|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4143 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szaro buro od wczoraj Na dodatek mam takie przesilenie, ze nieprzytomna od wczoraj tu siedzę :/ Mam nadzieję, że weekend faktycznie będzie taki, jak zapowaidają, weźmiemy rolki i złapiemy troche tego wiosennego powietrza A starac to mi sie wogóle nie chce już. Smutno mi jak tylko o tym pomyślę, więc oddalam te myśli gdzieś daleko. Poczekam jeszcze książkowe dwa mies , TZ zrobi ponownie badania i wtedy może wybiorę się na pole kapuściane ![]() Jak nóżka Tygrysku? ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
no na pewno znak ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- drugiego to nawet przeczytac nie umiem
|
||
|
|
|
#4144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prosto tylko bez W Ifeolua
|
|
|
|
|
#4145 |
|
Wtajemniczenie
|
Edzia masz slicznie urzadzone w domku
Bardzo mi sie podoba![]() A w lazience sie zakochalam....moge na weekend zrobic sobie z niej spa?? Prysznic masz na rowni z podloga-dobrze widze?? Bardzo podoba mi sie takie rozwiazanie,ewentualnie mega niski brodzik. super kolorki ![]() Dziewczynki jade do mojej chrzestnej na kawke,bo ma dzis imieniny. Za chwile,a Tz po 16 mnie zabierze jak bedzie wracal. Katar troszke odpuszcza,ale mam nos czerwony jak Rudolf....
|
#4146 |
|
Wtajemniczenie
|
Edzia- mieszkanie piękne...i faktycznie baaaardzo czyste
![]() Djerba- to na pewno jest znak ![]() Emma- głowa do góry ![]() Gosiaczku- niech lekarz Cię uspokoi ![]() Black- miłej kawki ![]() Beauty- jeśli to @ to ja jej dam popalić!
|
#4147 |
|
Wtajemniczenie
|
Chwilę Was zostawić a tu 4 strony do nadrobienia
![]() Ale się wysiedziałam i wyczekałam w tej przychodni matko, przyszłam sobie nawet wcześniej a tu pani dr wezwana do nagłej cesarki i przyszła przed 13:00 w brzuchu mi burczało na całą przychodnię i szpital Ale ginka humor miała git. Wyniki są ok. W laboratorium baba nie zrobiła mi grupy krwi i muszę jeszcze raz pójść, ja wiem jaką mam ale ginka chce mieć to na piśmie. TSH niby wyszło mi w normie, ale pod niższą granicę i kazała mi zbadać jeszcze ft3 i ft4 . Poza tym macica się rozciąga , ale dupka mam jeszcze brać do 16 tygodnia, bo macica jest jeszcze twarda ze względu na tą jej wąskość a to jej twardość grozi niedokrwieniem płodu. Pani dr jak weszłam powiedziała, że dobrze wyglądam i się poprawiłam od ostatniej wizyty buhahaha ![]() Kartę ciąży mam Jeszcze w czwartek usg , jeju mam nadzieję, że moje dziecko sobie tam grzecznie pływa i fika nóżkami i rączkami . ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- W ogóle stałam się bardzo wrażliwa, mamusie Wy tez tak macie? ![]() Ja w niedzielę w kościele ryczałam jak zagrał facet na trąbce. A dziś na karcie ciąży mam taki napis: Jeszcze cię nie znam a już cię kocham , no i ja w ryk, powstrzymuję się przed szlochem bo ludzie pomyślą, że głupia jestem ale nie moge łez powstrzymać. Wy też tak macie? |
|
|
|
#4148 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ciebie hormony usprawiedliwiają
|
|
|
|
|
#4150 |
|
Rozeznanie
|
czesc Wam
misia: przykro mi;/ oby nastepny cykl byl owocny ![]() EdziaO: no no no..powodzenia jutro!!!!!!!!! Fajny dom ![]() Djerba: jakie imie..wyjatkowe ![]() Swarowska Testuj testuj..juz spokojnie mozesz! Nie wiem jak Ty to wytrzymujesz.. Co za dzien...i jeszcze glowa mnie boli;/ Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2012-03-13 o 14:32 |
|
|
|
#4151 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Emma a co to będzie w ciąży z Tobą , z chusteczkami nie będziesz się rozstawać ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- gosiaczek mam taaaaką nadzieję, że zobaczymy, że dzidzia fika i ma się dobrze, matko teraz byle do czwartku , no zwariujecie ze mną TŻ ma się dobrze, bo go nie ma i nie musi mnie słuchac ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
My mamy kredyt na mieszkanie ponad 200tyś w pekao s.a i powiem Wam, że już od roku mamy kredyt większy jakoś o 150 zł . ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Edzia piękny salon I matko jedyna trzymam kciuki i już po cichu się cieszę |
||
|
|
|
#4152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4153 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taką mam nadzieję ![]() Kredyt wiekszy bo WIBOR bardzo wzrósł od zeszłego roku, ale powoli spada więc może i Twoje raty będą niższe ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- a oglądacie You Can Dance? bo ja uwielbiam, i wlasnie mi sie przypomniało, że ja zawsze ryczę jak oni wygrywaja i sie tak cieszą ![]() Wiec dzis mnie czeka zaryczany wieczór Edytowane przez Emma 1 Czas edycji: 2012-03-13 o 14:50 |
