|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
Jak dla mnie to za szybkie, i nie nadążam Więc z tego zrezygnowałam. Ale raz na jakiś czas (od święta ) ćwiczę do filmików z youtuba.
|
|
|
#1112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wyglądasz jak tubylec ![]() ![]() ej a ten popcorn to co tam wieki siedzi póki nie zgnije czy ktoś go w końcu wyciąga i wyrzuca?? |
|
|
|
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezmiennie wiadomo i zawsze to powtarzam - ile ludzi, tyle opinii pyszne ![]() uwielbiam zwłaszcza z łososiem i krewetkami ![]() Cytat:
no będzie czad ![]() idę spać kochane ![]() dobranoc
|
||
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi ale miałyście słomki
Fajnie się ciągnęło drina przez taką?
|
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do popcornu to potem sprzątaczka przychodzi i odkurzaczem go wciąga. My jako obsługa nie sprzątamy tego bo byśmy nie zdążyli. Jest 10 min na ogarnęcie sali, a potem wpuszczenie ludzi. Dzisiaj sama ogarniałam po urodzinach jakiegoś dziecka chyba największą salę w tym kinie. Popcornu było tyle, że głowa mała ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater o fuck
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wpadłam na chwilę, ale nie mam sił nadrabiać więc wybaczcie.. bardzo proszę wszystkie Was o bardzo mocne kciuki od godziny 14:00 jest to dla mnie bardzo ważny sprawdzian i zależy mi na tym by dobrze wypaść.. dlatego Wasze kciuki są w tym momencie niezbędne ![]() życzę wszystkim udanej nocy i do napisania jutro
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie jestem za karą śmierci. Nie decyduje się przez wyjątki ale niektórych skazuje się niesłusznie i potem dostają ogromne odszkodowania. Ale chciałabym żeby pracowali - szyli piłki czy coś i tak zarabiali na jedzenie
|
|
|
|
#1121 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Cytat:
Czy ja wiem? Mój TŻ był poprzednio z dziewczyną 8 lat, ona strasznie nalegała na ślub (nie byli zaręczeni) - w końcu kogoś poznała i go zostawiła. I z tego co wiem, bardzo szybko wyszła za mąż. Hmmmm
Edytowane przez CzarnaKocurka Czas edycji: 2012-03-27 o 00:10 |
||
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
kopalnie pozamykać
Thatcher umiała a nasi się krygują i okrążają temat w kółko
|
|
|
|
#1123 |
|
MBZ♥
|
Czarna Kocurko to dalej nie świadczy o tym, że wszystkie dziewczyny są takie
![]() może po 8 latach miała dość czekania ![]() Ilsa hmmm, a przemysł i setki tysięcy osób które ogrzewają domy węglem
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
węgiel i tak się kończy, jest nieekologiczny, zajmuje dużo miejsca w piwnicach, górnicy chorują na pylicę, pył wżera im się w ciało i nigdy nie mogą się domyć, giną od metanu i jeszcze ciągną odszkodowania, najbardziej popularny jest gaz a przemysł farmaceutyczny może robić tabletki na przeczyszczenie z węgla powstałego z palenia drzew jak tak bardzo muszą
|
|
|
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A pogrubione rozwaliło mnie totalnie
|
|
|
#1127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chcę generalizować, ale przypuszczam, że każda z nas ma w jakimś stopniu ograniczoną cierpliwość ![]() Lady in reed, witaj Z tego co widzę, czeka Cię poważna i trudna rozmowa Wydaje mi się, że nie czujesz się za dobrze w tym układzie, albo po prostu w pewnym momencie przestało Ci to odpowiadać, z kolei jemu jest to bardzo na rękę, co tu dużo mówić - jest po prostu wygodnie. Poza tym nie rozumiem, czemu nagle zrezygnował z planów wobec Ciebie? Przecież już nawet ustalaliście mniej więcej datę ślubu. Ja też bym się czuła niepewnie mieszkając u faceta i inwestując pieniądze w jego dom czy mieszkanie.
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeśli masz inne pojęcie o górnictwie to je przedstaw bo dla mnie ich wysokie zarobki kiedy głośno mówi się że ich nie potrzebujemy to skandal
|
|
|
|
|
#1130 |
|
MBZ♥
|
Ilsa jesteś moim Mistrzem
