O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 13:34   #4141
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV

djerba, śliczny bocian Mam nadzieję, że Ci szybko coś przyniesie. A zdradzisz jak córeczka ma na imię? Wybraliście polskie?
Stary 2012-03-13, 13:36   #4142
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
djerba, śliczny bocian Mam nadzieję, że Ci szybko coś przyniesie. A zdradzisz jak córeczka ma na imię? Wybraliście polskie?
Sade , drugie Ifeoluwa
Stary 2012-03-13, 13:38   #4143
Emma 1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tigresse86 Pokaż wiadomość
Witajcie
Dziś już niestety w pracy jestem, więc nie mogę być na bieżąco Ja już czuję jakąś wiosnę w powietrzu, do tego niedługo zaczną się dni płodne, więc humor jest coraz lepszy, mój TŻ już się dopytuje kiedy teraz "pracujemy nas Dzidziusiem", odpowiedziałam mu że kiedy chce, ale cieszę się że zaczął sie bardziej interesować staraniami

Misiu przykro mi

Miłego dnia Dziewczyny, wiosna już tuż tuż
u mnie wcale nie czuc niestety
szaro buro od wczoraj
Na dodatek mam takie przesilenie, ze nieprzytomna od wczoraj tu siedzę :/
Mam nadzieję, że weekend faktycznie będzie taki, jak zapowaidają, weźmiemy rolki i złapiemy troche tego wiosennego powietrza
A starac to mi sie wogóle nie chce już. Smutno mi jak tylko o tym pomyślę, więc oddalam te myśli gdzieś daleko.
Poczekam jeszcze książkowe dwa mies , TZ zrobi ponownie badania i wtedy może wybiorę się na pole kapuściane

Jak nóżka Tygrysku?

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Dziewczyny zobaczcie co mi córka przyniosła z przedszkola
to dobry znak
a mąż różę - to jeszcze lepszy hehehe
woooow no na pewno znak

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Sade , drugie Ifeoluwa
drugiego to nawet przeczytac nie umiem
Emma 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:40   #4144
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emma 1 Pokaż wiadomość
u mnie wcale nie czuc niestety
szaro buro od wczoraj
Na dodatek mam takie przesilenie, ze nieprzytomna od wczoraj tu siedzę :/
Mam nadzieję, że weekend faktycznie będzie taki, jak zapowaidają, weźmiemy rolki i złapiemy troche tego wiosennego powietrza
A starac to mi sie wogóle nie chce już. Smutno mi jak tylko o tym pomyślę, więc oddalam te myśli gdzieś daleko.
Poczekam jeszcze książkowe dwa mies , TZ zrobi ponownie badania i wtedy może wybiorę się na pole kapuściane

Jak nóżka Tygrysku?

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

woooow no na pewno znak

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

drugiego to nawet przeczytac nie umiem

prosto tylko bez W Ifeolua
Stary 2012-03-13, 13:49   #4145
black secret
Wtajemniczenie

Edzia masz slicznie urzadzone w domku Bardzo mi sie podoba
A w lazience sie zakochalam....moge na weekend zrobic sobie z niej spa??
Prysznic masz na rowni z podloga-dobrze widze?? Bardzo podoba mi sie takie rozwiazanie,ewentualnie mega niski brodzik. super kolorki

Dziewczynki jade do mojej chrzestnej na kawke,bo ma dzis imieniny. Za chwile,a Tz po 16 mnie zabierze jak bedzie wracal.
Katar troszke odpuszcza,ale mam nos czerwony jak Rudolf....

