|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale ja robie serwetki, skarpetek nie, aktualnierobie dla mamy na dzien matki jak sie wyrobie serwetke co wiem ze jej sie podoba ale oczy juz za slabe ma ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze sie wyjasni |
||
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Tż mi zrobił amaretto z colą!
Pierwszy raz piję to, ale no bomba!
|
#2583 |
|
Konto usunięte
|
ja uwielbiam, TŻ mnie nauczyl Dissorano + cola
|
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Poszliśmy dzisiaj ( w sumie to już wczoraj
) do sephory po złotą odżywkę i okazało się, że trafiliśmy na ostatni dzień, gdzie z ich kartą jest 20 % zniżki
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
mogę się wyzalić?
TŻ wrzucił na facebooka jakiś link w ktorym pól nagie panienki myja, lizą itp. siebie nawzajem i samochody. TŻ podpisał- to się nazywa myjnia. Napisałam mu eska- o fajnej myjni marzysz... ![]() on-widziałaś? wrzuciłem to dla jaj ja- otworz taka tam na budkach ( miejsce gdzie stoi masa "tirówek") TŻ chyba puścił focha bo przestał się odzywać... ale mi też jest przykro kiedy on wrzuca takie filmiki....
|
|
|
|
#2586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
O kurczę, to mało! Pisałaś o jakimś Faktorze nie? Jak dobrze kojarzę to u nas gdzieś w okolicy też coś takiego funkcjonuje, może czas się wybrać po fajne dżinsy ![]() Cytat:
Twierdzi, że on wchodzi do sklepu i już wie, że nic tu nie znajdzie. A potem jak go prowadzę za rączkę po tym sklepie i pokazuje to tamto siamto to zdziwiony - to tutaj takie fajne rzeczy są? Cytat:
![]() Lusja współczuję TŻtowi takiej matki, naprawdę. A z tym prądem to już przesada Może jednak uda Ci się chłopaka namówić, żeby się przeprowadził do dziadków. Wspieraj go, jak ma tak nieciekawie w domu.
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
witam się
leżę pod kocykiem i nie ma bata - nie ruszam się czyste lenistwo jak na razie ![]() chociaż widziałam, że w lodówce nie ma nic za bardzo do jedzenia Cytat:
Nawet czasem oglądnie filmik xxx, i ja do niego nie mam pretensji - ja też lubię oglądać. Ale oczywiście nie dzień w dzień Moim zdaniem powinnaś wyluzować. Nie uchronisz go od takich rzeczy, bo co - jak będziecie w lato na plaży to co będziesz mu zakrywać oczy, bo kobiety będą w samych gaciach i stanikach latać? Nawet niektóre ładne, szczupłe, wysportowane, opalone - no i co z tego? Ważne, że TŻ Ciebie wybrał, a nie je...
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
juz jest ok. Faktycznie muszę trochę wyluzowa,bo ostatnio potrafię zrobić awanturę o byle co. Wczoraj np. na parkingu pod centrum handlowym było losowanie jakiegoś samochodu. TŻ uparł się że znajdzie miejsce, a cały parking był zastawiony bo ludzie czekali na losowanie. Objechaliśmy jeden raz a on mówi że objedziemy jeszcze raz
no ale powiedziałam że zaczyna mnie irytować i zostawiliśmy samochód kawałek dalej
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
ja dzisiaj wybieram się do dentysty :/ ajjćć, już się boję.
|
#2590 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tez sie lenie ![]() i tez czasem mi sie zdarzy ![]() ![]() as long as nie ma w filmie xxx znajomych czy cos nie uwazam tego za zdrade bez przesady---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- ojjj ![]()
|
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, ale ja też nie uznaję tego za zdradę, bo inaczej bym nawzajem z TŻ-tem się zdradzała
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż Wy się tak wszystkie ostatnio kłócicie z tymi TŻtami?
![]() Ja wróciłam z zajęć, zaraz biorę się za prasowanie i robienie obiadu, bo TŻ przyjedzie po pracy na obiadek Dzisiaj przyjadą nowe meble do kuchni! Jutro uczelnia 9-19.30 ![]() A w środę idziemy do kina ![]() Muszę jeszcze poczytać dzisiaj materiały i zrobić tabelki, bo mam tyle roboty na uczelni, że masakra. |
|
|
|
#2593 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a niektorzy sie burza o filmy xxx wiec temu pisze ze dla mnie to nie zdrada i noirmalne ![]() dobra. ubralam sie zjadlam sniadanie i dalej leze w lozku
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, aż od czwartku byłam z Tż , nie miałam jak się odezwać, no ale już jestem. Pewnie nawet nie zauważyłyście mojej nieobecności
![]() Na weekend byliśmy u mnie, musiałam pozałatwiać parę spraw. W tym tygodniu Tż ma na drugą zamianę i weekend spędzamy u niego. alaruna też poluję na buty z deichamana, wczoraj dużo par przymierzyłam, ale na końcu doszłam do wniosku, że jest jeszcze czas na półbuty, trochę mroźno jeszcze za oknem, wstrzymam się, może w weekend jakieś nowe dołożą.
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
alaruna, wspieram, wspieram. Dziś był taki kochany
Tylko, że to oni zaczęli - wyłączenie prądu w całym pokoju, rękoczyn
|
#2596 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
Dotka na co idziecie? Mam wrażenie że nic w tych kinach nie ma teraz
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