|
|
|
|
#4154 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Faktycznie ostatnio wzrusza mnie wszystko i od razu łzy jak grochy. Podobnie łatwo przychodzi mi wk**w
|
|
|
|
|
#4155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja mam chyba ciążę urojoną wk**w równiez mam na zawołanie Ale ta moja rodzinka to ma ze mna przesrane |
|
|
|
|
#4156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4157 |
|
Rozeznanie
|
Biedny mój mąż z tym moim wk**wem, czasem to aż się boi odezwać. Na szczęście zaraz mi przechodzi.
Gulasz na obiadek już się robi... mmm... Ostatnio jestem zdecydowanie mięsożerna i uparcie chodzi za mną kebab, którego normalnie raczej nie tykam. Trzeba się będzie wybrać na jakieś śmieciowe jedzonko ![]() Promykas, czyli jak macica jest twarda, to te bóle wzrostowe się mocniej czuje? Jak byłam tydzień temu, gin mi powiedział, że "macica mięciutka", owszem, czuję, że się powiększa, ale tak że jeden dzień trochę pociągnie z którejś strony, a potem znów 2-3 dni spokój. Edytowane przez Nue Czas edycji: 2012-03-13 o 15:10 |
|
|
|
#4158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja jest twarda ze względu na jej wąską budowę gorzej się rozciąga. |
|
|
|
|
#4159 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
od czego zaczac humor mam nie fajny pokuciłam sie z mężem @ sie rozkrecił - choc to dobrze jeszcze apre dni i do roboty ide was nadrobic naskrobały
|
|
|
|
#4160 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() YCD też mnie wzrusza ![]() Dzwoniłam do ginki, ucieczyła się, mam jeszcze raz zadzwonić i umówimy się na wizytę. Więc dopiero wieczorem będę wiedziała kiedy. Ale mam inny problem. Zgubiłam wyniki badań jak myślicie, wydadzą mi jeszcze jedną karteczkę?? Ale jestem sierotą
|
|
#4161 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Ech wzruszanie się góra , ale podczas hymnu rosyjskiego ![]() U mnie jest w przychodni tak, że wszystkie wyniki dostaję na karteczce, ale wpisują je też do komputera, więc nawet jak zgubię kartkę to w komputerze są |
||
|
|
|
#4162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4163 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, nie pisałam ostatnio bo mam straszne problemy. Babcia chora choć już troche lepiej, wieczne awantury z TŻ, papierkowe sprawy remontu, pozwolenia itp. to mnie strasznie przytłoczyło. I jeszcze choć nie mam dziecka to musze opiekowac się moim siostrzeńcem najczęściej popołudniami a dziś byl cały dzień, rozczulam się przy takich maluchach i dołuje jednocześnie...
Jeszcze wczoraj @ przyszła, za tydzień wizyta u gina - no masakra. Pisałyście o domkach, no ja mam to szczęście że nie mamy kredytu Nie pisałam z Wami ale czytałam codziennie bo strasznie Was lubie |
|
|
|
#4166 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4168 |
|
Raczkowanie
|
Djerba bocian rewelacyjny
, trzymam kciuki żeby to był dobry znak![]() Emma z nóżka już lepiej, w zasadzie to już nic nie czuję, jednak to zwolnionko i pobyt w domu pomógł niesamowicie Mam nadzieję że jutro wyjdzie u Ciebie Słońce i trochę rozwieje te chmury i ponury nastrój![]() Dziś idę znajomymi na Festiwal Pizzy do Pizzy Hut...ale będzie obżarstwo
|
#4169 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
dotarłam wic niejest żle
a natalia ja uwielbiam być w ruchu wiec jak siedze teraz w domu to tak jakby mi skrztydła iucieli Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
potem powtórka ww poprawiny o 4 rano i tak maraton chyba z tydzien albo lepiej a juz nie mowie o podróży poślubnej tozmarzyła sie pzrez natalie Cytat:
troszkę ale mysle ze szybko do nich dolączymy Cytat:
a nastepne testowannie w swieta Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja w proszku ale postrama sie wrzucić moja łazienke bo kuchnia juz tam gdzies krąży reszta czeka na remon promykas no humor mam lepszy ale jestem padnieta nie spałam w nocy i ogólnie jestem tak rozbita ze masakra |
|||||||||
|
|
|
#4170 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=EdziaO;32895162]nas bez działki i mebli ok 250 tyś , a mamy w pekao s.a.
też będziemy składać wniosek do pekao s.a. i zobaczymy co odpowiedzą, nie wiemy tylko na jaką kwotę ![]() Edzia pięknie masz w domku, łazienki super! też już bym chciała ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

Mam nadzieję, że Ci szybko coś przyniesie. A zdradzisz jak córeczka ma na imię? Wybraliście polskie?

, ale cieszę się że zaczął sie bardziej interesować staraniami![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jak myślicie, wydadzą mi jeszcze jedną karteczkę?? Ale jestem sierotą

i to bardzo.