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:59   #4146
natalia_b
Wtajemniczenie

Edzia- mieszkanie piękne...i faktycznie baaaardzo czyste

Djerba- to na pewno jest znak

Emma- głowa do góry

Gosiaczku
- niech lekarz Cię uspokoi

Black- miłej kawki

Beauty
- jeśli to @ to ja jej dam popalić!
Stary 2012-03-13, 14:13   #4147
Promykas
Wtajemniczenie

Chwilę Was zostawić a tu 4 strony do nadrobienia
Ale się wysiedziałam i wyczekałam w tej przychodni matko, przyszłam sobie nawet wcześniej a tu pani dr wezwana do nagłej cesarki i przyszła przed 13:00 w brzuchu mi burczało na całą przychodnię i szpital
Ale ginka humor miała git. Wyniki są ok. W laboratorium baba nie zrobiła mi grupy krwi i muszę jeszcze raz pójść, ja wiem jaką mam ale ginka chce mieć to na piśmie. TSH niby wyszło mi w normie, ale pod niższą granicę i kazała mi zbadać jeszcze ft3 i ft4 . Poza tym macica się rozciąga , ale dupka mam jeszcze brać do 16 tygodnia, bo macica jest jeszcze twarda ze względu na tą jej wąskość a to jej twardość grozi niedokrwieniem płodu.
Pani dr jak weszłam powiedziała, że dobrze wyglądam i się poprawiłam od ostatniej wizyty buhahaha ale stwierdziła, że to dobrze, bo za chuda byłam , a już mam ponad 2 kg na plusie
Kartę ciąży mam i wyniki z cyto jednak ok. następna wizyta 10 kwietnia, zaraz po świętach .
Jeszcze w czwartek usg , jeju mam nadzieję, że moje dziecko sobie tam grzecznie pływa i fika nóżkami i rączkami .

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

W ogóle stałam się bardzo wrażliwa, mamusie Wy tez tak macie?
Ja w niedzielę w kościele ryczałam jak zagrał facet na trąbce.
A dziś na karcie ciąży mam taki napis: Jeszcze cię nie znam a już cię kocham , no i ja w ryk, powstrzymuję się przed szlochem bo ludzie pomyślą, że głupia jestem ale nie moge łez powstrzymać.
Wy też tak macie?
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:17   #4148
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Edzia- mieszkanie piękne...i faktycznie baaaardzo czyste

Djerba- to na pewno jest znak

Emma- głowa do góry

Gosiaczku
- niech lekarz Cię uspokoi

Black- miłej kawki

Beauty
- jeśli to @ to ja jej dam popalić!
dzieki Nati
Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
Ale się wysiedziałam i wyczekałam w tej przychodni matko, przyszłam sobie nawet wcześniej a tu pani dr wezwana do nagłej cesarki i przyszła przed 13:00 w brzuchu mi burczało na całą przychodnię i szpital
Ale ginka humor miała git. Wyniki są ok. W laboratorium baba nie zrobiła mi grupy krwi i muszę jeszcze raz pójść, ja wiem jaką mam ale ginka chce mieć to na piśmie. TSH niby wyszło mi w normie, ale pod niższą granicę i kazała mi zbadać jeszcze ft3 i ft4 . Poza tym macica się rozciąga , ale dupka mam jeszcze brać do 16 tygodnia, bo macica jest jeszcze twarda ze względu na tą jej wąskość a to jej twardość grozi niedokrwieniem płodu.
Pani dr jak weszłam powiedziała, że dobrze wyglądam i się poprawiłam od ostatniej wizyty buhahaha ale stwierdziła, że to dobrze, bo za chuda byłam , a już mam ponad 2 kg na plusie
Kartę ciąży mam i wyniki z cyto jednak ok. następna wizyta 10 kwietnia, zaraz po świętach .
Jeszcze w czwartek usg , jeju mam nadzieję, że moje dziecko sobie tam grzecznie pływa i fika nóżkami i rączkami .

