam nic słodkiego oprócz miodu, ale wiecie mówię o czekoladzie, którą wielbię
Arsenalfan !
A jeszcze tak apropo słodyczy, to ja się dzisiaj wkurzyłam, bo mąz poszedł rano do sklepu i wrócił z siatką batonówNo dobra, chciał, to sobie kupił, niechby schował do torby do pracy, to byłby spokój, a on jeszcze przyniósł mi to pod nos i pokazuje, jakie batony, jakie smaki i sie śmieje.. Myślałam, że go tą torba walnę w ten złośliwy łebObiecał, że w pn zabierze do roboty, ale jego szczęście, że nie mam teraz fazy na słodkie, bo bym od razu wywaliła to do śmieci lub kazała mu gdzieś wynieść z domu.

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Ale czad! Świetny pomysł! W ogóle bardzo fajnie że zamiast jak 95% kobiet odciągać facetów od piłki to go motywujesz i zachęcasz, wielkie za to!
No jeśli to polega na graniu w piłke, a z tego co pisała Bottega, to jej TŻ naprawdę to kocha, to ja też bym zachęcała, ale dla większości facetów, niestety, iść pograć w piłkę znaczy tyle co wyjść z domu, usiąść na dupsku i chlać piwo, żeby nie było tak do końca źle, może na3h takiej"gry"poturlają piłkę z 10 min

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
uwaga, uwaga, cel II osiągnięty
79.0
Thenerd BRAWO!!!Gratuluję, piękniuchno poleciałaś!klaski :
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62

Edytowane przez Winnie the Pooh
Czas edycji: 2012-03-03 o 15:42
Winnie the Pooh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 15:58   #3427
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
wow gratuluję 79 to mój 3 cel
u mnie dzisiaj mniej niż wczoraj, czyli miałam rację, ograniczyłam węgle i nic nie soliłam wczoraj i spadło, czyli znalazłam źródło nadwyżki
zaraz ide biegać, w poznaniu śliczna pogoda dzisiaj
Arsenalfan super, że Ci znowu spada waga! Fajnie, żę ograniczyłaś sól, bo ona zatrzymuje wodę w organiźmie i przeszkadza w odchudzaniuAle tak w 100% to bym jej i węgli nie winiła, bo%też niedawno były
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-03, 16:05   #3428
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Puchatek: trzeba było mu powiedzieć, że obiadu nie dostanie i ma posprzątać mieszkanie .. ciekawe kto by się śmiał wtedy

dzięki, dzięki za oklaski :3
ale się napchałam tym kalafiorem... nic, tylko leżeć do góry brzuchem i pachnieć..
Stary 2012-03-03, 16:06   #3429
arsenalfan26014
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Winnie the Pooh Pokaż wiadomość
Arsenalfan super, że Ci znowu spada waga! Fajnie, żę ograniczyłaś sól, bo ona zatrzymuje wodę w organiźmie i przeszkadza w odchudzaniuAle tak w 100% to bym jej i węgli nie winiła, bo%też niedawno były
tak, co do % to racja, ale zanim one były, to 3 dni z rzędu miałam nadwyżkę z kosmosu, wtedy podejrzewałam, że może okres, ale ten dopiero za 2 tygodnie, a zauważyłam, że jem sporo węgli, zwiększyłam ich dawkę na początku, bo pomagają mi się wypróżniać, ale teraz ograniczyłam i też jest ok

waga? jest, ale boję się na nią wejść
arsenalfan26014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 16:26   #3430
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
nie było mnie w domu 1,5 godziny. w tym czasie, trochę biegałam, trochę maszerowałam i trochę spacerowałam, świetnie się teraz czuję.
na blogu dodałam przepis na mojego autorstwa placuszki, zjadłam je dzisiaj na śniadanie i były przepyszne
Puchatek-1,5godziny bez przerwy?! mnie by tam zbierali

widzę, że u wszystkich taka ładna pogoda, to dobrze, nie wiem jak wam, ale mi jakoś motywacja wzrosła, bo to już coraz bliżej lato
Arsenalfan super, że tak pięknie polatałaś po dworzu! Nareszcie takie teksty nie trącą u mnie hipokryzją, bo sama też dziś WRESZCIE ruszyłam dupsko na fitnes. Zumba trwała 1h - w grafiku był błąd. Przed myślałam, że nie dam rady, ale jak już minęła ta godzina, to żałowałam, że to już koniec i nie obraziłabym sie o dodatkowe 0,5h Serotonina tak mi skoczyła, że myślałam, że pofrune do domu. W ogóle, to muszę teraz juz chodzić częściej, przynajmniej 2-3x w tyg, bo idą ciężkie czasy i sama dietka nie wystarczy by dalej chudnąc w dobrym tempie, no i jak pisała niedawno Bottega, nie chcę być szczupła, ale z flakowatym ciałem

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
no kochaniutka! oby tak dalej!!!
yhym, rządzę, rządze dziś @ się skończył i waga pokazuje wzrost do 64,1 kg WTF?!?!?! Wczoraj i dietka była, i ćwiczenia, i błonnik - nie rozumiem już tego ;/ poza tym idzie teraz w mega mozolnym tempie, cieszę się że jestem poniżej 65kg to na tej wadze mnie przytrzymało i to dłużej. Poleciałam w sumie jakieś 7 kg głównie z górnych części - talia, brzuch, boczki; nogi i pupa stały w miejscu aż w końcu ruszyły ale tyci tyci, dlatego mam nadzieję że następne 7kg pójdzie z moich kolumienek ^^ wrzuć fotkę na grupie swoich kolan bo aż jestem ciekawa czy faktycznie tak jest jak mówisz, ja też wrzucę swoje :P u mnie całość - łydy, kolana, uda są grube i wygląda to strasznie masywnie łee obrzydlistwo! taka skóra wisi nad kolanem, a tak marzą mi się takie kościste kolanka i jak tu sie w sukience pokazać!? w ogóle jak po zumbie? żyjesz?

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

elegancko! ja właśnie też się wybieram - a co! pogoda kusi fes czuć lato, także motywacja silniejsza! poza tym chciałabym się koło czerwca wbić w takie sukieniunie króciutkie śliczniutkie
Sosha nie łam sie, ten spadek był gigantyczny, więc nawet jak teraz jest wzrost, to i tak trzymasz fasonU mnie leci w tej samej kolejnościNie wiem czy chcę wrzucać foty kolan, bo jak źle by to nie wyglądało i tak napiszecie, że sobie ubzdurałam, a ja swoje wiem i jużAle cosik sie pomysli

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
CZarna, wypiłam w końuc uwaga... 7 kubków czerwonej i mnie nie przegoniło

Puchatku, gadałam z mamą i muszę pobrać krew na elektrolity i cukier. Fakt, że tyle piję (przy moic nerkach) może świadczyć również o moczówce prostej.
Gorączki dziś już nie mam (na razie), siły więcej, ale reszta została.

edit: TŻ pomógł mi się pomierzyć. Jest mniej w talii, biodrach, tyłku :O wtf?!
a na wadze 68,7:/
Bottega, już raz byłas w toalecie, może wystarczy? Dobrze, że chociaz gorączka Ci zeszła I ja Ci miałam właśnie napisać, żebyś sie pomierzyła, bo ostatnio tez jak miałaś zastój, to cm Ci wciąż leciały. To jest bardziej wiarygodne niż waga, bo w przeciwieństwie do niej, cm nie kłamią i nie skaczą. Chudniesz Bottega, i to jest fakt!Ja też może sie będe raz na jakiś czas mierzyć z ciekawości.

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Thener-ją gotuje kalafiora przez zapiekaniem bo raczej surowy to nie byłby taki smaczny
Też muszę kupić trochę środków chemicznych bo tak jak u Ciebie zawsze koniec miesiąca to wszystko się kończy.Pewnie 200zł będzie nie moje bo wszystko niby ma być tanie,a okazuję się po wyjściu że sklepu 200mniej w portfelu:/
A do tego ja jestem taka,że nie potrafię sobie niektórych rzeczy odmówić.Chyba każda tak ma!tak sobie tłumaczę he he mój mąż zawsze do mnie mówi"po co ty tyle tych pierdoł nakupowałaś"i takie my baby jesteśmy chyba
Zgadzam sie w 100% A w reserved podoba mi sie taka czarna sukienka z czerwonymi paskami na dole-widziałam gdzieś w gazecie, ale nie mam czasu pojechac i oblukać
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-03-03, 16:58   #3431
Bottega
Zakorzenienie

Padam. A jutro c.d. sprzątania. Przy okazji zrobiłam też porządek w lodówce, u nas w sumie było ok, tylko poukładać, powycierać (nakapało z ich mięsa, które od 2 dnistoi nieszrobione i nieprzykryte = schnie), nic się nie przeterminowało, bo pilnuję, żeby jedzenia nie wywalać. Za to u naszych współokatorów... tragedia... wywaliłam im parę rzeczy (powiem jak przyjadą), bo aż się przewracało tyle tego mają, ale jeszcze stos jest to wywalenia :| kurde, że też im nie żal tak kasę wywalać! Wywaliam: zamkniętą a przeterminowaną o 2 tyg. śmietanę, 1 zeschłą parówkę. 1 zgniłą piutruszkę, szynkę jeszcze z grudnia na której rosła pleśń Do wywalenia mają jeszcze m.in. nieotwierane opakowanie z ciastem francuskim (te takie biedronkowe do wyrobu, np. ciasteczek) - tego najbardziej byłby mi żal wywalić, bo piec lubię i z penwością u mnie by się nie zmarnowało; 2 nieotwarte a przeterminowane mleka. Notorycznie wywalam im zgniłą cebulę, jabłka itd. Masakra, a dziewczyna twierdzi, że jest czyściochem. jakich mało To ja kurde mam siebie za bałaganiarę, a mam zawsze poukładane 3/4 więcej rzeczy niż ona, np. kosmetyki - tu mnie tak wkur*iła ostatnio że grrr!! Naprzywoziła jakieś nowe, tonę tego i zastawiła 80% miejsca tuż pod lusrem w łazience (ja mam jakieś 15%, TŻ 5%), a więszośc z jej kolekcji stoi nietknięta od x czasu. Ja jak czegos dłużej nie używam lub używam, ale np. raz na miesiąc, to wkładam do szafki w pokoju albo w łazience na swoją pułkę (z drzwiczkami), bo nie lubię jak w domu wszędzie wszystko jest pozastawiane.

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 17:20   #3432
arsenalfan26014
Rozeznanie

Cytat:
Padam. A jutro c.d. sprzątania. Przy okazji zrobiłam też porządek w lodówce, u nas w sumie było ok, tylko poukładać, powycierać (nakapało z ich mięsa, które od 2 dnistoi nieszrobione i nieprzykryte = schnie), nic się nie przeterminowało, bo pilnuję, żeby jedzenia nie wywalać. Za to u naszych współokatorów... tragedia... wywaliłam im parę rzeczy (powiem jak przyjadą), bo aż się przewracało tyle tego mają, ale jeszcze stos jest to wywalenia :| kurde, że też im nie żal tak kasę wywalać! Wywaliam: zamkniętą a przeterminowaną o 2 tyg. śmietanę, 1 zeschłą parówkę. 1 zgniłą piutruszkę, szynkę jeszcze z grudnia na której rosła pleśń Do wywalenia mają jeszcze m.in. nieotwierane opakowanie z ciastem francuskim (te takie biedronkowe do wyrobu, np. ciasteczek) - tego najbardziej byłby mi żal wywalić, bo piec lubię i z penwością u mnie by się nie zmarnowało; 2 nieotwarte a przeterminowane mleka. Notorycznie wywalam im zgniłą cebulę, jabłka itd.
u nas jest to samo, ja dzielę lodówkę z chłopakiem, który co kazdy weekend jedzie do domu i nazwozi różnych rzeczy, w tygodniu nie zje i to sie psuje, ja mu to wywalam, nawet o tym nie informując, bo wiem, że i tak nie zauważy. po imprezie ostatnio zostawił taki syf, że myślałam, że nam się myszki wyhodują normalnie. od środy lezy u niego talerz z resztkami jedzenia, czekam aż spleśnieje, bo tyle razy mu już sprzątałam, że mam dość, na szczęście nie uważa się za czyścioszka.
wszyscy mnie uważają a moja mama zawsze mówiła, że nic jej nie pomagam i że jestem leniem, ale by się zdziwiła, jakby zobaczyła mnie, sprzątającą prawie codziennie po tych brudasach

Stary 2012-03-04, 09:40   #3433
arsenalfan26014
Rozeznanie

a co tu taka cisza?
wstawać śpiochy!!!
ja dzisiaj już jestem po joggingu, znowu 1,5 godziny
dzisiaj na wadze uwaga 1kg mniej niż wczoraj, wydaje mi się, że coś jest nie tak, jutro jak się potwierdzi, to będę musiała trochę zwiększyć czegoś znowu

Stary 2012-03-04, 11:01   #3434
thenerdqueen
Wtajemniczenie

A bo ja to się np zawinęłam na wieczór z kumplem i wróciłam późno, więc już nie odpisywałam. Ja ze sprzątaniem mam tak samo, Arsenalka. Moja mama zawsze mi wciskała, że jestem nierób i brudas, a teraz mieszkanie lśni czystością i mam niesamowite jazdy ze współlokatorami. Poprzedni chociaż raz w tygodniu zgodnie z umową kuchnię sprzątali i zawijali się na weekend do domu, obecni nie robią dosłownie nic. Mogę im robić wykłady, że ich kolej, a oni to mają w nosie. Nawet palcem nie kiwną. Niedość, że nie sprzątają, to doprowadzili duży pokój do opłakanego stanu.. ech, nie mogę się doczekać już czerwca, kiedy się wyniosą.
I gratuluję spadku. Coś za duże i za szybkie, może woda z Ciebie schodzi po prostu?
Stary 2012-03-04, 13:03   #3435
Silvia09
Zadomowienie

Hej dziewczyny

U mnie @ na szczęście się już kończy i dzisiaj waga pokazała w końcu spadek o 0,2 co oznacza, że 1 cel osiągnięty!
Cytat:
dzisiaj na wadze uwaga 1kg mniej niż wczoraj, wydaje mi się, że coś jest nie tak, jutro jak się potwierdzi, to będę musiała trochę zwiększyć czegoś znowu
Arsenal - też miałam tak tydzień temu, że z dnia na dzień waga pokazała mi -0,9.

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 13:35   #3436
arsenalfan26014
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Silvia09 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

U mnie @ na szczęście się już kończy i dzisiaj waga pokazała w końcu spadek o 0,2 co oznacza, że 1 cel osiągnięty!
no i pięknie
ja mam takie pytanie, bo wiadomo, kolację jemy na 3 godziny przed położeniem się spać. a jak np chcemy sobie zrobić drzemkę w ciągu dnia? ja często to robię, szczególnie jak mam basen w danym dniu, ale nie wyśpię się porządnie, albo po prostu chce mi się spać. i nie bardzo wiem ile po jedzeniu mogę się zdrzemnąć. bo jak jem co 3 godziny i mam czekać 3 godziny, żeby pójść spać, to będzie już następny posiłek i tak w kółko. ja często kładę się po obiedzie, prawie od razu, może czekam z pół godziny, ale tak mnie nuży, że nie wytrzymuję

Stary 2012-03-04, 15:12   #3437
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny! Wkurzyłam się dziś trochę, bo mam znów skok na wadzeMyślałam, że waga-minus-10-kg-od-początku-odchudzania już na trwałe za mną, ale nieee, dziś wróciła, i jest znów 66,3kg. Ja pierniczę, muszę przejść tę barierę, ale jak teraz jest tak ciężko, to co będzie potemA byłam z siebie taka zadowolona, że na fitness poszłamNo nic to, zobaczymy co będzie jutro, ale jak tak dalej pójdzie, to nie będę miała żądnego spadku za ten tydzieńDziś siedzę cały dzień u rodziców, ale wzięłam ze sobą papu, więc trzymam dietkę. Wrzucam też wczorajszy jadłospis, bo się ostatnio rozleniwiłam
1.Płatki Nesvita wiśniowe(50g)+100g mleka Zimne 2% - 245kcal
2.Serek wiejski lekki Piątnica 3%(150g)+89g pomidora+szczypiorek+1 Wasa - 162kcal
3.67g piersi z kurczaka+37g pieczarek+2,5 ml oliwy z oliwek+20g ryżu brązowego UncleBens+150g warzyw na patelnię Nicea Daucy(brokuł, cukinia, papryka, marchew, itp.) - 224 kcal
4.3xWasa+28g serka Turek 5%+101g pomidora+szczypiorek - 108 kcal
5.240g mleka Zimne 2%+10g Schovit+2 kromki chleba ze śliwką Schousland+4g serka Turek 5%+21g jabłek prażonych tartych Carefour - 289 kcal
W sumie 1028 kcal wyszło
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-03-04, 15:15   #3438
thenerdqueen
Wtajemniczenie

nie za mało tego, Puchatku? 20g ryżu to tyle co nic, 60g kuciaka też.. a rozkład B/W/T jak się ma? kalorie to nie wszystko
Stary 2012-03-04, 16:16   #3439
sosha
BAN stały

Bottega a ważyłaś się na takiej "specjalistycznej" wadze która pokazuje skład % wody, mięśni, tłuszczu etc? wiesz żeby kontrolnie rzucić okiem w jaką proporcje to idzie - ja zrobiłam sobie pomiar pod koniec listopada i pewnie z ciekawości pójdę koło kwietnia zobaczyć co i jak. A co do wypróżniana to ostatnio wciągam mniej węgli - jakoś nie mam ochoty - i też czuję jakbym miała całe jelita wypchane a kupska ni widu ni słychu ^^

Winnie the Pooh taka już moja natura generalnie wśród znajomych robię za błazna nadwornego a tych czarnych stringów też nie zrozumiem!!! i też nie jestem w stanie pojąć lasek w obcisłych spodniach, ale to tak obcisłych że z przodu im się wszędzie wrzynają i dzielą "wargulce" na pół bleee a co do wagi to dziś znowu 63,4 kg także może po @ trochę wariuje i się stabilizuje, oby oby. Poza tym wydaję mi się że na kolana znalazłam metodę - wyćwiczenie górnej części uda, ja ćwiczę siłowo nogi i zauważyłam że te rzeźbiące się mięśnie ciągną skórę i cały ten syf znad kolana do góry, i zaczyna być ono bardziej widoczne, nie jest to jeszcze to ale jak patrzyłam ostatnio to jest lepiej niż 2 mc temu

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Cześć Dziewczyny! Wkurzyłam się dziś trochę, bo mam znów skok na wadzeMyślałam, że waga-minus-10-kg-od-początku-odchudzania już na trwałe za mną, ale nieee, dziś wróciła, i jest znów 66,3kg. Ja pierniczę, muszę przejść tę barierę, ale jak teraz jest tak ciężko, to co będzie potemA byłam z siebie taka zadowolona, że na fitness poszłamNo nic to, zobaczymy co będzie jutro, ale jak tak dalej pójdzie, to nie będę miała żądnego spadku za ten tydzieńo
Głowa do góry!!! ja miałam podobnie przy 66kg, z 2tyg zajeło mi ruszenie w dół, także cierpliwości a zobaczysz już niedługo jak leci waga w dół trzymam kciuki za wytrwałość!!!

Arsenalka i Thenerdqueen z tym mieszkaniem i sprzątaniem to chyba każdy tak ma - w rodzinnym domu ogarnia lenistwo bo mama wyręczy z wszystkiego - i posprząta i ugotuje i wypierze i pozmywa. Dopiero na "swoim" człowiek widzi jak to jest ciężko podołać wszystkiego, także ja jak kiedyś będę mieć dzieciaczki to będe je namawiać na studia czy wyjazd do innego miasta - to jest taki kop dla samodzielności jakich mało! Teraz mieszkam sama z TŻ i jest cudnie ale wcześniej z innymi studentami różnie bywało, szczególnie a'propos sprzątania i gnijącego jedzenia ;/

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
nie za mało tego, Puchatku? 20g ryżu to tyle co nic, 60g kuciaka też.. a rozkład B/W/T jak się ma? kalorie to nie wszystko
podłączam się - ja bym rzuciła ze 100-110g kuraka i około 35-40g ryżu, zapcha na dłużej i pożywniej chyba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 19:31   #3440
sosha
BAN stały

Matulo ale tu cisza!!!!!!! Normalnie w kilka godzin jesteście w stanie naprodukować tyle postów że aż w głowie się przewraca, a tera? pare pościczków przez cały weekend :P

A co do tematu zaparć to znalazłam coś takiego na forach: "Ocet jabłkowy pomaga przy zaparciach-2-3 łyżeczki na 1 szklanke wody najlepiej wypic przed sniadaniem.Można dodac łyżeczke miodu.Taka mikstura pomaga tez zwalczyc wiosenne osłabienie i zmęczenie.
Ocet jabłkowy pomaga przy umiarkowanych bolach głowy-natrzeć nim skronie,czoło i kark."
Próbowała któraś? Działa?

Edytowane przez sosha
Czas edycji: 2012-03-04 o 21:55
Stary 2012-03-04, 22:51   #3441
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Thenerdqueen ano mało, kurczak został mi po Małej, a nie chciało mi się już szykować nic nowego więc porzestałam na tym. Dorzuciłam za to pieczary, które też wnoszą białko. Co do ryżu, to tak naprawdę mogłoby go w ogóle nie być, są rozsądne diety, które zalecają taka postać obiadu-tylko mięso/ryba+warzywa, ale ja nie lubię tak, dlatego zawsze dorzucam ryż/ziemniaki/makaron/kaszę, ale w takich ilościach, jakie mi wystarczają by się najeść. Co do proporcji, to ja tak szczegółowo ich nie liczę, ale staram się, by każdy posiłek zawierał coś pełnoziarnistego(Wasa/chleb żytni/ryż/makaron/kasze/ziarna), coś białkowego(mleko/ser biały/jogurty/kefiry/mięso/ryba/jajko)i warzywo lub owoc. Niestety, nie zawsze mi to wychodzi, szczególnie kuleję z warzywami, ale pracuję nad tymNo i jak pisałam kiedyś, nie jest i nie będzie idealnie, ale dzięki temu, że dopasowuję dietkę do siebie, jestem w stanie dłużej na niej wytrwać.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
A co do wypróżniana to ostatnio wciągam mniej węgli - jakoś nie mam ochoty - i też czuję jakbym miała całe jelita wypchane a kupska ni widu ni słychu ^^
Sosha ja mam różnie z nabiałem, warzywami, owocami, mięsem - czasem chce się mniej, a czasem więcej, ale na węgielki zawsze mam chęćKocham płatki śniadaniowe, chlebek, a obiadu nie wyobrażam sobie bez czegoś pomiędzy mięskiem i warzywkamiNie wiem, może dlatego nie mam takich problemów-chodzę do kibelka praktycznie codziennie, czaaasem zdarzy sie co2dni. A jak mam @, to zdarza mi się nawet 2-3x w ciągu dnia, kiedyś czytałam, żę tak się dzieje, bo jakieś hormony, co na ten czas skaczą, odpowiadają za rozbujanie metabolizmu czy cuś. Spróbuj zwiększyć węgle, jeśli je podejrzewasz o to jak jest i może Cię ruszy.

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Bottega a ważyłaś się na takiej "specjalistycznej" wadze która pokazuje skład % wody, mięśni, tłuszczu etc? wiesz żeby kontrolnie rzucić okiem w jaką proporcje to idzie - ja zrobiłam sobie pomiar pod koniec listopada i pewnie z ciekawości pójdę koło kwietnia zobaczyć co i jak. A co do wypróżniana to ostatnio wciągam mniej węgli - jakoś nie mam ochoty - i też czuję jakbym miała całe jelita wypchane a kupska ni widu ni słychu ^^

Winnie the Pooh taka już moja natura generalnie wśród znajomych robię za błazna nadwornego a tych czarnych stringów też nie zrozumiem!!! i też nie jestem w stanie pojąć lasek w obcisłych spodniach, ale to tak obcisłych że z przodu im się wszędzie wrzynają i dzielą "wargulce" na pół bleee a co do wagi to dziś znowu 63,4 kg także może po @ trochę wariuje i się stabilizuje, oby oby. Poza tym wydaję mi się że na kolana znalazłam metodę - wyćwiczenie górnej części uda, ja ćwiczę siłowo nogi i zauważyłam że te rzeźbiące się mięśnie ciągną skórę i cały ten syf znad kolana do góry, i zaczyna być ono bardziej widoczne, nie jest to jeszcze to ale jak patrzyłam ostatnio to jest lepiej niż 2 mc temu
Oj różne dziwadła mozna zobaczyć na ulicy, az się chce podejść, potrząsnąc i wysłac przed lustro
Z tą wagą to masz niezłą jazdę, mam nadzieję, żę ostatecznie stanie na najniższej opcjiTo co napisałaś o ćwiczeniach nóg zdecydowanie ma sens, ja też ćwiczę siłowo na fitnesie(ABT, TBC), choć ostatnio leń mnie dorwał, ale już go wykopałam i może jutro się wybiorę na ABT właśnie. Nie wiem, jeśli ani dietą, ani ćwiczeniami nie doprowadzę kolan do ładnego wyglądu, to chyba pójde na jakieś wycięcie nadmiaru skóry, albo coCo do fotosów moich Michelinów, to postaram się wkrótce wrzucić w klubie, tylko musze męża poprosić by zrobił

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:

Głowa do góry!!! ja miałam podobnie przy 66kg, z 2tyg zajeło mi ruszenie w dół, także cierpliwości a zobaczysz już niedługo jak leci waga w dół trzymam kciuki za wytrwałość!!!
Dzięki za dobre słowo!Oj ciekawa jestem co jutro zobacze na wadze
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-03-05, 07:11   #3442
akasha83
Raczkowanie

Cytat:
uwaga, uwaga, cel II osiągnięty
79.0
Cytat:
Napisane przez Silvia09 Pokaż wiadomość
dzisiaj waga pokazała w końcu spadek o 0,2 co oznacza, że 1 cel osiągnięty!
Gratulacje dziewczyny Oby tak dalej

Cytat:
CZarna, wypiłam w końcu uwaga... 7 kubków czerwonej i mnie nie przegoniło

co coś Ty, dlaczego miałbym go odciągać?! To jego hobby, każdy powinien jakieś mieć Ja chcę żeby on grał hehe dziś ma zakwasy
Ja go nawet do kumpli wyganiam "Zadzwoń do Patryka, umów się z nim na piwo" Teraz od 2 dni mu jęczę, żeby w końcu umówił się z Michałem lub Patrykiem i chyba dziś przedzwoni. Chcę żeby utrzymywał kontakt z kumplami, żeby wyszedł, pogadał, pośmiał się, żeby miał kogoś poza mną.
/
Co do tej herbaty to ja min 4 kubki (0,5l) wypijam w pracy - w domu jeszcze ze 2 zawsze - nie mam efektu WC jak Wy .. jakoś nie specjalnie wierzę w takie działanie tej czerwonej herbaty.. bardziej, że ona pomaga wypłukać nadmiar tłuszczu z organizmu i tyle.
Ale jeśli komuś faktycznie pomaga - oby jak najdłużej

Co do tej piłki.. zdecydowanie jest za - każdy facet potrzebuje mieć swój czas i to jest normalne - tak jak kobiety nie wiem siedzą u fryzjerów, na zakupach czy gdzieś tam to facet też tego potrzebuje. I jeszcze nie zdarzyło mi się żebym powiedziała mężowi "nie idź na piwo" albo zabroniła mu czegokolwiek.. no nie zabroniła ale powiedziała że mi się nei podoba czy coś.. mamy 2 konsole w domu bo to lubi, chodzi na piłkę, na każde wyjście z chłopakami z pracy i mi to odpowiada - zawsze wychodziłam z założenia, że związek nie powinien ograniczać

Cytat:
a co tu taka cisza?
wstawać śpiochy!!!
ja dzisiaj już jestem po joggingu, znowu 1,5 godziny
1,5 godz ? wow nie wiem jak dałaś radę ale dla Ciebie
A cisza to dobrze - bo pewnie bym dzisiaj nie nadrobiła

Jestem laski - pół żywa ale zawsze
Wczoraj byłam wrakiem człowieka.. normalnie kojarzyłam się z sobie z tym króliczkiem, co mu baterie się wyczerpały..

O 4 rano wyjechałam z Warszawy i ciężko się jechało dopóki słońce nie wyszło. Potem już dojechałam, choć przeszło mi przez myśl żeby się zatrzymać i zdrzemnąć. Dojechałam do domu koło 8. pokręciłam się trochę o 10 zasnęłam - wstałam o 16 i poszłam znowu spać o 21 do rana.. także weekendowe jedzenie w żaden sposób nie było regularne. ale dietetyczne nie licząc red bulla.

Generalnie na wagę wejdę jutro bo po tylu godzinach na dupie to pewnie mam z litr wody w organizmie

65-> ...-> 62
akasha83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:04   #3443
thenerdqueen
Wtajemniczenie

sosha: piłam ocet, koniec końców miałam chyba jeszcze większe problemy niż bez, bo kupal robił się strasznie suchy i bolało jeszcze bardziej, więc trzeba było pić o wieeele więcej, żeby to jakoś wyrównać. tak czy inaczej nie pomógł mi w niczym. a na zaparcia jadłam błonnik, trzymam się tego, żeby te 1.5-2l wody wypić dziennie i jakoś idzie. Niezbyt często, ale zawsze. A pierdoły w stylu Xenna i inne tabletki można między bajki schować. Na mnie nie działają
Puchatek: no ok, ważne żeby ci było dobrze tylko, żebyś sobie nie narobiła braków
Akasha: to odpoczywaj, jednak jazda jest strasznie męcząca, szczególnie że tyle godzin zeszło, a wariatów na drodze nie brakuje, więc trzeba mieć te oczy dookoła głowy i skupienie na poziomie miliardów %..

A co do picia czerwonej: piję tej czerwonej herbaty mnóstwo i na początku rzeczywiście coś tam ruszyło w tym brzuchalu, ale teraz już się chyba przyzwyczaiłam i piję, bo lubię i jakoś tak od kawy mnie odstawiło przez jej picie. Teraz max dwie tygodniowo wypijam kawy i to też nie zawsze.. O.o

laski laski, kolejny spadek: 78.5
Stary 2012-03-05, 09:04   #3444
sylvi_86
Zakorzenienie

dziołychyyyyy u mnie na wadze 75kg czyliiiiiiii az o 1kg mniej..ale sie ciesze

weicie co jest dziwne.. TŻta waga pokazuje ze mam 70kg. wiec albo moja albo jego jest uszkodzona. chociaz dziwne bo ta moja zawsze dobra wage pokazywala.. niezle
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:05   #3445
thenerdqueen
Wtajemniczenie

sylvi: może ważysz się u niego o innej porze, stoi w krzywym miejscu, jesteś objedzona, nosisz tonę ubrań? ale żeby różnica 5kg..? gratulacje spadku
Stary 2012-03-05, 09:10   #3446
sylvi_86
Zakorzenienie

rano u mnie 75 a u niego pozniej z godzinke moze 70:P nic nie jadlam tylko herbate wypilam i taka roznica.. chyba zainwestuję w jakaś wage
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 09:31   #3447
akasha83
Raczkowanie

Cytat:
Akasha: to odpoczywaj, jednak jazda jest strasznie męcząca, szczególnie że tyle godzin zeszło, a wariatów na drodze nie brakuje, więc trzeba mieć te oczy dookoła głowy i skupienie na poziomie miliardów %..

Nudno strasznie a spać się chciało ale jakoś poszło - na koniec już na ograniczenia prędkości nie zwracałam uwagi - czekam na mandaty

Gratulacje spadku Lecisz jak burza

Sylwi_86 - mam coś pokićkane w tabeli czy Ty ważyłaś ostatnio 75 kg? No chyba że miałaś przyrost i jakoś nie zakodowałam

Póki co u mnie
I - 2 kanapki (4 chrupkie) z twarożkiem,polędwicą i pomidorem
II - jabłko ok. 200 g
III - 2 kanapki takie jak na śniadanie (ale jem je co ok. 2 godziny żeby dotrwać do 16)
Póki co 460 kcal rozpisane
Na obiad - 300 g pekińskiej z marchewką (100g) + 150 g piersi z 1/2 kostki rosołowej smażonej na łyżce oliwy
potem zobaczymy..
Muszę poćwiczyć i jakoś się odnaleźć w mieszkaniu bez męża

65-> ...-> 62
akasha83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 09:50   #3448
thenerdqueen
Wtajemniczenie

jeszcze 0.7kg i będzie -10
Stary 2012-03-05, 10:03   #3449
sosha
BAN stały

Cytat:
Sosha A jak mam @, to zdarza mi się nawet 2-3x w ciągu dnia, kiedyś czytałam, żę tak się dzieje, bo jakieś hormony, co na ten czas skaczą, odpowiadają za rozbujanie metabolizmu czy cuś. Spróbuj zwiększyć węgle, jeśli je podejrzewasz o to jak jest i może Cię ruszy.

Z tą wagą to masz niezłą jazdę, mam nadzieję, żę ostatecznie stanie na najniższej opcjiTo co napisałaś o ćwiczeniach nóg zdecydowanie ma sens, ja też ćwiczę siłowo na fitnesie(ABT, TBC), choć ostatnio leń mnie dorwał, ale już go wykopałam i może jutro się wybiorę na ABT właśnie. Nie wiem, jeśli ani dietą, ani ćwiczeniami nie doprowadzę kolan do ładnego wyglądu, to chyba pójde na jakieś wycięcie nadmiaru skóry, albo coCo do fotosów moich Michelinów, to postaram się wkrótce wrzucić w klubie, tylko musze męża poprosić by zrobił [COLOR="Silver"]
Winnie, wprowadzam zmiany, zwiększam węgle i wracam do czerwonej herbaty --> nie piłam z tydzień, może coś ruszy regularnie! Trzymaj kciuki! A przy @ mam to samo, co chwilę jestem w toalecie :| A jak kolana, generalnie nogi po tym ABT i TBC? Ja cisnę teraz ostro czworogłowy uda, jak po miesiącu kolana mi się nie ujawnią spod tego tłuszczu to zwariuje chyba!!! Kurczę od wewnętrznnej strony i od góry mogę sobie spory płat skóro-tłuszczu chwycić - obrzydlistwo Ja swoje "bułeczki" też wrzucę tylko muszę najpierw ogolić nogi ^^

Cytat:
sosha: piłam ocet, koniec końców miałam chyba jeszcze większe problemy niż bez, bo kupal robił się strasznie suchy i bolało jeszcze bardziej, więc trzeba było pić o wieeele więcej, żeby to jakoś wyrównać. tak czy inaczej nie pomógł mi w niczym. a na zaparcia jadłam błonnik, trzymam się tego, żeby te 1.5-2l wody wypić dziennie i jakoś idzie. Niezbyt często, ale zawsze. A pierdoły w stylu Xenna i inne tabletki można między bajki schować. Na mnie nie działają

A co do picia czerwonej: piję tej czerwonej herbaty mnóstwo i na początku rzeczywiście coś tam ruszyło w tym brzuchalu, ale teraz już się chyba przyzwyczaiłam i piję, bo lubię i jakoś tak od kawy mnie odstawiło przez jej picie. Teraz max dwie tygodniowo wypijam kawy i to też nie zawsze.. O.o

Gratuluję spadku!!! Cały czas do przodu!! Na mnie też czerwona za bardzo nie działa, ale bardzo mi smakuje także piję bo lubię I wielkie dzięki za opinie co do octu jabłkowego! Kolejnych parę złotych zostało w kieszeni

Cytat:
Napisane przez akasha83 Pokaż wiadomość
Nudno strasznie a spać się chciało ale jakoś poszło - na koniec już na ograniczenia prędkości nie zwracałam uwagi - czekam na mandaty

Muszę poćwiczyć i jakoś się odnaleźć w mieszkaniu bez męża
Widzę że mamy pirata drogowego Też lubię przycisnąć szczególnie w nocy, pusto i bezpieczniej! za trasę, sama też jeżdżę więc wiem jak to ciężko, mnie dodatkowo strasznie tyłek boli po ;/
Ćwicz, ćwicz!!! Wiosna idzie, zaczną się negliże A maż wróci zanim się obejrzysz
Podaję wagę do tabelki z dnia dzisiejszego: 63,5 kg - mam nadzieję że aktualna, bo od 4 dni waga mi skacze między 63,2 a 64

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
jeszcze 0.7kg i będzie -10
osz kurde!!! faktycznie!! oby tak dalej!!!
Stary 2012-03-05, 10:11   #3450
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sosha
Kolejnych parę złotych zostało w kieszeni
polecam się ^^ i dzięki za gratulacje

kurcze, jak tak się przyrzałam sobie w łazience, to muszę ruszyć na poszukiwania czegoś na celulit na tyłku ... Bottega, chyba na Twoim blogu było coś o kosmetykach, nie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości