Vichy Lipo-Metric (Wyszczuplający żel rzeźbiący sylwetkę)

• 22 sierpnia 2012 o 10:55
    Nie nie nie
    Kolejny produkt Vichy do ciala, ktory wiecej obiecuje, niz daje. Obojetna substancja - niezauwalny wplyw na skore. Pojemnik z pompka nie pozwala wykorzystac calej zawartosci opakowania. Jestem na nie. Używam tego produktu od: 1mc Ilość zużytych opakowań: 2, standardowe
  • 18 sierpnia 2012 o 17:00
    kiepściutki
    producent chyba trochę się pomylił w opisie tego kremu! a i nie zauważyłam żadnych efektów. Na rynku jest mnóstwo lepszych kremów, które można mieć za o wiele niższą cenę. Krem stanowczo za drogi! Wiem, że sam krem cudów nie zdziała ale ten nie zrobił nic a nic. Nie wyszczupla, nie ujędrnia. O redkcji celulitu można zapomnieć. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 30 lipca 2012 o 23:04
    Bardzo żałuję, że wycoafali go z produkcji
    Zacznę od tego, że po żadnym kosmetyku nie schudniemy drogie Panie:) to w odpowiedzi na niektóre opinie dotyczące tego czy innych specyfików ujędrniających. Ale do rzeczy: Lipo-metric ujędrnił moje uda tak mocno, że miały w obwodzie 4cm mniej (mierzone) żaden inny już takiego "cudu" nie uczynił, nie mówiąc już o następcy lipo...który dla mnie okazał się kompletnym niewypałem. Lipo -metric stosowałam go codziennie rano i wieczorem przez 3 lata, pomimo tego, że ogólnie ma więcej minusów niż plusów to za sam efekt nadal go uwielbiam, choć teraz już tylko platonicznie:(. Minusy: - Wysoka cena - Konsystencja klejąca - Mało wydajny przy stosowaniu 2 razy dziennie starczał na 2 tygodnie - Ciężko się wchłaniał i pozostawiał zielonkawy "silikonowy" kolor co latem było nie do zniesienia! - Przy końcu opakowania ciężko go było wydostać z butelki - Ok. miesiąc po zaprzestaniu stosowania skóra zaczęła powracać do punktu wyjścia. - Wycofany z produkcji Plusy + BARDZO, BARDZO MOCNO UJĘDRNIAŁ! - ja na pewno dalej bym go kupowała Używam tego produktu od: Styczeń 2009 (1 dostałam na urodziny) Ilość zużytych opakowań: Nie wiem, nie jestem w stanie zliczyć ale bardzo dużo!
  • 8 listopada 2011 o 20:26
    Wygładzacz nr 1. Ale to wszystko.
    Żel jest dobry. Z pewnością to nie jest bubel ani jakieś mazidło o byle zapachu. Skutecznie wygładza skórę. I to jest wyraźny efekt! Skóra początkowo jest lepka, napięta, po chwili kosmetyk się wchłania,dając wrażenie ujędrnienia, staje się miła w dotyku, gładka, napięta. Jestem 100% pewna, że Wasi TŻ z miejsca poczują różnice;-) Minusy: - cena - konsystencja- nie taka jak lubię, - zapach nieciekawy, kolor jak kolczyki z masy perłowej-nie przepadam za takimi"efektami" -niespełnione obietnice-ja nie wierzę akurat,że jakikolwiek krem coś wyszczupli-nie mam złudzeń. Tylko uważam, że mogliby to napisać, np. jako "najskuteczniej wygładza"niż mamić bzudrami Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: 2 całe +testy
  • 7 listopada 2011 o 19:17
    Najlepszy
    Rewelacja jesli chodzi 0 dzialanie tego specyfiku i znowu sie powtorze podobnie jak w opinii o Elancylu lipo-reduktorze: Masaze i jeszcze raz masaze, gniesc, ugniatac, lekko szczypac skore, rozbijac, klepac co tylko sie da :D, 10-20 minut dziennie (wiem, wiem, kto ma tyle czasu i checi), mozna tez isc na latwizne, skrocic czas masazu i miejsca dotkniete cellulitem owinac folia spozywcza, preparat szybciej sie wchlonie i lepiej zadziala, do tego rozsadna dieta czyli wyrzucic wszystkie produkty z pozywienia, ktore zatrzymuja wode w organizmie, pijemy ok 2 litrow wody, bardzo wazne, mozemy zastosowac detox, super sprawa w walce z cellulitem. Dzieki temu produktowi i moim ciezkim wysilkom ;) (zbawienne masaze, cwiczenia, dieta), udalo mi sie zwalczyc pomaranczowa skorke na brzuchu, na udach i pupie, ale uwaga to bylo trzy lata temu. Niestety po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych i ciazy, cellulit powrocil jak bumerang. Obecnie ratuje sie cwiczeniami, masazami i rzecz jasna rozsadniejszym odzywianiem sie, ale niestety efekty sa powolniejsze niz wczesniej jak uzywalam wspomagacza z Vichy, ktory obecnie trudno jest dostac w kraju, w ktorym mieszkam i nie wiem czy ten specyfik zostal wycofany czy na jego miejsce wejdzie godny zastepca. Używam tego produktu od: 2008 Ilość zużytych opakowań: 2 cale opakowania