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

A dziś na karcie ciąży mam taki napis: Jeszcze cię nie znam a już cię kocham , no i ja w ryk, powstrzymuję się przed szlochem bo ludzie pomyślą, że głupia jestem ale nie moge łez powstrzymać.
Wy też tak macie?
to super że wszystko dobrze bardzo sie ciesze i oby tak do samego końca a dzidzia na pewno sie dobrze rozwija a to jak macha nózkami i rączkami to niedługo sama zobaczysz na usg a później poczujesz
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:25   #4149
Emma 1
Rozeznanie

Cytat:
Wy też tak macie?
Kochana ja tak mam i bez ciąży, ryczę na pstryknięcie palcami
Ciebie hormony usprawiedliwiają
Stary 2012-03-13, 14:28   #4150
Anjouka
Rozeznanie

czesc Wam

misia: przykro mi;/ oby nastepny cykl byl owocny

EdziaO: no no no..powodzenia jutro!!!!!!!!!
Fajny dom

Djerba: jakie imie..wyjatkowe

Swarowska Testuj testuj..juz spokojnie mozesz! Nie wiem jak Ty to wytrzymujesz..

Co za dzien...i jeszcze glowa mnie boli;/

Kocham moja Rzabke!

i Ciebie Maluszku!

Edytowane przez Anjouka
Czas edycji: 2012-03-13 o 14:32
Anjouka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:38   #4151
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana ja tak mam i bez ciąży, ryczę na pstryknięcie palcami
Ciebie hormony usprawiedliwiają
Ja zawsze byłam wrażliwa, ale żeby aż tak ? że przeczytam napis i chce mi się ryczeć ze szlochem
Emma a co to będzie w ciąży z Tobą , z chusteczkami nie będziesz się rozstawać

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

gosiaczek mam taaaaką nadzieję, że zobaczymy, że dzidzia fika i ma się dobrze, matko teraz byle do czwartku , no zwariujecie ze mną TŻ ma się dobrze, bo go nie ma i nie musi mnie słuchac dopiero w czwartek przed usg będzie mnie znosił bo idzie ze mną.

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
nas bez działki i mebli ok 250 tyś , a mamy w pekao s.a.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

fajnie, że się podoba

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

My mamy kredyt na mieszkanie ponad 200tyś w pekao s.a i powiem Wam, że już od roku mamy kredyt większy jakoś o 150 zł .

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Edzia piękny salon
I matko jedyna trzymam kciuki i już po cichu się cieszę
Stary 2012-03-13, 14:42   #4152
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anjouka Pokaż wiadomość
czesc Wam

Fajny dom

Daliśmy małej Sade, od po części nigeryjskiej piosenkarki (uwielbiam ją!) , a Ifeoluwa wybrał teściu i znaczy miłość boga
Stary 2012-03-13, 14:49   #4153
Emma 1
Rozeznanie

Cytat:
Ja zawsze byłam wrażliwa, ale żeby aż tak ? że przeczytam napis i chce mi się ryczeć ze szlochem
Emma a co to będzie w ciąży z Tobą , z chusteczkami nie będziesz się rozstawać

My mamy kredyt na mieszkanie ponad 200tyś w pekao s.a i powiem Wam, że już od roku mamy kredyt większy jakoś o 150 zł .
jak juz będe w ciąży to może sie odwróci taką mam nadzieję

Kredyt wiekszy bo WIBOR bardzo wzrósł od zeszłego roku, ale powoli spada więc może i Twoje raty będą niższe

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

a oglądacie You Can Dance?
bo ja uwielbiam, i wlasnie mi sie przypomniało, że ja zawsze ryczę jak oni wygrywaja i sie tak cieszą

Wiec dzis mnie czeka zaryczany wieczór

Edytowane przez Emma 1
Czas edycji: 2012-03-13 o 14:50
Stary 2012-03-13, 14:52   #4154
Nue
Rozeznanie

Cytat:

Wy też tak macie?
Boże... w sobotę rano do śniadania mąż puścił powtórkę "SOS dla świata", Piróg z Kazadi byli w Indonezji i pokazywali małe makaki, które tam zabijają i zjadają... wyłam przez 15 minut.
Faktycznie ostatnio wzrusza mnie wszystko i od razu łzy jak grochy. Podobnie łatwo przychodzi mi wk**w

