|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
thenerdqueen fotki widziałam i potwierdzam jest progres SUPER
![]() sylvi_86 ![]() ![]() sikoreczka111 kciuki trzymam i daj koniecznie znać już po jak poszło ![]() Pamiętaj tak jak pisały już w sumie Dziewczyny, to jest Twój dzień Twój i Twojego przyszłego Męża - nie pozwól aby ktokolwiek Ci go popsuł ![]() sosha bardzo Cię proszę zdawaj Nam relacje jak to zwiększenie białka wpłynie na Ciebie ![]() ![]() Dziewczyny nie chcę zapeszać, ale chyba jest spadek oby oby oby ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() Arsenalfan brawo za trzymanie się z dala od cuksów i innych śmietków! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Zadomowienie
|
Hejka!!!
Do tych co pytały o kolejny egzamin!zapisałam się od razu jak wyszłam z oblanego egzaminu na 30 marca na 10 ![]() ![]() U mnie dzień zamuły dziś ![]() ![]() GRATULUJĘ SPADKÓW KOBIETKI ![]() ![]() U mnie dziś na + ale to tylko chwilowe bo muszę się oczyścić po weekendzie ![]() Sikoreczka-nie daj sobą manipulować!to twój dzień i twoja sprawa jak chcesz wyglądać ![]() ![]()
#3844 |
Zakorzenienie
|
Sylvi, sikoreczka: gratuluję spadków
![]() sikoreczka, nie przejmuj się mamą. Ja to bym jej kąśliwie odpowiedziała. Bo kurde albo Cię wspiera, pomaga itd., albo wypad i niech się nie odzywa. arsenal, Silvia: dzięki za pomysły ![]() ![]() ja pier*ole! Jak ja mam teraz mało pasujących ciuchów! GRR! Nie mam w czym chodzić ![]() Akasha, bierz się do roboty ![]() Sosha, kochana, zdaję sobie z tego sprawę ![]() ![]() On zdecydował, że chce, żebym pokazywała mu uczucia, jeśli coś poczuję, to samo z przytulaniem i wszystkim innym. Czuję się z tym źle, ale on twierdzi, że gorzej się czuje, jak w ogóle nic nie ma z mojej srony... I nie chodzi o to, że jak P. mnie odtrąci, to wrócę do TŻta. Niee. Jeśli zdarzy się coś mięzy mną a P. lub jeśli po prostu spędzę z nim na tyle dużo czasu by być pewną swoich uczuć, to bez względu na to co dalej będzie między mną a nim i tak będę musiała zakończyć mój związek, bo to będzie znaczyło, że między mną a TŻtem faktycznie nie ma już nic. Jednak mam nadzieję, że to, co się dzieje jest winą tego, że zbyt dużo ze sobą przebywamy i w czerwcy, kiedy będziemy osobno przez dłuższy czas, te oczucie wróci. Jest szansa, po tym weekendzie zaczynam w to wierzyć. W sob w ogóle nie tęskniłam za TŻtem, czułąm ulgę, ale wczoraj wieczorem poczułam, że brakuje mi przytulania się do niego itd. Wczorajszy wieczór i dzisiejsze przedpołudnie było b. miłe, było mi bardzo dobrze, raz nawet go krótko pocałowałam, ale póki co nie poczułam, że chcę mu powiedzieć "kocham Cię". Jednak w tym wszystkim było coś z naszego wcześńiejszego związku... ![]() ej, Laski - czujecie się dziś dobrze? Nie wiem czy to ciśnienie czy co, ale 1- strasznie chce mi się spać, 2 - jakoś tak nie mam siły.
#3845 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zakorzenienie
|
Puchatku, allegro odpada - pobiera prowizje, a zresztą tam jest masa ciuchów (noszonych) i większości nikt nie kupuje
![]() Tesco jest drogie. Plus tam zawsze jest problem z warzywami - drogie i mało. Ja mam Rast niedaleko domu, więc chodzę, ale jeszcze niedawno warzywa były tam b. drogie. Może w końcu zaczną obniżać ceny ![]()
#3847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Winnie the Pooh;33012665]Ja to nic już z tego nie kumam
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- hej tu Basia.jestem z wami od niedawna dlatego pewnie mnie nie pamietacie..moja waga wyjsciowa to 95 kg po dwóch tygodniach jest 93,3kg czy to duzo jak myslicie.Bardzo sie staram ale nie zawsze potrafie sobie radzic z głodem. napiszcie do mnie prosze.Pozdrawiam was Bardzo serdecznie..Baśka ![]() Super uczucie, to prawda! ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Przyczajenie
|
![]()
hej tu Basia,moja poczatkowa waga 95kg,teraz po2 tyg 93,3kg co otym myslicie ,,jest mi ciezko bez starych nawyków.pozdrawiam,napisz cie prosze ile mozecie schudnac na tydzien.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Rozeznanie
|
Ja wiedziałam, że tak będzie
![]() Sikoreczka jeśli Tobie się ta suknia podoba i czujesz się w niej dobrze to nie zwracaj uwagi na to co mówi mama, głowa do góry ![]() GRATULUJĘ SPADKÓW!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3851 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Tobie widzę też leci waga pieknie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrówka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Sylvi ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Winnie the Pooh no strasznie śmiesznie wyszło, bo wszyscy (inni znajomi, którzy widzą mnie na co dzień) byli w szoku co on robi ![]() atram00100 nie poddawaj się, na pewno niedługo już się wszystko ruszy ![]() CzarnaDama dobrze, że jesteś ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-03-19 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
Aaa właśnie! Zapomniałam - miałam
![]() ![]() A w ogóle to wstaw aktualne foty do klubu - całościowe, a nie kolan ![]() atram, nie przejmuj się, w końcu poleci ![]() Wyrafinowany, uszy do góry! Kuruj się, jedz ciepłe posiłki i pomarańcze. ![]() ![]() Ja muszę zaraz zabrać się do naukiiii. W śr zaliczam już jeden przedmiot! Aaaa!
#3855 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Akasha- Co do spadku to masz w podpisie.
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
dopiero co dotarłam do domu ...wrażenia dodam w klubie
![]()
#3857 |
Zadomowienie
|
Laski,ale dziś dzień dopiero się odmuliłam
![]() ![]() Akasha-za te % to powinnaś dostać w dupsko ![]() Bottega-ja chyba zacznę też tak jak ty wysprzedawać swoje ciuchy,bo wszystkie są na mnie za luźne już ![]() ![]() ![]() Wyrafinowana-chwilka chwilka laseczko zaraz się przeczyszczę(praktycznie już mnie poganiało do WC) i zadziwię was moimi spadkami(obyyyyy... ![]() Puchatku-mam nadzieję,że polecą ![]() ![]() Atram-nie łam się,przełam się ![]() A wiecie co kobietki już myślę o świętach Wielkanocnych ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-03-19 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Rozeznanie
|
ja dzisiejszy dzień zaliczam do porażek, do obiadu było ok, potem się posypało.
ale: przypomniało mi się coś, z czego jestem dumna. od kiedy mieszkam w Poznaniu obiecywałam mojej mamie, że jak przyjadę do domu, to przywiozę jej tradycyjnego rogala marcińskiego. są one strasznie drogie, za dwa zapłaciłam 13 zł ![]() ![]() i dzisiaj byłam w kibelku na wiadomym chyba z 10 razy, więc jak w środę nie będzie spadku, to będę niepocieszona. ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- u mnie w domu zawsze były skromne święta, fakt było pysznie, ale ja jakoś ostatnimi czasy nie lubię świąt, to nawet do jedzenia nie przywiązuję wagi |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
Czarna, ja też mam parę rzeczy, któych mi żal... w tym naprawdę fajne rurki noszone przez jakiś miesiąc. Ale nie są dla mnie "trochę" za duże, tylko BARDZO. Nie sądzę by lrawcowa dała sobie z tym radę, bo mają takie specyficzne szycia. Są też eleganckie szorty dobrej firmy, które są b. ładne... Cóż :P Dziś wyprasowałam parę rzeczy, będę tak sukcesywnie pracować, a później dowiem się co z tym komisem i w ogóle.
arsenal, mnie to się w ogóle na święta nie chce do domu jechać ![]() Ja w weekend zamierzam przygotować pyyszne ciacho. Wyczaiłam nowy przepis na zagranicznym blogu. Za 9 dni mamy z TŻtem równe 2,5roku, chcę to jakoś uczcić mimo wszystko. Tym bardziej, że dziś też było bardzo fajnie ![]() ![]() Laski, pisałam Wam jakiś czas temu o chuście w panterkę, którą wygrałam w konkursie, pamiętacie? Babka napisała do mnie, że dopiero zauważyła, że zostawy wykupione w ich sklepie internetowym. W związu z tym mogłam sobie coś wybrać ze srony do 60zł ![]() Wybrałam taką sukienkę (w promocji) ![]()
#3860 |
BAN stały
|
akasha83 szybka waga do tabelki 62,2 kg [ale 2 dni się nie wypróżniałam ;/ ]
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zadomowienie
|
Bottega-właśnie żal sprzedawać
![]() ![]() ![]() ![]() sosha-a ty moja droga jeszcze 2kg i starczy ci odchudzania ![]()
#3862 |
Wtajemniczenie
|
też dołączam się do zbioru workowatych ubrań.. wyjęłam z szafy wiosenny płaszczyk i wyglądam w nim jak worku na ziemniaki. Ze spodni została mi już tylko jedna para. Nawet mi spodnie domowe, które są dresikowe i na gumke spadają i już kompletnie nie mam w czym łazić, a w portfelu krucho, żeby sobie potuptać i po prostu wyjść z torbą ubrań.. Jeszcze dodając do tego moją awersję do zakupów to już w ogóle będę śmigać w stroju Ewy
![]() ![]() ![]() A wiecie? zauważyłam, że im więcej piję tym szybciej mi waga spada. ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-03-20 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Rozeznanie
|
Bottega sukienka śliczna - będziesz w niej cudnie wyglądać
![]() arsenalfan ![]() ![]() ![]() sosha popieram Bottegę i Czarną jak będzie 60kg wrzucaj zdjęcia do klubu (całego ciałka) i będziemy oceniać czy jest jeszcze z czym walczyć ![]() Akasha moja waga do tabelki 70,2kg - powiem Wam szczerze, że myślałam że w końcu będzie ten II cel a tu dupa ... Teraz nie pozostaje mi nic innego jak mocno się spiąć i jeszcze bardziej uważać szczególnie na wyjeździe - obym wróciła do Was ze spadkiem ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A odnośnie ciuchów to też w większości spodni wyglądam jakbym je Tacie zabrała ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Arsenal jestem z Wami caly czas tylko malo sie odzywam ![]() ![]() od jakiegos czasu troche sobie pofolgowalam... moja waga zdechla a na nowa nie mam kasy. dodatkowo wpadlo troche problemow w pracy i w domu (nie ma to jak prawo serii...) i tak jakos wyszlo ale opamietalam sie juz ![]() odkrylam nowy chlebek z czosnkiem niedzwiedzim i pestkami dyni, bardzo dobry ![]() Śniadanie: chleb z tym wlasnie "niedzwiadkiem'';P z chuda szynka i twarozkiem ze szczypiorkiem 2śniadanie: surowka z marchweki , selera i jablka Obiad: piers kuraka duszona w czosnku i cebuli do tego surowka koperkowa i zydowska(po trochu kazdej) podwieczorek: śledź (albo jogurt ale raczej śledzik) Kopacka: 2 kanapki z pomidorem i jakas wedlinka
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
Czarna, pisałam kiedyś w klubie już tym sklepie - Heppin.com
![]() ![]() ![]() aha - czasami w sklepie nife.pl są częściowo te same rzeczy co w Heppinie, ale nieco tańsze. ![]() *w tę z załącznika: (choć kurcze nie wiem czy w ogóle nadaje się do mojej figury.. milion razy lepiej wyglądałaby na gruszce :< dlatego muszę sporo zrzucić, żeby i dla mnie była ok) thenerd, sosha ma 171cm ![]() to normalne, że jak więcej pijesz, to waga szybciej leci ![]() a sosha dostanie w łeb jak fot nie wstawi! ![]() ![]() Wyrafininowany, lada moment osiągniesz cel, spokojnie ![]() ![]() lordi, ciutkę za mało tych warzyw. Odzywaj się częściej! btw. kto nie wstawił do klubu wymiarów - wstawiac, bo będę ![]() ![]() ![]() Akasha, u mnei niestety nadal 66,5kg. Przez ostatnie 2 dni zwiększyłam nieco białko, żeby znowu wypróbować i być pewną i niestety miałam rację - efekty jak widać :< Od tamtej pory waga stoi. Także dziś chyba zjem już normalnie, bo jeszcze "chwilę temu" leciało. EDIT: Akasha, ważyłam się ponownie i jest 66,3kg. Mały spadek, ale zawsze coś!
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-03-20 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Rozeznanie
|
lordi dobrze, że jesteś z Nami tylko pisz częściej
![]() ![]() Bottega kolejna piękna sukienka - szał ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MUSZĘ znaleźc jakieś wygodne, klasyczne, czarne szpilki i najlepiej bez platformy... Baardzo ich potrzebuję :< Dziewczyny, gdzie takie można kupić...? Ja zawsze trafiam na jakieś, któe są wygodne przez 2 min chodzenia po sklepie, a później już nie... Albo jak sa wygodne, to nie ma mojego rozmiaru i nie będzie bądź też po prostu spadają mi z nóg, a rozmiar mniejsze są za ciasne. Uwielbiam szpilki, są piękne ![]() Do 26 maja muszę się wylaszczyć i nauczyć się tańczyć :brzydal: Dostaliśmy z TŻtem zaproszenie na wesele. a co do chleba - ja ostatnio w ogóle nie jem. Kupuję tylko chrupki i wafle ryżowe slim - te drugie uwielbiam i naprawdę można się tym najeść.
![]() |
#3868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zadomowienie
|
Bottega-to jak ty się odpieprzysz tak na tą uczelnię to wszyscy faceci będą za tobą latać,więc ja proponuję abyś się ubrała normalnie zaoszczędzisz innym laskom stresu
![]() Wyrafinowana-jakiego obciachu?!czy wątpisz w to,że będziesz laska hmm....bo zaraz dupę przetrzepię ![]() ![]() ![]() lordi-odzywaj się w miarę możliwości ![]() ![]() ![]() Thenerd-a widzisz!!!musisz pić dużo kochana ![]() Puchatku-mi akurat 75kg pasuje w sam raz bo przy takiej wadze bedę wyglądała najlepiej.Chodź chcę dociągnąć do 70kg nie więcej bo przy 65kg będę wyglądała na zbyt chudą.I w sumie masz sporo racji każda kobieta wygląda inaczej jedna przy 70kg będzie super wymiarowa a inna zbyt okrągła ![]() Sosha-słonko nasze wstaw aktualne zdjęcia do klubu to cię wybadamy jaka z ciebie piękna chudzinka już ![]() Kurde laski jaki dzień dziś u mnie ponury ![]() ![]() Aha...waga z dziś 93.8kg więc jest ok.ważyłam się rano i po weekendzie nie ma śladu ![]() ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-03-20 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() Silvia, ja się za ten fitnes, to dopiero od tygodnia wzięłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() A o Świetach też ostatnio myślałam, tyle, że w kontekście ciast ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.