wróciłam właśnie z uczelni, zjadłam obiad, teraz muszę się na angielski pouczyć. U mnie piękna pogoda Zgubiłam dziś kolczyka Tż nadal na mnie obrażony. Za co? Jest zazdrosny o to, że idę z kolegą na projekcje filmów w czwartek. Projekcja zaczyna się o 20 i potem ów kolega mnie odprowadzi. Tż działa on na nerwy, bo Tż twierdzi że jest zazdrosny tylko o tych, którzy się za bardzo do mnie zbliżają, a ja Mu powiedziałam, że ja ustalam granice tych relacji i jeśli będę widzieć coś niepokojącego to zareaguje...Ja rozumiem, że ma prawo być zazdrosny, będąc na odległość i nie mogąc być przy mnie, no ale chyba mam prawo mieć też kolegów i się z nimi spotykać? |
|
|
|
#2598 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
dla odmiany ja dziś miałam spięcie z tż tyle że to w sumie moja wina, bo zły humor mam i na tż się odbiło ,bo nie chciało mi się z nikim gadać i w ogóle... tz się wkurzył i nie odzywaliśmy się do siebie przez jakiś czas. ale juz wszystko wróciło do normy ![]() Cytat:
ale faktycznie, mógł od razu powiedziec co i jak. ![]() nie podam ci łapki bo ci nie ufam! a co do pieska - jeśli masz chęć i okazję - bierz! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z drugiej strony, tez bym pewnie była zazdrosna gdyby mój Tż poszedł gdzies z koleżanką, szczególnie że większośc znam i dobrego wrażenia na mnie nie zrobiły. ale to ja, bo nie ufam ludziom myślę, że twój tż trochę przesadza jednak.. ale ułoży się, zobaczysz
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bywam zazdrosna, próbuję się postawić w Jego sytuacji, ale akceptowałabym fakt, że mój chłopak ma koleżanki też, a nie tylko kolegów. Bo co - nie można mi się z żadnym chłopakiem kontaktować, tak? |
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)powinien ci zaufać mimo wszystko, szczególnie że sama wiesz, gdzie jest granica.
|
|
#2604 |
|
zuy mod
|
Aneta, pewnie że przesadził. Porozmawiaj z nim jak się zobaczycie, takie rozmowy na odległość niewiele pomogą.
Ja sobie nie wyobrażam odciąć się od facetów, no ale to m.in przez studia - praktycznie sami faceci itp. Ale TŻ mi ufa - na szczęście. Tym bardziej że go nie ma - to co, masz zamknąć się w domu i nie wychodzić?
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ja poradzę, że mam lepszy kontakt z chłopakami? Tu nie chodzi o to, że którykolwiek ma mi Jego zastępować, że szukam w nich tego co mam u Niego, że są w zastępstwie, gdy On nie może być... Nic z tych rzeczy. On jest dla mnie Tym Jedynym najważniejszym. Tu chodzi o zwykły przyjacielski kontakt. Właściwie tylko z tym jednym mam taki bliższy, przyjacielski. Reszta to koledzy co a to zapytają co na ćwiczenia trzeba, a to powiedzą co na kolokwium było... a Tż myśli, że On będąc na odległość nie spełnia swojej funkcji i że ja szukam kogoś w tych kolegach, by zaspokajać potrzeby, które On powinien spełniać Edytowane przez aneta_91 Czas edycji: 2012-03-05 o 16:05 |
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny ! Ja dzisiaj obejrzałam w necie jak się robi "wodne paznokcie" i niedługo zabieram się do roboty. Jakby któraś chciała sprawdzić co to, to wystarczy wpisać a youtub'ie i obejrzeć
Co do tej zazdrośni bywa różnie. Ja też raz jestem raz nie sama nie wiem od czego to zależy.Opowiadałam wam, że a sylwestrze jak byłam spotkałam mojego byłego i co lepsze dzisiaj jak wchodziłam na swoje osiedle też go spotkałam;/ niby nic ale jakoś tak zawsze się źle po tym czuję nie wiem czemu. Jedyne co to nawet się nie przywitaliśmy ja tylko lekko skinęłam głową jak go mijałam i tyle.. Ale to normlanie jakby mi moją Oazę zniszczył :P ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Aneta to trochę nie uprzejme i nawet chamskie z jego strony, że tak uważa... Powinnaś z nim pogadać. |
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurde wróciłam od dentysty zła jak osa.
Wyobraźcie sobie, że byłam umówiona od dwóch tygodni. Czekałam na poczekalni 45 min, żeby wejść do gabinetu i dowiedzieć się, że dziś mi pani nie zrobi tego, na co byłam umówiona, bo... zajęłoby jej to aż 30 min i ona nie ma na to dziś czasu ! Teraz leci nam 10 miesiąc, a tak od dobrych 3 miesięcy już jestem spokojna ![]() Cytat:
Zaraz jadę po mojego Tż do pracy i przywożę go do siebie, to może mi trochę humor poprawi
Żonka 6.08.2016 Wegetarianka 1.02.2017 6cs Edytowane przez Arya90 Czas edycji: 2012-03-05 o 16:16 |
|
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2609 |
|
Konto usunięte
|
mam nadzieje ze mi tez zazdrosc w koncu minie :[
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem, że mi nigdy nie minie, więc staram się ją tylko ograniczac i wszystkich swoich myśli na głos nie wypowiadać.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

)

Pierwszy raz piję to, ale no bomba!

ale mi też jest przykro kiedy on wrzuca takie filmiki....

Może jednak uda Ci się chłopaka namówić, żeby się przeprowadził do dziadków. Wspieraj go, jak ma tak nieciekawie w domu. 

no ale powiedziałam że zaczyna mnie irytować i zostawiliśmy samochód kawałek dalej

Tylko, że to oni zaczęli - wyłączenie prądu w całym pokoju, rękoczyn