Nue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:59   #4155
Emma 1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nue Pokaż wiadomość
Boże... w sobotę rano do śniadania mąż puścił powtórkę "SOS dla świata", Piróg z Kazadi byli w Indonezji i pokazywali małe makaki, które tam zabijają i zjadają... wyłam przez 15 minut.
Faktycznie ostatnio wzrusza mnie wszystko i od razu łzy jak grochy. Podobnie łatwo przychodzi mi wk**w
To chyba powtórka była, bo juz widziałam ten odcinek. Straszne.
To ja mam chyba ciążę urojoną wk**w równiez mam na zawołanie
Ale ta moja rodzinka to ma ze mna przesrane
Stary 2012-03-13, 15:02   #4156
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi się wk..w uspokoił, jestem spokojna jak nie wiem co , tylko reaguję łzami jak grochy na wszystko właśnie, nawet na to jak TŻ mi coś powie to ja w ryk zamiast mu coś odpowiedzieć i w łeb palnąć
Stary 2012-03-13, 15:07   #4157
Nue
Rozeznanie

Biedny mój mąż z tym moim wk**wem, czasem to aż się boi odezwać. Na szczęście zaraz mi przechodzi.

Gulasz na obiadek już się robi... mmm... Ostatnio jestem zdecydowanie mięsożerna i uparcie chodzi za mną kebab, którego normalnie raczej nie tykam. Trzeba się będzie wybrać na jakieś śmieciowe jedzonko

Promykas, czyli jak macica jest twarda, to te bóle wzrostowe się mocniej czuje? Jak byłam tydzień temu, gin mi powiedział, że "macica mięciutka", owszem, czuję, że się powiększa, ale tak że jeden dzień trochę pociągnie z którejś strony, a potem znów 2-3 dni spokój.

Edytowane przez Nue
Czas edycji: 2012-03-13 o 15:10
Nue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:18   #4158
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Biedny mój mąż z tym moim wk**wem, czasem to aż się boi odezwać. Na szczęście zaraz mi przechodzi.

Gulasz na obiadek już się robi... mmm... Ostatnio jestem zdecydowanie mięsożerna i uparcie chodzi za mną kebab, którego normalnie raczej nie tykam. Trzeba się będzie wybrać na jakieś śmieciowe jedzonko

Promykas, czyli jak macica jest twarda, to te bóle wzrostowe się mocniej czuje? Jak byłam tydzień temu, gin mi powiedział, że "macica mięciutka", owszem, czuję, że się powiększa, ale tak że jeden dzień trochę pociągnie z którejś strony, a potem znów 2-3 dni spokój.
Tak, ja na początku miałam takie bóle skurczowe jak na normalny @ i w nocy mnie wybudzały, biegałam do wc zobaczyć w strachu co się dzieje . Dlatego tego dupka mi przepisała i bóle przeszły zupełnie.
Moja jest twarda ze względu na jej wąską budowę gorzej się rozciąga.
Stary 2012-03-13, 15:28   #4159
kefii
Wtajemniczenie

witam
od czego zaczac
humor mam nie fajny
pokuciłam sie z mężem
@ sie rozkrecił - choc to dobrze jeszcze apre dni i do roboty
ide was nadrobic naskrobały

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:31   #4160
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:

Wy też tak macie?
ja też tak mam, ostatnio poryczałam się jak jak mój mąż oglądał sport, wygrała Rosjanka, tak strasznie się cieszyła i podczas rosyjskiego hymnu ryk
Cytat:
Daliśmy małej Sade, od po części nigeryjskiej piosenkarki (uwielbiam ją!) , a Ifeoluwa wybrał teściu i znaczy miłość boga
moje 1 skojarzenie z tą piosenkarką było
Cytat:
jak juz będe w ciąży to może sie odwróci taką mam nadzieję

Kredyt wiekszy bo WIBOR bardzo wzrósł od zeszłego roku, ale powoli spada więc może i Twoje raty będą niższe

