|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
ja tutaj tez musze placic 3600 za uczelnie wiec co mi tam :/ ale teraz już mi się odwidziało trochę bo probuje się zorganizować w PL trzeba lubić co się ma
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co płacić dwa razy
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
simply, tak to pewnie, że lepiej razy wymieić
ale my chcemy lecieć gdzieś w tym roku i w podróż poślubną też. a włąśnie - po ślubie jak to jest? niby nazwisko mam inne, ale w papierach jeszcze stare, to mogę korzystać ze starych dokumentów? w tym roku może jeszcze znajdziemy coś taniego w bułgarii albo na cyprze i wtedy odejdzie problem paszportu |
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
ja musiałam miec na cyprze paszport ale ja byłam tam jeszcze jak po greckiej stronie były funty cypryjskie ponad 8PLN
a po tureckiej miliony i kupowalismy kawę za 4mln a polecam AYA NAPĘ na cyprze takie w sumie centrum rozrywkowe najlepsze imprezy puby najwecej turystów wiec i ceny konkurencyjne
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
karola, a zjakiego biura jeździłaś?
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeżdziłam bez biura
![]() najpierw byłam w tym hotelu http://www.grecianbay.com a później w tym http://www.greciansands.com polecam
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam mija Wam dzień? Widzę, że tu podróżowo
ja z rodzinką byłam na Słowacji przede wszystkim, poza tym Czechy, Francja, Chorwacja, Madera (Portugalia), Malta, Fuerteventura (Wyspy Kanaryjskie), Zakynthos (Grecja)... chyba tyle większość z Itaki, poza Maltą i Chorwacją (oba na własną rękę), Słowacji nie liczę, bo tam to w kapciach a Francja z liceum.Ale to był cudowny weekend... naprawdę, czuję się spełniona wczoraj w nocy leżeliśmy, rozmawialiśmy... TŻ mi powiedział, że się we mnie zakochał cały czas mówił, że nigdy tak nie miał, że dla niego to nowe. A później aż mnie ścisnęło w dołku, gdy powiedział: "Proszę, nie złam mi serca" i tak się mocno przytulił Teraz jeszcze z godzinkę posiedzę w domu, bo dopiero wróciliśmy z toru, ogarnę się i jadę z powrotem do niego, pomogę mu ogarnąć konto na fejsie (się mu samo aktywowało jakoś, więc poddał się i powiedział, że dla mnie się da przekonać ), wezmę sobie parę jego zdjęć , poprzytulamy się i adios do piątku ![]() Poza tym bardzo Was proszę (ostatnio często ) o kciuki jutro. Jutro jest dzień wypłaty, a co za tym idzie, nowego miesiąca rozliczeniowego. Warunek został mi zadany rok temu ponad, że jak się obronię, to dostanę umowę na cały etat. Więc bardzo liczę na to, że szef o tym nie zapomniał, że temat ruszy od razu, nie za kilka miesięcy... Bo wtedy mogę wziąć motor - mam nadzieję, że uda się na raty zamiast kredytu. Tak że łisz mi lak!
|
|
#1000 |
|
Rozeznanie
|
Ale tu cisza, wszystkie pewnie randkują
![]() Jusia gratulacje pani magazynier Byłam dziś na pierwszym grillu i boli mnie teraz żołądek
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja nie randkuje obejrzałam ze współlokatorkami Prawo Agaty, fajne to
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra Justyna ale tak poza TŻtem to cokolwiek się u Ciebie dzieje ?
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1004 |
|
MBZ♥
|
Zuuu
![]() Simply taki komin jak ma blogerka: http://charlize-mystery.blogspot.com...hout-word.html jeszcze jutro moja siostra sprawdzi w galerii. Bedę pamiętać o Twojej propozycji dziękuję
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
A to tak juz cieplo w PL, ze mozna krociutka sukienke zalozyc na gole nogi i do tego sandalki?!
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Byou, to chyba ten jest, ale u nas jak widac mietowy nie jest dostepny, jedynie szary i chaber, ktory juz jest wyprzedany http://www.hm.com/gb/product/99266?a...rticle=99266-D
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- byou, fajne stylizacje ma ta dziewczyna ale jest mega chuda i to niszczy efekt |
|
|
|
|
#1007 |
|
MBZ♥
|
aż tak ciepło to nie
![]() szkoda ech moze gdzieś trafię![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- bardzo chudziutka jest, to fakt ![]() jak to moja babcia mówi:worek kości
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Ide w piatek na zakupy to zerkne w Primarku i innych sklepach czy cos jest. Do jakiej ceny ewentualnie kupowac?
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż się nie odzywa
|
#1010 |
|
MBZ♥
|
tak do 40zł
dziękuję
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że tak zostanie jak najdłużej.
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() http://www.kurierlubelski.pl/artykul...1#czytaj_dalej Moją koleżankę z grupy pogryzł ![]() Aż mi się humor zepsuł....
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
BY swoją drogą to ona ma torebkę z aktualnej ofery... Zatem moze te kominy były ale rzucone na całą Polske w ilości sztuk 5 a co za tym idzie pracownicy mogli je wykupic
zarejestrowałam sie na kolejnej niezliczonej ilosci portali szukających pracy, wysłałam ze 3 poważne oferty i czekam mam nadzieje, że coś sie znajdzie![]() a W. jest przez ten weekend taaaaki słodki. no kto by podejrzewał... |
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
BYou chciałam powiedziec, że wczoraj też wstąpiłam do h&m i patrzyłam za tym kominem miętowym dla Ciebie, ale niestety nie było
Justyś ale fajnie My też spędziliśmy fajny dzionek. Wzięliśmy mojego psa i pojechaliśmy nad rzekę za miasto. Było super, 0 ludzi, słoneczko i kocyk. A zaraz ogladamy "listy do M." i obalę sobie desperadosa. W środę wraca moja mama
|
|
|
|
#1015 |
|
MBZ♥
|
Zuuu może
![]() oby W się starał już cay czas ![]() Stygmatek boję się takich psów ![]() Carisku dziękuję ![]() film fajny, w pewnych momentach śmieszny, w innych łzy wyciska
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj pojechałam do TŻ. Jak jechaliśmy do domu do spotkaliśmy tą parę co miała brać ślub w sierpniu. Kościelnego nie biorą, a cywilny nie wiadomo. Biorą kredyt na 30 tysięcy i chcą postawić dom holenderski. Potem obejrzeliśmy filmy i w nocy było bosko ![]() Rano TŻ wstał o 6 rano i 2 h robił dla mnie pizze i dostałam śniadanie do łóżka ![]() i leniwie spędziliśmy dzień ![]() i TŻ widział się z tym kolegą co się rozstał z dziewczyną po 4 latach. I TŻ powiedział,że planuję przyklęk w tym roku,a jego kolega powiedział,że on też planował i żeby TŻ się spieszył bo mu ucieknę...
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-03-25 o 19:56 |
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia ale brokatowo
Trzymam kciuki za to w pracy
|
|
|
|
#1019 |
|
MBZ♥
|
a właśnie Tysiek trzymam kciuki co do pracy
![]() Smerfik , a TŻ u rodziców? Kasia bez sensu takie gadanie, to, że koledze takie coś się zdarzyło to przykre ale nie znaczy że wszystkie kobiety są takie
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faceci to w ogóle są takie plotkary mój się teraz dowiedział od kolegi, że ich kolega został rzucony po 4 latach i roku zaręczenia i twierdzi że nic złego nie robił, w co mój nie bardzo wierzy więc widocznie coś tam było na rzeczy. Także jedna para 4 lata i jedna 4,5 się nam rozstała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

a polecam AYA NAPĘ na cyprze takie w sumie centrum rozrywkowe najlepsze imprezy puby najwecej turystów wiec i ceny konkurencyjne

a Francja z liceum.

13.03.2008