![]() nie podoba mi sę w Twojej wypowiedzi: ciągną odszkodowania. Po to sie Każdy ubezpiecza, czy to górnik, piekarz, bibliotekach żeby na wypadek śmierci rodzina była w jakiś sposób zabezpieczona, a w przypadku wypadku żeby starczyło na rehabilitację. Te pieniądze się po prostu im należą. Jeśli Ty skręciłaś nogę w kostce i możesz się starać o odszkodowanie to pisze o Tobie: ciągniesz=wyłudzasz? Nie. Bo opłaciłaś składkę i masz prawo do tego. Niestety gazu nie mamy w takiej ilości swojego żeby był w cenie przystepnej dla każdego Kowalskiego, niestety węgiel choć wydobycie trudne i w wielu przypadkach nierentowne było jest nadal jednym z tańszych sposobów na ogrzanie domów itp oświeć mnie kto mówi, że nie potrzebujemy górników? Jeśli tak wiele zarabiają to nic prostszego: zatrudnij się w kopalni i będziesz zbijać kokosy ![]() denerwujące jest takie zaglądanie do czyjegoś portfela. Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-03-26 o 00:06 |
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest bardzo ciężka fizyczna praca za wcale nieduże pieniądze. A metan wybucha dla Twojej wiadomości w kopalniach metanowych które w Polsce stanowią tylko malutki odsetek. Doedukuj się a później wypisuj takie bzdury...
|
|
|
#1133 |
|
MBZ♥
|
Ilsa a tutaj CIe wydanie milionów nie bulwersuje?:
http://www.polityka.pl/kraj/analizy/...smolensku.read bo mnie o wiele bardziej niż odszkodawania dla rodzin górników gaz mamy ale nie na tyle no chyba, że wierzyć w cudowne łupki![]() hmm policz ile jest elektrowni wiatrowych w Polsce, mało. w większości to ludzie nie chcą się zgodzić bo co inne, nowe to złe
|
|
|
|
#1134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i skoro zdarzają się wybuchy metanu to nie powinnaś nazywać moich informacji bzdurami bo się zdarzają i to ze 4 razy w roku a ile razy w roku zdarza się wybuch elektrowni wiatrowej ? Raz się ją postawi i będzie działać, nie trzeba nawet ludzi do obsługi wiatraka, tyle co zakonserwować.Wiem że jako ślązaczki będziecie bronić kopalni ale reszta Polski naprawdę ma je w poważaniu i wolałaby likwidować ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest pies obronny, agresywny z natury nie wiem co zrobi jak ktoś p0odejdzie i walnie go kijem w łeb albo coś na pewno się w nim odezwie bestia, czy jak ktoś mnie bedzie chciał zaatakowac to wiem ze moze zagryźć ale jako pies to zwykłe podanie reki przez znajomego może odebrac jako atak na mnie i zaatakować az tak to nie wielbię mojego psa jak napisałyscie po prostu chodzilo ot o, ze jest on bardzo wdzięczy i łągodny w stosunku do nas tak jakby czuł, że jest kochany i ze uratowaliśmy go przed torturami i to można odczuć w jego zachowaniu i to jest takie urocze jak psiak potrafi swoją miłościa się ludziom za lepszy los odwdzięczyćCytat:
Cytat:
![]() jaaaaa zabierzesz mnie kiedys na sushi ![]() a tak w ogole wiecie jaka jestem głupa?!?! zapomniałam kluczy do zabki i nie miałam czym zamknąć sklepu i dzwoniłąm przez 3 godziny do sis aby mi pomogła to łaskawie nie odebrała bo juz spała :/ cyba jej zostawialm 5 smsów i 200 nieodebranych połaczeń w koncu kumpela wspolpracownica mi podała klucze i jakos dąłam radę i tak jestem już w domu njestem ładnie pierd%^&olnięta
|
|
#1137 |
|
MBZ♥
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
a co do akry smierci to morderców i degeneratów na tortury! a tak serio to kara smierci to najmiejsze zło do roboty tak jak ilsa mowi do kamieniołomów! niech sie zarobią na smierc
a jak tż siostra stwierdziła gwałcicielom i pedofilom uciąć kutasa włozyc w zad i zaszyć
|
#1140 |
|
MBZ♥
|
Ilsa podałam CI 3 pierwsze linki bo twierdzisz, że nigdy nie słyszałaś o protestach przeciw elektrowniom wiatrowym. Wybacz, nie napisałaś że nie słyszałaś o sprzeciwie na północy kraju
jestem ciekawa czy byłabyś za gdyby obok Twoej kamienicy miała stanąć taka farma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

Babka mnie tak świetnie motywuje. Nie wiem jak to możliwe, ale w biodrach mam już -3 cm po 2 tygodniach. Jedzeniowo nie jem słodyczy i smażonego. Tylko zamiast tej gumy używam hantli. Też ćwiczysz? Ja zamierzam jeszcze Chalean Extreme albo Turbo jam 
Jak dla mnie to za szybkie, i nie nadążam 

Dobre to w ogóle? 

13.03.2008

Thatcher umiała a nasi się krygują i okrążają temat w kółko
A pogrubione rozwaliło mnie totalnie
Z tego co widzę, czeka Cię poważna i trudna rozmowa