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

a oglądacie You Can Dance?
bo ja uwielbiam, i wlasnie mi sie przypomniało, że ja zawsze ryczę jak oni wygrywaja i sie tak cieszą

Wiec dzis mnie czeka zaryczany wieczór
moje raty też większe od ubiegłego roku
YCD też mnie wzrusza

Dzwoniłam do ginki, ucieczyła się, mam jeszcze raz zadzwonić i umówimy się na wizytę. Więc dopiero wieczorem będę wiedziała kiedy.
Ale mam inny problem. Zgubiłam wyniki badań jak myślicie, wydadzą mi jeszcze jedną karteczkę?? Ale jestem sierotą
Stary 2012-03-13, 15:34   #4161
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
witam
od czego zaczac
humor mam nie fajny
pokuciłam sie z mężem
@ sie rozkrecił - choc to dobrze jeszcze apre dni i do roboty
ide was nadrobic naskrobały
Jak przeczytasz naskrobanie przez nas to od razu humor Ci się poprawi

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
ja też tak mam, ostatnio poryczałam się jak jak mój mąż oglądał sport, wygrała Rosjanka, tak strasznie się cieszyła i podczas rosyjskiego hymnu ryk

moje 1 skojarzenie z tą piosenkarką było
moje raty też większe od ubiegłego roku
YCD też mnie wzrusza

Dzwoniłam do ginki, ucieczyła się, mam jeszcze raz zadzwonić i umówimy się na wizytę. Więc dopiero wieczorem będę wiedziała kiedy.
Ale mam inny problem. Zgubiłam wyniki badań jak myślicie, wydadzą mi jeszcze jedną karteczkę?? Ale jestem sierotą

Ech wzruszanie się góra , ale podczas hymnu rosyjskiego
U mnie jest w przychodni tak, że wszystkie wyniki dostaję na karteczce, ale wpisują je też do komputera, więc nawet jak zgubię kartkę to w komputerze są
Stary 2012-03-13, 15:54   #4162
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anjouka Pokaż wiadomość
czesc Wam

Fajny dom

Swarowska Testuj testuj..juz spokojnie mozesz! Nie wiem jak Ty to wytrzymujesz..

jak wytrzymuje? boję się negatywnego wyniku... poza tym bardzo często mam długie cykle a w tamtym miesiącu miałam sporo stresów i coś czuje, że to przez to mi się przesuwa, testu jeszcze nie kupiłam a jak bym miała go w domu pewnie już bym testowała
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:04   #4163
Emma 1
Rozeznanie

Exclamation Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV

Cytat:

Ech wzruszanie się góra , ale podczas hymnu rosyjskiego
podczas rosyjskiego mi sie nie zdarzyło (nie wiem czy kiedykolwiek słyszałam , ale podczas amerykańskiego zawsze bo oni to tak wzruszająco spiewają...
Stary 2012-03-13, 16:05   #4164
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
podczas rosyjskiego mi sie nie zdarzyło (nie wiem czy kiedykolwiek słyszałam , ale podczas amerykańskiego zawsze bo oni to tak wzruszająco spiewają...
padłam normalnie, zrozumiałabym przy polskim
Stary 2012-03-13, 16:23   #4165
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cześć, nie pisałam ostatnio bo mam straszne problemy. Babcia chora choć już troche lepiej, wieczne awantury z TŻ, papierkowe sprawy remontu, pozwolenia itp. to mnie strasznie przytłoczyło. I jeszcze choć nie mam dziecka to musze opiekowac się moim siostrzeńcem najczęściej popołudniami a dziś byl cały dzień, rozczulam się przy takich maluchach i dołuje jednocześnie...
Jeszcze wczoraj @ przyszła, za tydzień wizyta u gina - no masakra. Pisałyście o domkach, no ja mam to szczęście że nie mamy kredytu , a mamy juz własny dom z ogromnym ogrodem i szykujemy sie do remontu.... mam nadzieje że tez będe mogła sie pochwalić zdjęciami, bo dom Edzi powalił mnie na kolana - mój styl - moje kolory - wybrane identyczne meble - wspaniała łazienka no wszystko !!! Rewelacja

