|
|
#151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
bry
cusik mam do zrobienia wiec wzielam dzien wolnego, odespalam przynajmniej - jak mie scielo o 7 wczoraj, tak obudzilam sie dzisiaj o 8 wygnieciona :/naf machne Ci kiedy wyprowadzka? Cytat:
nie pokazalam, pokaze, moze dzisiaj, albo jutro ![]() Cytat:
![]() jesli faktycznie, to raczej wiary w pisarstwo dzieki temu nie odzyskasz, bo to pseudonaukowy gniot jest, udowadniajacy na kazdej stronie, ze baba to tak tepe stworzenie, ze sie nawet na wlasnej ulicy zgubi
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm, ja nie mam takich jak Wy odczuć w kwestii Milennium. Może trochę nagięte, ale traktuję taką literaturę z dystansem - i czasem mi ewidentne bajki przeszkadzają, tutaj akurat tak nie było
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
slonko swieci, kos mi siadl na balkonie i spiewa serenade, lato idzie
|
#154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wzięłam się wreszcie za porządki. Już wywaliłam chyba z 1/3 szafy i nie wiem po co trzymałam takie rzeczy część czeka na allegro. Co najlepsze większość ciuchów to rzeczy sprzed min. 7 lat ![]() Po tym wszystkim okazało się, że nie mam co na siebie założyć
|
|
|
#155 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Byłam wczoraj w godzinach wieczornych [23.30 ]w parku i czuć wiosnę, ziemię, ptaki świergoczą [nie śpią chyba ]i słyszałam jakieś ptaki wracające z ciepłych krajów ![]() Ech wyciągnęłam sukienkę, szpilki i lżejszą kurtkę
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już byłam na zakupach, wystarczy
W ogóle nie powinnam się była wypuszczać. Ale zrobiłam rajd z koleżanką ciężarówką i tak jakoś wyszło. Kupiłam to http://www.hm.com/pl/product/97117?a...rticle=97117-C bo uwielbiam paski [muszę zobaczyć jak zagra z czerwoną marynarą i legginsami] i zwykły t-shirt w szarym kolorze. Chyba pierwsza moja samodzielnie zakupiona szara rzecz w życiu, na ogół unikam tego koloru...A teraz lecę z mojego zadupia na kolejne spotkanie. Chyba. I w ogóle nie mogę uwierzyć, że [chyba?!] nie muszę już przeglądać pracuj.pl....
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, dziewuchy, poszłyście się marcować?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz się wybieram, czekamy tylko na T. i śmigamy
wiosna |
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
sasiad nie, ale fajnie by bylo miec takiego wspollokatora
![]() gdyby nie te wielkie kupy, w locie ![]() ja sie bylam pieknic, u fryzjera ![]() posiedze z kawa chwile na balkonie i tyle mojego marcowania prace mam...i obiecalam sobie, ze w koncu zrobie porzadki w lachach, zalamujac pewnie jak zwykle witki, ze wiosna a ja nie mam co na zad nadziac ![]() albo za malo mam, albo fogle nie to co trzeba i nie wiadomo co z czym :/
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się marcowałam pełną parą, kocyk nad rzeką i te sprawy
![]() Nie wiem, Jula, jak ja będę dziś tańczyć, bo w sumie parę ładnych kilosów nad tę rzekę zrobiłam, więc nogi mam nieco w tyłek wdeptane. No ale, założy się czerwoną kieckę ze stradiego i jakoś to będzie - czytaj - cały parkiet nasz ![]() Lou, a coś tam u tego fryzjera zmajstrowała?
|
|
|
|
#161 |
|
Konto usunięte
|
helllo
![]() polazlam rano na trening, wrocilam i stwierdzilam ze sie zdrzemne.... wstalam niedawno ![]() pracowita sobota ![]() milego tancowania dziewczyny powywijajce troche tez w moim imieniu
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, ja przesiedziałam cały dzień w domu, oglądając seriale. Oczywiście nie poszłam na fitness, zaniedbałam się i moja oponka wróciła
Na szczęście można już wychodzić na balkon )) no i zaraz wychodzę na spotkanie z Rilką, mam nadzieję, że spalę chociaż 200 kcal )
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ale Wam fajnie
|
|
|
|
#164 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Ja bez porzadkow w szafie, wiem ze bede miec jak co roku problem: w co tu sie ubrac ale jakims cudem zawsze cos wygrzebe. Wyciagnelam dzis wiosenne pantofelki, plaszczyk...i musialam sie rozebrac, bo za goraco Cytat:
Bo pewnie nic tam nie ma
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio dialog naszych dziewczyn mnie rozwalił.
![]() (Cytuję niedokładnie, można poprawić) Alvesta: No, ale takiej sukienki to bym nie mogła założyć ze względu na mój brzuch. Nafik (z oburzeniem): Ale co Ty masz na brzuchu? Alvesta: No... kompleks.
|
|
|
|
#166 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Jesteście boskie ![]() Wróciłam niedawno i padam na twarz ![]() Zaczęłam wyprowadzać moje Zwierza i wychodzi na to, że mają lepszą kondycję od swojej Pańci ![]() Idę zmyć maskę i spać- kąpiel jutro, nie mam mocy ![]() Branoc Vsiem
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jakoś tak to leciało ale nie wiem czy to nie Jula byłakiedy kolejne piwo ?
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda, że fajnych facetów tam nie było. Musimy poszukać jakichś ![]() W ogóle to dopiero wstałam
||
|
|
|
#171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś umieram także dzień z głowy
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
bry
Wy hulacie, a ja robie :/ I tak mysle, ze jak skoncze ta robote i jeszcze nastepna to jush sobie wiecej nic nie dam ponadprogramowo wcisnac, nunca! Czuje, ze bym tak najlepsze miesiace roku przewegetowala ![]() a gdzie chopaki, imprezki? ![]() ![]() nic nowego; delikatny balejazyk i scielam wszystko, co odroslo, wole sie w krotszych ![]() hm ee tiaaa ![]() a propos, zanabylam znowu worek kosmetykow splukujac sie tym samym :/ kiedys trafie do programu o zakupoholikach
|
#173 | |
|
Lux Mundi
|
Bry
Cytat:
![]() Liczę tylko na to, że po Świętach coś się ruszy ![]() Cyknij cusik w new image ![]() Heh, tyż czekam na paczkę z IR - masakiero ![]() Tak w ogóle, to dziś jest stanowczo mniej efektownie na dworze niż wczoraj, dlategoż udaję się do wanny ![]() Haaa! wiedziałam, że o miałam się o coś zapytać ![]() Co polecacie moje drogie na wszechobecny cellulit ? ![]() Dieta już jest, poszukuję jeszcze tylko jakiegoś dobrego kosmetyku w znośnej cenie i najlepiej, żeby nie chłodził ![]() Przejrzałam KWC, ale tego naboju od cholery i opinie są tak różne, że zgłupłam do szczętu
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Irlandia? co tam maja ciekawego?
![]() Cytat:
Aczkolwiek nie jest to zjadacz celulitu o jaki nam pewnie chodzi, takowego jeszcze nie spotkalam, najblizej imo bylo Temu, wiec moze Celludestock by sie takim okazal. Kiedys sprawdze ![]() Niedawno zamowilam TO, czekam
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
ja uskuteczniłam z nudów maleńki shopping, zrobiłam sobie drinka z lodem a za godzinkę wybieram się na plotkowy spacer. Nie jest źle
|
|
|
|
#176 | |||
|
Matka buldoga
|
Bry wiosennie
![]() Cytat:
I sprzedam dalej, gdy trafi sie okazja ![]() Cytat:
Widzialam juz taki widok u mnie na osiedlu, ale odkad po deptaku przechadza sie dziewczyna z szopem praczem na smyczy to juz mnie nic nie zdziwi ![]() Cytat:
Wlasnie wrocilam z wojazy i jest bosko, paradowalam w krotkim rekawku, a slonce jak cudnie swieci Ale ponoc koniec z tym dobrym, jutro o 10 stopni mniej
|
|
#177 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Yves Rocher ![]() Nawet nie pamiętam co zamówiłam, ale wyszło jakoś prawie dwie stówy Vichy odpada- testują na małych, puszystych, bezbronnych zwierzaczkach... Do Eveliny nabożeństwa nie mam- choć nie testuje ![]() Ale za to Alterre sprawdzę chętnie Dziękować Cytat:
![]() Ma puszor na norwega Zrobiłam mu wycieczkę- zabrałam do Mamy do pracy [musiałam dać upust swej artystycznej duszy ![]() i przysposobiłam wystawę- wiosenne ],to Mieciu zwiedzał, wyciągnąć kozłek, asystował ![]() W drodze powrotnej troszkę szedł na łapkach, a później pohasał po zielonym skwerku ![]() Zakwasy mam ![]() U mnie dziś już bez słońca, wieje i chłodno :/ Chyba dobroć na Pomorzu skończyła się szybciej... Ale za to wczoraj było cudnie ![]() 21'C, pantofelki, mini, pończochy jak mgiełka- kocham to ![]()
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dziś jeszcze fajnie, choć jak teraz wracałam ze spaceru to już czuć chłodek - ale to też normalne. Dotleniłam się
teraz można sobie walnąć Perełkę niepasteryzowaną i wieczór uznaję za całkiem udany
|
|
|
|
#179 | |
|
Konto usunięte
|
piękna pogoda
Cytat:
![]() a że pół dni-kurs, praca
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
Heja
![]() Wiosna pełną gębą, chyba z tej okazji rzuciło mi się na mózg, bo kupiłam dziś czerwone buty ![]() http://www.amazon.de/Clarks-Ashill-B.../dp/B0037KLO0A W sumie mama mnie namówiła, ostatecznie przekonało mnie to, że są mega wygodne i były fajnie przecenione - z 429 z na 199! Mam tylko nadzieję, że będę w nich chodzić ![]() Kupiłam też dzisiaj koszulę o jakiej myślałam o dłuższego czasu - bardzo prosta, ale świetnie skrojona (bardzo podobna do tej tutaj http://www.we-dwoje.pl/koszula;ca;w;...oto,26625.html ) A jutro niestety czeka mnie pobudka przed 5, znowu wyjeżdżam na 2 dni szkolenia :/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

wygnieciona :/

Te Johnsony są na pewno dużo delikatniejsze w dotyku.
część czeka na allegro. Co najlepsze większość ciuchów to rzeczy sprzed min. 7 lat

Na szczęście można już wychodzić na balkon