|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II
Earl, tak, książeczkę wyrabiam, bo do pracy potrzebna.
|
|
|
|
#2672 |
|
Konto usunięte
|
ja ja w technikum mialam wyrabiana
|
|
|
|
#2673 | ||||
|
Raczkowanie
|
Szczegolnie ze przy zwiazku na odleglosc takie rzeczy powinno sie miec jasno ustalone, bo wiadomo ze w takim zwiazku ciezej o zaufanie i latwiej o zazdrosc. Ale myslenie twojego TŻ ze jak on wyjezdza to ty zamieniasz go na kogos innego to lekkie przegiecie...
Cytat:
Z drugiej strony mam dokladnie taka sama sytuacje i powinnam tez usunac, ale jak narazie nie mam na tyle odwagi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A tak pozatym to czesc wszystkim, po calym weekendzie troche zajelo mi nadrobienie was. Ja w tym tyg sr i czw w pracy + caly weekend wiec z TŻ raczej za wiele sie nie bede widziec
|
||||
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Dotka a co to za praca, bo już pytałam, ale chyba mi nie odpowiedziałaś?
Też bym chciała biegle mówić po angielsku, ale w liceum zaniedbałam za bardzo, nauczyciel mi skutecznie obrzydził ten język i teraz jakoś zbieram się do nauki jego od dłuższego czasu. Chciałabym na jakiś kurs, bo sama się nie zmobilizuję na systematyczność, ale to droga sprawa ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
A nie widziałam widocznie pytania
![]() Alma24 ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Ja też bez pizzy nie mogę wytrzymać Ale się staram, no bo dieta ![]() W sobotę idziemy z TŻtem na rocznicową kolację do restauracji ![]() A w kolejną sobotę ja mam urodziny, więc może wtedy zrobię pizzę i napijemy się jakiegoś winka w domu ![]() Ale i tak jestem dumna z nas, bo już nie pamiętam kiedy ostatni raz byliśmy na kebabie albo na zapiekance (czarnulka pewnie zna zapiekanki z Kazimierza Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2012-03-06 o 11:39 |
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka no tak przypuszczałam
Na kasie?---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Dostałam od Tżta perfumy To już z okazji dnia kobiet
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie na kasie
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jako kto?
|
|
#2679 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wyrabiałam książeczkę do pracy jako kelnerka, a później w kawiarni, ale to już tylko pieczątkę podbić.
A propo pracy, w weekend szukałam czegoś na wakacje, i znalazłam w necie ogłoszenie do pracy jako wychowawca koloni. Wymagania to kurs na wychowawce, minimum średnie wykształcenie i skończone 18 lat. Pomyślałam że super, wysłałam cv. Następnego dnia patrze odpisali !! Cała szczęśliwa czytam maila, a tam wypisane szczegółowo zarobki. Zarobiłabym za 2 tygodnie (praca 24 h na dobę) 300 zł brutto!!! plus sama musiałabym opłacić ubezpieczenie. W sumie dostałabym może 220 zł. Tż obliczył że to 50 groszy za godzinę potem się zastanawialiśmy jak oni się nie wstydzą w ogóle dawać takie ogłoszenia. Toż to wolontariat. 15 zł na dzień to ja na kebaba wydam.
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
babka dzwoniła z gabinetu że musi mnie przełożyć bo dzisiaj coś tam jej wypadło i wizytę u dentysty mam dopiero w przyszłą środę a juz tak fajnie psychicznie się nastawiłam.Dziewczyny, nie wiem jak Wy ale ja to juz czuję wiosnę ![]()
|
|
|
|
#2681 |
|
zuy mod
|
Dotka, Alma24 to nie jest sklep internetowy Almy przypadkiem? Bo tak mi się kojarzy, bo zamawiam stamtąd zakupy
![]() ja wiosny nie czuję, mroźno dziś.
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to sklep internetowy i praca to właśnie obsługa klientów sklepu internetowego
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
O, to ja nawet nie wiedziałam, że Alma24 to sklep internetowy
![]() Ja tam wiosnę średnio czuję, jest super słoneczko, pachnie wiosennie ale zmarzłam dzisiaj
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Właśnie wróciłam ze szkoły. Teraz szybka nauka, potem angielski i jadę zobaczyć się z TŻ. Muszę go ukochać po operacji A poza tym mała Julka już jest w domu więc ją też ukocham przy okazji ![]() Co do pracy, ja ostatnio odbierałam książeczkę sanepidowską a w czwartek idę do lekarza medycyny pracy, żeby mi ją podbił. Dostałam 3 maile z biura pośrednictwa pracy gdzie mam wysłać swoje CV, więc zaraz to uczynię jak sklecę coś mądrego Dotka a gdzie znalazłaś taką pracę? ![]()
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a orientujecie się może jak to jest z tą książeczką sanitarną, jak mam ją ważną w szkole (muszą mieć) i potrzebna byłaby jeszcze do pracy, to wystarczy ją pracodawcy skserować, czy trzeba nową załatwiać, czy jak to wygląda?
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Arya a to nie możesz pracodawcy pokazać tej ze szkoły?
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym - na początku jakoś ta zazdrość nie była aż taka jak ostatnio.... Wróciłam z zajęć i... padam A tu jeszcze tyle na mnie dziś czeka. i wiosnę czuję ![]() choć dzisiaj to trochę zmarzłam jak wracałam, ale wczoraj było cudnie |
|
|
|
|
#2688 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj mroźno, nie wiem jak ludzie w tych skajowych kurtkach chodzą rozpięci, brr ja jeszcze w zimowej kurtce i kozakach, ale już się rozglądam za butami na wiosnę, tylko właśnie nie wiem czy kupić zakryte półbuty czy poczekać chwilę więcej i kupić odkryte
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
dopiero mi włączyli internet. byłam na olimpiadzie z rosyjskiego, dali nam 7 krótkich zadań i półtorej godziny na rozwiązanie, prawie wszyscy skończyli po pół godzinie myślałam że będzie gorzej, wyniki za ok. 2 tyg.lece nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() ja na szczęście nie dziś rano było u mnie -10, teraz jest -5.
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam, że wystarczy pokazać... Myślałam, że pracodawca musi mieć ją w swojej dokumentacji na stałe, tak jak ma ją na stałe szkoła...
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Ja choruję, kicham non stop do tego katar, a to wina tego, że dziś masakrycznie zmarzłam :/.
Stwierdziłam, że mój TŻ tak sobie moją matulę owinął wokół palca, że szok. Dziś konspirowali przeciwko mnie. Matula moja tak go teraz polubiła (a wcześniej jak niektóre z Was pamiętają, musiałam się spotykać z TŻ potajemnie, aż do Sylwestra to moja matula nic nie wiedziała o nas, a byliśmy parą pół roku), chwaliła go dziś, że super, że pracuje, że pogania mnie do nauki i ogólnie ok jest . Między nami różnie, minie czasu zanim TŻ pogodzi się z tamtą sprawą, a ja z tym, że on wie o tym. Była to sprawa z typu takich: wiem tylko ja i nikt więcej się o niej nie dowie. Jednak wiedziałam, że akurat w tej sprawie muszę być z TŻ całkowicie szczera, że zasługuje na to, by znać prawdę .
|
#2692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny tak mi pryszcze powychodziły że masakra, czuję się jakbym dojrzewała, żaden fluid nie chce tego kryć, masakra nie wiem co się dzieje
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane ;* Po pierwsze te "wodne paznokcie" to jakaś masakra. Półtorej godziny nad nimi siedziałam i zero efektu. Po drugie kupiłam dzisiaj butki na wiosnę na allegro za 46zł z przesyłką
Dzionek udany Teraz siedzę czekam, aż paznokcie wyschną, spadam pod prysznic i spać bo jutro na 8 :PEarl może przed @ jesteś ? |
|
|
|
#2694 |
|
zuy mod
|
Haha to ja nawet na te paznokcie nie patrzę z moimi zdolnościami
rozchorowałam się :/
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowiej mi sie odzywa reumatyzm w nodze
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze jest to, że to tak prosto wyglądało wręcz banalnie i efekt taki śliczny a tu o... Z tym, że ja się nie poddam i za jakiś czas znowu spróbuję !
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
znam to uczucie :/ tak mnie w nocy ostatnio piszczele bolały, że już nie wiedziałam jak się położyć...
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
To taki ból jak boli tak jakby ze zmęczenia a nie można z tym nic zrobić ? Że ani leżeć ani siedzieć ani stać ??
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszłam do dermatolożki dała mi jakiś antybiotyk i przeszło. Zmieniałam podkład na apteczny, drogi ale wiem że przynajmniej nic złego mi nie zrobi. Ja zawsze przed @ miałam tak że mnie wysypywało a teraz po. jutro idę do dermatolozki bo skonczył mi się lek a już wkrótce się zacznie wychodzenie nieprzyjaciół![]() wybierz się do dermatologa, zawsze cos poradzi ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- zdrówka
|
|
|
|
|
#2700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

ja 16.03 usuwam ósemki i już się modle bo jak ostatnio usuwałam .... Matko tydzień szczękościsk, spuchnięta byłam aż do oka z siniakiem i ból przez 5 dni. Normalnie mam mega stracha :P

dopiero mi włączyli internet.
23.07.2022