Nie pisałam z Wami ale czytałam codziennie bo strasznie Was lubie no i wiadomo uzależniłam się i jak tylko będe mogła - to będe pisać.
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:23   #4166
Emma 1
Rozeznanie

Cytat:
padłam normalnie, zrozumiałabym przy polskim
e tam, polski to zawsze na odpierdziel , a w amerykanskim to oni tak.... z głębi serca!
Stary 2012-03-13, 16:25   #4167
czarna1001
Raczkowanie

Cytat:
w jakiej części Polski mieszkasz?

jestem z zachodniopomorskiego
czarna1001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:29   #4168
Tigresse86
Raczkowanie

Djerba bocian rewelacyjny, trzymam kciuki żeby to był dobry znak
Emma z nóżka już lepiej, w zasadzie to już nic nie czuję, jednak to zwolnionko i pobyt w domu pomógł niesamowicie Mam nadzieję że jutro wyjdzie u Ciebie Słońce i trochę rozwieje te chmury i ponury nastrój a wycieczka na pole kapuściane to świetny pomysł

Dziś idę znajomymi na Festiwal Pizzy do Pizzy Hut...ale będzie obżarstwo
Stary 2012-03-13, 16:29   #4169
kefii
Wtajemniczenie

dotarłam wic niejest żle
a natalia ja uwielbiam być w ruchu wiec jak siedze teraz w domu to tak jakby mi skrztydła iucieli

Cytat:
Napisane przez misia20l Pokaż wiadomość
ale wiem juz napewno że to plamienie w 16dc tobyło jednak owulacyjne, dodac kolejne 16dni =32dni (i wyszedł cykl) dlatego właśnie miałam zamiar testowac dopiero dziś.
po @ zaczynam od początku cyklu mierzyć tempke, przynajmniej bede wiedziała kiedy mam owulacje. no i zostało mi teraz jeszcze 20tabl tego nieszczęsnego wiesiołka więc go skończe.
Cytat:
Nie powiem Ci czy to wina wiesiołka...bo brałam go tylko dwa cykle...z tego co ja zauwazyłam to wyregulował mi cykl do 28 dni...ale równie dobrze mogła to być sprawka czegoś innego
własnie zastanawiłam sie nad tym wiesiołkiem już pare razy kupujecie w zielarskim w jakiej postaci

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
a ja dodatkowo, oprócz kwasu foliowego biorę, magnez i WITAMINĘ A w kapsułkach bo witamina ta bierze udział w procesie rozmnażania, zapłodnienia, i rozwoju zarodkowym, biorę ją od wczoraj nie tylko dlatego ale na włosy, skórę i paznokcie również podobno dobrze działa
o witaminie A nie słyszłame ale dpobrze ze tu jestem to sie czegos naucze

Cytat:
Nawet nie chcę o tym myśleć...wiecie co robi mój Tż? Jak go wkurzę to idzie do brzuszka...całuje i żali się...no rozwala mnie Wczoraj mówię nie dotykaj mnie bo mam focha...a On do mnie...w brzuchu jest moja część więc mam prawo brzuszek dotykać...no i rozbawił mnie, więc było po kłótni

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Ja za moje dałam około 70-80 zł...byłam ostatnio i dalej były a noc poślubna...ale wspomnienia mnie ogarnęły...az się rozmarzyłam...u mnie na szczęście noc poślubna to nie był mit
o to nie tylko ja taka szalona choc u mnie to byl poranek poslubny bo o 7:30 rano w niedziele oj sie działo
potem powtórka ww poprawiny o 4 rano
i tak maraton chyba z tydzien albo lepiej
a juz nie mowie o podróży poślubnej
tozmarzyła sie pzrez natalie

Cytat:
Ja zamawiałam na allegro niebiesko-białą z tiulu, z wyhaftowanymi imionami

A starą to ja miałam suknię Ślub mieliśmy we wrześniu, w maju zaczęłam się rozglądać za sukienkami, nie planowałam kupować używanej, ale jak zobaczyłam swoją, to nie mogłam się oprzeć. Jeszcze jak się okazało, że jest jak na mnie szyta i nic nie trzeba przerabiać, no to byłam ugotowana i już nie zastanawiałam się dłużej, tylko wróciłam z suknią do domu Trzeba ją było tylko odświeżyć i była jak nowa. W salonie zapłaciłabym za taką koło 4 tysięcy, a tak kosztowała mnie 'tylko' 1500 zł. Warto było
moja kiecka kosztowła mnie u krawcoej 1800zł a z dodatkami 2350zł

Cytat:
kochane staraczki, ale nam sie rzygające towarzystwo trafiło, co?
troszkę ale mysle ze szybko do nich dolączymy

Cytat:
Napisane przez misia20l Pokaż wiadomość
nastrój kiepski jak ostatnio cały czas...
przyznam ze jestem rozczarowana...i to bardzo.
ale przeciez nie bede was zamęczac moim marudzeniem, humorem, bo mam dość pocieszania i waszego nakrecania, dlatego nie bede wam wiecej pisac co u mnie "tam" bo przed terminem @ znów zaczniecie mnie zapewniac ze to napewno fasolka i namawiac na test...
koniec pisania o staraniach. jestem tu tylko dla towarzystwa bo nie mam z kim pogadac.
misia ja tez czekam na koleje dni płodne tez mocno sie rozczarowłam nawet moj maz sie nakrecił szkoda
a nastepne testowannie w swieta

Cytat:
no jedna Pola chociaż

Wczoraj w 12 fl o godzinie 15 podkuszona ciągnięciem w prawym boku zrobiła Acona, który(mój kochany)pokazał IINiestety Bobo test strumieniowy po 30 minutach nie pokazała nic(a też czuluszy). Nie nastawiałbym się gdyby nie to, że czuję się "inaczej". mam w domu tylko pre -test 25 więc nie był sensu go robić. Zrobię jutro z rańca i przy odrobinie szczęścia dotrę na bete. Na dwoje babka wróżyła-jedne test na tak, jeden test na nie. Trzymajcie kciukiAconik mój ukochany jeszcze mnie nie zawiódł nigdy
no Edzia poprawisz wkoncu te staystyki

Cytat:
Napisane przez kamimidu Pokaż wiadomość
no cóż... nafaszerowana lekami p.bólowymi jakoś funkcjonuje
dobrze ze mam iPada i moge do Was zajrzec choc na chwile...
mysle ze z każdym dniem będzie lepiej...
skąd ja to znam mialo byc lepiej po luteinie a chyba jest gozrej 4 mocne pzreciwbólowe to troche za duzo

Cytat:
dobra kilka fotek moje domu

salon-wolabym inna kanapę i ściany w innym kolorze i kawałek tapety(jeden pasek). Malowanie może zrobimy za dwa lata, a kanapa wymarzona kiedyś...
Edzia piekny dom naprawde podoba mi sie
ja w proszku ale postrama sie wrzucić moja łazienke bo kuchnia juz tam gdzies krąży reszta czeka na remon

promykas no humor mam lepszy ale jestem padnieta nie spałam w nocy i ogólnie jestem tak rozbita ze masakra

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:30   #4170
czarna1001
Raczkowanie

[QUOTE=EdziaO;32895162]nas bez działki i mebli ok 250 tyś , a mamy w pekao s.a.

też będziemy składać wniosek do pekao s.a. i zobaczymy co odpowiedzą, nie wiemy tylko na jaką kwotę

Edzia pięknie masz w domku, łazienki super! też już bym chciała
czarna1001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości